WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 306

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 306

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
3.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Kuten olette ehkä huomanneet, tulevat energiat voidaan luokitella eri osiin, ja syy tähän on hyvin yksinkertainen. Yksi kerros tästä valtavasta energiaverkosta on osa sitä kaikenkattavaa, mikä ympäröi kaikkea ja yhdistää kaiken, mitä on olemassa - ei ainoastaan tällä planeetalla, vaan kaikkialla. Ja tämä ääretön verkko, jos voimme kutsua sitä niin, on tässä yhteenpunomisessa se energiaosa, minkä monet teistä ovat jo kokeneet valovirtana. Se on monin tavoin hyvin rauhallista ja kultasävyistä energiaa, mikä rentouttaa teitä ja vapauttaa suuren osan sitä energeettistä stressiä, mitä olette kokeneet viime aikoina. Nämä kultaisen autuuden punoutuvat säikeet tulevat vielä selvemmiksi, kun Kokoontumispäivä lähestyy ja kutsumme teitä kaikkia ottamaan pienen siemauksen siitä aina, kun tuntuu siltä.

Sillä olette jo yhdistyneet siihen jollain tavalla ja se prosessi mikä saatetaan loppuun sunnuntaina, on teidän sitomistenne tiukemmin yhteen näiden monisyisten valosäikeiden avulla. Lisää tästä myöhemmässä epistolassa, mutta nyt toiseen ja kenties vähän selvempään energiakerrokseen, missä uitte tällä hetkellä.

Kuten olemme kertoneet teille etukäteen, tämä Kokoontumiseen johtava viikko olisi monin tavoin haastavaa monille teistä. Nappuloita on paineltu ja painellaan monin tavoin tässä viime ponnistuksessa, missä kiillotetaan teistä pois vanhan kuonan kaikki viimeisetkin jäänteet, jotka edelleen roikkuvat jääräpäisesti arvokkaan sielutimanttinne muuten kiitävässä pinnassa. Sillä olette kaikki viattomia sisältä, mutta saattaa olla vielä pölyä ja pinttynyttä likaa, mitä ei ole puhdistettu perusteellisesti aiemmin. Ja näin näiden energiakiillotusten voima saattaa toisinaan tuntua vähän kovakouraiselta.

Mutta älkää ottako kaiken tämän kovakouraisia vaikutuksia minkäänlaisena rangaistuksena tai moitteena, sillä ne eivät ole sitä. Tämä on vain luomakunnan tapa varmistaa, että säteilette koko luontaista loistoanne - minkään vanhan pölyn estämättä, mitä on saattanut kerääntyä johonkin nurkkaan. Sillä te ette ansaitse mitään vähempää kuin seistä säteilevänä ja selkä suorassa, kuin ne majakat joita todellisuudessa olette, silloin kun kutsumme teitä kaikkia kerääntymään ja yhdistymään muutaman päivän päästä.

Taaskin siis sanomme, että kaikki on hyvin ja olette hyvissä käsissä. Teitä kaikkia valmistellaan, jotta esittäydytte upeassa viitassanne ja olette parhaimmillanne, sitten kun juhla-aika on käsillä. Olette kaikki tämän erityis- tai kenties meidän pitäisi sanoa VIP-kohtelun arvoisia, sillä olette ottaneet itsellenne valtavan tehtävän - ettekä ole puhdistaneet ainoastaan itseänne, vaan myös erittäin paljon kollektiivikuonaa omanne rinnalla tässä pitkällisessä valaistumisprosessissa. Ja ansaitsette varmasti sen, että saatte säteillä kaikin tavoin.

Muistakaa siis hengittää aina, kun yksi näistä raskaista puhdistuspommeista osuu teihin, ja tietäkää, että ne ovat kaikki eduksenne, vaikka toisinaan saattaa tuntuakin, että ne yrittävät seisauttaa teidät raiteillanne. Ne eivät tee sitä. Itse asiassa ne on erityisesti suunniteltu selvittämään polkua edessänne. Pysykää siis keskuksessanne ja pysykää yhdistyneenä. Älkääkä unohtako toisinaan etsiä vähän suojaa siitä toisesta osasta, mistä kerroimme aiemmin. Tämä kultainen autuusverkko on kudottu ympärillenne ja yllytämme teitä kaikkia antamaan itsenne vapaasti vajota siihen niin usein, kuin haluatte löytää lohdutusta ja toveruutta, mitkä todella ansaitsette.
 

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 306
 
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: