WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 17. toukokuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 308Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
11.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kun päivät ja yöt kuluvat, sen laajuus minkä osa teistä on tullut, alkaa tihkua sisään monin tavoin. Kyllä, tähän sisältyy melko intensiivisiä henkilökohtaisia puhdistuksia, mutta samaan aikaan se on myös merkki täysin uuden aikakauden alkamisesta. Ei ainoastaan jokaiselle teistä, vaan myös tälle planeetalle. Nimittäin kuten olemme maininneet aiemmassa epistolassa, tämä yhdistyminen ja kokoontuminen mihin olette keskittyneet, ei ole jotain, mihin vain te olette osallistuneet. Tämä on useammalla tavalla maailmanlaajuinen tapahtuma tai paremminkin tapahtumia, kun on toisia teidän kaltaisianne ryhmiä, jotka käyvät läpi samaa suhteiden syventämistä.

Ja kun sanomme "suhteet", viittaamme sekä henkilökohtaiseen suhteeseen, missä jokainen yksilö saa tilaisuuden tutkia vielä entistä syvemmältä omaa ydintään, mutta tarkoitamme myös yhdistymistä tai paremminkin jälleenyhdistymistä omiin aspekteihin ns. verhon takana ja koko luomakuntaan. Mutta tämä on myös monien ympäri palloanne "ripoteltujen" yksittäisten ihmisten yhdistämistä ja yhteen kutomista näiksi myriadeiksi valoverkoiksi, vastaaviksi millaiseen tunnette nyt syvästi kiinnittyneenne. Selitetäänpä.

Kuten olemme maininneet monissa tilanteissa aiemmin, tämä kaikki liittyy tiettyihin taajuuksiin. Ja aivan kuten magnetismissa, eri taajuudet vetävät toisiaan ja näin tunnette sen värähtelyn, kun asutte tälle lammelle ensimmäistä kertaa. Teidät on alun alkaen vetänyt tänne se luontainen vetovoima, mikä tämän lammen värähtelytaajuudessa on. Olette tunteneet sen ikään kuin puhuvan teille ja tätä itse asiassa taajuus tekee. Se toimii kuin majakka ja lähettää signaaleja, mitkä vetävät puoleensa kaikkia niitä, jotka kykenevät virittymään tähän signaaliin. Ja teidät tekee kykeneväksi virittymään se taajuus, mitä kannatte mukananne tullessanne fyysiseen kehoon ja tullessanne tämän planeetan asukkaaksi.

Ja muistakaa, että yksilö voi kantaa monia eri taajuuksia, mutta jokaisella on puumerkkitaajuus. Ja aina kun törmäätte johonkuhun, jolla on samanlainen energiapuumerkki, panette sen automaattisesti merkille. Näin ollen on sellaisia kokemuksia, että tapaa jonkun ensimmäistä kertaa, mutta tuntuu siltä, että on tuntenut hänet koko elämänsä. Tai paremminkin ikuisuuden. Sillä tämän pinnallisen ihmiskerroksen alla olette kaikki käveleviä energiakenttiä ja energiakenttänne kantaa tätä puumerkkitaajuutta ja se aktivoituu nyt vielä lisää.

Ja tämä prosessi tapahtui ns. Kokoontumista ennen, sen aikana ja jälkeen. Olette kaikki osa samaa taajuusryhmää ja näin teillä on hengenheimolaisuutta toisiinne. Se on kirjaimellisesti veressänne, kun kaikessa mistä koostutte, on tämä sama puumerkki. Itse asiassa tämä on koodattuna DNA:hanne eikä tätä voi teeskennellä, jos voimme käyttää tällaista sanaa. Toisin sanoen, teidät vedetään luonnostaan niiden ihmisten luo, joilla on sama "sävelmä" kuin teillä ja teillä on neutraalimpi tai toisinaan jopa negatiivinen tunne niitä kohtaan, jotka tulevat hyvin erilaisen taajuuden kanssa kuin omanne.

Tämä voi kuulostaa oudolta, mutta se on elintärkeä osa koko planeettanne uudestisyntymäsuunnitelmaa. Sillä yksilöinä teillä ei ole riittävästi painoarvoa vaikuttaaksenne niin paljon, mutta heti kun yhdistytte, alatte muodostaa energiaverkkoa, mikä on valtavan paljon voimakkaampi kuin rintarinnan yhteen laitetut komponentit.

Olemme puhuneet tästä vähän yksityiskohtaisemmin aiemmin, joten tämä ei ole uutinen kenellekään teistä. Mutta uutinen voi olla se, että monet muut eri taajuusryhmät käyvät läpi täsmälleen samaa prosessia. Löydätte niitä tässä maailmanlaajuisessa verkossa, mitä kutsutaan internetiksi, kun heitäkin on opastettu laittamaan liikkeelle sellainen kokoontuminen tai massakommunikointi, mitä teillä oli Kokoontumisessanne, ja joitakin teistä ehkä kutsutaan osallistumaan myös muihin aktivointisarjoihin eri ryhmien kanssa sen lisäksi, mitä teette täällä. Ja tämä johtuu siitä, että näissä eri taajuuspuumerkeissä on myös alaryhmiä ja näiden alaryhmien valoverkot kulkevat ristiin rastiin, kun he virttyvät toistensa kanssa.

Tämä kuulostaa hyvin monimutkaiselta ja on todella vaikeaa tajuta sitä, joten älkää lainkaan yrittäkö ymmärtää sitä. Mutta tietäkää tämä, jos tunnette kutsun yhdistyä jollain tavalla jonkun kanssa - ryhmän tai yksittäisen ihmisen. On aina tärkeää vastata kutsuun ja seurata tätä vainua. Sillä siihen on aina syynsä, vaikkei se ehkä ole selvä teille alusta saakka.

Taas kerran, kaikki tiedetään heti, kun aika on oikea, mutta nyt riittää, kun tiedätte, että tämä kaikki on huolellisesti suunniteltu teidän kaikkien saamiseksi valmiiksi ja täydelliseen paikkaan. Niinpä sitten kun teidän tulee aika astua siihen rooliin, minkä kannatte tulevaisuuteen, yhdistytte kaikkien oikeiden ihmisten kanssa ja olette yhteydessä tähän energiaverkkoon kaikkien niiden kontaktipisteiden kautta, joita tarvitaan toimiaksenne henkilönä optimaalisesti.

Tähän saakka menemme yksityiskohdissa tällä erää, sillä tämä on hyvin monimutkainen kuva ja kenenkään teistä on mahdotonta tajuta vielä sen koko laajuutta. Jätetään se siis tähän ja muistutamme teitä seuraamaan sisäistä opastustanne tässä kaikessa. Se voi kuulostaa vaikealta ja liian mutkikkaalta, mutta tietäkää, että se merkitsee vain ilon tuntemista sydämessänne aina, kun otatte askeleen, mikä tekee teille mahdolliseksi yhdistymisen kaikilla oikeilla tavoilla, kaikkien oikeiden ihmisten kanssa. Silloin rakkaus jonka tunnette virtaavan koko olemuksessanne, jatkaa lisääntymistä tavalla, mitä ette ole pystyneet aiemmin tuntemaan.

Tämä on siis kaikin puolin todella rakkauden työtä ja se on myös sellaista rakkauden työtä, mikä ulottuu kauas omien rantojenne tuolle puolen. Olette saaneet pienen vilauksen tästä niiden kuvien kautta, mitä monet ovat jakaneet tämän ensimmäisen Kokoontumisenne jälkimainingeissa, mutta tietäkää, että tämä ei ole mitään verrattuna niihin iloihin, joita teillä kaikilla on edessänne.
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 308
 

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: