WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 16. heinäkuuta 2012


Tähtiportti: Atlantiksen kulta-aikoina tähtiporttichakra oli kaikilla avoin, ihmiset olivat yhteydessä Alkulähteeseen. Tämän chakran aktivoitumisen kautta korkeasti henkiset ihmiset kokevat äärettömän tietoisuuden.
Kullan energia edustaa loppuun saattamista.

Sielutähti on yhdistävä tekijä tähtiportin ja kausaali- ja kruunuchakrojen välillä Sen tarkoitus on kuljettaa tähtiportin puhdasta energiaa ja suodattaa sitä henkisesti virittäytyneiden nykyihmisten sielun tasolle.Sielu siirtyy sielutähteen kun se lähtee fyysiseltä tasolta kuoleman hetkellä. Siellä sielu alkaa oppia ykseydestään kaiken kanssa ja vsta kun sielu “tietää” ykseytensä, se voi siirtyä eteenpäin seuraavalle tasolle.Sielutähdellä on ainutlaatuinen kyky sulauttaa valoa, mutta jos tämän chakran haluaa aktivoida on tärkeää että maatähti toimii myös. Ne ovat yhden kokonaisuuden kaksi puolikasta ja niiden tulee olla tasapainossa keskenään.       Sielutähti on yhdestoista chakra ja 11 edustaa uutta alkua.

Purppura viittaa tiiviiseen henkiseen tietoisuuteen, jota tasapainottaa yhteys maahan. Purppura on jumalallisen feminiinisyyden väri: maallinen viisaus on yhdistynyt henkiseen tietoon.

Kausaalichakra pystyy suodattamaan sielun voimaa mentaalikehoon edelyttäen, että kykenemme irrottamaan itsemme riittävän tehokkaasti oppimistamme uskomuksista. Saamme kausaalichakran kautta viestejä ja uusia näkemyksiä korkeammilta henkisiltä tasoilta.Tämä chakra avautuu vasta kun mielenhallinta on vakaata.
Valkoinen on puhtauden, selkeyden ja täydellisyyden väri joka edustaa valaistumiseta, välittää kaikkitietävän ja kaikkinäkevän ominaisuuksia ja sallii meidän avautua korkeammalle viisaudelle.

Kruunuchakraa symboloi tuhatterälehtinen lootus, joka avautuu ottamaan vastaan valoa sielulta.
Violetti on korkeasti henkinen väri, konka värähtelytaajuus edustaa hengelle omistautumista.

Kolmas silmä on selvänäköisyyden, jumalallisen viisauden ja korkeamman mentaalisen parantamisen keskus.
Indigoon sisältyy mentaalisen parantamisen voima ja korkaempi henkinen kehitys.

Kurkkuchakran kautta ilmaisemme totuutemme.
Turkoosi väri hehkuu aitojen tunteiden ilmaisemista, oman totuutensa puhumista.

Sydänchakra avautuu sen myötä kun kehitämme empatian, sympatian, myötätunnon ja pyyteettömän rakkauden taitojamme.
Vihreä luonnon väri edustaa tasapainoa ja sopusointua.

Solar plexus on tiedon chakra, ja useimmilla ihmisillä siihen on varastoitunut pelkoja. Kun se kehittyy, meistä tulee levollisia, seesteisiä ja syvästi rauhallisia.
Keltainen on mielen väri, joka tehostaa ajatusten selkeyttä.

Napachakra on tunteiden, aistillisuuden ja seurallisuuden keskus.
Oranssi viittaa seurallisuuteen ja ystävällisyyteen samaten kuin emotionaaliseen sopusointuun.

Sakraalichakrassa ovat kaikki seksuaaliset viettimme ja tunteemme.
Hempeä vaaleanpunainen on lempeyden väri joka edustaa seksuaalisuuden henkeä, ei karkeita halun tai himon tunteita. Se rauhoittaa ja tyynnyttää sekä rohkaisee rakkauden ja hoivaamisen tunteita. Se poistaa kiihkon seksuaalisesta kohtaamisesta ja palauttaa kauneuden ja ilon rakkauden seksuaaliseen osoittamiseen,.

Juurichakra pyrkii täyttämään perustarpeemme eloonjäämisen, suojan, ruoan ja turvallisuuden suhteen.
Punaisesta saamme energiaa perustarpeidemme täyttämiseen.

Maatähti sekä kaksi sivuchakraa jalkapohjissa muodostavat alaspäin osoittavan kolmion. Tämä kolmio kanavoi jumalallista energiaa fyysisen kehon läpi itse maahan luoden ykseytemme maapallon kanssa.

Musta edustaa henkiin herättämistä sekä uusiutumista ja siihen sisältyy se mitä voimme olla. Musta kehottaa meitä olemaan paikallamme; odottamaan luottavaisesti ja äänettömästi uudestisyntymäämme. Kaikki maalliset uudet mahdollisuudet odottavat meitä siellä.

Tähtiportti, sielutähti ja kausaalichakra voivat ilmentää kirkkainta valoaan vain kun maatähti on aktiivinen. Meidän tulee aktivoida maatähti samaan aikaan kuin kolme ylimpää chakraa.Kun maatähti chakrat toimivat täydellä teholla, henkisulautuu jälleen kerran materiaan.

1.Tähtiportti. Nykypäivänä se sij. n. 30 cm päälaen yläpuolella. Väri: Kulta Tähtiportti on kuusiulotteinen, sen ääni on ylä-do +3.

2. Sielutähti n. 15 cm päälaen yläpuolella. Väri: purppura. Sielutähti on neliulotteinen, sen ääni on ylä-do +1.
3. Kausaalichakra n 8-10 cm takaraivosta taaksepäin. Väri: valkoinen. Kausaalichakra on viisiulotteinen, sen ääni on ylä-do +2.

4. Kruunuchakra sij. päälaella. Väri: violetti. Kruunuchakran ääni on ylä-do.

5. Kolmas silmä sij. silmien välissä, otsan keskellä. Väri: indigo. Kolmannen silmän ääni on si.

6. Kurkkuchakra  sijaitsee kurkussa. Väri: turkoosi. Kurkkuchakran ääni on la.

7. Sydänchakra löytyy keskeltä kehoa, rinnan alaosasta. Väri: vihreä. Sydänchakran ääni on sol.

8. Solar plexus sij. solar plexuksessa (aivan navan yläpuolella). Väri: keltainen. Ääni: fa.

9. Napachakra sij. aivan navan alapuolella. Väri: oranssi. Ääni: mi.


10. Sakraalichakra sij. alavatsassa. Väri hempeä vaaleanpunainen. Ääni: re.

11. Juurichakra sij. selkärangan tyvessä. Väri:punainen. Ääni: do.

12. Maatähti sij. n. 15 senttiä jalkapohjien alapuolella. Väri: musta. Ääni: ala-do -1.

Lähde:

12 chakraa Diana Cooperin ja Shaaron Huttonin kirjassa Atlantis opas muinaiseen viisauteen sekä vuodesta 2012Ei kommentteja: