WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 12. heinäkuuta 2012

ELÄMÄÄ VALAISTENKirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 9.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sielua koettelevat (ja parantavat) ajat

Olemme nyt transformaatiopyörremyrskyssä ja tulevat sukupolvet puhuvat kokemistamme muutoksista samalla tavalla, mitä me puhumme samanlaisista jaksoista historiassa. Mutta ollessamme siinä mukana voi olla pelottavaa ja haastavaa ja haluamme päästä läpi siitä mahdollisimman nopeasti. Nämä ovat aikoja, jotka koettelevat sieluamme, mutta ne ovat myös aikoja, jotka parantavat sitä, koska ajan alusta saakka olemme olleet parantumispolulla. Tämä on ensisijainen elämäntarkoituksemme ja elämme sitä joka päivä. Miten löydämme tuon parantumisen? Etsimällä sitä.

Parantumisen tapahtumiseksi meidän täytyy olla parantavassa tilassa ja esittää oikeita kysymyksiä, aikomuksena saavuttaa parantumista. Ahdistumme ja turhaudumme häiriötekijöihin, kuten siihen mitä kaikkialla ympärillämme tapahtuu, kuka on ärsyttävä tai kuka loukkaa meitä, kuka ei tee työtään tai kuka seisoo tiellämme. Mutta nämä asiat ovat kaikki osa parantumispolkuamme ja silloin kun yritämme päästä niiden läpi mahdollisimman nopeasti, meiltä menee ohi tilaisuuksia parantua, saada päätös ja päästää irti.

Tämä ei ole kilpajuoksua jollekin etäiselle maaliviivalle. Tämä on radikaalia sielutason transformaatiota, mikä muuttaa jokaista meitä ja koko ihmiskunta sisältä ulospäin. Parhaan saamiseksi irti tilanteesta, mikä ei mene pois lähiaikoina (jatkuva Uranuksen ja Pluton neliö loppuu 2015), meidän täytyy ottaa enin irti jokaisesta parantumistilaisuudesta, koska näin tehdessämme saamme päätöksen ja parantuminen on valmis. Ollaksemme parantumistilassamme meidän täytyy esittää jatkuvasti yksi kysymys: "Missä parantumiseni on tässä tilanteessa?", ja sitten toimia saamamme vastausten mukaan.

Jokainen tilanne minkä kotaamme - erityisesti nyt - on sielumme järjestämä parantumistamme varten. Meidän täytyy saattaa karma loppuun ja siirtyä olemisen laajemmille tasoille, mitkä voimme saavuttaa parantumisemme ollessa valmis ja alkaessamme elää korkeampaa tarkoitusta. Tämä on taistelua valomme ja pimeytemme välillä, rajoitustemme ja vapautemme välillä ja halukkuuttamme muuttaa kärsimyspolkumme yleväksi olemiseksi, minkä teemme syleilemällä tehokkaasti jokaista parantumistilaisuutta, saamalla tarvitsemamme päätöksen ja oppimalla elämään ilossa. Meillä on vaihtoehto kaikissa asioissa ja parantumisvalintamme siirtää meidät suurempaan valomme ilmaisemiseen ja laajenemiseen, jotta voimme luoda taivaamme maan päälle.
ELÄMÄÄ VALAISTEN
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: