WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 17. toukokuuta 2013

TÄMÄN VIIKON ENERGIATEEMA: FYYSINEN PARANTUMINENKanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
7.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Rakkaat ystävät,

Monet teistä käyttivät muutaman lepopäivän piiloutuakseen sisäänsä tai näkyvästi. Kenties hengähdystauko pelotteli teidät ajattelemaan, että toiset saattavat ohittaa teidät valotyöntekijätiedossa. Tällainen pelko on pelkästään lyhyt repsahdus vanhan ajan "askeleen edellä muita" -ajatteluun. Edistytte nopeammin, mitä te tai me pidimme mahdollisena ennen tulemistanne maan päälle.

Vaikka viikon teema on fyysinen sopeutuminen, energiat vaikuttavat teihin kaikkiin vähän eri tavalla. Kenties muistatte, että yleisin siirtymistapa on tutkia henkistä olemustenne, sitten tunnepuoltanne ja lopuksi fyysisiä osianne.

Olette saaneet valmiiksi tunne- ja henkiolemuksenne puhdistamisen - vaikka saattaa olla muutamia kohtia kummallakin alueella, joilla haluatte säkenöidä pelkän loistamisen sijasta. Sama ei päde fyysiseen olemukseenne. Loitte uskomuksia siitä, millaiselta täydellinen keho näyttää ja miten se toimii. Ja olemalla ohjaamatta henkistä tai tunnehuomiotanne pelottaviin asioihin, sallitte fyysisen kehonne ilmaista tuota pelkoa.

Tänään puhumme aiheesta, mitä joidenkin teistä on vaikea täysin ymmärtää, vaikka olette usein kuulleet tämän viestin: te luotte oman todellisuutenne.

Kuka loisi syövän? Kuka päättäisi kuolla? Kuka "poistattaisi" raajoja tai muita kehon osia? Kuka tosiaankin? Ne jotka ovat kieltäneet totuutensa tunne- ja henkiulottuvuuksissa.

Maan päällä tai muissa ympäristöissä saatte ensin pelkoviestejä sisäisen äänen kautta. Jos sivuutatte sisäisen äänen, tuo pelko tai tuska ilmaistaan tunteina. Jos jatkatte ilmiselvän sivuuttamista, luotte fyysisen sairauden, mikä sitten ohjaa teidät takaisin sisäiseen ääneen.

Kenties uskotte olevanne viaton osapuoli vaivoissa, koska toiset luovat niitä teille ilman suostumustanne. Se ei ole mahdollista.

Mitään olemuksessanne ei ole tehty teille - ainoastaan te olette tuoneet sen itsellenne jostain syystä.

Mikään mitä tapahtuu fyysiselle olemuksellenne, ei ole vahinko, vaikka monet teistä haluavat uskoa, että joku muu kuin te itse aiheuttaa paljon asioita.

Kenties hyväksytte käsityksemme, mutta ette pysty erottamaan sitä pelkoa tai vihaa, minkä kätkette itseltänne.

Tällä viikolla teille virtaavat energiat kannustavat teitä saattamaan loppuun olemuksenne puhdistamisen tutkimalla, miten fyysinen olemuksenne sopeutuu pelkoihinne.

Kenties olette tyytymätön työssä ja oivallatte, että unettomuutenne on tuloksena. Kenties huomaatte, että haluatte tehdä siirtymän tai ilmaista enemmän rakkautta perhettä kohtaan ja syöpä on tuloksena. Tai kenties opitte, että menetitte raajan jonkin tapahtuman vuoksi, minkä toteutitte aioneita sitten. Aivan kuten on miljardeja maaolentoja, on myös miljardeja syitä vaivoihin.

Emme soimaa teitä, osoitamme pelkästään, ettei teidän tarvitse enää odottaa siihen saakka, kunnes sisäisestä äänestänne ollaan niin kauan piittaamatta, että olemuksenne luo jonkin fyysisen vaivan.

Fyysistä vaivaa ei pidä ottaa kevyesti, mutta toisaalta ei myöskään rangaistuksena siinä mielessä, että "et ole todellinen valotyöntekijä, jos olet sairas".

Vaivanne liittyy vain vähän valotyöntekijäasemaanne. Annamme teille esimerkin, sillä emme halua luoda estettä fyysisesti "vaivaisten" ja "vaivattomien" välille. Te ette soimaa lasta, joka kaatuu opetellessaan kävelemään. Tämä pätee myös fyysiseen vaivaan.

Tähän saakka on ollut vähän universaalia apua sen erottamiseen, miksi teillä on jokin fyysinen vaiva. Olette ehkä muistaneet olemuksenne sopukoissa, että tällaiset vaivat liittyvät enemmän sisäiseen ääneen kuin fyysiseen olemukseen, mutta tällaisilla ajatuksilla on ollut vain vähän vaikutusta, silloin kun löysitte jotain, mikä sai teidät paniikkiin tai pelkäämään.

On aina ollut maa-auttajia opastamassa teitä kuulemaan sisäistä ääntänne, mutta luultavasti reagoitte heidän viesteihinsä vihalla ilon sijasta.

Kerrotaanpa teille iloinen viesti, vaikka se voikin suututtaa teidät: te luotte todellisuutenne. Kaiken siinä. Jokaisen osan - pelon, vihan ja ilon. Te olette draamanne tähti. Merkittävät vaivat luovat upeita draaman kuninkaita tai kuningattaria. Saatte sympatiaa ja huomiota. Miten upea "vaivaistähti" olettekaan.

Sellaisesta sympatiasta tulee vanhanaikaista. Muut kysyvät pian: "Mistä olemuksesi osista olet piittaamatta?" Saatte vain vähän taputuksia sisäisen äänenne sivuuttamisesta. Ylistys on minimaalista ja kysymyksiä lukuisasti - itse asiassa tuskallisesti.

Kenties uskotte, että voitte tehdä vain vähän menneiden elämien ongelmille. Saanemme olla eri mieltä. Menneiden elämienne pöytä on pyyhitty puhtaaksi. Teidän ei enää tarvitse vahingoittaa itseänne tai muita selvittääksenne menneiden elämien ongelmia.

Tai kenties uskotte, että olette tehnyt jotain, mitä ei voi peruuttaa. Saanemme olla eri mieltä. Vaikka olisitte toteuttaneet sairauskierteen miten tahansa, niin voitte valita, miten reagoitte tuohon elämänne osaan.

Haluatteko kerätä sympatiaa vai siirtyä omaan voimaanne? Haluatteko olla draamakuningas tai -kuningatar vai valotyöntekijä, jonka on mukava olla fyysisesti, tunteellisesti ja henkisesti? Se on teidän päätöksenne. Ei ole oikeaa tai väärää vastausta. Pelkästään se, miten haluatte elää tätä elämää.

Jos haluatte ymmärtää, miten loitte vaivanne, tämä viikko tarjoaa energioita sen tekemiseen. Jos haluatte jatkaa siinä vanhan ajan uskomuksessa, että joku teki sen teille - mukaan luettuna kehonne - se on teidän valintanne. Mutta tällainen valinta on vaikeampi, kun yritätte siirtyä neljännen ulottuvuuden yli.

Maakuolema siirtää teidät neljänteen ulottuvuuteen tai yli.

Neljännen ulottuvuuden tuolla puolen ette voi sivuuttaa fyysistä olemustanne, myöskään fyysisen kehonne luomista. Kenties ajattelette painavanne liikaa. Miksi loitte tuon kehon? Mitkä uskomukset ovat tarpeellisia sen säilyttämiseen tai muuttamiseen?

Muutama seuraava päivä esittelee teille niitä uskomuksia, pelkoja ja tunteita, joista olitte piittaamatta luodaksenne sen, mikä on fyysisen olemuksenne epämukava osa. Teillä on oikeus sivuuttaa nuo viestit. Mutta tartutte niihin lopulta, jos haluatte siirtyä neljännen ulottuvuuden yli.

Luotte todellisuutenne kaikilta osin. Voitte muuttaa tuon todellisuuden, jos haluatte. Teidän täytyy pelkästään kuunnella sanoja, lauluja ja muita viestejä, joita leijuu olemuksenne läpi muutaman päivän aikana - tai kun olette avoin niille.

Voitte muuttaa minkä tahansa iloksi, mitä olette luoneet. Iloksi sen osan loppuunsaattamisesta, mistä olette hermoilleet ainoeita tai minkä olette luoneet tässä elämässä.

Olette suunnitelleet fyysiset vaivanne avaamaan olemuksenne uusiin maailmoihin ja ajatuksiin.

Pian ette enää odota siihen saakka, kunnes fyysinen olemuksenne kertoo teille näitä viestejä, sillä toimitte niiden osalta, silloin kun sisäinen äänenne kertoo niitä.

On aika parantaa fyysinen olemuksenne. Ei soimaten itseänne, vaan tietäen, ettei teidän enää tarvitse työntää noita viestejä sivuun sekoittuaksenne yhteiskuntaan - ja saadaksenne ne vain räjähtämään fyysiseen olemukseenne. Olette parantunut ja parannutte. Sallikaa niin olla.

Ja sallikaa itsenne liikkua tahdilla, mikä on oikea teille. Jotkut teistä aloittavat fyysisen parantumisensa ja puhdistumisensa tällä viikolla, toiset joskus myöhemmin. Teillä on nyt universaalia tukea siirtää fyysinen olemuksenne tuskan ja vihan yli. Niin olkoon. Aamen.
TÄMÄN VIIKON ENERGIATEEMA: FYYSINEN PARANTUMINEN
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: