WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 5. heinäkuuta 2012

ELÄMÄÄ VALAISTEN



Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 2.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Heinäkuun energiat
 
Voimme tulla nyt pois piilosta, koska kesäkuu on loppunut. Samalla kun se on helpotus, heinäkuussa alamme nähdä niiden massiivisten energiamuutosten vaikutuksia, jotka laitettiin liikkeeseen kesäkuussa. Tämä jatkuu elokuun läpi syyskuulle. Auringonpurkausaktiivisuus jatkaa voimistumista, kun saamme suurempia määriä vahvempaa säteilyä reaktiona omaan energiatasoomme. Muistakaa, että lapset ja lemmikit tuntevat nämä intensiivisemmin, joten antakaa heille lisää tyynnyttävää huomiota näiden jaksojen aikana.
 
Tunsin, että meidät käynnistettiin uudelleen 24.6. - näin voin parhaiten kuvata sitä, miten uusi toimintamalli laitettiin paikoilleen. Rakennelma on rakennettu ja nyt saamme sisustaa sen. Jos olet vähän hämmentynyt etkä ole varma, mistä aloittaa, ota vain askel johonkin suuntaan. Kaikki palat ovat paikoillaan ja meidän on voitettava epäröintimme ja aloitettava sen päättäminen, miksi aiomme tulla ja miten aiomme käyttää lahjojamme. Tässä kohtaa liike on tärkeämpää kuin suunta ja aikomus on voimakkaampi valinta kuin yritys tehdä oikea valinta. Olemme siitä yli - kaikki mitä päätämme, on ok. Emme voi tehdä mitään vääriä valintoja nyt. Siirtymällä suurempaan omaan voimaan ja itseilmaisuun sallimme energioiden laajentua ja antaa maailmaan enemmän valoa, mitä se tarvitsee tällä hetkellä.
 
Ja heinäkuussa on Merkuriuksen perääntyminen, minkä tunnen vähemmän häiritseväksi kuin muut ja tilaisuudeksi meille vetää henkeä ja suunnitella seuraavia liikkeitämme. Planeetat jotka ovat perääntyneet kuukausia, liikkuvat nyt eteenpäin ja antavat meille myös tarvitsemaamme energiatukea. Tässä kuussa on paljon luovaa energiaa, mitä meidän tarvitsee käyttää, kun tehtävämme on aloittaa uuden maapallon luominen sellaiseksi, kuin haluamme sen olevan - aloittaen omasta elämästämme. Meitä ohjataan myös miettimään, ketä, miten ja miten paljon parannamme ja minne energiamme menee.
 
Näyttää siltä, että heinäkuussa lisää maailman vanhoja rakenteita häviää ja se on ok - niiden on aika mennä. Voit nähdä paljon tuhon ja hävityksen profetioita. Käytä erottelukykyä tietääksesi, mikä on oikein ja totta sinulle ja mikä ei. Tiedämme, ettei maailma tuhoudu, mutta se ei myy sanomalehtiä eikä tee YouTube-videoista hittejä. Meidän täytyy keskittyä nyt kanavoimaan energiamme ja aikomuksemme omien lahjojemme suurimpaan ja korkeimpaan ilmentämiseen, koska jokainen meistä esittää tärkeää roolia sen varmistamisessa, että tämä siirtymä menee mahdollisimman tasaisesti.
 
Onko sinulta "kadonnut" aikaa ja olet unohdellut asioita viime viikkoina? Luulen, että olemme alkaneet tehdä ulottuvuuksienvälistä hyppelyä, koska uusia portaaleja on auki. On helppoa olla maadoittumaton ja unohtaa, missä on, joten pysy keskittyneenä ja läsnäolevassa hetkessä. On ok kulkea toisiin ulottuvuuksiin - muista vain, että fyysinen kehosi on 3D:ssä. Tietoinen hengittäminen on paras tapa maadoittua, joten käytä sitä yhteytesi säilyttämiseksi tänne tai muuten eksyt.
 
Nyt ja seuraavien kuukausien aikana näemme tapahtuvan polarisoitumista, koska kaikkien on tehtävä valinta olla kokonaan mukana henkisellä matkallaan tai kokonaan ulkona siitä - enää ei istuta aidalla. Ei ole väärää valintaa, mutta jokin valinta on tehtävä. Niiden on aika aloittaa nyt, jotka ovat epäröineet, miten luoda elämänsä. Uuden maan mukana ei tule muita ohjeita, kuin että astumme täysin omaan voimaamme ja alamme tunnistaa itsemme siksi, kuka olemme: jumalainen henkiolento joka elää luovassa kumppanuudessa Lähteen kanssa.
 

Meidän ei tarvitse enää tehdä niin kovasti työtä ollaksemme valo maailmalle, se on tuttu juttu ja nyt olemme toisessa vaiheessa, mikä on "miten voimme olla onnellisia valotyöntekijöitä"! Olemme kaikki väsyneet kovaan työhön ja meidän täytyy oppia taas leikkimään, rentoutumaan, pitämään hauskaa, löytämään ilomme ja tekemään sitä, mikä tekee meidät onnelliseksi. Voi olla vähän vaikeaa luopua parantajaroolistamme, mutta emme voi olla parantaja, joka tekee kovasti työtä toisten parantamiseksi, ja samalla voimakas ja leikkisä uuden maan kanssaluoja. Itse annan ääneni leikille ja ilolle - olemme kaikki tehneet kovasti työtä.
 
Ja lopuksi, näemme enemmän ja enemmän ihmisiä, jotka ovat päättäneet, ettei heidän tarvitse enää olla täällä, ja se on heidän valintansa. Älkää yllättykö kuullessanne ihmisistä, joita kuolee äkillisesti sydänkohtaukseen ja aivoverenvuotoon tai nukahtaa heräämättä enää. Joillekin pääseminen tähän kohtaan henkisessä kehityksessä oli kaikki, mitä heidän tarvitsi tehdä. Toiset - kuten monet meistä - pysyvät kurssin aivan loppuun saakka. Suoraan sanottuna olen tehnyt liian kovasti ja liian pitkään töitä ollakseni näkemättä, miten tämä tarina loppuu. Kuukaudesta tulee mahtava, kunhan sinulla on voimakas aikomus siitä, mitä haluat seuraavan askeleesi olevan, ja tämän suuren luomisenergian auttaessa, sinulla ei ole vaikeuksia päästä alkuun. Valitse mitä tahansa, se on nyt kaikki mahdollista.
 
Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: