WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 12. heinäkuuta 2012

KIITÄKÄÄ!!!Ote Solaran tyrskyraportista (www.nvisible.com)
Heinäkuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

'A Mu'an energiat ovat räjähtäneet maailmaan ja tekevät nyt läsnäolonsa tunnetuksi fyysisyydessä. Tämä tekee meille mahdolliseksi eteenpäin liikkumisen. Muutostuulet puhaltavat voimakkaasti, puhaltaen pois kaiken vanhan ja vanhentuneen ja harmonisoiden meidät aidon asemamme kanssa. Valtavia muutoksia tulee elämäämme. Monet tekijät jotka olivat jumissa tai köytettynä vanhaan asemaansa, vapautetaan nyt. Astumme nyt supernopealle raiteelle.

Siirtyessämme kirjastosta metsään kyse ei ole siitä, että kirjasto häviää, vaan näitä kahta maailmaa järjestetään kovasti uudestaan, kunnes ne sulautuvat toisiinsa ja luovat täysin uuden maiseman. Tämä yhteensulautunut maisema tulee meille lisääntyvässä määrin tutuksi. Tiedämme nyt, että jotkut kirjamme sijaitsevat jonkun puun oksilla, ja jos avaamme jonkun kirjan ja lintu lentää ulos, se ei yllätä meitä. Tervehdimme vain lintua. Asumme nyt kartan ulkopuolella sekoitetussa maailmassa ja tämä tekee jokaisesta päivästämme seikkailua.

Heinäkuu tuntuu tyhjältä kankaalta. Ei ole helppoa nähdä, mitä edessä on. Tämä tekee joistain ihmisistä turhautuneita ja kärsimättömiä. Tämä odottava tyhjyys tekee heistä hermostuneita, joten he alkavat tarttua kiihkeästi mihin tahansa maaleihin, joita he löytävät, ja heittävät niitä tyhjälle kankaalleen. Juuri tätä meidän ei pitäisi tehdä. Meidän on odotettava, kunnes värit ilmestyvät kankaallemme, yrittämättä vaikuttaa lopputulokseen.

Jos muutoksia joita useimmat meistä haluavat, ei näytä tapahtuvan elämässämme, meidän ei tarvitse turhautua tai katkeroitua. Sisäisen ja ulkoisen maisemamme uudelleenjärjestely on äärimmäisen monisyistä, hämmästyttävän läpikotaista ja moniulotteista. Tämä prosessi käyttää usein paljon energiaamme, joskus jättäen meille vain vähän energiaa selviytyäksemme jokapäiväisestä elämästämme.

Samaan aikaan kannamme edelleen kokemuksia ja odotuksia menneisyyden vanhasta maailmasta, jonka tunnemme erittäin hyvin. Ne kertovat meille, että tiettyjen asioiden pitäisi kehittyä tietyllä vauhdilla, mutta sitä ei tapahdu nyt. Uudelleenjärjestetyllä ja yhteensulautuneella kirjasto-metsämaisemalla on eri aikapuitteet. Jotkut asiat elämässämme voivat tuntua hyvin hidastuneilta, mutta jos hahmotamme täyden kokonaisuuden siitä, mitä oikeasti tapahtuu, käsitämme, ettei mikään ole hidasta. Kaikki on kiitämistilassa. Se liikkuu vain niin nopeasti, että se vaikuttaa hitaalta.

Sen pelkkä ylenpalttisuus ja laajuus, mitä nyt tapahtuu, voi olla pakahduttavaa ja hämmentävää toisinaan. Tai se voi olla innostavaa ja ihmeellistä. Se riippuu näkökulmastamme ja siitä, miten voimakkaasti roikumme tavassa, millä asiat olivat ennen. Tämä on syntymää edeltävää kaaosta. Joillakin meistä on luontainen kyky navigoida kaaosta, kun taas toisista se on paljon haastavampaa. Silloin kun virtaamme muutosten mukana, tunnemme optimismia ja että "elämä on hyvää". Silloin kun vastustamme niitä, olemme täynnä katkeruutta ja raivoa ja ajattelemme, että "elämä on rankkaa". Paljon riippuu asenteestamme ja havaintotavastamme siihen, mitä tapahtuu.

Jotkut meistä aloittavat heinäkuussa laajentuneen avaruuden tilan. Tämä tekee mahdolliseksi toimia puhtaan energian tasolla, kuitenkin saa päämme tuntumaan vähän tyhjältä, silloin kun yritämme tehdä mieltä vaativia tehtäviä. Olemme syvällisessä mielettömyyden tilassa. Itselleni uuden mandalan tekeminen tai astioiden tiskaaminen on paljon helpompaa kuin havaintojeni kerääminen tämän tyrskyraportin kirjoittamista varten.

Olemme jatkuvassa irtipäästämistilassa. 'A'Mu'a voi sulkea ovia vanhoihin tilanteisiimme, jotta uusia ovia voi avautua. Kun tätä tapahtuu, on tärkeää, että hyväksymme nämä muutokset ja tiedämme, että ne tapahtuvat eduksemme. Jos olemme valmis olemaan uskollinen itsellemme ja hyväksymään sen, mikä ei toimi elämässämme tai mikä ei enää kuulu siihen, nyt on merkittävä aika päätösten saamiseen.

Melomme veneitämme supervauhdilla, samalla kun meitä venytetään yli vanhoista mukavuusrajoistamme. Siirrymme läpi täydellisistä myrskyistämme ja meloneja putoilee kaikkialla ympärillämme. Emme jongleeraa ainoastaan appelsiineja, vaan maailmoja, kokonaisia elämiä, aitoa tarkoitustamme ja hurjimpia unelmiamme, kera sen kaiken, mitä olemme ja mitä olemme koskaan olleet.

Olemme pikaraiteella nyt ja kiihdytämme suoraa tie aitoon asemaamme. Seisomme vahvana oikean ajan ja oikean paikan keskipisteessä. Olemme valmiita!

KIITÄKÄÄ!!!
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantu
ntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: