WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 19. heinäkuuta 2012

SIELUSIIRTYMÄN FIILISRAPORTTI - VAPAUS


Kirjoittanut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)
16.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Vapaus on syntymäoikeutemme. Salli itsesi värähdellä tämän sanan kanssa, tunne sen energian tunkeutuvan olemukseesi. Miltä tuntuisi vapauden virtaaminen elämäsi jokaiseen osaan? Miltä tuntuisia elää planeetalla, missä vapaus virtaa kaikkien elämän jokaisen osan läpi? Miltä kanssaluomisemme näyttäisi vapauden virrassa? Rakastan tämän virtauksen tunnustelemista, sallien sen täyttää energiakenttäni vapauden värähtelyllä, koska vapaudessa on rakkaus, ilo, inspiraatio ja voimaantuminen. Tämä on itse asiassa elämänvoimaenergiaa.

Välittömän muutoksen partaalla

Monet meistä tekevät syvällisiä muutoksia elämässään. Korkeampien värähtelytaajuuksien aaltoja liikkuu universumissa, keikuttaen venettämme ja lähettäen meitä ylös ja alas energiamainingeilla. Tämän energialiikkeen pullistumat ja aallonpohjat voivat tuntua levottomuutena tai innostuksena, sitten pudota uneliaisuuteen tai pysähtyneisyyteen, vaihtaen inspiraatiosta merkityksettömyyteen. Kyse on vain värähtelytuntemuksista. Liikkeen ja vaihtelujen tarkkaileminen huumorilla - kehystettynä ripauksella ihmetystä siitä kaikesta - auttaa meitä pysymään joustavana, jotta voimme mennä energiavirran mukana.

Ulkoisessa maailmassa nämä mainingit auttavat meitä kulkemaan tietoisesti uusia polkuja, tekemään uusia valintoja ja asetelmia ja integroimaan uusia identiteettejä. Riippumatta siitä miten muutos tulee meille - odottamattomina tapahtumina vai tietoisena luomisenamme - se tuo loppumisia ja uusia alkuja. Kaikki tämä liike voi saada olon tuntumaan olemiselta tunnevuoristoradassa. Nämä energia-aallot voivat viedä meidät tunnepyörteeseen, mikä rakentuu vähitellen ja sitten nousee huippuunsa tunnepurkauksissa. Jos jatkuvasti sallimme näiden aaltojen kulkea lävitsemme, ne korostavat tunteita, jotka olemme kieltäneet. Ne nousevat pintaan ja kulkevat läpi, joten älä pidä kiinni ja tutki niitä - annan niiden vain mennä ohi kuin merenaallot ja rakasta itseäsi sen aikana.

Pullistumat ja aallonpohjat

Kesäkuu - vaikka olikin kiireinen - oli energian rakentumista, suuren aallon pullistumista. Nyt olemme päässeet harjalle ja vajonneet aallonpohjaan - ja pullistuneet, huipentuneet ja menneet jälleen aallonpohjaan. Onko kukaan vähän merisairas? Tunnen toisinaan nopeaa liikettä, sitten hellittämistä, sitten taas nopeaa virtaamista, kun liikumme energiameressä. Monet kunnioittavat tarvetta tehdä muutoksia elämässään ja alkavat tehdä asioita eri tavalla ja erilaisia valintoja. Energia voi olla matkan varrella hyvin horjuvaa monien aloitusten ja pysähdysten kera, mikä alkaa huimata tai tehdä merisairaaksi, kun otamme vauhtia ja sitten kokeminen viivästyy. Innostus ja jännitys antaa tilaa turhautumiselle tai kuoleman tyyneydelle, kun tunnemme yhtenä hetkenä suurta innostusta näkymästä ja seuraavana hetkenä se kaikki on poissa. Tarkkailijana pysyminen, kera huumorin ja kiintymättä ylä- ja alamäkiin, on henkinen harjoitus, mikä johtaa sisäiseen vapauteen.

Energiaherkkyys

Saatat tuntea epämukavuutta tietyissä paikoissa tai tilanteissa, mikä johtaa ärsytykseen. Siitä mikä ei resonoi uuden värähtelytaajuutemme kanssa, tulee kestämätöntä ja mahdotonta sietää enää. Sielujamme valellaan elämänvoimaenergialla, mikä suodattuu niiden ulottuvuustaajuuksien läpi, joita ruumiillistamme. Jos menneisyydestämme ja muista elämistä on uskomuksia tai tapahtumajäämiä, jotka eivät salli luonnollisen sieluvärähtelymme virtaamista, energia ei pysty liikkumaan näillä alueilla. Tämä aiheuttaa rajoittuneisuutta, voimattomuuden tai jumiutumisen tunnetta, mikä tuntuu kivulta - on se sitten henkistä, mentaalista tai tunteellista. Se ilmentyy lopulta fyysisyyteen, joko fyysisen kehon terveydessä tai energiavirtauksen ja vapauden puutteessa elämässämme. Kiinnitä huomiota tunteisiisi ja intuitioosi. Pienimmätkin tönäisyt tilanteissa, jotka tuntuvat suhteellisen merkityksettömiltä, voivat laittaa sinun energiaeheyden radalle.

Aalloilla ratsastaminen

Sanotaan esimerkiksi, että joku kutsuu sinut tulevaan tapahtuman ja alkutunteesi on "se ei toimi minulla", vaikkei sinulla olekaan suunnitelmia tuolle ajankohdalle. Sinusta vaan tuntuu, ettei se tapahdu. Sitten ystäväsi ilmaisee pettymyksensä, joten sanot kenties "kyllä", vaikka sinulla on tuo tunne. Ja sitten tulee tapahtumapäivä ja haluat tehdä jotain muuta tai jotain tapahtuu etkä voikaan mennä. Sitten ystäväsi on vielä pettyneempi, koska olit luvannut olla paikalla ohittaen intuitiosi. Tai olet itse pettynyt, koska kaipaat tuon toisen asian tekemistä, missä on korkeampaa energiaa sinulle. Elämänvoimaenergian menettämistä tapahtuu, silloin kun emme kunnioita intuitioitamme. Meillä on tilaisuus ratsastaa näillä energia-aalloilla uusiin kokemuksiin ja inspiraatioon, ja silloin kun seuraamme intuitiotamme ja sydäntämme, voimme navigoida virtaa ja napata aallon, mikä vie meidät uusiin ja korkeampiin taajuuksiin. On siis tärkeää pysyä valppaana ja tietoisena energiasta ulkopuolellamme ja sisällämme.

Jatkokoulutusta

Opettelemme tulemaan mestariksi energia- ja värähtelymuutosten erottamisessa. Olen sanonut tämän aiemmin: olemme nopeutetussa jatkokoulutusohjelmassa, tiellämme tietoiseksi kanssaluojaksi, ja pidämme pintamme, silloin kun se tuntuu oikealta, ja antaudumme, silloin kun sitä tarvitaan virtaamiseen.

Jumalainen itsekkyys

Osa vapauskokemustamme on kunnioittaa intuitiotamme ja tehdä valintoja, jotka tuntuvat hyviltä. Tämä on jumalaisen itsekkyyden harjoittamista. Silloin kun elämme yrittäen aina miellyttää toisia, aiheutamme murhetta sielullemme. Tämä tukkii jumalaisen energiamme virtaamisen. Päädymme vihaiseksi, masentuneeksi tai närkästyneeksi ja nämä tunteet avaavat muiden matalamman värähtelyn energioiden tulvaportin, mikä johtaa usein fyysiseen vaivaan.

Madonreiät

Toisinaan kuljemme madonreikien läpi, mikä vie meidät uusiin kokemuksiin - on energiapyörre, mikä pyörittää meidät näiden tunneleiden tai ulottuvuuksien välisten käytävien läpi. Meillä täytyy olla selkeät aikomukset, jotta voimme luottaa, että aikomuksemme kantavat meidät kaoottisena myllertävän energian läpi sielumme eheyteen.

Jos kuljet pelon tai epätoivon pyörteisiin, salli noiden tunteiden huuhtoutua lävitsesi. Kurkota energiasi tai fokuksesi ihmisiin, joita rakastat, ja ihmisiin joiden kanssa olet harmoniassa - vaikket tuntisikaan heitä hyvin. Se on kuin auttavaan käteen kurkottamista tai jonkun hengen koskettamista, mikä muodostaa yhteyden siihen tietoon, ettemme ole yksin tässä kokemuksessa.

Henkien koskettaminen

Hyvin monet ihmiset käyvät läpi myllerrystä, kun muutos kaataa heidän todellisuutensa. Hyvin monet ihmiset surevat, kun heidän rakkaansa päättävät lähteä fyysiseltä tasolta. Kun kurkotamme toisiamme kohti sisäverkossa - ikään kuin pitäen eteerisesti kädestä - muodostamme nuo yhteydet hyvin todellisesti ja vahvistamme päättäväisyyttämme ja kykyämme siirtyä myllerryksen läpi. Rakkauden värähtely auttaa niiden vesien tyynnyttämisessä, joiden läpi kuljemme, vaikka kaikki ympärillämme olisi kaaoksessa ja myllerryksessä. Niinpä jonkun juolahtaessa mieleesi - vaikket tuntisikaan häntä hyvin, ohikulkeva ihminen jolle hymyilit tai joku joka auttoi sinua marketissa - muodosta yhteys ja lähetä värähtelytaajuutta, mikä tuntuu hyvältä. Se on kuin ihmisen tietoisuuskentän kastelemista rakkaudella ja se nostaa kollektiivivärähtelyämme.

Tiedostamattoman käyttäytymisen käsitteleminen

Olemme kirjaimellisesti energian levittäjiä. Aivan kuten tuoksulamppu sallii eteeristen öljyjen tuoksun - mikä on myös energiataajuutta - levitä ilmaan, me levitämme jatkuvasti energiaamme maailmaan.

On monia ihmisiä, jotka elävät täysin tiedostamatta tätä piirrettään, ja he levittävät kaikkia tunnetaajuuksiaan ilmaan yhtään välittämättä tai tiedostamatta, miten ne vaikuttavat toisiin. Niille jotka ovat energeettisesti herkkiä, voi olla todella haastavaa elää ympäristössä, missä on kaoottisia ja tiedostamattomia energioita, jotka kilkattavat energiakenttäämme kuin monet pallot flipperissä (muistatko sitä?). Se voi tuntua kuin pienten metallisten energiapallojen pommitukselta, mikä ärsyttää jatkuvasti meitä ja ympärillämme olevia. Tiedostamattomat ihmiset eivät käsitä, että tämä ärsyttää heitä, mikä saa heidät lähettämään näitä energiapalloja ja lisäämään kaaosta. Tämä on erityisen tavallista ihmisiä täynnä olevissa ympäristöissä.

Energiamestarit

Jos koet tätä, löydä sisältäsi ymmärrys, että olet energiamestari ja siksi olet tässä ympäristössä. Kun kuljet tiedostamattomuustuulien läpi, sinulla on tilaisuus levittää rauhaa ja lempeyttä ympäristöön. Ja koska olet tietoisuuden jatkokoulutuksessa, nouset nautintoon tai elävöittävään haasteeseen säilyttää sisäinen hiljaisuus, rauha ja ilo riippumatta siitä, mitä ympäristössäsi tapahtuu. Leiki tällä, kiinnitä huomiota. Olet äärimmäisen ärsyttävässä ja kaoottisessa värähtelyssä ja kutsut elämänvoimaenergiaa olemukseesi, sallit sen levitä koko energiakenttääsi ja kutsut rauhan, leikkisyyden ja onnellisuuden värähtelyä. Salli sen säteillä ulospäin.

Tee tätä esimerkiksi tämä ennen menemistäsi johonkin kauppaa, mikä sykkii ihmisten tiedostamatonta haluamista ja kärsimättömyyttä. Levitä tätä energiaa ja näe, mitä tapahtuu. Jotkut ihmiset voivat tulla vielä ärsyttävämmäksi ja vihaiseksi ja rynnätä ehkä pois ympäristöstä, toiset ehkä alkavat nauraa. Ihmiset jotka odottavat toisia, voivat yhtäkkiä tuntea muutoksen energiassaan ja alkavat tuntea jännittyneisyyden häviävän. Muista hymyillä ja yhdistyä ihmisiin silmien kautta. Näet energiamuutoksen, kun helpotuksen tunne leviää ympäristöön. Levittämällä rakkauden korkeaa värähtelyä autamme kaikkia heräämään.

Vapaus vs. auktoriteetti

Kuulemme ympäri maailmaa hallituksista, jotka tekevät päätöksiä ja ottavat käyttöön ohjelmia säätelemään ihmisten toimintaa. Kyllä, ne ihmiset jotka ovat hallituksen antamassa auktoriteettiasemassa ja tekevät voitavansa massojen valvomiseksi ja kontrolloimiseksi, pelkäävät kovasti, koska rakenteet romahtavat - ovat ne sitten kolmannen ulottuvuuden (fyysinen) tai neljännen ulottuvuuden (tunne/mentaali) rakenteita. Tuhansia vuosia auktoriteetit ovat toimineet pelon avulla pitääkseen ihmiset erillään toisistaan ja luonnosta. Kaikki tämä on nyt muuttumassa. Jokainen ihminen voi auttaa tässä prosessissa ottamalla vastuun omasta energiastaan ja elämäntilanteistaan. Tässä on kyse kasvamisesta aikuiseksi ja nousemisesta omaan voimaansa.

Siinä on paljon voimaa, kun ihmiset heräävät ykseystodellisuuteen. Kun ihmiset toimivat johdonmukaisesti, meistä tulee tietoisen ilmentämisen mestareita. Oivaltamatta tätä olemme toimineet johdonmukaisesti keskittyen negatiivisuuteen ja pelkoon. Katso maailmaamme. Olemme luoneet sen kaiken. Itse asiassa ei ole muuta auktoriteettia kuin oma polttopisteemme ja huomiomme. Me, energiamestarit, vaadimme oman voimamme ykseydessä. Siksi yhdistyminen toisiin kolmannessa ulottuvuudessa ja sisämaailmoissa on niin tärkeää.

Politiikka, talous ja viha

Näkökantamme jakavat meitä lisää riippumatta siitä, mitä ne ovat. Tiedän, että tässä maailmassa on vaikeaa tarkkailla tunteettomasti poliittisia päätöksiä, jotka toimivat vapautta, reiluutta ja maan kunnioittamista vastaan. Olemmehan ihmisiä ja meillä on tunteita. Mutta vihan kerääminen sisäänsä elitististen poliittisten asenteiden ja tuhoavien valintojen vuoksi ei auta mitenkään ihmisten yhdistymistä - se lähettää vain myrkyllisiä värähtelyjä omaan energiakenttäämme ja ihmiskunnan energiaolemukseen. Viha on värähtelytaajuus, mikä liikuttaa energiaa, ja se on parempi kuin masentunut voimattomuus. Voimme käyttää vihaa sykkiäksemme ulospäin energiakenttämme kautta, silloin kun tunnemme sitä, koska tukahduttaminenkaan ei palvele meitä. Tuntemamme vihan "draivi" voidaan käyttää tukemaan energioita, jotka ylläpitävät elämää. Kuitenkin sormella osoittaminen ja toisten syyttäminen heittää bensaa tuleen.

Virittyessäni oppaisiini laajemman perspektiivin saamiseksi minulle on näytetty, että maailman melu eli mielipiteet ja kontrollointi mikä yritetään puolustaa, ovat häiriötekijöitä tärkeämmälle työllemme, mikä liittyy itsemme rakastamiseen. Rakkaustaajuudesta toimiminen elämämme joka hetki on ainoa tapa, millä voimme nousta pelon ja voimattomuuden myllertävien vesien yläpuolelle.

Iloinen melu

Taaskin minulle annetaan kuva ihmisten valokehoista, jotka pitävät toisiaan kädestä ja vahvistavat rakkaus- ja valoverkkoa, mikä luo todellisen energiakentän, johon muut ihmiset voivat nousta.

Näen rajanylitysten, sodan ja niiden hallitusauktoriteettien "eroamista", jotka toimivat "rahamiesten" käskyjen mukaan, mikä luo pelkoa ja erillisyyttä maailmaamme. Nämä vallassa olevat pelkäävät, koska korkeammat energiat romahduttavat heidän rakenteensa. Niinpä he tekevät viimeisen yrityksensä vahvistaa kontrolliaan sitä aaltoa vastaan, mikä on hellittämätön ja pysäyttämätön.

Ruohonjuuritaso ja solidaarisuus rakkaudessa ja hauskuudessa ovat vahvuutemme. Kun ajattelen ihmisiä, maapallon kansaa, näen ihmisiä, jotka rakastavat luoda, tuntea olonsa hyväksi, maistaa elämää, luoda musiikkia ja taidetta, tanssia, jakaa reseptejä, tehdä iloista melua maailmaan. Tätä meidän täytyy juhlia ja vahvistaa henkilökohtaisessa ja kollektiivisessa elämässämme.

Ulkoinen aurinko ja sisäinen aurinko

Maanantain kanavointitilaisuuksissa Laaja olemus on näyttänyt meille, miten työskennellään aurinkoenergian kanssa, tuoden tuota energiaa kuudennen chakran läpi ja lähettäen sitä alas Dantianiin. Qi Gongissa tämä viittaa tavallisesti alavatsan alueeseen - navan alapuolella ja noin kehon keskellä. Se tunnetaan myös Harana japanilaisessa energialääketieteessä ja sitä pidetään elämän perustana. Päälaella, kolmannessa silmässä ja sydämessä on myös Dantian-yhteys. Minulle on näytetty harjoitus, missä yhdistytään aurinkoenergiaan, tuodaan se kolmannen silmän kautta alas vatsa-Dantiaan. Sitten pysähdytään ja sallitaan tämän elämänvoimaenergian täyttää meidät. Laaja olemus on sanonut, että aurinko on tähtiportti ja Dantian sisällämme on myös tähtiportti, mikä yhdistää meidät moniulotteisuuteemme ja täyttää meidät myös vitaalisuudella ja elämänvoimalla.

Saman taivaan jakaminen

Kehitymme siis jatkuvasti maapallon kanssa, saavuttaen värähtelyvauhtia omien valintojemme ja aikomustemme avulla, aina yhdistyneenä toisiimme. Pelaa hyvin, valitse rakkaus, juhli, naura, yhdisty, sillä kaikkien joihin "törmäät" päivittäisessä elämässäsi, ovat heijastuksia itsestäsi.

Siunausta, Rakkaudessa ja Valossa

Nancy Lila Ward

Tämä fiilisraportti on omistettu Susie Pearlille, 16 vuoden kissakaverilleni joka lähti luotamme (ainakin fyysisesti) 12.7. Kiitos sinulle, rakas, suloinen ja pehmeä pikkuystäväni. Paikallasi on tyhjiö, mutta täytämme sen rakkaudella.
SIELUSIIRTYMÄN FIILISRAPORTTI - VAPAUS
 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: