WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 305Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
1.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kokoontumisenne aika lähestyy nopeasti ja energiat joita olette tuoneet tälle planeetalle fyysisten astioidenne läpi, alkavat jo ilmoittaa läsnäolostaan teille. Olette kaikki siis tunteneet tämän jollain tavalla muutaman viime päivän aikana ja se alkaa voimistua jonkin verran, kun suuri päivä tulee lähemmäs. Sillä kuten olemme jo kertoneet, tämä on monin tavoin jonkin sellaisen huipentuma, mikä on ollut tekeillä hyvin pitkään. Olette jo olleet pitkään valon ankkureita ja ne energiat - valonsäikeet kuten olemme kutsuneet niitä - joiden tuomisessa olette olleet suurena apuna, ovat jo täällä ja nyt tämä yhdistäminen ja yhteen punominen on täydessä vauhdissa.

Tämä ei tule yllätyksenä kenellekään teistä, kun olette jo tunteneet olevanne paljon yhdistyneempi tähän kauniiseen valotyöntekijäverkkoon ja myös meihin, jotka asumme tällä hetkellä ns. näkösuojan takana. Mutta nyt kaikki alkaa todella nopeutua. Ja kun keräämme kaikki nämä säikeet ja jatkamme tätä monimutkaista yhdistämisprosessia, ikään kuin portaali toisensa jälkeen avautuu ja tunnette astuvanne huoneesta huoneeseen tällä loppuunsaattamismatkalla.

Nyt siis näkymät alkavat todella laajentua monin tavoin, mutta jos itse ette ole tuntenut mitään tästä vielä, se johtuu ehkä siitä, että katsotte liian paljon jalkoihinne ja yritätte mittailla, miten maa kulkee. Eikä tämä ole kummallista, sillä tämä on monin tavoin vähän kuin kävelemisen tai pyörällä ajamisen opettelemista. Tiedämme kaikki, että löytääkseen tasapainon, on parasta keskittää katseensa vähän kauemmas eteenpäin ja yrittää välttää houkutus katsoa suoraan jalkoihin. Tuntuu ehkä siltä, että niin olisi parasta tehdä varmistaakseen, että te ette kompastu mihinkään, mutta itse asiassa yleistasapaino saavutetaan paljon paremmin, jos nostatte katseenne horisonttiin. Näin ei ainoastaan tasapainonne parane, vaan huomaatte myös paremmin, miten pitkälle voitte nyt nähdä.
 
Kaikki todella laajenne nopealla tahdilla nyt ja ellette tule siitä tietoiseksi, se saattaa olla oman kasvunne hukattu tilaisuus. Päästäkää siis irti tarpeesta jatkaa itsenne tuijottamista niin kiihkeästi ja antakaa itsenne avautua suuntautumaan upeaan ympäristöön. Se on todella muuttunut hyvin paljon viime päivien aikana. Takaamme, että hengityksenne salpautuu, jos onnistutte katsomaan koko laajuutta. Ette enää kulje tuossa eilisen pimeässä ja ankeassa tunnelissa. Olette poistuneet sen toisesta päästä ja näkymät ovat henkeäsalpaavan kauniita. Täyttäkää siis keuhkonne raikkaalla vapauden ilmalla ja antakaa sydämenne laulaa tämän ympärillänne olevan, uuden ja paremman maailman sävelmää. Tämä on vasta alkua, rakkaat ystävät. Tämä on vasta ensivilaus siitä, mitä teillä on varastossa heti, kun junanne loputakin saapuu unelmienne asemalle.
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 305
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: