WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 9. heinäkuuta 2012

MATERIALISOINTI, DEMATERIALISOINTI JA MUITA HARHOJA


 
Kanavoinut John Cali (www.greatwesternpublishing.org)

Uutiskirjeestä 3.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä aihe on aina kiehtonut minua, mutten oikein uskonut sitä mahdolliseksi - siis siihen saakka, kunnes näin sen tapahtuvan suoraan silmieni edessä.
 
Yhtenä päivänä monta vuotta sitten olin lähdössä töistä kotiin. Menin autolleni ja hain taskusta autonavaimia. Niitä ei ollut siellä. Katsoin kuljettajan puolen sivuikkunasta sisään ja avaimeni olivat virtalukossa. Koska olin lukinnut kaikki auton ovet, minulla oli ongelma.
 
Katselin maahan ympärilleni, olisiko siellä mitään, millä voisin vääntää oven auki - ei mitään. Niinpä menin takaisin kuskin ovelle ihmetellen, mitä tekisin. Tämä oli ennen kännyköitä eikä paikalla ollut ketään muita, joilta olisin voinut pyytää apua.
 
Kun seisoin siinä sättien itseäni huolimattomuudesta, katsoin alas maahan. Siellä, jalkani alla oli metallihenkari. Seisoin sen päällä, mutta sitä ei ollut siinä muutamaa minuuttia aiemmin. Otin sen ja pystyin avaamaan auton oven. Minulla on edelleen tuo henkari muistona pikkuihmeestäni.
 
Mistä tuo henkari tuli? Oliko se harhaa?
 
Tässä on Henki.
 
Henki
 
Maailmanne, todellisuutenne, ei ole harhaa, ellette määrittele "harhaa" joksikin muuksi, mitä vaikuttaa olevan. Maailmanne on todellinen. Havaintonne erillisyydestä maailmanne ja toistenne kanssa on todellinen harha.
 
Ette ole erillään. Kaikki on yhtä. Siksi elätte paljon avoimemmassa maailmassa, paljon avoimemmassa todellisuudessa, kuin kuvittelette.
 
Silloin kun näette maailmanne niin kuin me, ymmärrätte, mitä tarkoitamme "avoimella". Teistä vaikuttaa "normaalilla" maailman tarkastelutavallanne, että asiat joko ovat tai eivät ole.
 
Mutta tilanne ei ole näin yksinkertainen.
 
Kaikki mitä on koskaan ollut, kaikki mitä on ja kaikki mitä tulee koskaan olemaan, on nyt. Ainoastaan ihmismielenne ja sen havaintotapa erottelee maailmanne menneeseen, nykyiseen ja tulevaan. Ainoastaan mielenne näkee teidät erillisinä toisistanne, maailmastanne ja universumista.
 
Te ette ole maailmassa, te ette ole universumissa. Maailma ja universumi on teissä. Siksi ei ole erillisyyttä.
 
Silloin kun pääsette tämän erillisyysmentaliteetin ulkopuolelle, kuten John pääsi hetkellisesti lukitessaan itsensä auton ulkopuolelle, niin se mitä tarvitsette, voi tulla teille helposti ja vaivattomasti - ja myös välittömästi.
 
Se näyttää "pikku ihmeeltä", hänen sanojaan käyttääksemme. Mutta oikeasti se on vain sen tunnistamista, kuka oikeasti olette. Te ette hanki ilmennyksiänne. Te vain tunnistatte, että ne ovat olleet olemassa koko ajan eivätkä ne ole koskaan olleet erillään teistä. Sitten ne ilmestyvät, koska olette virittyneet niihin värähtelyltänne.
 
MATERIALISOINTI, DEMATERIALISOINTI JA MUITA HARHOJA

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: