WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 17. toukokuuta 2013

HORISONTISSAMikaelia kanavoinut Ron Head ( oraclesandhealers.wordpress.com)
12.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Puhumme tänään tästä uusimmasta energiatulvasta, mikä keskittyy kuukauteenne, missä on kolme pimennystä. Tämä kiihdyttää niitä yhteiskunnallisia muutoksia, jotka ovat jo alkaneet ennennäkemättömällä tahdilla. Jotkut ovat ymmällään tästä. Ne jotka ovat jo edistyneet heräämisprosessissaan, tuntevat vähän vapautuvansa siitä tuomiosta/vakaumuksesta, mitä he ovat mustasukkaisesti vartioineet hyvin pitkään.

Tämä merkitsee myös laajemmin universumissanne muutoksia, jotka synnyttävät pian sisäistä evoluutiota ja ulkoisia tilanteita, joista olette haaveilleet ja joita olette aikoneet ja pyytäneet Luojajumalaltanne. Te jotka tunnistatte sen, mikä on itse asiassa hyvin jo tekeillä, voitte vaikuttua näkemästänne muutostahdista, mutta kerromme teille, ettei se ole mitään verrattuna horisontissa olevaan.

Kuten kaikissa asioissa, yksi muutos aloittaa monia muita ja sen vaikutus on kuin lumivyöry. Jotkut teistä ovat alkaneet tuntea tämän lähestyvän. Yritätte valmistautua. Rentoutukaa vain ja olkaa valmiita nauttimaan siitä, rakkaat sydämet, sillä te ette voi valmistautua siihen, mitä on varastossa. Maailmanne kääntyy ylösalaisin jo yhdellä tai parilla asialla, minkä pian näette, ja enemmän tulossa.

Tunnette, että lupauksia annetaan eikä niitä koskaan pidetä. Sanomme, että edessänne on jo riittävästi todisteita karkottamaan nuo tunteet, jos katsotte tarkkaan ympärillenne. Mutta näin on joka tapauksessa, koska hyvin pian ne joilla on tahto nähdä, eivät kykene kieltämään sitä enää.

Kuitenkin haluamme teidän keskittyvän lakkaamatta siihen sisäiseen muutokseen, minkä olette käynnistäneet ja mitä olette hoivanneet tähän saakka. Se on ajava voima kaikkeen muuhun. Rakastavin toiveemme on, rakkaimmat enkelit maan päällä, että jatkatte totuuden tutkimista olemuksestanne, kunnes löydätte sen ihmeellisen ja jumalaisen totuuden, minkä me havaitsemme teissä. Kävelette eri tavalla, seisotte eri tavalla, tunnette eri tavalla ja ajattelette eri tavalla. Voitteko kuvitella sitä maailmaa, minkä luotte silloin?

Meille tuo maailma on täällä, mutta puhumme teidän termeillänne kannustaaksemme teitä. Olkaa rauhassa. Olkaa ilossa. Olkaa yhtä ja rakkaudessa elämän kanssa. Puhumme kanssanne taas hyvin pian. Hyvää päivän jatkoa.
HORISONTISSA
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: