WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 28. toukokuuta 2013

TOUKOKUUN LOPPUPUOLEN PÄIVITYSKirjoittanut Denise Le Fay (deniselefay.wordpress.com )
20.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Löysin tämän hiljattain ja halusin jakaa sen. Se on Carl Gustav Jungilta:
 
"Ei ole tietoiseksi tulemista ilman tuskaa. Ihmiset tekevät mitä tahansa, vaikka kuinka absurdia, välttääkseen kohtaamasta oman sielunsa. Valaistuneeksi ei tulla kuvittelemalla valokuvioita, vaan tekemällä pimeydestä tietoista."
 
Eikö olekin totta! Ja voi luoja, emmekö tiedä sen nyt, elettyämme sitä nämä monet ylösnousemuskuukaudet ja -vuodet!
 
Polariteetin tai kaksinaisuuden häviäminen ei tapahdu kieltämällä, että pimeyttä on (tai on ollut näkymättömillä taajuustasoilla toisissa ulottuvuuksissa jne.). Se häviää itsestä, ympäristöstä, tilasta ja fokuksesta, sitten kun on löytänyt sen ja tunnustanut sen olemassaolon ja alkaa tehdä työtä integroiden ja muuntaen sen ja ottaen kaikki ilkeät iskut, piikit ja kaiken voiman pois siitä ja palauttaa sen luontaiseen tilaansa puhtaaksi energiaksi tai energeettisesti neutraaliksi. Muistatko, kun Carlos Castanedan opettaja don Juan opetti hänelle pikkutyranneista? Sitä kaikki tämä henkilökohtaisen, kollektiivisen ja muiden ulottuvuustasojen sisäinen pimeys on - kehittyneiden pikkutyrannien vaihtelevia tasoja.
 
Pimeys/negatiivisuus voi olla jokin vanha tunnehaava, jonka joku meistä sai (tai antoi), mitä emme ole vielä käsitelleet, ja näin sen voima kasvaa vuosien tai vuosikymmenten tai elämien saatossa ja vaatii lisääntyvässä määrin, että lopultakin näemme sen, käsittelemme sen ja muunnamme tuon pikkuriikkisen sisäisen pikkutyrannin. Tai se voi olla jokin suurempi ja kehittyneempi sisäinen henkilökohtainen juttu ja roska, mitä emme ole käsitelleet vielä. Tai se voi olla paljon suurempi, kehittyneempi energiatilanne perheenjäsenellä tai muilla rakkailla tai ystävillä tai naapureilla tai työtovereilla jne. ja se on itse asiassa heidän juttunsa ja roskansa, mutta se on osittain sinunkin ongelmasi monien yhteystasojen vuoksi. Tai se voi olla kaakattava, valtava ulkoinen olento, kuten negatiivinen matelija tai dragoniaani tai demoni tai lukuisa määrä muita ei-fyysisiä olentoja.
 
Sillä ei ole oikeastaan merkitystä - ne ovat kaikki vain "pikkutyranneja", jotka ovat vaihtelevalla kehitys- ja voimatasolla, ja tässä kohtaa sillä ei ole edes merkitystä, ovatko ne sinun vai eivät. Sillä ei ole merkitystä minulle eikä ole ollut 14 kuluneen vaikean mutta hyvin transformoivan ja voimaanuttavan ylösnousemusvuoden aikana. Se on joko pikkutyrannivauva tai keskikokoinen pikkutyranni tai pullistunut, jättikokoinen pikkutyrannihirviö helvetin astraalikuopasta, mutta loppupeleissä kaikki on vain selvittämättömiä juttuja ja roskia, joiden on mentävä, jos haluaa oikeasti jatkaa kehittymistä ja näiden voimakkaiden kosmisten ja galaktisten energioiden hyödyntämistä sen tekemiseen.
 
Suoraan eteenpäin …
 
Tässä sitä ollaan, puolivälissä tätä upeaa laajentumisjaksoa, mitä kutsutaan "yhdeksäksi kuukaudeksi" - päivänseisauksesta ja suuresta "erääntymispäivästä" 21.12.2012 syyskuun päiväntasaukseen 2013. Miten monta henkilökohtaista ja/tai sukulinjan ja/tai muiden ihmisten ja/tai muiden ulottuvuuksien "pikkutyrannia" olet muuntanut vain 21.12.12 jälkeen? Meille (ylösnousemukseen liittyville valotyöntekijöille) jotka loistavat ihmiskunnan kollektiivisten sakokaivojuttujen ja -roskien muuntamisessa yleisesti, on ollut melko mielenkiintoista 21.12.12 jälkeen. Kaikenlaisia kodittomia, syrjäytettyjä ja nälkäisiä astraalielukoita leijumassa ympäriinsä etsien joko pakoreittiä pois kaikesta tästä valosta tai jotain alemman taajuuden ihmistä, mihin kiinnittyä taas loismaisesti ruokkimaan itseään energialla. Ja kaiken tämän jatkuvan moniulotteisen muuttumisen kukkuraksi, olemme ruumiillistaneet lisääntyviä määriä korkeamman taajuuden itseämme tähän fyysiseen kehoon, persoonaan ja tietoisuuteen. Haluaisin sanoa tässä jotain upeaa tai hauskaa, mutta olen yhtä ällistynyt kaikesta tästä mahtavasta suurenmoisuudesta ja alhaisesta kurjuudesta ja hevonpaskasta kuin te muutkin! Ihan sama … Pysytään vain liikkeessä eteenpäin, ystäväni ja ylösnousemusmatkatoverini.
 
Tunnen, että kolmas kolmen kuukauden jakso - kesäkuun 2013 päivänseisauksesta syyskuun päiväntasaukseen - tuo mukanaan lisää hyvin tärkeitä työkaluja meille kullekin tässä hämmästyttävässä prosessissa. Sellaisia työkaluja kuin lisäruumiillistuminen, mikä antaa luonnostaan meille enemmän ja enemmän korkeampaa tietoisuutta asioista ja useista perspektiiveistä tai "pallomaisesta tietoisuudesta", kuten olen sitä aiemmin kutsunut. Ja/tai sellaisia työkaluja kuin livahtaminen enemmän ja enemmän ulos lineaarisesta ajasta, kunnes se tuntuu normaalilta. Tai kaikenlaisia muita jännittäviä uusia havainto- ja olemistyökaluja. Se mitä näistä uusista työkaluista saat tai olet saanut, riippuu siitä millä porrasaskelmalla olet parhaillaan. Se mitä koet ja tiedostat tänään, ei ole sama ensi viikolla tai ensi kuussa, koska kehityt ja muutut hyvin nopeasti nyt, joten odota uusia ja erilaisia työkaluja tulevan jatkuvasti sinulle, kun etenet ylöspäin noita energia- ja tietoisuusaskelmia.
 
Koska siitä on aikaa, kun viimeksi kirjoitin mitään, halusin vain kertoa kaikille, että olen edelleen maisemissa ja hengitän, minua ei ole heitetty vankilaan mistään, en asu Plutossa enkä ole kuollut! Minulla vaan on ollut todella rankkaa monista syistä 1.4.2013 alkaen (mitä selitän lisää toisessa artikkelissa), mutta 16.5. alkaen korkeampia energioita on ankkuroitunut tähän fyysiseen ulottuvuuteen (tarkoitan hyvin positiivisella tavalla) ja tapahtuu paljon upeita asioita, jotka ovat vielä näkymättömiä jonkin aikaa, mutta alkavat näkyä tässä ulottuvuudessa hyvin pian. Lupaan.
 
Denise
  TOUKOKUUN LOPPUPUOLEN PÄIVITYS
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: