WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 28. toukokuuta 2013

KUUNPIMENNYS JOUSIMIEHESSÄ - VAPAUS JA VOIMAKirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
23.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
Kun maailman herääminen voimistuu ja kun tietoisuutemme kaikenlaisista totuuksista lisääntyy, on vain luonnollista, että myös kaikki sellainen energia lisääntyy, mikä tuntee tämän uhkana tai pelkää sitä. Näemme tätä aina henkilökohtaisella tasolla, silloin kun olemme valmis hyppäämään uudelle tasolle jossain elämämme osassa. Sisäiset epäilyksemme, pelkomme ja kaikki vanhojen mallien jäämät leimahtavat reaktiona päätökseemme sitoutua uuteen toimintaan ja tiehen.
Energia toimii samalla tavalla riippumatta siitä, onko kyse sisäisestä, henkilökohtaisesta kokemuksesta vai ulkoisesta kollektiivikokemuksesta. Niinpä näemme tämäntyyppistä reagointia nyt maailmassa kera tunteen, että kontrolliverkko ihmisten ja heidän käyttäytymisensä ympärillä tuntuu enemmän ja enemmän tukahduttavalta kuristusotteelta. Tämäntyyppisen energian lisääntyminen on aina hyvä merkki, ei negatiivinen (vaikka se voi tuntua hyvin epämiellyttävältä). Tämä indikoi sitä määrää, millä jokin laajentuu, millä jokin on kasvanut ulos vanhasta muodostaan. Tämä tuntemamme kuristusote on niiden kollektiiviaspektiemme yritystä säilyttää kontrolliharha ja se tunne, että "kaikki on normaalia". Tämä saa ihmiset tuntemaan enemmän kuin koskaan, ettei heillä ole vaihtoehtoa missään eikä voimaa/valtaa. Nyt on tärkeämpää kuin koskaan katsoa syvemmälle ja oivaltaa, että tämä kuristusote ei ole merkki, ettei meillä ole vaihtoehtoa ja voimaa - se on pelkoreaktio kasvavaan oivallukseen, että meillä OIKEASTI on vaihtoehto ja voimaa.
Tässä ei ole kyse "me vastaan he" -köydenvedosta. Olemme kaikki osa samaa energiaa. Ihmiskunnan kollektiivi-ilmentymä on täsmälleen sama kuin henkilökohtaisten aspektiemme sisäinen ilmentymä, ainoastaan voimistunut. Niinpä nähdessämme tämän kuristusotteen, on hyödyllistä oivaltaa: "Okei, näen, mitä tapahtuu. Tämä on juuri sitä, mitä vanhat haavani yrittivät tehdä silloin, kun yritin saada rohkeutta lähteä työpaikastani tai muuttaa suhdekuviota."
Hyvin usein vanhojen asioiden leimahtaessa ihmiset lannistuvat kovasti siitä, että heidän sisäinen työnsä ei ole tehonnut, kun itse asiassa se on selkeä merkki, että sisäinen työ ON tehonnut. Voimakas pelkoleimahdus on selkeä merkki, että jokin on muuttunut energiatasolla ja on tekemässä kvanttihypyn fyysisellä tasolla. On tietysti tärkeää tarttua pelkoreaktioon, mutta älä samalla hyppää siihen ja anna sen tukahduttaa itseäsi ajattelemaan, että se on hallitseva tai laajentuva todellisuus. Se on vanhan todellisuuden lähtemistä.
Nyt on aika jatkaa fokuksesi pitämistä siinä todellisuudessa, mihin olet sitoutunut, ja toimia sen mukaisesti valitsemillasi tavoilla. Tällä viikolla olemme törmänneet informaatioon eräästä ainesosasta tietyissä ruuissa, joten vaihdamme välittömästi ostamaamme merkkiä. Meillä kaikilla on vaihtoehtoja. Voimme sanoa "ei" joillekin asioille ja "kyllä" toisille asioille. Vaikutelman vastaisesti meillä kaikilla on vapaus valita, mitä teemme, sanomme, ajattelemme, syömme ja kulutamme siinä, miten elämme.
Kuunpimennys ensi perjantaina tai lauantaina aikavyöhykkeestä riippuen on Jousimiehessä. Kuunpimennyksissä on kyse irtipäästämisestä (jonkin uuden päästämiseksi sisään) ja Jousimies on vapautta rakastava seikkailija ja totuudenetsijä. Tämä on siis täydellistä aikaa päästää irti kaikista peloista tai harhakuvista, joita sinulla on siihen liittyen, ettet ole elämäsi ja todellisuutesi kontrollissa ja että auktoriteetit tiukentavat ohjaksiaan enemmän ja enemmän joka päivä. Sinulla on vaihtoehto. Sinulla on voima. Sinulla on vapaus. Ota se, omista se ja käytä sitä hyvin.
"Jos olet vapaa itsessäsi, mitkään kalterit ja vartijat eivät voi saada sinua tuntemaan, että olet vangittu. Vastaavasti jos tunnet olevasi vankilassa oman mielesi rajoituksissa ja itse aiheutetuissa rajoissa, et tunne itseäsi vapaaksi missään - et kotona tai työpaikalla tai suhteessa, et suurimmalla niityllä etkä kesyttämättömimmässä meressä." - Dana Mrkich "A New Chapter"
 KUUNPIMENNYS JOUSIMIEHESSÄ - VAPAUS JA VOIMA
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: