WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 23. heinäkuuta 2012

"AJATTELE" JALOILLASIMaaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
20.7.2012 Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 
Aina kun voitte, tuokaa tietoisuutenne jalkapohjiin, olemalla tietoinen kummankin jalkanne osumisesta maahan, kun kävelette, tai tuntemalla jalkojenne koskettavan lattiaa, kun istutte. Avojaloin oleminen on valinnaista.

Tämä on erityisen hyödyllistä, silloin kun ympärillänne tapahtuu paljon tai teille tulee paljon tai kun ette tunne olevanne täysin oma itsenne - stressaantuneena, huolestuneena, surullisena, irrallisena, huonovointisena …

Tässä on kaikki tällä erää.

Voikaa hyvin.
"AJATTELE" JALOILLASI

Paljain jaloin liikkuminen tukee jalkaterien ja alaraajojen toimintaa. Se aktivoi ja vahvistaa jalkapohjien ihotuntoa, nilkan asentoa ja jalkaterän ja varpaiden lihastoimintaa. Paljan jaloin kävely tukee luonnollista pystyasentoa, parantaa tasapainoa ja ohjaa luonnollista askellusta.
~<3~ 
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: