WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 17. toukokuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 310Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
15.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kun laineet alkupolskahduksesta tähän ihanaan valolampeen, jonka olette luoneet, ovat alkaneet laantua, monet teistä tuntevat olevansa vähän eri paikassa tai paremminkin tilassa kuin aiemmin. Sillä kun rakastavasti avauduitte tälle energiaverkolle, mikä on luotu henkilökohtaisista valosäikeistänne, kaadoitte myös muurit, jotka ovat suojelleet sisintä pyhättöänne hyvin pitkän aikaa. Ja tekemällä tämän sallitte valon koskettaa ydintänne ja monille tällä on kauaskantoisia seuraamuksia.

Tietäkää, että monet teistä ovat viettäneet elämän - jos ei useampaa - kätkettyjen muurien takana, jotka olitte rakentaneet sielunne ympärille. Nämä muurit olivat suojelemassa teitä monin tavoin, mutta ajan kuluessa niistä tuli oman vapautumisenne este. Nimittäin egonne oli ottanut hallintaansa nämä muurit ja ego on ennen kaikkea innokas säilyttämään vallitsevan tilanteen. Niinpä tässä valaistumisprosessissa olette "lohkoneet" pois paljon sellaista, mikä seisoi vapautenne saavuttamisen tiellä, ja sitten kun lopulta luulitte olevanne vapaa, nämä valoaaltoryöpyt jotka syöksyivät lävitsenne tämän jälleenyhdistymisen jälkiseuraamuksena, törmäsivät tämän itse rakennetun suojauksen viimeisiin rajoihin. Joillekin se oli pieni tapahtuma, mutta tosille todella järkytys järjestelmälle.

Niinpä uskaltaudumme arvaamaan, että viime viikko on ollut tapahtumarikas monilla. On ollut ilon huutoja, mutta myös epätoivon kyyneleitä. Sillä mitään ei jätetä koskettamatta nyt, kun nämä vanhat muurit on purettu kerta kaikkiaan. Mutta taas kerran, riippuu jokaisesta teistä, miten reagoitte siihen, minkä havaitsette tämän valon lopultakin paljastaneen. Se on siinä ja voitte vain nähdä sen. Mutta voitte päättää syleillä tätä totuutta tai voitte päättää kävellä pois sen luota. Päätös on teidän ja yksin teidän, kuten on aina. Muistakaa vain, että riippumatta siitä, mitä päätätte tehdä, teillä ei ole koskaan ollut näin paljon valoa auttamaan teitä näkemään nämä totuudet, joita on edessänne, ja myös kulkemaan niiden läpi.

Valitkaa siis hyvin ja tietäkää, että tämä valo voi tuntua tuskalliselta monin tavoin, mutta se on myös parantavaa valoa. Ja tietäkää, että tällä kertaa se voi parantaa viimeisetkin niistä arvista, joita ehkä vielä haudotte sisällänne. Siis, jos sallitte sen tehdä tämän.
 

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 310
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: