WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 28. toukokuuta 2013

KUKA OLET?Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
26.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Rakkaat ystävät,

Muutama seuraava päivä voi tuntua siltä, että teidät on käännetty nurinpäin. Ei traumana tai tuskana, vaan te ajattelette ja toimitte eri tavalla.

Kenties odotit tuskallista kohtaamista toisten kanssa vain havaitaksesi, että jonkinlainen verho on noussut etkä enää pelkää heitä tai kanna kaunaa, että olet tunteiltasi eri paikassa.

Tai jonkin mikä on ehkä laukaissut fyysisen reaktion, kuten siitepölyallergia, ei enää vaikuta sinuun samalla tavalla. Kenties ennen tarvitsit suuret määrät allergialääkkeitä siitepölyn vaikutusta ehkäisemään ja nyt huomaat olevasi allergiaton tai vaikutuksia on vähemmän.

Kuka olet nyt? Kuka todellakin?

Oletko uusi olento, jolla on uudet näkemykset ja reaktiot vai pelkästään päivitetty vanhan ajan olento? Olet kumpaakin etkä kumpaakaan. Sillä mitä enemmän kokonaisuudestasi päästät olemukseesi, sitä ainutlaatuisempi sinusta tulee. Samaan aikaan vanhan ajan persoonasi ei katoa, siihen vain lisätään uusia näkemyksiä ja solurakenteita.

Oletko eilisen sinä? Kyllä. Oletko uuden ajan sinä? Kyllä. Sillä olet lisännyt ulottuvuuksia, toimia ja uskomuksia.

Kenties pelkäät, että kadotat vanhan ajan "sinun", kiellät niiden ystävien ja sukulaisten olemassaolon, jotka rakastavat sinua kovasti, ja että tuleminen aidoksi uuden ajan persoonaksi merkitsee, että sinun on luovuttava kaikesta - myös "sinusta".

Tilanne ei ole tämä. Ajattele asiaa tietokoneena. Tietokoneet lisäävät paljon asioita elämääsi, kuitenkin pysyt "sinuna", jolla on kykyä ymmärtää paremmin ja luoda se, mitä haluat. Tämä on totta myös uuden ajan sinulle.

Et "tapa" vanhan ajan sinua, lisäät pelkästään piirteitä, jotka auttavat sinua elämään 3D-maailmassasi ja aivan varmasti välttämään verhoja, jotka estävät sinua siirtymästä toisiin ulottuvuuksiin. Olet avannut uuden tietokirjan, mikä saattaa muuttaa toimiasi ja vuorovaikutustasi - mutta ei sen tarvitse. Selitetäänpä.

Silloin kun valmistuitte high schoolista, vannoitte pysyvänne ystävinä koulukavereiden kanssa - vain havaitaksenne, että uusi elämänne ei ollut kovin tärkeää heille, eikä heidän elämänsä teille. Vaikka ajattelettekin heitä rakastavasti ja olette tekemisissä luokkakokouksissa ja yhteisötilaisuuksissa, he eivät ole ensimmäisiä ihmisiä, joiden kanssa olette yhteydessä hätätilanteessa tai ilossa.

Näin on myös uuden ajan elämänne kanssa. Kenties olette tekemisissä ystäväpiirin kanssa, jonka olette tunteneet vuosikymmeniä - kenties ette. Olette tekemisissä niiden kanssa, jotka auttavat teitä tuntemaan olonne parhaaksi mahdolliseksi.

Kukaan ei tietenkään voi saada oloanne tuntumaan paremmaksi - se on teidän vastuullanne. Samaan aikaan on niitä, jotka kannustavat teitä kuplimaan ilosta, jotka voivat leikkiä kanssanne ilman tarvetta suodattaa tekojaan tunneolemuksenne läpi ja jotka rakastavat teitä sellaisena, kuka olette, ei sellaisena kuka he haluavat teidän olevan.

Sitten on niitä, jotka odottavat teidän sopivan heidän tekemäänsä laatikkoon. "Sinun pitäisi tehdä ja sanoa tämä tai muuten en ole onnellinen." Nämä ovat olentoja - ystäviä, työtovereita tai sukulaisia - joiden kanssa ette ole tekemisissä kovin paljon, jos ollenkaan, loppuelämänne aikana. Tiedätte, keitä he ovat ja mitä he odottavat. Te olette muuttuneet, mutta he eivät.

Tunnette olonne mukavimmaksi niiden kanssa, jotka muuttuvat uuden ajan olemuksekseen.

Merkitseekö tämä, että olette tekemisissä vain niiden kanssa, jotka ilmaisevat sanoin uuden ajan ajattelua? Ei lainkaan.

Kuten on totta, että kaikkien kristityksi tai muuksi uskovaiseksi itsensä luokittelevien teoilla on vain vähän tekemistä rakkauden kanssa, niin jotkut uuden ajan uskomuksia latelevat tuntuvat valoisilta, iloisilta ja rakastavilta, kun taas toiset tuntuvat vain vähän erilaisilta kuin ne, joiden kanssa olitte tekemisissä ja joita yrititte miellyttää vanhassa ajassa.

Nimilaput merkitsevät vain vähän. Heidän olemuksestaan huokuva tunne on "oikeuskompassinne".

Muutaman viime päivän energiat auttoivat teitä sivuuttamaan nuo ulkoa ohjatut näkemykset siitä, kuka teidän pitäisi olla ja keiden kanssa teidän pitäisi olla tekemisissä. Ne korvattiin tietämyksellä, mitä ei voi kuvata käytettävissämme olevilla sanoilla.

Myös fyysisellä olemuksellanne on vähemmän tarvetta huomionne kiinnittämiseen sellaisen aspektin parantamiseen, minkä olette kieltäneet ennen - tunteellisen ja/tai henkisen - kun siirrytte sisäiseen rehellisyyteenne.

Olette siirtyneet kokonaisuuteen - henkisesti, tunteellisesti ja fyysisesti - mikä muuttaa vanhan ajan kuvioitanne dramaattisesti, mutta ei kiellä vanhan ajan persoonanne olemassaoloa. Olette suurempi - ette vähäisempi, kuten jotkut teistä odottivat, kun aloititte sisäisen olemuksenne muuttamisen.

Mietitte ehkä, tuntuuko toisista irtipäästäminen tuskalliselta. Mitä enemmän muututte, sitä vähemmän teidän tarvitsee olla tekemisissä niiden kanssa, jotka haluavat teidät pysyvän sellaisena, kuin olitte siirtymänne alkaessa. Mutta toisaalta, se ei ole tietysti enää mahdollistakaan.

Sellaista joka haluaa olla yhteydessä teidän kanssanne, vaaditaan vain hyväksymään teidät kaikkien upeiden uusien piirteidenne kera.

Miksi sitten te ette voi vuorostaan hyväksyä heitä niiden piirteiden kera, joita he haluavat ilmentää? Niin te teette.

Kyse on pelkästään siitä, että jos he rajoittavat piirteensä vanhan ajan 3D-olentoon, teillä on vain vähän yhteistä. Mutta jos he päättävät "parantaa" olemuksensa johonkin ulottuvuuteen kolmannen yläpuolella, he tuntuvat mitä mukavimmilta ja teillä on enemmän jaettavaa - aivan kuten on totta niiden osalta, joita rakastitte niin kovasti high schoolissa, mutta joiden kanssa teillä on vain vähän yhteistä nyt. Niin olkoon. Aamen.
KUKA OLET?
 
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: