WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 28. toukokuuta 2013

LINEAARISEN AJAN PIMENNYS 
Kirjoittanut Norma Gentile (www.healingchants.com)
Uutiskirjeestä 23.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Tuleva kuunpimennys 24./25.5. on fyysisesti minimaalinen - itse asiassa alle puoli prosenttia kuusta peittyy. Kuitenkin tämä pimennys, yhdessä tämän kuun aiemman kuunpimennyksen kanssa, avaa meille mahdollisuuden elää lineaarisen ajan ulkopuolella. Tämä ei ole yksittäinen tapahtuma, missä astutaan lineaarisesta ajasta ulos, vaan jatkuva havaintotapavalinta olla ajassa tai sen ulkopuolella.
 
Vaikka se onkin pikkuruinen fyysisellä tasolla, tunnen tämän olevan homeopaattinen pimennys. Siinä on erittäin korkea potenssi, mikä tarjoaa syvän muutosmahdollisuuden - nimittäin uuden tietoisuustason aikaan liittyen.
 
Tämä pimennys tekee vaikeaksi säilyttää tietoisuuden siitä, "missä" tietyssä kohtaa olemme vuorokauden monista tunneista. Lineaarisesta ajasta tulee sekavaa pimennykseen johtavina päivinä ja juuri sen jälkeen. Erityisesti meihin eivät vaikuta aikaan liittyvät asiat tai emme reagoi niihin.
 
Emme tunnista päivän tunteja samalla tavalla kuin lähimenneisyydessä. Voimme nähdä kellon, muttemme yhdisty sen numeroiden merkitykseen niin kuin ennen. Tietoisuutemme syvempi aspekti tunnistaa vielä tuntien numerot kellossa symboleiksi, jotka yhteinen ihmistietoisuutemme on sopinut. Tällä tavalla voimme päättää astua lineaariseen aikakokemukseen tai elää sen ulkopuolella. Kumpikaan ei ole parempi tai väärin.
 
Jos sinulla on hammaslääkäriaika, ehdotan, että astut lineaariseen aikaan kunnioittaen toisia ihmisiä, jotka ovat mukana aikavarauksessa. Aika on kätevä organisointitekijä ryhmätapahtumillemme! Jos kuitenkin hoidat puutarhaa, anna luonnon organisoida kanssasi, ei ajan.
 
Havaitsen, että tapaamisteni (jotka on sidottu tiettyyn aikaan) välisessä tilassa minulla on tunne, etten ole mukana lineaarisessa ajassa. Vain silloin kun nykyhetkeni energiat lähestyvät toisten energioita, jotka ovat mukana tulevassa tapaamisessa, tuo tulevaisuuden ajanhetki on olemassa minulle.
 
Eli kun päivä etenee, tunnen, etten liiku ajassa, vaan siirryn sovittuun suhteeseen toisen ihmisen kanssa (asiakas tai akupunktiohoitajani), mikä sattuu tapahtumaan sovitulla ajanhetkellä.
 
Kyllä, tämä aiheuttaa päänsärkyä …
 
Mitä jos lineaarinen aika on olemassa, jotta voimme tulla tietoiseksi suhteistamme toisiin? Mitä jos jo ennen astumista tähän noin 26000 vuoden luomissykliin sielumme päättivät keksiä ajan tavaksi organisoida vuorovaikutustamme toisten kanssa?
 
Ja mitä jos kaikki sielut eivät suostuneet tähän? Mitä jos jotkut päättivät sen sijaan orientoitua luontoon? Inkarnoituminen alkuperäiskulttuureihin suurimmassa osassa tätä laajempaa luomissykliä salli näiden sielujen jatkaa luonnon kuuntelemista. Nyt tämän pimennyksen myötä jotkut näistä samoista sieluista heräävät inkarnaatiossaan, mikä niillä on länsimaisessa kulttuurissa.
 
Käytän GPS:ää (maailmanlaajuinen paikantamisjärjestelmä) ajaessani ja myös kävellessäni vieraissa kaupungeissa. Nyt minusta tuntuu, että tarvitsen GTS:n (maailmanlaajuisen aikajärjestelmän) auttamaan minua pysymään yhteiskunnan sovituissa ajoissa. Jos olet lukenut näin pitkälle, lyön vetoa, että tunnet samalla tavalla!
 
Oletan, että puhelinmeditaatio tulevana perjantai-iltana (24.5. klo 9 pm EDT) antaa informaatiota ja energiatyötä fyysisen kehomme luovimisen tässä uudessa suhteessa aikaan. Jos et voi liittyä seuraan, voit ladata tiedoston myöhemmin. Nämä tiedostot ovat mp3-muodossa nettisivuillani ja iTunesissa. Minulla on saatavilla 37 meditaatiota veloituksetta.
 
Monia siunauksia teille kaikille.
 
Norma
LINEAARISEN AJAN PIMENNYS
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: