WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 28. toukokuuta 2013

HENKILÖKOHTAINEN POLARITEETTIKÄÄNNÖS - YLÖSNOUSEMUSVALMISTELUA 
Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
23.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
En voi uskoa, että toukokuu on melkein loppu. Toukokuu on myös pisin kuukausi, minkä olen koskaan elänyt.
 
Olen ollut täysin uppoutuneena "aikapoimuun", olen samanaikaisesti ollut taivaallisesti lumoutuneena tulevaisuudessani JA (haluttomasti) elänyt uudestaan monia menneisyyteni osia. Edellisen raportin jälkeen olen käynyt läpi erittäin monia elämää muuttavia näkymiä ja kuitenkin erittäin vähän on liikkunut fyysisesti maailmassani. Tuntuu melkein siltä, että olen ollut virtuaalitodellisuusohjelmassa ja esittänyt monia mahdollisia käsikirjoituksia - menneitä ja tulevia - ilman tarvetta lähteä olohuoneestani. Tosi kummallista.
 
Ensimmäinen kuunpimennys (25.4.) sytytti häijyn tulen perseeni alle ja niin paljon asioita alkoi liikkua elämässäni kerralla, että olin melkein kauhuissani, miten selviäisin siitä kaikesta. Ikään kuin halkeama siinä verhossa, joka salaa minulta tulevaisuuteni, alkoi ennenaikaisesti tihkua nykyisyyteeni - se oli samaan aikaan riemullista ja pakahduttavaa. Se sai minut vakavasti miettimään uudestaan kaikkea, mitä olin pyytänyt!
 
[Tämä osa on suojattu. Koko artikkelin ostamiseksi katso ohjeet nettisivuilta.]
 
Pyörähdys
 
Muutama tai usea (?) päivä sitten kehoelementaalini alkoivat kertoa minulle ns. pyörähdyksestä energiakentässäni. Ymmärsin koko ajatuksen täysin vasta äskettäin, kun Neuvosto toi aiheen uudelleen esiin ja kertoi minulle, että nyt kun vapautamme/hajotamme/muunnamme karmamalliamme, chakramme muuttuvat nopeasti sopeutuakseen Kristus-suunnitelmamme taajuuksiin ja tähän liittyy "henkilökohtainen polariteettikäännös", kuten he siihen viittaavat.
 
"Muutatte biologiaanne fyysisestä olennosta, jolla on henkinen kokemus, henkiolennoksi jolla on fyysinen kokemus. Tämä on erilainen bioenerginen ja geometrinen dynamiikka. Tämän vaihdon saa aikaan ja vakiinnuttaa karmamallin vapauttaminen, mikä merkitsee, että teidän on tarkoitus aloittaa pian Kristus-mallin sisäistäminen." -Plejadien korkea neuvosto
 
Kristus-malli varmistaa jumalaisen ihmisen ruumiillistumisen, mitä he viime aikoina ovat kutsuneet nimellä Christos. Tätä sanaa he käyttävät edustamaan "niitä, jotka ruumiillistavat jumaluutensa" - se on kristuksen energia ja tietoisuus kehossa. Tämä Christos-malli luotiin (me loimme) muodoksi ykseyden ruumiillistamiseen, prototyypiksi joka suunniteltiin majoittamaan ja olemaan (merkaba)kulkuneuvo (nousseelle) kristukselle.
 
[Tämä osa on suojattu. Koko artikkelin ostamiseksi katso ohjeet nettisivuilta.]
 
Henkiset vs. inhimilliset lahjat
 
Neuvosto on myös puhunut joidenkin uusien mestaruuslahjatasojen avautumisesta, joiden otaksun liittyvän ylösnousemukseemme - lahjoja joista he ovat kertoneet meille 21.12. lähtien ja jotka ilmeisesti ovat kehittyneet paljastumista kohti. He kertovat minulle, että "on tullut aika tutkia, mitä tämä merkitsee niille, jotka ovat aktivoituneet ja valmistautuneet lisävastuuseen".
 
On mielenkiintoista - ikään kuin mikään tästä olisi mielenkiinnotonta - että kuulen, että "se minkä hahmotamme henkiseksi, on itse asiassa hyvin inhimillistä tällä tasolla (ykseys), koska näiden kahden välillä ei ole eroa". Niinpä se minkä saatamme hahmottaa matalammissa ulottuvuuksissa "jumalan antamaksi" lahjaksi, henkiseksi siunaukseksi, on itse asiassa hyvin inhimillinen siunaus Plejadien neuvoston mukaan.
 
Luulen heidän yrittävän sanoa, että matalammissa ulottuvuuksissa meitä rajoittaa ymmärryksemme kapea-alaisuus muistamattomuuden vuoksi - kyvyttömyyden muistaa koko jumaluutemme. Henkiulottuvuuksissa muistamme täysin, kuka kokonaisuudessaan olemme, ns. KAIKKI "jumalan antamat" lahjat. Niinpä se mitä todistamme sisällämme, ei ole sinänsä henkisten lahjojen avautumista, koska meillä on jo pääsy kaikkiin lahjoihimme hengessä, vaan kyse on näiden lahjojen maadoittamisesta TÄHÄN ihmiselämään.
 
[Tämä osa on suojattu. Koko artikkelin ostamiseksi katso ohjeet nettisivuilta.]
 
Tässä viimeiseen pimennykseen! Siinä toivossa, että lopultakin kuolemme menneisyydelle, muttemme kehon kanssa tällä kertaa.
HENKILÖKOHTAINEN POLARITEETTIKÄÄNNÖS - YLÖSNOUSEMUSVALMISTELUA
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: