WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 17. toukokuuta 2013

KYMMENEN MERKKIÄ, ETTÄ OLET ENERGIATIESI PÄÄSSÄ


Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 5.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Olisin voinut antaa tämän artikkelin nimeksi "Kymmenen tapaa tietää, että elämässäsi ei ole bensaa", koska siltä energiatien päässä oleminen tuntuu - autosta on loppunut bensa eikä se kulje minnekään. Tämä merkitsee vain, ettei polullasi ole enää energiaa sinulle etkä voi luoda enää mitään tässä energiatilassa, koska olet nyt eri energiatasolla. Jos luet Facebook-sivuani, kirjoitin muutama päivä sitten, että autamme kaikki energiaportaalin avaamisessa ja aktivoinnissa tällä viikolla - portaalin mikä on ollut olemassa, mutta horroksessa aioneita. Tämän uuden energiaportaalin myötä meillä on pääsy moniin uusiin ja erilaisiin taajuuksiin, mitkä tekevät sinut tietoisemmaksi nykypolkusi rajoituksista, ja oivallat, että ulottuvillasi on paljon enemmän. Olet energiatiesi päässä ja on aika harkita vaihtamista lyijyttömästä bensasta rakettipolttoaineeseen.

Se on vähän kuin asuisi mukavassa, tavallisessa kodissa ja vierailisi suuressa kartanossa. Sitten kun palaat kotiin, se näyttää yhtäkkiä kovin pieneltä eikä kovin hienolta. Silloin kun kohtaamme uusia taajuuksia, jotka voivat laajentaa elämäämme monin eri tavoin, elämämme näyttää yhtäkkiä hyvin pieneltä ja rajoittuneelta, näemme, missä voimme tehdä muutoksia, ja ihmettelemme, miksi emme nähneet näitä mahdollisuuksia aiemmin. Tuomitseminen ei ole hyödyllistä tässä, koska niitä ei ole ollut käytettävissämme nykyisellä energiapolullamme, mutta uusien taajuuksien myötä uudet mahdollisuudet ovat nyt ulottuvilla.

Mutta miten tiedämme, että näkemämme on mahdollista ja miten voimme ja ilmentää sen? Olemmeko riittävän fiksu, voimallinen, lahjakas ja kyvykäs luomaan uusia mahdollisuuksia itsellemme? Olemme, jos yhdistymme uusiin energioihin, mutta ensin meidän on irrottauduttava siitä energiapolusta, mikä ei enää palvele meitä, koska sillä ei ole sitä taajuutta tai värähtelyä, mikä sallii näiden uusien mahdollisuuksien ilmentyä. Jokaisen energiataajuuden mahdollisuuksilla on raja ja silloin kun saavutamme tuon tason, sitä ei enää ole. Se on tuon energiatien pää eikä se voi enää palvella, kun luot uusia aspekteja elämääsi. Tähän sisältyvät myös suhteet, tilanteet ja ihmiset elämässäsi.

Tässä on 10 merkkiä, joista tiedät, että energiapolkusi on saavuttanut rajansa, energia elämässäsi ei enää palvele sinua ja olet tienpäässä, valmiina lähtemään toiselle polulle:

1. Et pidä elämästäsi enää, se tuntuu rajoittuneelta ja pieneltä ja tiedät, että sinulle on jotain tyydyttävämpää, vaikket ehkä vielä tiedä, mitä se on.

2. Et pidä siitä, mitä teette elämälläsi. Se voi liittyä työpaikkaan, ammattiin, taloudelliseen tilanteeseen, suhteisiin tai asuinpaikkaan. Ne voivat tuntua myös kuluttavan energiaa.

3. Et enää saa iloa asioista, jotka tekivät sinut onnelliseksi ennen. Et ehkä edes tunne, miltä onnellisena oleminen tuntuu.

4. Tunnet yhteydettömyyttä lähelläsi oleviin ihmisiin etkä ehkä enää edes pidä heistä. (Sillä ei ole merkitystä kenestä on kyse, tämä pätee kaikkiin suhteisiin ja ihmisiin elämässäsi, myös perheeseen.) He saattavat vältellä sinua vähän (tai paljon) tai ollessasi heidän kanssaan keskustelu tuntuu väkinäiseltä ja sinun on vaikea kommunikoida heidän kanssaan.

5. Tunnet olevasi jumissa, et kykene liikkumaan mihinkään suuntaan ja joko haluat muutosta kovasti ja olet valmis siirtymään mihin tahansa suuntaan sen tapahtumiseksi tai olet niin hämmentynyt, ettet osaa ajatella mitään tällä hetkellä.

6. Et ole motivoitunut ja olet kadottanut luovuutesi ja kunnianhimosi. Yksinkertaistenkin ja tuttujen asioiden tekeminen tuntuu kuin paksussa liejussa kulkemiselta.

7. Sinusta tuntuu epäselvältä, hämmentyneeltä ja ajattelusi on sumuista. Sinun on vaikea keskittyä pienimpiinkin asioihin ja näyttää vievän kauan aikaa, ennen kuin saat mitään tehtyä.

8. Haaveilet paljon, että olet jossain muualla kuin elämässäsi tällä hetkellä.

9. On suuri houkutus lähteä, juosta karkuun, mennä jonnekin tuntemattomaan ja jättää nykyelämäsi taakse, jotta voit etsiä, mikä tekee sinusta onnellisen.

10. Sinulla on tarve siivota kotona, hankkiutua eroon asioista, joita et enää halua, ja kun käyt läpi tavaroitasi, yllätyt, miten paljosta haluat päästä eroon.

Ja mitä seuraavaksi? Miten siirryt yli tästä motivaation puutteesta ja yleisestä tyytymättömyydestä, mikä pakahduttaa sinut nyt? Vaikka se saattaa tuntua pahimmalta painajaiselta, tämä on itse asiassa voimallisin hetkesi, koska muutospelkosi voi olla pientä verrattuna siihen, miten paljon haluat muutosta, ja olet valmis sallimaan sen. Ja silloin se voi tapahtua. Kaikki energiapotentiaali jää puhtaaksi potentiaaliksi - vaikka se olisi kuinka lupaavaa - kunnes oivallamme, että nykypolullamme ei ole enää energiaa meille ja olemme valmis harkitsemaan uutta polkua.

Seuraava askel on ajatella toimenpiteitä. Missä sellaisessa olemme olleet kiinni, mistä voimme nyt päästää irti? Mille tuloksille voimme nyt alkaa luoda perustaa? Unelmasi antavat vastauksen kysymykseen "Mitä haluan?", joten kiinnitä huomiota salaisiin toiveisiisi, asioihin jotka seuraavat "toivon"-toteamustasi? Voimme siirtyä tyytymättömyydestä ja masennuksesta ottamaan inspiroituja askelia tietämällä, että silloin kun tunnemme masennusta ja tyytymättömyyttä, olemme tulleet energiapolun loppuun. Seuraamalla unelmiemme ja toiveidemme polkua, uusi polku alkaa paljastua. Ja ryhtymällä inspiroituun toimeen laajennamme uuden energiapotentiaalin uudeksi todellisuudeksi elämässämme.
KYMMENEN MERKKIÄ, ETTÄ OLET ENERGIATIESI PÄÄSSÄ
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: