WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 27. heinäkuuta 2012

SUUNNISTUSVINKKEJÄ ALATI MUUTTUVAAN MAISEMAANKahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (www.selacia.com)
19.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Eläminen tämän historiajakson aikana tuo mukanaan sarjan haasteita, mitä mikään aiempi sukupolvi ei ole kohdannut. Tämä on totta yleisesti ottaen ja vielä pätevämpää vuoden 2012 voimistuneiden energiasyklien aikana.

Sykli mikä alkoi viime viikonloppuna - kolmen viikon Merkuriuksen perääntymisen ja muiden riitasointuisten planeetta-aspektien kera - lisää intensiivisyyttä vuorovaikutukseenne ja toimintaanne. Jos olette tunteneet normaalia enemmän stressiä, nämä arvaamattomat energiasyklit voivat olla yksi tekijä. Merkuriuksen perääntymisiä tapahtuu tietysti joka vuosi, mutta tänä vuonna niihin on liittynyt runsaasti virstanpylväsenergioita, jotka katalysoivat vallankumouksellisia muutoksia ympäri planeettaa ja jokaisen ihmisen sisällä. Kuten olette ehkä huomanneet, melkein heti kun sisäistätte yhden energiatason, seuraava saapuu!

Suunnistusvinkkejä alati muuttuvaan maisemaan

Ole tietoinen
, kun teet suunnitelmia, olet vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa ja aloitat uusia projekteja. Pidä ekstrahuolta asioista, kun monet asiat eivät ehkä mene suunnitelman mukaan. Sinun ei tarvitse ymmärtää astrologiaa, jotta nämä kovien tai arvaamattomien planeetta-aspektien syklit vaikuttavat sinuun. Kuitenkin tietäminen vähän sen kaltaisista energiamuutoksista, joita nyt tapahtuu, auttaa sinua olemaan paremmin valmistautunut. Tiedostaen enemmän syklit voit taitavammin reagoida ylä- ja alamäkiin omissa mielialoissasi, toisten ihmisten ailahtelevassa käyttäytymisessä ja kaaoksessa, mitä tulee äkillisten muutosten ja tuntemattomien asioiden myötä.

Tarkkaile ajatuksiasi ja ota itsesi kiinni, jos taivut negatiiviseen ajatteluun ja huolehdit siitä, mitä seuraavaksi saattaa tapahtua. Ponnistele pysyäksesi positiivisena. Muistuta itsellesi, että koette väliaikaista heilahtelua ja aurinko tosiaan paistaa aivan sen tuho- ja hävityskuvan yläpuolella, mikä nyt näyttää todelliselta.

Kehitä lisää kärsivällisyyttä. Minkä tahansa määrän olet kehittänyt kärsivällisyyttä tähän mennessä, sitä luultavasti testataan enemmän nyt. Vaikka olisit kulmakunnan kärsivällisin henkilö, sinulla on ahdistushetkiä, jolloin maailma ympärilläsi näyttää kääntyneen ylösalaisin. Jotkut haasteet joita äskettäin pidit suhteellisen pieninä tai ainakin käsiteltävinä, voivat näyttää nyt isolta jutulta. Ne eivät ole - eivät oikeasti - joten muista käyttää kärsivällisyyttä ja korkeampaa perspektiiviä.

Kaikkiin vaikutetaan yhdistyneessä maailmassanne. Tämän syklin riitasointuiset planeetta-aspektit vaikuttavat ihmiskuntaan laajasti. Tämä pitää sisällään sinut ja kaikki kohtaamasi. Sinulla on ehkä upea päivä ja olet innostunut ja luotat itseesi siinä, mitä tahansa onkin edessäsi. Toisilla ihmisillä saattaa kuitenkin olla hyvin erilainen päivä. Kohtaaminen stressaantuneen asiakaspalveluhenkilön kanssa voi saada sinut pahalle tuulelle, ellet pysy tietoisena suuremmasta kuvasta. Muista, etteivät kaikki ole tietoisesti hereillä. Myös ihmisillä joiden tietoisuus on herännyt, voi olla huono päivä. Yritä siksi olla ystävällinen ja salliva ja opeta toisille oman ystävällisyytesi avulla lempeämpää tapaa olla.

Tunne itsesi, tunne alueesi. Suunnistaaksesi onnistuneesti ajankohtaisissa radikaaleissa energiasykleissä, jotka vaikuttavat ihmiskuntaan, sen ymmärtäminen on hyödyllistä, miten nuo syklit vaikuttavat sinuun henkilökohtaisesti. Tietoisuus omista planeettavaikutuksistasi auttaa sinua tietämään, mitkä ajat ovat todennäköisesti haastavia, miksi ja mitä lääkkeitä voit käyttää menon tasoittamiseen. Kun voit käyttää jotain vastalääkettä siinä hetkessä, missä sinut haastetaan, elämästäsi tulee helpommin käsiteltävää. Olethan jumalainen muutoksentekijä, joka opettelee siirtymään todelliseen luomisvoimaansa. Et ole planetaaristen tai muiden olosuhteiden uhri.

Itseltä kysyminen on voimakas lääke stressaavina hetkinä. Kun olet ahdistunut, vihainen tai pelkäät, sinun kannattaa kääntyä ensimmäiseksi sisäänpäin. Kun toiset ympärilläsi näyttävät stressaantuneilta, sinun kannattaa kääntyä ensimmäiseksi sisäänpäin. Haluamasi vastaukset ovat siellä, mutta ne eivät tule automaattisesti - sinun on kysyttävä. Voit toimia korkeimmalla tavalla vain kehittämällä sisäisiä viisausresurssejasi. Kun pääset käsiksi sisäiseen viisauteesi, pelastat itsesi tarpeettomilta sydänsäryiltä ja hukatuilta tilaisuuksilta. Mitä enemmän vaalit tätä korvaamatonta työkalua, sitä enemmän hyötyä saat - mm. rauhallisemman tavan reagoida kaikenlaisiin tilanteisiin.

SUUNNISTUSVINKKEJÄ ALATI MUUTTUVAAN MAISEMAAN
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: