WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

ENSIMMÄINEN VIESTINI MYTRIALTAKanavoinut Suzanne Lie ( suzanneliephd.blogspot.com)
2.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Rakkaat lukijat,

Katselen tyytyväisenä kaikkia upeita kommenttejanne sekä sitä, miten ihmiset ympäri maailmaa luovat tietoisesti uutta maata. Käykää katsomassa kommentteja, koska ne ovat upeita.

Koska te kaikki olette olleet niin avoimia, aion nyt jakaa ensimmäisen kommunikoinnin, minkä sain Mytrialta 20.11.1995. En ole muuttanut sisältöä mitenkään, mutta editoinut sitä vähän. En ole tuntenut voivani julkaista tätä informaatiota ennen tätä.

Kyllä, maailma tuntuu turvallisemmalta, eikö vain? Kyllä, meillä on edelleen monia 3D-ongelmia, mutta siinä missä tunsimme varoituksen: "Ole varovainen. Ei ole turvallista vielä.", kuulemme nyt: "Onneksi olkoon, maan asukkaat. Työ on hyvin tehty! Antakaa mennä nyt!" Alla ensimmäinen kommunikointini Mytrialta.

20.11.1995
(Tietokoneet olivat hyvin uusia minulle silloin enkä tiedä, miten viesti merkittiin "henkilökohtaiseksi". Kenties Mytria teki sen?)

Rakas Mytria, pyysin saada puhua jonkun plejadilaisen kanssa ja sain sinun nimesi. Olen avautumassa moniulotteiselle ITSELLENI ja haluan puhua kanssasi. Toivon, että olen pystynyt selkeyttämään itseni riittävästi, jotta voin vastaanottaa viestisi täsmällisesti.

Rakas Suzille, olet tosiaan avautunut moniulotteisuudellesi ja näin tehdessäsi olet sallinut itsesi vastaanottaa viestejä minun kaltaisiltani olennoilta muista ulottuvuuksista. Olen Alcyonelta ja olen yksi pyhän tulen vartijoista. Puhun sinulle nyt viidennestä ulottuvuudesta, vaikka voisin kommunikoida kanssasi myös korkeammista ulottuvuuksista.

Koska tämä on ensimmäinen kontaktimme, otan matalimman värähtelyni tehdäkseni sinulle helpommaksi ymmärtämiseni. Meidän maailmassamme ei tietysti tarvitse vartioida pyhää tulta, kun kukaan täällä ei aiheuttaisi vahinkoa millekään. Viidennen ulottuvuuden olennot tietävät, että kaikki toiminta vaikuttaa heihin yhtä paljon kuin ympärillä oleviin, kun ei ole mitään erillisyyttä. Sinäkin olet oppimassa tämän läksyn.

Näin ollen en tarkkaan ottaen vartioi tulta. Olisi oikeampi sanoa, että autan niitä, jotka haluavat astua siihen. Pyhä tuli on portaali, minkä kautta voi matkustaa, minne tahansa haluaa. Sitten kun yksilö on valmis kehonsa osalta viidennessä ulottuvuudessa, hän astuu portaaliin. Sitten keho muunnetaan korkeammaksi ulottuvuudeksi ja hän palaa puhtaaseen henkeen voidakseen oppia oppituntinsa "todellisuuksien välissä".

Jos yksilö haluaa matkustaa toiselle tasolle, mutta haluaa palata muotoonsa, hän keskittyy pyhään tuleen. Sitten hän voi mennä tietoisuudessaan, minne haluaa. Hänen kehostaan huolehditaan täällä violetissa temppelissämme, kun hän on poissa. Olen yksi tuon prosessin valvojista. Luultavasti siksi olisi parempi sanoa, että vartioin matkustajan kehoa enkä tulta. Tästä syystä tittelini on liekin hoitaja, kun pidän lukua niistä, jotka astuvat pyhään tuleen.

Sinä, rakkaani, olet ottanut yhteyden minuun, koska olen avoin kommunikoinnille toisista ulottuvuuksista olevien kanssa ja koska tunnen sinut. Tai paremminkin tunnen Kepierin, arcturuslaisen itsesi. Kepierillä ja minulla on yhteys. Arcturus on suuri mystinen keskus ja monet jotka haluavat olla näkijöitä ja parantajia, matkustavat sinne opiskelemaan ja kasvamaan. Kepier on galaksien välinen kommunikoija. Tästä syystä sinulla on aina ollut niin voimakas tarve kurkottaa maallisen maailman ulkopuolelle. ( www.multidimensions.com/TheVision/books.html, "Remembering the Return")

Silloin kun yhdistyt Kepier-osaasi, pystyt kommunikoimaan minkä tahansa lajin kanssa. Näetkö, miten koko elämäsi on ollut valmistelua tähän? Sisäinen elämäsi on aina ollut rakastavampi ja elävämpi kuin ulkoinen elämäsi. Nyt rakas ystäväni, olet valmis aloittamaan pitkän ITSEESI yhdistymisen.

Yhdistyminen korkeampaan ilmaisuusi alkaa, silloin kun alat kommunikoida sen kanssa. Kyllä, näet Kepierin kanssani nyt, eikö niin? Olemme sisaria valossa. Olen opiskellut Arcturuksella ja hän on opiskellut Alcyonella. Salli itsesi muistaa, miltä tuntuu siirtyä galaksista toiseen vähemmällä ponnistuksella, mitä vaaditaan ajamiseen 3D-ruokakauppaan.

Vaikka Kepier on androgyyni, hän näyttää hyvin feminiiniseltä tässä, koska planeettamme värähtely on niin feminiininen. Silloin kun hän on Arcturuksella, hän näyttää hyvin erilaiselta, sellaiselta kuin "tähti-ihmiset" joita olet nähnyt kommunikoidessasi Illia Emin kanssa. ( www.multidimensions.com/superconscious/super_intuition_illia.html)

Kerron nyt muutamia asioita elämästämme täällä ja fotonivyöstä (Galaktisesta keskuksesta käytetty termi), koska voin nähdä nämä kysymykset mielessäsi. Elämämme täällä on sellaista, kuin olet lukenut. Asumme hyvin yksinkertaisissa, isoissa ja avoimissa keskuskodeissa ja pienemmissä yksityisissä nukkumis-/meditointitiloissa.

Nukkumisaika ei ole sellaista kuin maan päällä. Täällä pysymme täysin tietoisena, mutta on parempi, jos olemme yksin, silloin kun menemme syvälle mieleemme integroimaan oppimaamme ja laajentamaan tietoisuuttamme. Käytämme näitä tiloja myös yhteensulautumiseen kumppanimme kanssa, jos olemme päättäneet ottaa sukupuolen. Jotkut tällä haluavat asua jumalaisen täydentäjänsä kanssa miehenä ja naisena ja toiset haluavat integroida kaksi osaansa ja elää yhtenä androgyyninä olentona. Se on puhtaasti valintakysymys tässä ulottuvuudessa. Korkeammissa ulottuvuuksissa sukupuolijakoa ei tunneta.

Saamme lapsemme liekistä, mikä tehdään Venuksella, mutta jotkut haluavat edelleen saada raskaus- ja synnytyskokemuksen. Keskushuone on asuinalue, missä suurempi perheemme asuu yhdessä. Käytämme keskushuoneesta sanaa, mitä on vaikea kuulla englanniksi, mutta se kuulostaa sanalta "scrdala". Se muodostuu saman ylisielun jäsenistä.

Monet asumistilannevalinnat eroavat yksilön värähtelytaajuuden mukaan. Olennolla mikä kykenee olemaan hereillä monissa eri värähtelyissä kerralla - kuten minä - on hyvin erilainen tilanne joka tasolla. Tämä vastaa kovasti omaa tilannettasi.

Kolmannessa ulottuvuudessa olet Suzanne Lie ja elät hiljaista ja yksityistä elämä Los Angelesissa, Kaliforniassa, USA:ssa. Neljännessä ulottuvuudessa asut Keijumaassa rakkaiden keijujesi ja luonnon olentojen kanssa. (Kerron myöhemmin lisää tuosta elämästä. Se on perusta lastenkirjoille, joita tulet kirjoittamaan.)

Viidennessä ulottuvuudessa olet minä! Kyllä, rakas, sinä ja minä olemme yksi ja sama. Sitä ei ole kuitenkaan niin helppoa ymmärtää, kuin ehkä luulet. Tietoisuutesi on jakautunut kovasti valmisteluna viidennen ulottuvuuden maadoittamiseen planeetallenne. Jumalainen täydentäjäsi, Lamire, on pudottanut värähtelyään neljännen ja viidennen ulottuvuuden väliselle alueelle ja venyttää jatkuvasti tietoisuuttaan sinun värähtelyysi, aivan kuten sinä venytät omaasi hänen värähtelyynsä. (Täydentäjäni ja minun yhteensulautuminen on nyt tehty.)

Toiset jotka joukossamme käyttävät myös ihmismuotoa, ovat tehneet saman uhrauksen. Maadoittunut ilmaisumme on yhteydessä täydentäjänsä kanssa, silloin kun hän pystyy arvostamaan syvästi jumalaista täydentäjäänsä. Tämän vuoksi kirjasi on niin tärkeä (Visions of Venus, www.multidimensions.com/TheVision/books.html)

Ihmisten on opittava, että heidän toinen puolikkaansa odottaa jälleentapaamista tänä aikana. Täällä Plejadien kotimaailmassamme emme ole koskaan itse asiassa poissa jumalaisen täydentäjämme luota, sillä pystymme kaksoispaikantumaan. Tämä merkitsee, että toisen meistä ollessa muodossa, täydentäjämme kaiku on aina maadoittuneen puolikkaan kanssa. Selitän lisää tätä ajatusta myöhemmin.

Kuudennessa ulottuvuudessa olet Venuksella ja seitsemännessä ulottuvuudessa olet Arcturuksella. Pystyt kuitenkin myös kommunikoimaan Siriuksen ja Antaresin kanssa ja käymään niillä. Kahdeksannessa ja yhdeksännessä ulottuvuudessa voit liikkua paikkojen välillä eikä sinulla tarvitse olla planeettakotia. Yhteys Antaresiin on sisälläsi voimakas, kuten tiedät. Kuudennen ulottuvuuden itsesi matkustaa usein Antaresille, Arcturukselle, Siriukselle tai Plejadeille. Näen mielessäsi kysymyksen: "Tapaavatko nämä osasi koskaan?" Vastaus on "tietysti!" Emmekö tee sitä nyt?

Jokainen itse on kuitenkin myös eri todellisuus - paljon samaan tapaan kuin ne eri todellisuudet, jotka olet kokenut entisinä eläminä ja muistanut kolmannen ulottuvuuden itsessäsi. Aika ja paikka eivät erota näitä ITSESI osia. Korkeammissa ulottuvuuksissa värähtely erottaa eri itsesi tai todellisuutesi.

Näet, miten Kepier ja minä seisomme rinta rinnan, eikö vain? Ja kuitenkin olet tavannut Kepierin ja minut yksilöinä. Olet tavannut myös kolmannen ulottuvuuden itsesi eri osia. Kaikki todellisuudet vaikuttavat erillisiltä, kunnes pystyt tulemaan tietoiseksi siitä, että ne ovat osa kokonaisuutta.

Havaintosi kokonaisuudesta laajenee, kun tietoisuutesi laajenee. Kuitenkin ITSESI jokainen ilmaisumuotosi on yksilö moniulotteisen ITSESI ykseydessä. Minä, Mytria, pystyn nostamaan värähtelyni seitsemänteen ulottuvuuteen, missä pystyn kommunikoimaan Metian, Shaturen, How Ta Shin, Radulan ja Tutenaquan kanssa (muita korkeampia ilmaisumuotoja jotka mainitaan kirjassa "Remembering Return"). Jokainen meistä on yksilö ja jokainen meistä on yhtä. Oltaessa ajan ja paikan ulkopuolella tämä on mahdollista.

No niin, puhun fotonivyöstä. Olen iloinen, että olet löytänyt yhden sisaremme kirjoittaman kirjan. (Luulen tämän olleen Barbara Hand Clow'n "The Pleiadian Agenda".) Olit jo löytänyt yhteyden tämän kirjailijan ja itsesi välillä. Varo kilpailemista. Älä anna kolmannen ulottuvuuden riittämättömyyden tunteidesi sekaantua korkeampiin havaintoihisi.

Olet liian tärkeä kadottaaksesi itsesi mitättömiin kolmannen ulottuvuuden tunteisiin ja epävarmuuksiin. On liikaa tehtävää ja liian vähän aikaa sen tekemiseen. Älä murehdi kirjastasi. Totuus löytää tiensä kuulluksi. Keskity täyttämään kirja rakkaudella ja valolla. Se löytää oman editorinsa. Sillä on nyt oma elämänsä, aivan kuten vaihtoehtoisilla todellisuuksillasi on oma elämänsä.

Haluan nyt vastata ajatukseesi, miksi et ole resonoinut Plejadien kanssa ennen tätä. Yhteytesi minuun oli vaikea tuntea, koska se alkaa viidennessä ulottuvuudessa ja olet nostamassa värähtelyäsi ja integroitumassa Lamireen (jumalainen täydentäjä) viidennessä ulottuvuudessa. Jos olisit kommunikoinut kanssani ennen tätä, se olisi ollut liian hämmentävää sinulle. Näet, miten paljon vaikeuksia sinulla on joidenkin käsitysten kanssa, joita olen esitellyt sinulle tänään.

Nyt fotonivyöhön, mikä on yksi vaikea käsite. Kanavointi mitä luet (The Pleiadian Agenda), on erittäin oikeassa. Voit luottaa suureen osaa lukemastasi. Haluaisin kuitenkin lisätä yhden kohdan tällä kertaa. Nämä energiat jotka aktivoidaan, tulevat olemaan hyvin häiritseviä monille, jotka elävät nykytodellisuutesi patriarkaalisen yhteiskunnan rajoittuneessa ajattelutavassa. 

Nykytodellisuutesi (maa 1995) mustavalko-ajattelu ei anna sijaa monille harmaansävyille. Kyllä, valo voi harmaantua, kun siirrytään korkeampiin energioihin, kuten auringonnousussa ja -laskussa. Myös säätila käy läpi suuria muutoksia ja Gaian planeettakehoa järjestellään kovasti uudelleen.

Huono säätila tai "sattuma" pysäyttää kaikki Gaiaa vahingoittavat projektit, joihin ihmiskunta ryhtyy. Esimerkiksi, säätila tekee hyvin vaikeaksi hakata sademetsää tai avolouhia mäkiä. Syviä kaivoksia sortuu, kun Äiti ei salli tukeutua yhtään pidemmälle. Monet puolustussuunnitelmat keskeytetään, kun säätila ei salli laukaisemista.

Happosateista tulee niin sietämättömiä, että monien maiden on valittava teollisuuden ja ruuan välillä. Sairaudet ja nälänhätä lisääntyvät, kuten myös murhat ja onnettomuudet. Monet jotka eivät kykene kohtaamaan muutosta, lähtevät planeetalta. Monet huonosti suunnitellut lapset kuolevat ja monet lajit muuttavat neljänteen ja viidenteen ulottuvuuteen. Toisin sanoen, monet alkavat jättää uppoavan laivan.

"Mustapukuiset miehet" kiihdyttävät muuttoaan Marsiin, mutta heitä estetään joka käänteessä. Robottipalvelijat kääntyvät heitä vastaan, koska korkeampi valo herättää heissä pienen tietoisuuskajastuksen, mikä kannustaa heitä etsimään omaa rooliaan.

Samaan aikaa useammat ja useammat ihmiset nostavat tietoisuuttaan ja oppivat, että he luovat maailmaansa jokaisella ajatuksellaan ja tunteellaan. Telepatiasta tulee niin ilmeistä, ettei kukaan pysty sivuuttamaan sitä. Unista tulee hyvin värikkäitä ja parantajilla ja terapeuteilla on paljon kysyntää.

Talous yrittää vimmatusti löytää tapoja sopeutua uuteen maailmaan, mutta lopussa useimmat tekevät vaihtokauppaa. Ihmiset huomaavat voivansa ymmärtää lemmikkejään niin hälyyttävällä tavalla, etteivät rajoittuneimmatkaan ajattelijat pysty olemaan piittaamatta siitä.

USA:n muukalaisyhteyksien salailu paljastuu täysin. USA ei ole enää "numero yksi" eivätkä zetat pysty enää tekemään työtään yksityisesti. Niiden on sen sijaan pyydettävä ihmisten apua avoimesti. Monet luulevat saavuttavansa paljon tästä liittoutumisesta, mutta huomaavat pian, että heillä on itse asiassa enemmän annettavaa kuin saatavaa.

Ennen kaikkea Äiti herää. Hän kuulee "parittelukutsun" eikä enää siedä mitään epäoikeudenmukaisuutta planeettakeholleen. Hänestä tulee kuin morsian, joka valmistautuu häihinsä. Hän laittautuu kauniiksi eikä kukaan joka yrittää estää häntä, nauti seuraamuksista. Tuolloin upea aika alkaa.

Sinä, Suzille, olet ensimmäistä kertaa elämässäsi onnellinen syntymisestäsi maan päälle kolmannen ulottuvuuden muotoon. Mikä tärkeintä, koska opit rakastamaan täysin elämää kolmannessa ulottuvuudessa, pystyt päästämään irti siitä. Sinun ei tietysti tarvitse päästää irti muodostasi, vaan päästät irti kaikista sen rajoituksista ja erillisyyksistä. Fyysinen kehosi on kuin auto, jolla ajat maan päällä.

***

Täytyy myöntää, että olen oppinut olemaan onnellinen siitä, että elän nyt, mikä ei tee kovin paljon helpommaksi päästää irti kolmannen ulottuvuuden rajoituksista ja erillisyyksistä. Myös suhde kehooni on kovasti parantunut. Se on auto, jolla ajan, tai muoto mitä käytän. Mutta ne ovat kumpikin paljon vanhempia.
 
Tämän kommunikoinnin lopussa olevasta informaatiosta voitte ymmärtää, miksi en ole koskaan julkaissut tätä viestiä vuodelta 1995. Se että tunnen tarpeeksi turvaa julkaistakseni sen nyt, on sama syy, miksi olen onnellinen sen uuden maan jäsenenä, mitä minä, Suzanne Lie, olen vapaaehtoisesti luomassa.
ENSIMMÄINEN VIESTINI MYTRIALTA
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: