WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

FYYSISEN YLÖSNOUSEMUKSEN ENSIMMÄISET MERKIT OVAT TÄÄLLÄ

FYYSISEN YLÖSNOUSEMUKSEN ENSIMMÄISET MERKIT OVAT TÄÄLLÄ

Kirjoittanut Aluna Joy Tähtivanhimpien kanssa (www.alunajoy.com)
2.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Tunsin kutsun Tyynenmeren rannikolle parin viime viikon ajaksi ja sain suurta selkeyttä uudesta kokemuksesta, mitä minulla on ollut. Kokemus sai aikaan tämän lähetyksen Tähtivanhimmilta. Minulle on kerrottu tästä hämmästyttävästä ajasta monta vuotta ja nyt kun se on viimein täällä, tunnen edelleen epäuskoa ja syvää kunnioitusta tätä kaikkea kohtaan. Mutta minulla ja muilla on ollut samanlaisia kokemuksia muutaman viime viikon aikana. Fyysisen ylösnousemuksen ensimmäiset merkit ovat täällä.

Aiheeseen liittyvä artikkeli … yksi kokemukseni siitä, millaista ehkä on mennessämme uutteen maailmaan, on "Ainoat mukaan otettavat asiat 3.3.2009".

Siis … minulla on ollut lyhyitä jaksoja, jolloin löysin itseni jostain muualta, ja sitten paiskauduin taas tähän maailmaan. Tämä ei muuten ollut kovin hauskaa. Se tuntui erilaiselta kuin ulottuvuusvaihdokset, kehosta irtaantumiskokemukset, astraalimatkailu jne., joita olen kokenut aiemmin. Sitä on tapahtunut muutaman kerran viime viikkoina. Palatessani siitä en muistanut mitään eikä minulla ollut näin mitään kerrottavaakaan. Se oli vähintäänkin turhauttavaa.

Yhtenä päivänä leiriytyessämme meren rannalla, minua ja kumppaniani Raphaelia kehotettiin menemään hiekkaan makaamaan. Muuten, Etelä-Kalifornian hiekka on piipohjaista ja toimii kuin valtava kristalli. Olimme molemmat "ulkona" melkein välittömästi. Se ei tuntunut nukahtamiselta. Sitten löysin itseni taas toisesta todellisuudesta, mikä ei ollut vielä valmis. Näin sellaista, mitä kuvaisin itseäni ankkuroituna sinne. Näin paljon muita asioita, joita en pysty kuvaamaan teille nyt.

Kumpikaan meistä ei tiennyt, miten kauan olimme poissa vai tapahtuiko se hetkessä. Minut toi takaisin kehooni valtava energiasyöksy, mikä tuntui pyörittävän aivojani. Minua huimasi kovasti ja tunsin ikään kuin putoavani rannalta. Tartuin kouralliseen hiekkaa. Tätä seurasi valtava pahoinvointipuuska. Se kaikki oli poissa parissa sekunnissa. Avasin silmäni ja hämmästyin nähdessäni, missä olin ja miten kauan olin ollut poissa. En liikkunut ja yritin muistaa mahdollisimman paljon. Sitten Tähtivanhimmat halusivat minun jakavan tämän viestin … koska on aika …

Tähtivanhimmilta …

2013 on uraauurtava, eräänlainen renessanssi niin monin tavoin, ettei yksi lähetys raapaise edes pintaa. Kuitenkin maailmaan on ilmestymässä jotain, mihin haluamme kiinnittää huomionne. Se on niin hienovaraista, että se on ehkä mennyt teiltä ohi … tai se on saattanut iskeä teihin kuin valtava henkinen hyökyaalto. Joka tapauksessa ensimmäiset merkit tästä jaksosta osoittavat meille, että fyysinen ylösnousemus ilmentyy jo tässä jaksossa ja se on uutta meille kaikille.

Nämä ylösnousemuskokemukset ovat samanlaisia, mitä toiset ovat kokeneet ylösnousemuspolullaan. Mutta se mitä alamme NÄHDÄ nyt, ei ole kehosta irtaantumiskokemuksia, astraalimatkailua ja ulottuvuusvaihdoksia. Kaikilla näillä voi olla samanlaisia oireita, mutta niissä on suuri ero. Kehosta irtaantuessa matkustat, mutta tiedostat olevasi kehon ulkopuolella ja voit nähdä langan tai yhteyden tukikohtaan. Astraalimatkustaminen on lähes sama asia, missä kuljet korkeammalla valokehollasi, muttet ota fyysistä kehoa mukaan … kuin lentounet. Kaukokatselu on myös samanlaista kuin astraalimatkustaminen. Ulottuvuusvaihdos tapahtuu silloin, kun luiskahdat tietämättä toiseen taajuuteen. Tämä maailma näyttää ja tuntuu hyvin erilaiselta kuin omanne. Voit tavata ylösnousseita mestareita toisissa ulottuvuuksissa ja jotkut ihmiset menevät myös mysteerikouluihin oppimaan, mistä suurinta osaa ei muista, kun palaa takaisin kehoonsa - vaikka se muuttaa kyllä elämääsi. Kaikki nämä kokemukset ovat valmistelleet teitä kaikkia siihen, mitä nyt tulee.

Tapahtuu tätä … Alatte huojua vanhan ja uuden maailman välillä, mutta fyysisessä kehossanne. Tämä on kovaa työtä! Tunnet ehkä, että on mentävä yhtäkkiä pitkäkseen lepäämään, vain herätäksesi yhtäkkiä suureen sekavuuteen. Saat ehkä häivähdyksen uuden maailman puitteista. Se näyttää ja tuntuu samanlaiselta kuin tämä maailma, mutta korkeammalla taajuudella, eikä siinä ole vielä paljon tolkkua. Tämä maailma on edelleen rakenteilla. Sinne on jo ankkuroituna sinulle identiteetti. Siitä tulee uusi tukikohtasi. Se voi näyttää kuvaukselta siitä, kuka olet ylösnousseena itsenäsi. Rakennetaan myös muita puitteita, mutta ei ole mitään tapaa kuvata tätä vielä sanoin.

Kummallista kyllä, olemme odottaneet tämän tapahtuessa näkevämme enemmän ykseyttä ja harmoniaa maailmassa. Mutta maailma tuntuu tulevan vieläkin polarisoituneemmaksi. Tämä polarisoitunut kenttä voi saada tuntumaan, että on eristyksissä jonkin aikaa. Odotamme tämän polarisoitumisen olevan väliaikaista ja se alkaa tasapainottua, kun sopeutatte fyysisen kehonne uusiin korkeampiin taajuuksiin. Kun huojutte, historianne, mallinne ja ratkaisemattomat asianne suurentuvat liikaa. Olemme hyvin tyytyväisiä, että tätä lukevat ovat tehneet paljon menneisyytensä puhdistamista. Tämä tekee teille helpommaksi säilyttää harmonia ja rauha, vaikka kaikki sisäiset signaalinne "kiitävät" hurjasti, mikä aiheuttaa levottomuutta, masennusta ja outoja sydänvaivoja.

Valotyöntekijät jaetaan nyt kahteen kategoriaan: 1) ne jotka pitävät puhtaan energian ja autuuden tilaa ja 2) ne jotka tekevät edelleen kovasti työtä juoksuhaudoissa ihmiskunnan ylösnousemusprosessiin liittyen. Kumpikin joukko on nyt elintärkeä ja korvaamaton.

"Työntekijät", yrittäkää olla ottamatta itsellenne liikaa näinä päivinä ja keventäkää aikatauluanne. Teidän täytyy ehdottomasti tehdä näin. Antakaa itsellenne rauhallista tilaa elämässänne. Tunnette erittäin voimakkaita oireita, kun paljon puhdistetaan kehonne läpi tällä hetkellä. Uusi maailma syntyy teidän kauttanne.

"Autuaat", pidätte mallia tämän uuden maailman tukikohdalle. Teillä on onnekkaasti tilaa todella maadoittua maan päälle ja uida sen luonnonvesissä. Viettäkää mahdollisimman paljon aikaa luonnossa. Tämä auttaa teitä säilyttämään harmonian ja pysymään autuudessa. Teidän täytyy pysyä autuudessa mahdollisimman paljon, kun tämä pitää tilaa valotyöntekijäperheellenne, joka on edelleen asemissa taistelukentillä ja tekee kovasti työtä ihmiskunnan ylösnousemusprosessissa.

Kerääntykää yhteen samanmielisten ihmisten kanssa, kun tämä antaa teille myös selkeyttä ja tukea tänä hämmentävänä aikana. Itse asiassa tämä on yksi niistä harvoista asioista, mikä tuntuu teille nyt todelliselta. Tämä maailma tuntuu teille vähemmän todelliselta joka päivä. Samanmielinen sieluperhe on ankkurinne ja tukikohtanne. He ovat tukijärjestelmänne ja todellisuustarkistajanne. He pitävät teidät järjissänne tässä energiassa, minkä saatatte hahmottaa järjettömäksi.

Toiset ympärillänne jotka eivät ole puhdistaneet itseään, voivat räjähdellä sisällä ja ulkona näissä yliampuvissa energioissa. Tämä huojunta on hämmentävää ja sekavuutta aiheuttavaa heille. Muistakaa, että nämä sielut ovat tehneet työtä pitääkseen maailman pyörimässä, kuten sanotaan. He ottivat työpaikat, joita te ette halunneet, ja he tekevät työtä erittäin kovasti saadakseen kiinni. He käsittelevät raivon tunteita, mitä seuraa hurjia yrityksiä pitää kiinni menneisyydestä ja tutusta. He eivät tiedä, että heidän pitää antautua ja päästää irti niin kuin te. Tämä ilmentyy ja täyttää uutisenne surullisilla ja väkivaltaisilla teoilla, oudoilla onnettomuuksilla, itsemurhilla, huumeiden yliannostuksilla jne. Teidän on lähetettävä heille rakkautta, silloin kun teillä on vähän ylimääräistä energiaa. Älkää olko empaattisia näille tapahtumille tai ahdistuko niistä. Silloin ainoastaan ruokitte ja pitkitätte sellaista, mitä ollaan riisumassa pois. Tämä on välttämätön prosessi. Odotamme heidän reaktioidensa normalisoituvan ja olevan myös väliaikaisia. Kaikki maan päällä saavat jumalaisen erivapauden ja valtavasti apua korkeammista maailmoista ja ylösnousseilta mestareilta.

Jotta voitte liukua tästä ajasta läpi, neuvomme teitä pysymään maadoittuneena, pysymään mahdollisimman positiivisena mutta aitona hetkessä, huolehtimaan ihmiskulkuneuvostanne, etsimään samanmielisiä tukiryhmiä ja menemään virran mukaan mahdollisimman paljon. Mutta ennen kaikkea tietäkää, että kaikki on hyvin. Onnistutte tässä ylösnousemuksessa niistä pienistä töyssyistä huolimatta, jotka horjuttavat itseluottamustanne. Olette nyt liukuhihnalla seuraavaan maailmaan. Ette voi sotkea asioita tässä kohtaa. Rentoutukaa ja antakaa mennä ja pitkää silmänne auki kaikille kokemuksille edessänne, koska ette näe tämän ajan tulevan uudestaan.

- Tähtivanhimmat

Fyysisten ylösnousemusoireiden tarkistuslista - joidenkin ihmisten kokemuksia …

* herääminen unesta tietäen, että olit jossain muualla, mikä näytti samanlaiselta kuin maa, muttei ollut se; kuitenkin se tuntui yhtä todelliselta kuin tämä maailma
* tunne, että olit jossain muualla, muttet muista missä
* käveleminen hämmentyneenä, levottomana ja huolestuneena, kuin olisit kadottanut jotain tai olisit väärässä paikassa
* voimakas tunne, että jotain tulee pian, mutta kuitenkin olet kummallisen rentona tuon tunteen osalta
* tunne sähkösysäysten kulkemisesta kehon läpi
* voimakas ja äkillinen pahoinvointi
* tunne luhistumisesta tai olemisesta painekattilassa
* kovaa soimista ja surinaa korvissa
* olet odotuskannalla tai tunnet odottavasti jotain, muttet tiedä, mitä se on
* tunne, että olet aikapoimussa.

"Ihminen on osa kokonaisuutta, mitä kutsumme universumiksi - osa mikä on rajoitettu aikaan ja paikkaan. Koemme itsemme, ajatuksemme ja tunteemme erillisenä muusta. Eräänlainen optinen tietoisuuden harhakuvitelma. Tämä harha on tavallaan vankila meille, mikä rajoittaa meidät henkilökohtaisiin haluihimme ja kiintymykseen vain muutamia lähimpiä ihmisiämme kohtaan. Tehtävämme täytyy olla itsemme vapauttaminen tuosta vankilasta laajentamalla myötätuntopiirimme syleilemään kaikkia eläviä olentoja ja koko kaunista luontoa. Ihmisen todellisen arvon määrittelee se määrä ja tunne, mitä hän on saavuttanut itsensä vapauttamisessa. Meidän täytyy saada olennaisesti uusi ajattelutapa, jos ihmiskunnan on tarkoitus selviytyä."
Albert Einstein
FYYSISEN YLÖSNOUSEMUKSEN ENSIMMÄISET MERKIT OVAT TÄÄLLÄ
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: