WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 26. heinäkuuta 2012

11:11: PLANEETAN TIMANTTIVERKKO JA PYHÄ SYDÄN, KRISTUS- JA MAGDALEENAENERGIOIDEN PYHÄ LIITTO


ArkkiEnkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn ( www.starchildascension.org
)
Marraskuu 2007
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


"Sillä sydämenne on uuden maapallon luomismatriisi. Sydämestänne ja sen kautta luotte. Toisten rakkausverkossa olevien sydänten kanssa luotte kaiken, mitä haluatte yhdessä."

Rakkaimmat valotyöntekijät, tämä viesti annettiin teille 10:10-portaalissa siirtyessänne sen läpi, mitä nimitimme timanttioveksi uudelle ja säteilevälle todellisuuden tasolle. Nyt voimme sanoa teille, että tänä 11:11-aikana timanttiverkko on vakiintunut maaplaneetalle. Aikomuksellanne ja keskittymisellänne olette parantuneet ja luoneet tämän sydänenergian verkon planeetan ympäri yhteistyössä hengen ja enkelivaltakuntien kanssa. Työ on valmis. Ja nyt, koska timanttiverkko on vakaa, planeetan sydänverkko on taas kerran vakaa ja kykenevä avautumaan ja sykkimään sen Lähteen rakkauden kanssa, mitä tulee teille Suuren Kosmisen Sydämen sydämenlyönnin tai sykkeen kautta.

Rakkaimmat valotyöntekijät, en pysty kertomaan teille sitä, millaista iloa enkelirakkauden korkeammissa ulottuvuuksissa tunnetaan, kun näemme tämän planeetan pyhän sydämen taas kerran paljastuvan täydellisessä rakkaudessa. Tosiaankin tämä planeetta on astumassa siihen pyhän liiton siunattuun ja kauniiseen tilaan, missä jumalainen feminiinisyys ja jumalainen maskuliinisuus ovat täydellisessä tasapainossa.

Tämä tasapaino antaa voiman ja energian luomisprosessin tapahtumiselle täydellisellä ja tasapainoisella tavalla. Rakkaimmat valotyöntekijät, tiedämme, että olette kamppailleet luodaksenne tasapainoisesti, ja tämä on johtunut siitä, ettei tasapaino vallinnut planeetallanne. Ajattelun tai mielen verkosta oli tullut liian voimakas, ja ne luomukset, jotka tulivat sydämestä, eivät pysyneet ilmentymään puhtaasti ja tasapainoisesti. Ja näin ollen riippumatta siitä, miten kovasti yrititte, ette koskaan näyttäneet löytävän tuota tasapainon ja ilon polkua.

Mutta muodonmuutoksenne viime vuosina olette avanneet sydämenne ja olette suostuneet ylläpitämään sydänenergiaa, niin että sydänverkosta voisi taas kerran tulla loistavaa ja kaunista todellisuutta planeetallanne. Ja tiedämme, rakkaimmat ystävät, miten kovasti teidän on täytynyt tehdä työtä ylläpitääksenne tuota energiaa, kun se on yhdistynyt sydämestä toiseen. Olemme nähneet, miten olette avanneet sydämenne jumalaiselle feminiiniselle ja miten olette avanneet sydämenne toisillenne. Näin olette luoneet upean säteilevän timanttivaloverkon, joka kiertää planeetalla sydämestä sydämeen. Tämä sydänverkko, joka säteilee jumalaista ehdotonta rakkautta, antaa perustan uudelle maapallolle. Tässä verkossa luotte rakkaudessa, harmoniassa ja jumalaisen armon kera.

Niinpä, rakkaat ystävät, juhlimme kanssanne 11:11-portin loistavaa timanttivaloa ja säteilyä. Näemme tämän säteilyn ympäröivän planeettaanne, kun sydänverkko on vakiintunut ja ottaa muodon taas kerran. Tänä vuonna 12:12-portissa saatetaan loppuun pyhä liitto, ja uuden maapallon luominen virtaa tästä jumalaisen pyhästä liitosta.

Tämä on suuren voiman ja ilon aikaa, sillä tasapaino pysyy. Tasapaino palaa. Suuri Jumalatar tai feminiininen arkkityyppienergia, joka ylläpitää tasapainoa kosmoksessa - Ma'at - ylläpitää taas kerran rakkauden tasapainoa planeetallanne. Ja kaikki elämä palaa taas kerran tapapainon ja jumalaisen rakkauden tilaan. Olette tehneet valinnan puolestanne!

Rakkaimmat ystävät, annamme teille pyhän sydämen meditaation seuraavien viikkojen aikana, mikä tekee teille yksilöinä mahdolliseksi työskennellä pyhän sydämen energioiden kanssa itsessänne ja työskentelemään näiden energioiden kanssa myös tämän planeetan puolesta valmistauduttaessa 12:12-tapahtumaan.

Tällä kertaa vain pyytäisimme, että näette maskuliini- ja feminiinienergian tasapainon tällä planeetalla tänä aikana, kun tasapaino palaa. Ensinnäkin rakkaimmat ystävät, olette työskennelleet indigolasten avulla muodostaaksenne Kristus-verkon planeetalle. Tämä oli puhtaan tiedostamisen ja korkeamman tietoisuuden verkko, joka edusti jumalaisia maskuliinienergioita. Se sisälsi itsessään henkisen soturin energiaa ja mahdollisti teille vapauden tavoittelemisen, jotta voisitte luoda kolmannen ulottuvuuden mentaalisen matriisin rajoitusten yläpuolella ja MINÄ OLEN -olemuksenne voimasta. Se mahdollisti teille yhdistymisen voimaan olemuksessanne ja avautumisenne vastaanottamaan enemmän ja enemmän valoa olemukseenne.

Ja sitten teissä oli niitä, jotka avasivat sydämensä jumalaisen feminiinisyyden säteilylle. Kristallilasten avulla te toivotitte tervetulleeksi Jumalattaren ja kunnioititte häntä elämässänne, kehossanne ja sydämessänne. Loitte hänelle taas kerran tilaa sydämeenne. Hyväksyitte hänet koko solaari-ilmentymässään, luomisvoimansa, intohimonsa ja herkkyytensä kera.

Näin Magdaleena-verkot tai Jumalatarverkot, jotka ovat olleet suljettuna ja horroksessa, aktivoitiin uudelleen ja sitten puhdistettiin ja täytettiin valolla. Tämä ei ollut helppo prosessi ja tänä vuonna 2007 monia omistautuneita valotyöntekijöitä on matkustanut pyhille paikoille ympäri planeettaa ilmaistuna tarkoituksenaan Magdaleena-verkkojen puhdistaminen ja Jumalatarenergioiden uudelleenaktivointi, niin että planeetan pyhä sydän voisi taas kerran herätä. Näin pyhä sydän saattoi herätä myös jokaisessa planeetan ihmisessä, joka oli valinnut elävänsä Jumalan yhdistyneen rakkauden viidennen ulottuvuuden todellisuudessa.

Työ on siis tehty ja timanttiverkko loistaa planeettanne ympärillä ja pyhä sydän säteilee kirkkaasti.

Pyydämme teitä näkemään, miten kaksi verkkoa, Kristus-maskuliiniliekki ja Magdaleena-feminiiniliekki sekoittuvat yhteen. Ne ovat kuin vuorosykkeet yhdessä sydämenlyönnissä, ja he yhdistyvät luomaan tuon täydellisen hetken, jolloin kaksi rakkauden liekkiä sulautuu tullakseen yhdeksi Lähteen rakkauden ilmentymässä, jota kutustaan kaksoisliekiksi.

Rakkaimmat valotyöntekijät, jos siis kysytte, mitä tämä merkitsee teille ja planeetallenne, sanomme, että se merkitsee sitä, että alatte tuntea pehmeyden, lempeyden ja syvän rakkauden palaavan planeetallenne. Alatte tuntea tuon rakkauden ja hoivaamisen virran, joka tulee Magdaleena-verkkojen läpi, kohottavan sydäntänne ja henkeänne. Kamppailun aika menee ohi, ja tunnette, miten tästä uudesta timanttisydänverkosta virtaava energia tukee ja rakastaa teitä. Rakkaimmat ystävät, pyydämme teitä avaamaan sydämenne nyt! Ainoastaan sydän avoimena pysytte yhdistymään timanttiverkkoon ja tuntemaan sydänenergian virran, kun se kulkee lävitsenne ja ympäröi teidät rakkaudella ja Luojan armolla sekä runsaudella, joka tulee rakkauden kautta.

Näette tämän sydämen silmin, ette mielen silmin. Aikanaan mieli hyväksyy tämän loistavan verkon rakkauden ja tuen. Se tuntee rakkauden, jota virtaa planeetan pyhästä sydämestä. Ja silloin ihmiskunta herää rakkaudelle tämän planeetan jokaisessa pyhässä sydämessä, ja silloin luotte uuden maapallon tuosta rakkaudesta.

Rakkaimmat valotyöntekijät, tämä on teidän hetkenne. Riemuitkaa meidän kanssamme ja tuntekaa se Rakkaus ja tuki, jota virtaa teille tänä aikana. 

Olette hyvin siunattuja!

11:11:
PLANEETAN TIMANTTIVERKKO JA PYHÄ SYDÄN, KRISTUS- JA MAGDALEENAENERGIOIDEN PYHÄ LIITTO
 

 

Ei kommentteja: