WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 12. heinäkuuta 2012

SATURNUKSEN TEKOKUU JA KUUVAIKUTUSMetatronia kanavoinut James Tyberonn (www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 1.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, mestarit! Olen Metatron, valonherra, ja tervehdin jokaista teitä lämpimästi ja tuntevasti ehdottoman rakkauden vektorilla.

Rakkaat ystävät, niihin muutoksiin joita maapallolla tapahtuu, yllyttävät kosmoksen tapahtumat. Kaikki taivaankappaleet, kaikki planeettatähdet ja kuut galaksissanne ovat harmonisessa sinfoniassa ja tukevat vuoden 2012 tapahtumia maaplaneetallanne. Olemme kertoneet teille aiemmin, että uskontonne ovat sulkeneet pois tieteen ja tieteet ovat jättäneet pois henkisyyden. Nyt vuonna 2012 nämä kaksi yhdistyvät täyteen ympyrään. Tiedemiehenne alkavat oivaltaa, että on olemassa kosmoksen älykäs suunnitelma, ja uskonnolliset johtajanne alkavat tunnustaa, että "te ette ole yksin".

On visionääri-tutkijoita ja -kirjoittajia, kuten Graham Hancock, David Childress, Richard Hoagland ja Semir Osmanagich, jotka johtavat tietä lisäpaljastukissa ihmiskunnan todellisesta alkuperästä ja historiasta. Ja kerromme teille, että varjon poistaminen merkitsee samaa kuin selkeys ja viisaus.

Kosmos muuttuu, fysiikka laajenee. Havaitaan, että fysiikanlait joita luulitte kiveen kirjoitetuiksi, muuttuvat ja laajenevat. Tuo laajentuminen on moniulotteisuutta. Ja mestarit, lisäksi havaitaan, että ajattelu, jumalainen ajattelu on kaikkeuden luoja …ja että te olette osa sitä. Jopa sitkeimpiin valtavirran tiedeaivoriihiin tunkeutuu sinnikkäiden ja tukahduttamattomien tutkijoiden nuorempi sukupolvi, joka on tietoinen kosmoksen älykkyydestä ja fysiikan järjestyksen muuttumisesta. Ei ainoastaan oivaltaen sitä, että te ette ole yksin, vaan tietäen, että luominen ympärillänne ei voi olla sattumanvaraista. Fysiikassa on opastava voima, tietoinen älykkyys. Olemme kertoneet teille aiemmin, että tietyt ns. enkelit ovat fysiikanlakien ylläpitäjiä, ja kerromme teille nyt, että kaikki kosmoksessa on tietoista. Planeetat, tähdet, kuut ja myös ns. tyhjiö ovat eläviä, tietoisia ja tiedostavia ja ne tukevat ihmiskuntaa.

Kuut, planeetat ja elävä kosmos

Kuuvaikutukset planeettoihin, aurinkokuntiin ja galakseihin ovat äärimmäisen tärkeitä ja hyvin suuria. Tutkijanne tulevat aina vain tietoisemmiksi planeettojen, tähtien ja kuiden gravitaation energiasta ja myriadeista älykkyyksistä.

Omalla planeetallanne on historiassaan ollut useampi kuu. Kerromme teille totuuden, mitä monet ovat jo spekuloineet - että nykykuunne "laitettiin paikoilleen" miljardi vuotta maapallon muodostumisen jälkeen. Tuolloin se oli paljon lähempänä planeettaa - se kiertää tällä hetkellä ajautuen kauemmas ja on paljon kauempana alkuperäisestä paikastaan.

Eikö näytä hyvin mielenkiintoiselta ja mukaansatempaavalta, että nykykuunne pystyy peittämään täysin aurinkonne täydellisen pimennyksen aikana? Ymmärrättekö, että jos kuu ei olisi täsmälleen kiertoradallaan eikä sijaitsisi tietyllä etäisyydellä maan ja auringon välillä, silloin tätä ei tapahtuisi? Kenties harkitsette, että monisyinen suunnitelma on käytössä!

Kerromme myös teille, että yksi aurinkokuntanne kuista on keinotekoinen ja se on vakauttava automaattisäädetty tietokone. Todisteita sen epätavallisista ominaisuuksista ja suunnittelusta on vangittu Cassini-luotaimen valokuviin. Nämä kuvat aiheuttavat vakavaa spekulointia tiedemiestenne keskuudessa.

Saturnus ja Iapetus

Yksi Saturnuksen kuu on teknisesti suunniteltu rakenne ja se laitettiin paikoilleen erityistarkoituksesta. Sen gravitaatio ja kiertorata vaikuttavat Saturnukseen. Ja kerromme teille, että Saturnuksen energia vaikuttaa kovasti maapalloonne ja näin myös Iapetus Saturnuksen järjestelmässä.

Useimmat teistä jotka olette metafysiikan löytämistiellä, tunnistatte jossain määrin astrologian vaikutuksen ihmiskuntaan ja planeettaan. Astrologia ei ole kansanperinnettä, vaan tiedettä siitä, miten planeetat vaikuttavat teihin ytimekkäiden gravitaatioaaltojensa ja energiasäteilynsä avulla. Aurinkokuntanne jokainen planeetta huokuu ainutlaatuisen taajuuden gravitaatioaaltoja sekä "puumerkkienergiaa". Tämä energia on "plasmisia" ja aliatomisia varattuja hiukkasia, joita heijastetaan geometrisesti kunkin planeetan pohjoisnavan kautta. Tavallaan ne ovat samanlaisia kuin valkoiset aukot siinä mielessä, että heijastettu energia on hyperulotteista, eli se on moniulotteista energiaa, mitä vastaanotetaan korkeammasta ulottuvuudesta ja heijastetaan aurinkokuntaanne. Heijastusnavoilla on geometrinen puumerkki ja tuon napageometrian määrittelee planeetan rotaatiotekijät (sisäinen ja ulkoinen vääntömomentti) ja hyperulotteisen energiasäteilyn värähtelyaste. Aurinkokuntanne jokainen planeetta ja kuu tukee maapalloa ja toisinpäin.

On jokseenkin pelkistetty analogia planeettojen ja niiden kuiden, aurinkojen ja niiden planeettojen ja atomien ja niitä kiertävien elektronien välillä. Aivan kuten yhden kiertävän elektronin lisääminen muuttaa atomin energiaa ja luonnetta ja molekyyliä, kuiden lisäykset muuttavat jokaisen planeetan energiaresonanssia. Jokainen planeetta vaikuttaa oman tähtikeskuksensa energiaan.

Voyager- ja Cassini- Saturnus-luotaimet

Kuvat joita maahan on lähetetty Voyagerilta ja viimeiseksi Cassini-luotaimelta, ovat paljastaneet erityisiä poikkeavuuksia Iapetuksesta, jotka ovat kiehtovia ja kenties joitain paljastavimpia todisteita maan ulkopuolisesta elämästä - vaikka tosiasiassa omalla planeetallanne on runsaasti sellaisia todisteita, jotka on enimmäkseen sivuutettu eikä niille ole annettu tunnustusta. Ne ovat sopivasti nimeltään "kiellettyä arkeologiaa". Voyager ja Cassini -luotaimet ovat paljastaneet melkoisesti epätavallisia poikkeamia Saturnuksen Iapetus-kuusta, mm. 4 miljoonaa jalkaa pitkä päiväntasausmuuri, kuusikulmaiset kraatterit, laatikkomaiset pintarakenteet ja tornimainen antennirakenne, pimeyden ja valon piirteet ja epätavallisen pyöreä kiertorata.

Vaikka valtavirtatiede selittää tämän pois, kerromme teille, että tälläkin hetkellä valaistuneemmat astrofyysikkonne tulevat lisääntyvässä määrin tietoiseksi, että Iapetus (Saturnuksen kuu) on keinotekoinen - vaikkeivät useimmat uskalla vakavissaan ilmaista sellaista epäkonventionaalista uskomusta. Kerromme teille, että Iapetus-nimisen kuun joka kiertää "rengasplaneetan" ulommaisella kiertoradalla, laittoivat erittäin kehittyneet maan ulkopuoliset paikalleen hyvin tietystä tarkoituksesta. Iapetus on älykästä suunnittelua ja siinä on suuri tarkoitus.

Visionääri

Arthur C Clarken visionäärisessä kirjassa "2001 - avaruusseikkailu" päähenkilö tohtori Bowman keksii, että tehtävän todellinen tarkoitus on tutkia Iapetusta, Saturnuksen kolmanneksi suurinta kuuta, toiveena saada yhteys yhteiskuntaan, joka on haudattuna monoliittiin maan päällä ja kuussa.

Kun hän lähestyy Iapetusta, hän näkee monoliitin sen pinnalla. Hän päättää mennä yhdessä ekstrakulkukapselissa tekemään lähempää tutkimusta monoliitista. Ohjelmoituna juuri sellaista tapahtumaa varten monoliitti paljastaa tarkoituksensa tähtiporttina, kun se avautuu ja vetää Bowmainin kapselit sisään. Ennen katoamistaan tehtäväkontrolli kuulee hänen julistavan: "Olen Iapetuksen sisällä … Asiat "kovertuvat ontoksi" ja sitä jatkuu ikuisuuden! … Voi hyvä Luoja, se on täynnä tähtiä!"

Mielenkiintoista kyllä, kirja tehtiin vuosia ennen, kun Voyager- ja Cassini-alukset paljastivat mustan aukon Iapetuksessa. Cassini-tehtävä paljasti myös kuvia, jotka näyttävät tutkaheijastuksen epätavallisia ominaisuuksia Iapetuksella sekä mystisiä valon ja pimeyden poikkeamia, kirkkausmuunnelmia, ikään kuin kuun osia valaisisi keinotekoinen tai sisäinen prosessi. Se paljasti myös, että epätavallinen lineaarinen 12 mailia korkea, 12 mailia leveä ja yli 800 mailia pitkä muuri joka vaikuttaa paljolti symmetrisesti hitsatulta, seisoi suorassa linjassa Iapetuksen päiväntasaajalla. Tämä ei jäänyt NASA:n tiedemiehiltä huomaamatta. Yksi otti riskaabelin kannan spekuloiden, että Iapetus vaikutti keinotekoisesti muokatulta ja että edusti parasta todistetapausta kehittyneestä elämästä aurinkokunnassa. Visionääri-tiedemies Richard Hoagland on tehnyt monia johtopäätöksiä Iapetuksesta, joista monet ovat tosiaan oikeita.

Tiedemiehenne ovat hyvin tietoisia, että Iapetus kiertää Saturnusta epätavallisella 15 asteen elliptisellä radalla eikä sillä ole rinnakkaista reittiä Saturnuksen ympäri. Kaikki muut kuut kiertävät täsmälleen samalla tasolla kuin Saturnuksen renkaat. Phoebe-kuu muuttuu viidessä asteessa ja kulkee vastakkaiseen suuntaan.

Kerromme teille, että Iapetus on muinainen arcturuslainen rakennelma. Sen arkkitehtuuri jäljittelee platonisia kappaleita ja sitä voidaan nimittää "katkaistuksi dodekaedriksi". Cassinin kuvat paljastavat, ettei se ole todellisuudessa pallo kuten useimmat taivaankappaleet ja siinä on tosiaan geometrisia linjoja, jotka noudattavat dodekaedrimassaa, vaikka pinnan miljardien vuosien jää- ja pölykeräytymä vääristää tunnusmerkkimuotoa vähän.

Te joille pyhäksi geometriaksi nimitetty tiede on tuttua, tiedätte, että tetraedrit sopivat täydellisesti monitahkoisen dodekaedrin sisään. Litistyneitä pintoja jotka vaikuttavat verihiutaleilta Iapetuksen pinnalla, jotkut visionääri-tiedemiehet ovat arvelleet tetraedrien geopinnoiksi, ja kerromme teille heidän olevan oikeassa. Tämän todistaa erityinen 120 asteen kulman tähtitetraedritila.

Iapetus on tosiaan tekokuu, joka on rakennettu tarkoituksella ja asetettu erityisesti ytimekkäälle kiertoradalleen Saturnuksen ympäri. Se laitettiin paikoilleen muuttamaan sitä Saturnuksen kristallisinfonioiden gravitaatiota ja taajuutta, mitä heijastavat ns. Saturnuksen kristallirenkaat.

Saturnuksen renkaat

Ihmiskunta on aina tiennyt, että Saturnus oli erilainen kuin muut planeetat. Sen uskomattomat renkaat erottuivat kauneudellaan, mikä erotti sen muista planeetoista, kun ihmiskunta sai kyvyn tarkkailla taivaankappaleita. Kerromme teille, että Saturnus ja sen renkaat esittävät uskomatonta roolia aurinkokunnassanne.

Saturnuksen renkaat muuttuvat jatkuvasti ja antavat värähtelykoherenssin, mikä muuntaa aurinkokuntanne resonanssia ja maan päällä jatkuvaa ylösnousemusprosessia. Saturnuksen renkaat koostuvat ainutlaatuisista kristalleista, jotka lähettävät harmonista värähtelyresonanssia, yhtenäistä taajuuslaulua.

Saturnus edustaa Arcturiuksen tähtiporttia tai sisäänkäyntipistettä aurinkokuntanne fyysisiin ja ei-fyysisiin ulottuvuuksiin. Monimutkaisemmin ilmaistuna se on järjestelmänne torus-vaikutuksen madonreikä. Kuten Voyager-tutkimusalus ja myöhemmin Cassini-luotain havaitsivat, Saturnuksen pohjoisnapa koostuu merkittävästä samankeskisestä kuusikulmiotuplasta ja etelänapa on elliptinen pyörivä soikio. Tämä hämmentää valtavirta-astrofyysikkojanne. Se on 60-järjestelmään perustuvan hyperulotteisen torsiofysiikan ilmiö, mitä nykytieteenne ei ole vielä tajunnut.

Kerromme teille, että Saturnuksen kuusikulmainen napa säteilee uskomatonta energiaa, paljon enemmän energiaa kuin planeetta imee auringostanne (kuten imevät kaikki planeetat aurinkokunnassanne). Kuusikulmainen geometrinen malli on energiapuumerkki, aaltomalli mikä on merkki säteillystä torsioenergiatasosta. Tämä uskomaton energia tulee kosmoksen toisesta hyperulottuvuudesta.

Koko Saturnuksen järjestelmä on valtava säätelyvoima, mikä ei vaikuta ainoastaan aurinkokuntaanne, vaan myös maapalloon ja ihmiskuntaan. Saturnus, sen renkaat ja useat sen kuista, erityisesti Enceladus, säteilevät kristalliharmonioita, massiivisia gravitaatioenergia-aaltoja ja plasmaa. Tämä vaikuttaa suoraan ihmiskunnan energiaan tänä aikana.

On ehdottomasti suuri korrelaatio maan kentän energeettisen tilan ja jokaiseen ihmiseen kohdistuvan kenttävaikutuksen välillä. Sellaiset energiat kuin koronan massapurkaukset ja plasman anionien ja kationien suhde eivät vaikuta ainoastaan ihmisen käyttäytymiseen, vaan induktiovaikutuksella myös ihmisen aurakentän ja chakra-mer-ka-nan kykyyn päästä tehokkaasti moninaiseen moniulotteisuuteen, rinnakkaismaailmoihin ja aikahologrammeihin.

Aivan kuten tiedätte maaplaneetalla olevan magneettiportaaleja, jotka keräävät auringon massiivisia energioita, on myös kristalliportaaleja, jotka keräävät koherentteja plasmalähetyksiä ja valoaaltoja.

Kaikki voimat jotka muuttavat maan sähkömagneetti- ja kristallikenttää, muuttavat myös teidän kenttiänne. Saturnus-järjestelmä generoi "nopeutettua koherenssia" maapallon ylösnousemuksessa, sillä ylösnousemus voidaan todella määritellä maan ulottuvuusmatriisin räjähtämiseksi kristalliresonanssin korkeampiin kenttiin. Näin kristalliverkko vastaanottaa ehdottomasti kristallikoodeja Saturnuksen järjestelmästä.

Iapetus on massiivinen automaattisesti säädelty tietokone, mikä on mukana Saturnuksen järjestelmän seuraamisessa ja hillinnässä. Sen tietty kiertorata on tarkoitettu vaikuttamaan renkaisiin ja aaltokuvioihin, joita säteillään jäisistä kristalleista. Tässä pyrkimyksessä se muodostaa kolmion Saturnuksen vastasuuntaan kiertävän kuun, Phoeben, ja itse Saturnuksen kanssa.

Saturnuksen järjestelmä esitti merkittävää roolia, yhdessä kosmoksen ja maapallon kuun kanssa, siinä elämän räjähdyksessä planeetallanne, joka tapahtui ns. Cambrian säteilyssä.

(Huom.: Cambrian räjähdys tai Cambrian säteily merkitsee noin 530 miljoonaa vuotta sitten suhteellisen nopeaa (monien miljoonien vuosien jakso) useimpien merkittävien eläinryhmien ilmestymistä, kuten fossiilitiedot osoittavat, ja siihen liittyi merkittävä organismien erilaistuminen, mm. eläimet, fytoplanktoni ja "kalsimikrobit".)

Saturnuksen järjestelmän nykyaktivoituminen esittää taas tärkeää roolia planeetan muuttumisessa, erityisesti ympäristömuunnoksissa ja energiamuutoksissa, jotka koodaavat kristalliverkkoa sekä kristalliaurinkokiekkoa Arkansasin ja Brasilian kristallipyörteissä. Tämä on symbioottisesti synergiassa ihmisen biologisen muuttumisen kanssa opaalinhohtoiseksi kristallipiipohjaiseksi kehoksi.

Saturnuksen generoima kristallikoherenssi vaikuttaa suoraan mer-ka-na-chakrajärjestelmänne generoimaan koherenttiin kenttään, tehden siitä energeettisesti optimaalisemman. Siinä on vakautta. Niihin jotka ovat epäkoherentissa tilassa, maan kentän jatkuvat muutokset vaikuttavat pahemmin, kun taas koherentissa tilassa oleviin vaikutetaan vähemmän.

Maapallon kuu

Maapallon kuu mahdollistaa fyysisen elämän planeetalla.

Tämän oleellisen asian lisäksi kuu vaikuttaa ihmiskuntaan paljon enemmän, kuin useimmat teistä tällä hetkellä oivaltavat. Kuu on teille tuttu tunnustetun tieteen sekä mytologian ja satujen kautta. Jotkut teistä ovat tietoisia kuun vaikutuksista astrologiassa, mitä valtavirta pitää pseudotieteenä, vaikka menneisyytenne ja tulevaisuutenne kehittyneemmät sivilisaatiot tunnustavat astrologian pätevyyden sen vaikutuksissa tunne-, fyysiseen ja mentaalipuoleen.

Kuu tekee suurta palvelua maapallolle, mutta myös maa vastaa ja tekee hyödyllistä palvelua kuulle.

Kuu vaikuttaa ihmiskuntaan monin henkisin tavoin, joita ei muisteta hyvin eikä ymmärretä nykyaikana yhtä hyvin kuin menneisyydessä. Kuu on ehdottomasti tietoinen ja aistiva ja monin tavoin se on vastuussa maapallon kyvystä tukea fyysistä elämää, mutta myös ihmiskunnan henkistä kehittymistä maatason energioissa.

Kuun vaiheet varaavat tiettyjä jaksoja, joita taitava ihminen voi käyttää syvemmän ymmärryksen etsimiseen. Tietyt vaiheet on "koristeltu" sekä gravitaatiolla että valolla, jotka tasapainottavat ehdottomasti ihmisen aurakenttää, mikä tietysti sisältää mentaali- ja tunnekehon. Kerromme teille, että ilman elävää kuukiertoa kykyynne nähdä unta, astua tähän oleelliseen uudelleenkalibrointikenttään, mitä kutsutaan unitilaksi, ei olisi yhtä helppoa tai tehokasta päästä.

Aivan kuten kuu luo heijastuksen, antaa valoa pimeille alueille, niin myös elävä kuu auttaa teitä saamaan selkeyttä elämänne liikkeistä, saamaan suurta ja suurempaa ymmärrystä siitä, miten siirtyä eteenpäin epävarmuus- tai varjoalueilla.

Kuun heijastava valo on hyvin erilaista kuin auringon suora valo. Se vaikuttaa teihin hyvin eri tavalla. Kuitenkin se on monin tavoin aivan yhtä oleellinen hyvinvoinnillenne kuin auringonvalo. Kuun vaikutus on, että maapallon kuunkierron erityisvaiheilla on suuri korrelaatio ihmisten tunnekenttään ja auraan, mikä on paljon enemmän kuin vain valotason vaihtelu. Kuukenttäaallot vaihtelevat kuunvaiheiden mukaan.

Kristalli-sähköinen aura

Olette tietoisia, että ihmisbiologia generoi samanlaista sähkömagneettikenttää kuin maapallo. Ja kerromme teille, että ihmisaura on muuttumassa kristalli-sähköiseksi kentäksi, missä on suurempi ja erilainen kierto-, taajuus-, voimakkuus- ja värivalikoima. Samalla tavalla maapallon ionosfääri ja magnetosfääri ovat muuttumassa.

2012 on äärimmäinen muutosvuosi. Upeana tapahtumana 2012-ylösnousemusvuosi on myös suuren taajuusmuutoksen intensiivistä aikaa. Kun 144-kristalliverkko valmistuu 12.12.12, maataajuudet nopeutuvat - ja dramaattisesti. Suuri korrelaatio on vedetty maapallon kentän tilan ja jokaisen ihmisen aurakenttään kohdistuvan vaikutuksen välille. Kerromme teille, että kaikki mikä muuttuu maan kentässä, vaikuttaa myös teidän kenttäänne. Se on induktiofysiikkaa. Näin ihmisauran on muututtava kristalli-sähköiseksi mer-ka-naksi kohotakseen optimaalisesti ja käsitelläkseen näiden muutosten stressin. Uusi kierto toimii koherentissa valossa.

Tästä syystä olemme kanavoineet auraylläpidon merkityksestä Metatronisissa avaimissa annettavien opetusten kulmakivenä. Elävät jalokivet ja koherentit phi-kristallit ovat tärkeitä työkaluja tässä prosessissa. Ottakaa aikaa tutkiaksenne niitä energioita, joita yksittäistaittavat ja tuplataittavat jalokivet, yhdessä lapis lazulin kanssa antavat - kuten opetetaan kristalli-sähköiseen auraan sopivan Metatronisen energiakilven muodostamisessa.

Nämä eivät ainoastaan vahvista kristalli-sähköistä auraa, vaan myös symbioottisesti auttavat ja mahdollistavat biologista koherenssimuutosta, mitä voidaan tehokkaammin heijastaa kustakin ihmissolusta ja ihmissydämestä siinä kristalliajassa, mitä kutsutaan ylösnousemukseksi.

Niihin jotka ovat epäkoherentimmassa tilassa, maan kenttämuutokset vaikuttavat enemmän, kun taas ne jotka ovat koherentissa tilassa, pystyvät käsittelemään muutoksen aurakierron häiriintymättä siitä, kun tasapainotutaan mekaanisesti planeettanne hertsitaajuuden vallitsevien aaltojen ulkoiseen lisääntymiseen.

Kerromme teille, että pietsosähköiset jalokivet sekä opaali ovat äärimmäisen hyödyllisiä niissä Saturnuksen ja kuun muutoksissa, jotka muokkaavat ylösnousevan maapallon energiaa.

Lopuksi

On hedelmällistä aikaa ja varjot poistetaan. Energiat pommittavat planeettaa ja tekevät niin älykkäällä ja jumalaisella hyväntahtoisuudella.

Niitä valtavia energioita jotka kylvettävät nyt maapalloa, verkkoa ja
ihmiskuntaa, on myriadeja. Ne ovat koronan massapurkauksia, gamma-energiaa ja harmonista huuhtelua planeetoista, kuista, tähdistä ja lähteistä, joita tiedemiehenne eivät voi kuvitella. Saturnus esittää avainroolia, kuten myös kuunne.

Se on kvanttista, se on hyper- ja moniulotteista. Se on jumalaista älykkyyttä.

Olen Metatron ja kerron teille nämä totuudet. Teitä rakastetaan.

… Ja niin se on … ja niin se on …
SATURNUKSEN TEKOKUU JA KUUVAIKUTUS

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: