WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 30. toukokuuta 2013

INDIGOT - TÖNÄISE, TYÖNNÄ TAI KISKAISE TOIMINTAANKirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 28.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Te joilla on indigolapsia, tiedätte, miten vaikeaa voi olla saada heitä toimimaan elämässään. Ja heidän taipumuksensa turhautua, ahdistua ja masentua saa sinut huolestumaan, kun näet heidän luisuvan alaspäin, koska he eivät saavuta tavoitteitaan tai tuntevat olevansa jumissa. Tiedät, että sitten kun he joutuvat tähän jamaan, heitä on erittäin vaikea saada ylös (ja tämä pätee kaikkiin indigoihin). Mitä siis teet, kun tiedät, että tarvitaan pientä tönäisyä heidän saamiseksi liikkeelle, muttet halua puuttua liikaa heidän elämäänsä tai olla liian päällekäyvä tai kuulostaa nalkuttavalta? Milloin on sopivaa muuttaa tönäisy työntämiseksi ja sitten kiskaista heidät toimintaan?
 
Kaikki indigolapseni ovat nyt aikuisia, joten en puutu heidän elämäänsä, mikä on joskus vaikeaa, koska heidän äitinään ja empaattisena ja intuitiivisena ihmisenä tiedän, milloin asiat eivät suju - joskus ennen heitä. Äidinvaistoihini sisältyy halu nähdä heidän menestyvän ja olevan onnellisia, mutta tiedän, etten voi tehdä sitä heidän puolestaan. Pidän neuvoni ja mielipiteeni ominani, kunnes he pyytävät minulta apua tai alkavat valittaa ongelmiaan - sitten ryhdyn toimeen.
 
Jos he pyytävät neuvojani, aloitan lempeällä tönäisyllä, mikä alkaa "Oletko miettinyt tätä vaihtoehtoa?" Jos he valittavat ongelmaa, aloitan tönäisyllä ja siirryn työntämiseen, jos he eivät kuuntele minua tai jatkavat vain valittamista. Ja kiskaisen, kun he eivät kuuntele lainkaan ja haluavat mennä vain syvemmälle kurjuuteensa. Kiskaisuni sisältää aiheen vaihtamisen ja kieltäytymisen kuuntelemasta heidän valituksiaan ja kerron heille, että puhun heidän kanssaan mielelläni, sitten kun he ovat valmiita kuuntelemaan ja toimimaan neuvojeni mukaan. Ja teen ehdotuksia ja laitan heidät sitoutumaan toimimaan ainakin yhden ehdotuksen perusteella. Sitten vien homman loppuun varmistaen, että he tekevät sen.
 
Joillakin indigoilla on riippuvuus- ja mielenterveysongelmia, jotka vaativat huomioonottamista, mutta empatian ja mahdollistamisen välillä on vain hienoinen raja ja on löydettävä tasapaino, mikä toimii teillä. Joskus on välttämätöntä lopettaa tukeminen ja antaa heidän selvittää asiat itse, erityisesti jos heillä ei ole kiinnostusta noudattaa neuvojasi tai he elävät kotonasi eivätkä tee työtä, ovat töykeitä ja epäkunnioittavia ja käyttävät masennustaan ja riippuvuuksiaan tekosyynä olla ryhtymättä toimeen.
 
Vanhemmuussopimukset indigojen kanssa ovat hyvin voimallisia ja niihin sisältyy lupaus nähdä heidän kukoistavan ja menestyvän, mutta parhaista ponnistuksistasikaan huolimatta et voi saada heitä tekemään sitä. Voit vain osoittaa heidän vaihtoehtonsa ja antaa heidän tehdä loput. Vaikka on tuskallista tietää, että he ovat onnettomia, tyytymättömiä ja masentuneita, heidän vastuunaan on kääntää tuo tilanne ympäri. Voit antaa heille vain rakkautta, tukea, opastusta ja neuvoja sen tekemiseen ja sitten astua etäämmälle ja antaa heidän toimia - sopivien tönäisyjen, työntöjen ja kiskaisujen kera.

  INDIGOT - TÖNÄISE, TYÖNNÄ TAI KISKAISE TOIMINTAAN
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: