WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 28. toukokuuta 2013

MITEN SAAN TARVITSEMAANI TUKEA?


 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 22.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Rakas Jennifer, tiedän, että olen ylösnousemusmatkallani ja olen tehnyt kovasti työtä liikuttaakseni energiaa, jotta voin saada selvyyttä seuraavista askelista. Mutta minusta tuntuu, että teen tämän kaiken ihan yksin. Etsin merkkejä ja vahvistuksia, olen valmis vastaanottamaan, mutten kuule tai näe mitään. Teenkö jotain väärin vai onko minun tarkoitus tehdä tämä ilman apua? Luulin, että universumi tukisi minua polullani, enkä tunne sitä.
 
Jenniferin vastaus:
Tukea on aina ympärillämme ja ulottuvillamme joka tilanteessa. Minulla on sinulle muutama kysymys: millaista tukea haluat, miltä luulet tuen näyttävän tai tuntuvan ja mitä tuloksia etsit? Siinä on eroa, tuetaanko vai huolehditaan. Vaikka sanomme haluavamme tukea, odotamme usein, että meistä huolehditaan, ja kun emme näe noita tuloksia, luulemme, että universumi on poissa tai ei kuuntele.
 
Kuvittele, että loukkaat itsesi, mutta vamma ei ole niin paha, ettet pysty kävelemään. Joku antaa sinulle kainalosauvat auttaakseen sinua. Otatko nuo kainalosauvat vai odotat jonkun tuovan pyörätuolin, mikä merkitsee myös, että tarvitset jonkun työntämään sinua siinä? Tuen saaminen merkitsee, että olet edelleen kanssaluoja, joten energialiike vaatii omaa panostasi. Itse asiassa kaikki energialiike vaatii aikomustamme, koska sillä tavalla luomme muodon tai tyhjiön, minkä energia täyttää. Onko meillä rohkeutta ilmaista voimallisia aikomuksia vai ilmaisemmeko heikkoja aikomuksia ja sitten toivomme, että universumi tuo meille sen, mitä emme rohkene pyytää?
 
Kun siirrymme voimallisempiin, laajempiin ja valaistuneempiin aspekteihimme, tukemme tulee suostumuksena, universumin "kyllänä" rohkeimpiin ja kirkkaimpiin unelmiimme. Tässä kohtaa suuria unelmiamme täytyy ensin tukea suurilla ajatuksillamme ja uskomuksillamme, jotta voimme näyttää universumille, että liitämme totuutemme yhteen aikomuksemme kanssa. Universumi reagoi matalimpaan energiataajuuteemme ja riippumatta siitä, mitä pyydämme, niin jos emme usko omaan voimaamme, valoomme ja potentiaaliimme, se ei voi auttaa meitä.
 
Jatka uskomista siihen, että tukea on, mutta erään suosikkisanalaskuni sanoin: "Rukoile ja liikuta jalkojasi." Pyydä, mitä haluat, ja ole valmis liikuttamaan jalkojasi fyysisesti ja henkisesti, jotta tuet unelmaasi uskomuksilla, ajatuksilla ja valmiudella vastaanottaa polkusi jokaisella askeleella. Tässä on mukana muita aspekteja, kuten arvoon, ansaitsemiseen, itsensä rakastamiseen tai itsensä arvostamiseen liittyviä kysymyksiä, joita sinulla ehkä on. Tiedä, että universumi on takanasi 100%:ia matkasta, mutta se on takanasi tukien sinua ja hurraten sinulle - ei edessäsi kertomassa, minne mennä ja mitä tehdä, ja johtamassa tietä, mitä sinä seuraat.
MITEN SAAN TARVITSEMAANI TUKEA?
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: