WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 28. toukokuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 315Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
26.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Päivistä on tullut monin tavoin aina vain intensiivisempiä, kun ette näe valon loistavan ainoastaan itsenne läpi, vaan myös ympärillänne olevien. Lisäksi myös yöaika tuo paljon informaatiota. Ja vaikka suuri osa tästä informaatiosta on monin tavoin kätkettynä teiltä, sillä on jo melko syvällinen vaikutus teihin kaikkiin. Selitetäänpä.
 
Kuten aina, silloin kun me viittamme "informaatioon", se ei ole välttämättä sellaista, mihin te viittaatte informaationa. Toisin sanoen, sitä ei ehkä anneta sanoina tai selkeinä kuvina, mikä saa teidät tuntemaan, että olette viisaampi ja enemmän selvillä siitä, mitä tapahtuu. Ei siksi, että teiltä mitenkään puuttuisi kykyä ymmärtää, mistä tässä informaatiossa on kyse, vaan koska tämä kommunikointi puhuu olemuksenne kaikille tasoille. Ja näin ette pysty ainakaan nyt tietoisesti yhdistymään kaikille näille kommunikointitasoille. Ja näin teistä tuntuu monin tavoin, että teidät on edelleen jätetty ns. pimentoon ja teillä on vain pieni selkeys siitä - tai ei ollenkaan - mitä tietoa tässä oikeasti vaihdetaan.
 
Taas kerran, tämä johtuu vain siitä, että te ette ole pystyneet pääsemään "käsiksi" näihin syviin informaatiokanaviin, jotka oikein kuhisevat toimintaa, ja nyt tuo toiminta on vielä lisääntynyt. Monet teistä ovat ehkä siis jo huomanneet tämän joko ajatuksina tai ideoina, joita näyttää pulpahtelevan pintaan mitä odottamattomina hetkinä ja mitä odottamattomimmissa tilanteissa tai aivonne näyttävät melkein kyvyttömiltä keskittymään mihinkään tietyllä hetkellä.
 
Ja selitys kummallekin tapahtumalle on yksi ja sama. Sillä nyt teihin jokaiseen virtaava informaatiomäärä on lisääntynyt varsinaiseksi vyöryksi ja näin siitä tulee osa ns. julki, koska kykynne poimia näitä signaaleja on lisääntynyt, kun taas toisaalta helpoimmatkin tehtävät näyttävät mahdottomilta edes ajatella, koska tunnette ikään kuin syvää väsymystä jokapäiväisen olemisenne keskellä.
 
Toisin sanoen arkiset tehtävänne voivat näyttää ylivoimaisilta toisinaan, kun samoina mielen sumuisina jaksoina voitte saada äkkiä syvällisiä oivalluksia, jotka laittavat teidät havahtumaan tuolissanne tai kenties pitäisi sanoa "sängyllänne", sillä monet näistä asioista tapahtuvat yöaikaan. Ja olemme myös tietoisia, että yksi vähemmän onnekas lopputulos monilla on, että näytätte olevan kyvytön samaan hyviä yöunia. Käännätte ja väännätte, mutta vaikka yrittäisitte kuinka, valot päässänne kieltäytyvät yksinkertaisesti himmenemästä.
 
Tämä kyvyttömyys irrottautua ja sulkea kaikkea, mitä tapahtuu sisällänne, saa teidät tuntemaan väsymystä, koska päässänne näyttää tapahtuvan lähes lakkaamatta toimintaa. Voitte tuntea huminaa ja pörinää, kuin mehiläispesän päässänne. Ja tämä voi olla monin tavoin täydellinen kuva tästä kaikesta, koska kaikki hermokäytävätoimintanne on muuttunut kulkevista signaaleista oikeaksi mehiläispesäksi ja uusia käytäviä ja yhteyksiä yhdistellään valonnopeudella. Ja tähän vuorostaan liittyy muita ja toisinaan melko hämmentäviä signaaleja ääninä tai värähtelyinä, mikä tekee nukahtamisen vielä vaikeammaksi.
 
Ja näin olette superlatautunut tuossa olemuksenne osassa, mikä on kontrollikeskus, ja näin muu keho tuntee tuloksen kaikella tavoin, kun tämä toimintavimma alkaa puuttua toisiin, arkisempiin prosesseihin, jotka ovat osa päivittäisiä rutiineja. Mutta lisäämme kiireesti, että vaikka se onkin harmillista, se ei ole mitenkään haitallista - pelkästään ärsyttävää. Ja hyödyt ovat niin suotuisat, että luulemme teidän kaikkien löytävän tavan hyväksyä nämä pienet ja suuret oikut ja "kaakatukset", joita liittyy näihin informaatioruiskeisiin. Sillä se mitä saavutatte kaikesta tästä kiivaasta toiminnasta, ylittää paljon, paljon kaikki ne ärsytykset, joita se jättää vanaveteensä.
 
Ja niin sanomme: pysykää vain kurssissa ja tietäkää, että osallistutte nyt ihmiskunnan hyvin monumentaaliseen muutokseen ja tämä kaikki tapahtuu teissä kaikissa. Sitä ei voi verrata mihinkään, mitä on tapahtunut aiemmin, koska tämä "versioparannus" ja informaatio on tasolla, minkä kohteena mikään fyysinen olento ei ole ollut ennen. Tämä itsessään voi riittää samaan hälyytyskellot soimaan monissa aroissa sieluissa, mutta taaskin vakuutamme, että valvonta ja huolelliset muutokset ovat täsmällisiä - mitään haittaa ei koidu kenellekään teistä. Olette täällä tekemässä tehtävää, mikä muuttaa tämän koko planeetan lopputulosta. Olette kaikki oleellinen osa tätä monumentaalista operaatiota ja näin emme riskeeraisi tätä tekemällä jotain, mikä jarruttaisi teitä hiukkaakaan.
 
Niinpä taas kerran kehotamme jatkamaan hengittämistä ja pysymään keskittyneenä ja vaikka mielenne ja fyysinen kehonne näyttää heittelehtivän hurjasti toisinaan, niin että voitte tuntea olevanne maailman huipulla yhtenä hetkenä ja sitten alhaalla kellarissa seuraavana, teitä nostetaan korkeammalle ja korkeammalle päivän joka sekunti.
 
Ja tietäkää myös, että vaikka vähintäänkin turhaudutte, kun ette näytä pääsevän mihinkään siitä informaatiosta, missä olette osallisena joka hetki, se tulee teille kaikkina upeina yksityiskohtina, sitten kun aika on oikea. Ja kyllä, tiedämme, että tämä saa aikaan useammankin turhautuneen parahduksen, sillä tunnemme innokkuutenne sukeltaa siihen kaikkeen syvälle. Mutta taaskin ajoitus on tässä kaikki kaikessa ja tämä informaatio on hyödytöntä, ellei sitä käytetä oikeassa asiayhteydessä ja oikeana ajankohtana, mikä varmistaa sen soveltuvuuden.
 
Tietäkää siis, että kaikki on hyvin, ja vaikka teistä tuntuukin toisinaan enemmän kuin hevoselta, mitä pidetään lähtöportin takana, niin tietäkää, että tämä kilpailu maalilinjalle on jo käynnissä - kyllä, valonnopeudella. Jätämme tämän tähän hetkeksi ja kehotamme teitä kaikkia yrittämään hienovirittymistä vähän tuohon informaatiovirtaan, mikä teillä on jo sisällä. Sillä kaikkea ei ole suljettu näkyvistä ja ne herkkupalat joihin voitte törmätä siellä, auttavat varmasti lievittämään kyltymätöntä janoanne - ainakin vähäksi aikaa.
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 315
 

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: