WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 30. toukokuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 316Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
28.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kuten olette ehkä huomanneet, sisäinen ääni voi olla nykyään melko vaativa toisinaan, ja sitä voi olla melko pelottava käsitellä, mitä se vaatii teiltä. Olette vapauttaneet itsenne monin tavoin, mutta nämä pikkuesteet jotka edelleen seisovat tiellä, alkavat pitää suurta meteliä. Ja ne tekevät sen hyvästä syystä, koska on todella välttämätöntä, että selvitätte ns. kanavan päästäksenne täysin käsiksi siihen informaatioon, mitä niin kovasti etsitte. Toisin sanoen, minkään ei sallita seistä teidän ja Lähteen välillä, ja tätä tekevät ainoastaan nuo kaikkein sisimpänä pidetyt salaisuudet, jotka sumentavat näkökykyänne ja estävät sitä kirkastumasta täysin. Joillekin se on jotain todella tuskallista, sillä näitä asioita olette pitäneet piilossa kaappienne syvimmissä ja pimeimmissä sopukoissa. Ne voivat olla jäänteitä tästä tai aiemmista elämistä - asioita joista teillä ei ehkä ole edes selvää muistikuvaa, mutta ne ovat siellä kuin märkivä haava, mikä on puhdistettava kerta kaikkiaan.
 
Hyvä uutinen on, että nämä haavat tarvitsee vain altistaa valolle, jotta ne parantuvat, joten prosessi on paljon yksinkertaisempi, kuin ehkä pelkäätte. Sillä pelko tuosta haavasta on paljon tuskallisempi kuin sen varsinainen parantaminen, ja näin neuvomme teitä kaikkia löytämään tavan päästää nämä asiat pintaan. Se ei ehkä tapahdu itsestään ja näin avun pyytäminen tovereiltanne tai toisilta, jotka voivat auttaa, voi olla oleellista. Muistakaa, että te ette ole tässä yksin, rakkaus ympäröi teitä kaikilta puolilta, mutta ellette anna sen tunkeutua ihan olemuksenne syvyyksiin, se ei voi auttaa teitä säteilemään niin voimakkaasti, kuin teidän täytyy.
 
Päästäkää siis valo loppuun saakka ja etsikää apua sen tekemiseen. Sillä olette erittäin hyviä kaihtamaan sellaista, mikä on aiheuttanut teille tuskaa aiemmin, mutta nyt sen läpi pääsee ainoastaan kohtaamalla suoraan. Ja muistakaa, että se vapautuu heti valon nähtyään, ja tämä tuo valtavan määrän vapautumista kaikin tavoin, mitä voitte ajatella. Mutta se ei tapahdu aivan itsestään, sillä teidän on tehtävä tietoinen päätös päästää siitä irti.
 
Niinpä taaskin yllytämme, että uskallatte avata tuo viimeisen oven, ja kurkotatte ottamaan jotakuta kädestä, jos tarvitsette apua pystyäksenne kohtaamaan tämän paremmin. Sillä teidän ei tarvitse mennä sinne yksi - sitä ei vaadita keneltäkään teistä. Mutta se vaaditaan, että menette sinne ja viette valon mukananne, ja tuo teko saa viimeisenkin tulehdusrippeen kuivumaan välittömästi. Tämä on kaiken sellaisen täydellistä parantumista, mikä on märkinyt, mutta se tapahtuu vain, jos sallitte sen tapahtua.
 
Olette rohkeimmista rohkeimpia, rakkaat ystävät, mutta teidän ei tarvitse tehdä kaikkea yksin - eikä varmasti tätä. Sillä teidän ei tarvitse todistella mitään kenellekään ja mitä pikemmin annatte itsenne tunnustaa tämän, sitä parempi. Olette vahvoja, mutta olette paljon, paljon vahvempia, jos annatte toisten rutistaa itseänne. Antakaa siis heidän auttaa itseänne tässä, viimeisessä askeleessanne suuruuteen.
  SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 316
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: