WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 9. heinäkuuta 2012

Energiaennuste UUDET SILMÄMME


Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Heinäkuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei taianomainen ystäväni,
 
Kiitollisena yhdistyn kanssasi taas kerran ja kerron joistain energiatapahtumista tänä aikana.
 
Antautumisen aika
 
Energiat joita tällä hetkellä virtaa, opastavat meitä siirtymään antautumisen tilaan. Antautumisella ei ole mitään tekemistä periksi antamisen kanssa. Itse asiassa antautuminen ja periksi antaminen ovat täysin eri värähtelyä. Antautuminen merkitsee pelkästään, että kykenemme päästämään irti kaikesta, mikä estää meitä elämästä siinä luonnollisessa elämänvirrassa, missä voimme luoda upeimman elämämme. Monia meistä jotka ovat pitäneet/pitävät kiinni henkensä edestä nykyisen energiailmastomme vuoksi, työnnetään katkeamispisteeseen, jotta voimme loputakin päästä paikkaan, missä antaudumme täydellisesti.
 
Jos määrittelemme edelleen itsemme tarinamme, menneiden kokemustemme tai sen mukaan, mitä yhteiskunta on sanonut "pitävän tehdä", niin pidämme ehkä edelleen kiinni vanhasta pelkopohjaisesta maamatriisista. Tässä värähtelyssä on edelleen suurta kamppailua. Jos olemme tässä tilassa, niin ollaanpa valmis antamaan itsellemme täysi lupa päästää irti ja luopua kaikista epäilyksistä, huolista, peloista ja vastustuksista, jotka edelleen pitävät meitä siellä. Sallitaan itsemme astua täysin uuteen ja taianomaiseen elämään. Se on täällä ja odottaa meitä.
 
On tärkeää huomata, että eläminen antautumistilasta vaatii aikomuksen ja vähän harjoitusta. Mitä enemmän harjoittelemme elämistä tuosta tilasta, sitä enemmän siitä tulee toinen luonto.
 
Näkeminen universumin silmillä
 
Niillä jotka ovat tehneet tietoisen valinnan antautua, tapahtuu merkittävää taikaa tällä hetkellä. Meille annetaan tilaisuus muistaa, että silmämme ja sisäinen näkökykymme on tosiaan universumin silmät. Näin alamme nähdä maailman täysin uusin silmin. Verhot on nostettu täysin.
 
Kun vauva syntyy maailmaan, se näkee taikaa ja ihmettä jokaisessa ihmisessä, paikassa, asiassa ja kokemuksessa. Ainoa ero on, ettei sen mieli ole täysin kehittynyt sulattaakseen ja ymmärtääkseen kaikkea samalla tavalla kuin aikuiset. Sen kaiken kera, mitä olemme oppineet ja muistaneet itsestämme ja elämästä (mikä enimmäkseen tulee elämien kokemusten kautta), pystymme nyt katsomaan kaikkea lapsenomaisesti ihmetellen, kun sisäistämme kaikkea kauneutta ja loistoa ympärillämme. Samaan aikaan pystymme näkemään niillä laajentuneen tiedostamisen ja viisauden taikasilmillä, mitkä voi saada vain kokemisen myötä. Jokainen kokemus jonka olemme käyneet läpi - pidimme sitä hyvänä tai huonona tuolloin - on johtanut meidät tähän taianomaiseen ajanhetkeen, missä pystymme näkemään taikaa kaikessa. Tätä merkitsee näkeminen universumin silmillä.
 
Kaikki on uutta taas
 
Kun alamme nähdä universumin silmillä, monet meistä saattavat panna merkille, että kaikesta tulee taas uutta. Monet meistä tuntevat energeettisesti kutsun katsomaan vanhoja ystäviä, joita emme ole nähneet hyvin pitkään aikaan. Jotkut meistä tuntevat vetoa käymään kotikaupungissamme tai varttumispaikassamme, mistä olemme kenties muuttaneet pois kauan sitten. Tätä vetoa voi olla myös paikkoihin ja geografisiin pyörrepisteisiin, joissa emme ole välttämättä olleet tässä elämässä, mutta aiemmassa elämässä. Toiset tuntevat opastusta ratkaisemaan keskeneräisiä asioita menneisyydestä. Jos tunnemme vetoa johonkin näistä asioista, niin se on osa tämän hetken "kaikki on uutta taas" -energiaa.
 
Suuri osa ajankohtaista "kaikki on uutta taas" -kokemusta saa aikaan massiivista kollektiiviparantumista maailmassamme. Meitä opastetaan palaamaan noihin aikoihin ja paikkoihin elämässämme, joista on tullut vain kaukainen muisto, ja meitä pyydetään muuttamaan ne vanhat tai vanhanaikaiset uskomusjärjestelmämme, joita ehkä edelleen kannamme niihin liittyen. Tämän tekemällä pystymme parantamaan ne ja tuomaan ne läsnä olevaan hetkeen, missä voimme saada niihin täysin uuden perspektiivin. Tämän menneisyytemme uuden tarkastelutavan myötä emme anna enää sen estää meitä mitenkään. Itse asiassa voimme nyt helposti siirtyä eteenpäin ja luoda sen taianomaisen elämän, minkä olemme aina tienneet mahdolliseksi itsellemme.
 
Uudet lapset
 
Suuri osa tätä uutta taianomaista energiaa mihin pystymme yhdistymään, liittyy lapsiin, joita tulee tänä aikana. Nämä sädehtivät lapset pitävät pyhää rakkauden, taian, ilon, leikin, ykseyden, eheyden, jumaluuden ja rauhan tilaa, mikä kohottaa dramaattisesti maailman kollektiivivärähtelyä. He ovat lahja meille ja me olemme lahja heille. Se on symbioottinen suhde siinä mielessä, että ne "rakkaustyöntekijät" jotka ovat uutterasti tehneet työtä maailman tietoisuuden nostamiseksi yli puoli vuosisataa, ovat tehneet sen, jotta nämä kauniit lapset voivat palata ja tukea meitä maaliviivan yli siihen maailmaan, mistä olemme vain lukeneet, kuulleet tai uneksineet.
 
Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun
 
Emmanuel
Energiaennuste
UUDET SILMÄMME
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: