WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

OMISTAKAA MESTARUUTENNE - Aalloilla ratsastaminenRyhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Uutiskirjeestä 15.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Steveltä:

Tässä Ryhmä antaa meille selkeitä vaihtoehtoja edessä olevalle tielle. Meillä on vaihtoehtoja: voimme pakahtua nyt rakentuvasta energia-aallosta tai voimme ratsastaa aallonharjalla sen uuteen määränpäähän. Monet valitsevat näiden kahden muunnelmia. Ryhmä muistuttaa myös meille, ettei toinen ole oikein ja toinen väärin. He haluavat meillä vain olevan tietoa tehdäksemme informoituja päätöksiä seuraavasta todellisuudestamme. Heillä oli yksi pointti: matkasta tulee helpompaa kaikille, jos jokainen meistä omistaa oman mestaruutensa. Olemme luvanneet kantaa erityisvaloa Kotoa ja nyt on aika muistaa loistaa tuota valoa. Jokaisella meistä on erityistaitoja ja asioita, joissa olemme luonnostaan hyvä. Muista, että ne ovat kantamasi vastuu, mutta myös tärkein lahja, minkä lupasit tuoda maailmaan, silloin kun otit ihmismuodon.

Mainitsen tässä myös, että aloitamme pian uuden kanavointikurssin "Spirit Comm2 The Direct Connection", mistä olen hyvin innostunut. Katso täältä.

Olen myös hyvin ylpeä siitä, että tässä Valomajakat-uutiskirjeessä on myös lyhyt viestin Barbaralta. Hänellä on pitkä toipumismatka, mutta hän voi hyvin.

Kulkekaa valossa ja upeaa kuukautta!

Steve

Huom.: Seuraava viesti on kanavoitu uudelleen ja editoitu Ryhmän opastuksella, jotta se olisi selkeä tässä muodossa.

TERVEISIÄ KOTOA

Värähtelyt Kotoa ovat juhlaa. Juhlimme virstanpylvästä, värähtelytasoa, minkä kaikki ihmiset ovat nyt saavuttaneet. Kyllä, se on vaikeaa useimmille teistä, koska siirtyminen tasolta toiselle nopeasti merkitsee, että saavuttaessanne uuden tason teidän täytyy oppia taas kävelemään. Teidän on opittava, miten käyttää uusia energioita ja ankkuroida itsenne uuteen tietoonne, uusiin havaintoihinne. Se on erityisen vaikeaa, silloin kun liikutte niin nopeasti, kuin olette liikkuneet.

Tämä on osasyynä siihen, että olette tunteneet tämän energian tulevan aaltoina, sillä niin tällä planeetalla on ollut. Jokseenkin silloin kun saatte jalansijan edellisestä aallosta, seuraava tulee sisään ja vie teidät uudelle matkalle. Monet teistä ovat käyneet läpi toiston toisensa perään ja yrittäneet maadoittaa tämän uuden energian. Haasteena tässä on, että se tuntuu hyvin erilaiselta, kun maadoitutte uuteen energiaan. Siinä ei ole samaa vakautta, mihin olette tottuneet. Saavutatte pisteen, missä sanotte: "Sitten kun minusta tuntuu oikealta, liikun." Siihen saakka odotatte kaiken tulemista ympärillenne. Mutta kerromme teille, että teistä ei tunnu oikealta, ennen kuin liikutte - ennen kuin alatte liikkua. Monet teistä ovat yrittäneet kompensoida näitä energia-aaltoja, joita on tullut.

No, niiden tuleminen jatkuu, koska niin homma toimii. Saattaa tuntua myös siltä, että kolme aaltoa työntää teitä eteenpäin ja sitten yksi vetää taaksepäin, mutta älkää lannistuko. Joskus ihmiset liikkuvat niin nopeasti, että askel taaksepäin on tarpeellinen oman psyykenne kannalta. Älkää tuomitko itseänne siitä, koska liikutte niin nopeasti, kuin pystytte.

Aaltojen kanssa työskenteleminen

Fyysinen keho on osanne, joka vastustaa eniten. Kun liikutte eteenpäin hyvin nopeasti, fyysisen kehonne on sopeuduttava joka tasoon, millä toimitte, ja opittava paras tapa ilmaista henkeänne tuolla tasolla. Tästä syystä monet ihmiset tuntevat eksyneensä tai irrallisuutta. Se mitä he ennen käyttivät onnistumisen mittaamiseen kerta toisensa jälkeen, ei ole nyt yhtä tyydyttävää kuin ennen. Ihmettelette, mitä teette eri tavalla - elämänne ei ole yhtä innostavaa kuin ennen tai tunnutte olevan aina itsepuolustustilassa. Yritätte aina kompensoida sitä energia-aaltoa, mikä on tullut, yrittämällä maadoittua löytääksenne taas varmuutenne. Rakkaat ystävät, kerromme teille, että rentoudutte tähän liikkeeseen ja henkenne ankkuroituminen fyysiseen kehoon näyttää hyvin erilaiselta edessä olevina aikoina.

Fyysinen kehonne käy läpi monia haasteita. Olemme maininneet tämän aiemmin ja selittäneet, että edessänne on noin 210 vuotta suoraa ja kohoavaa evoluutioliikettä. Menee melko kauan, ennen kuin ihmiset katsovat taaksepäin ja näkevät kaikki merkittävät muutokset, joita tapahtuu. Tämä liittyy siihen, miten sisäistätte tämän energian ja miten käsittelette ja ankkuroitte jokaisen näistä energia-aalloista, kun niitä tulee. Sen sijaan, että annatte niiden tuhota täysin kaikki järjestelmänne, itseluottamuksenne ja kaiken, mitä olette hahmotelleet itsellenne, sanotte: "Tässä tulee uusi aalto. Minäpä valmistaudun. Valmistaudutaan liikkumaan."

Muutoksesta ja liikkeestä tulee tavallista ja se on vakaus tulevaisuudessa. Kyllästytte kovasti, jos yritätte ankkuroitua tavalla, mihin olette tottuneet tänä päivänä. Tulevaisuudessa se ei toimi teillä. Olette tällä hetkellä hyvin kiusallisessa vaiheessa noiden kahden tason välillä. Jokainen aalto joka tulee, auttaa teidän viemisessänne tuolle seuraavalle tasolle, mutta teidän täytyy silti selvittää, miten aiotte ankkuroitua tänään. Kyse ei ole kovin paljon huomisesta tai tulevaisuudesta. Sen sijaan kyse on siitä, mitä voitte tehdä tänään tunteaksenne olonne mukavaksi ja miten kehonne kykenee ilmiasemaan tätä voimaantunutta henkeä.

Miten teette sen? Teette sen askel kerrallaan. Ilmaisette aikomuksen, liikutte eteenpäin ja luotte todellisuuttanne yksi sydämenlyönti kerrallaan. Sanomme "sydämenlyönti", koska olette tottuneet luomaan ajatuksillanne ja pyydämme teitä nyt käyttämään sydämenne voimaa aivojenne voiman sijasta. Kyse ei ole siitä, että sivuutatte aivonne täysin. Pyydämme teitä muodostamaan uuden tasapainon näiden kahden välille, sillä olette aina tunteneet tuon polun. Olette kätkeneet sen itseltänne ajatuksillanne ja uskomusjärjestelmillänne, mutta tämä alkaa nyt muuttua hyvin nopeasti. Huomaatte, että enemmän on mahdollista joka päivä ja joka hengenvedolla kehossanne.

Valonne ankkuroimisessa on avain, sillä se saattaa teidät tasolta toiselle. Jokainen teistä on tuonut erittäin ainutlaatuisen värähtelyn Kotoa. Voitte kutsua sitä soinnuksi, jos haluaisitte laittaa sen auditiiviseen maailmaan, tai voitte kutsua sitä väriksi, jos haluaisitte laittaa sen valomaailmaan, mutta se on ainutlaatuista värähtelyä ja hyvin erityislahja, mitä vain te voitte kantaa. Kyllä, on toisia, joilla on hyvin samanlainen lahja, mutta kukaan ei kanna täsmälleen samanlaista "palaa" kuin te. Tämä on syy olemiseenne täällä tänä aikana.

Etsikää tapa ankkuroida ja antaa tuo valo yhdelle ihmiselle ja olette aloittaneet itsenne ankkurointiprosessin. Haasteena tässä on, että teistä ei tunnu, että antaisitte valoanne nyt, koska tunnette olevanne traumassa ja teillä on vaikeuksia. Sanotte itsellenne, että annatte valoanne, sitten kun tunnette olonne riittävän hyväksi. Kerromme kuitenkin teille, että tämä on avain siihen ja että tätä tulitte tekemään. Mikä tahansa tapa, mihin voitte asettua antamaan jotain jollekin toiselle - visio, idea, käsitys tai taputus selkään - voi auttaa teitä näiden energia-aaltojen ankkuroinnissa, kun niitä tulee.

Rakkaat ystävät, haluamme puhua hyvin suuresta olentoryhmästä. Kutsumme niitä hengiksi, koska niillä ei ole fyysistä kehoa. Teillä kaikilla on takananne ns. hurraava joukko. Periaatteessa he ovat oma huutosakkinne, joka katselee olkanne yli kaikkea, mitä teette. He ovat monin tavoin samanlaisia kuin oppaanne. Oppaanne puhuvat teille ja antavat ehdotuksia, jotka kuulostavat hyvin paljon omilta ajatuksiltanne. Kun käytte tätä läpi, jokainen näistä tasoista voi olla erilainen ja jokainen liikkuminen tuo teidät vielä lähemmäs näitä henkiä. Kerrotaanpa vähän lisää teille, jotta ymmärrätte.

Astukaa auliiksi silminnäkijäksi

Palataanpa siihen, kun olitte lapsi ja vapaa tutkimaan mielikuvitustanne. Kenties ensimmäisen kerran nähdessänne näytelmän tai ihmisiä näyttämöllä mietitte, millaista teidän olisi olla tuolla näyttämöllä. Kerromme teille, että olette kaikki jakaneet tuon kuvan, olette kaikki kuulleet, millaista on olla tuolla näyttämöllä. Useimmat teistä ovat tunteet sen hyvin todellisesti, koska suurimman osan elämästä teistä on tuntunut, että teitä katsellaan. Kun olitte pieni, hyvin usein teille opetettiin, että teitä katsellaan. Teille opetettiin, että jumala näkee ja tuomitsee kaiken. Aloitte pelätä rehellisyyttä tunteistanne, koska ajattelitte jumalan tuomitsevan teidät.

Muistakaa, että te olette jumala ja tämä tekee siitä hyvin vaikeaa, koska te tuomitsette itsenne, silloin kun kukaan muu ei tee sitä. Eikö tämä ole mielenkiintoista? Todellisuudessa paljon siitä, mitä kirjoituksissanne on, on oikein. Laitamme sen vain eri järjestykseen, sillä näemme sen vähän eri tavalla. Emme sano, että yksi on oikein ja toinen väärin. Toivomme antavamme teille kuvan voimaantumisesta, koska tieteenne on nyt löytämässä sen, mistä kerromme teille. Suuri osa siitä, mitä kutsutaan kvanttimekaniikaksi, tieteeksi tai fysiikaksi, on löytänyt hyvin oudon totuuden. Sitten kun ymmärrätte tämän totuuden, pystytte käyttämään sitä monilla alueilla.

Löydetty totuus on, että silloin tässä on joukko hiukkasia, ne leijuvat sattumanvaraisesti, kunnes ihminen katsoo niitä. Tuolla hetkellä ne materialisoituvat kelloksi, matoksi tai valoiksi. Kaikki mitä näette edessänne, on tehty atomeista. Kuulostaa melko ylimieliseltä, mutta eikö se ole itse asiassa jumalan asema? Kun jumala katsoo jotakin, se yhdistyy viime hetkellä. Kerromme teille, että tämä on ollut visionne ensimmäisestä päivästä saakka, kun tulitte tälle planeetalle. Ette ole tietoisia siitä ja aikaviiveen vuoksi se on piilossa katseeltanne. Ette ymmärrä - ainakaan maailmanlaajuisella, tietoisella tasolla - että luotte omaa todellisuuttanne päivän joka hetki. Alatte nyt käyttää tuota käsitystä, mutta hyvin syvällä tasolla jokaisen teistä on edelleen hyvin vaikeaa tuntea tuota osaa.

Haluamme kertoa teille, että olette täällä tekemässä sitä, sillä olette silminnäkijä tällä planeetalla. Olette täällä katsomassa atomeja, jotta ne voivat tulla yhteen ja luoda taikaa teille. Merkitseekö tämä, että luotte toisia ihmisiä? Ei, hekin ovat silminnäkijöitä. Itse asiassa koko tietoisuus on silminnäkijä. Tämä tuo teidät siihen pisteeseen, mitä on tietoisuus ja mistä se tulee. Miten määrittelette sen ja miten voitte lisätä sitä?

Sisäkkäinen torus, sisäkkäinen rakkaus

On vain yksi tapa sanoa tämä. Olette fyysinen ihmisolento, mutta se on vain maaosanne. Henkenne on Kotoa ja jokaista Kodin valo-osaa, mikä virtaa fyysisen kehonne läpi, kutsutaan tietoisuudeksi. Eikö ole mielenkiintoista, että olette itsetietoinen? Itse asiassa olette ensimmäinen eläintaso, mistä on tullut itsetietoinen. Laitoimme Isännän puhumaan vähän aiemmin torusten sisäkkäisyydestä. Tekin olette sisäkkäisiä hyvin samalla tasolla, sillä yksi taso johtaa seuraavaan ja seuraavaan jne. Olette osa paljon suurempaa perhettä, paljon suurempia yhteyksiä monin eri tavoin. Liikutte ja muututte nyt rakkaudennopeudella.

Entä sitten kaikki nämä ihmiset ja yhteydet? Entä sitten kaikki nämä henget, jotka näyttävät aina katselevan olkanne yli? Kyllä, teillä on aina ollut elävä mielikuvitus. Pikkupaholainen tulisi olkapäällenne ja käskisi teitä tekemään jotain ja sitten pikkuenkeli tulisi ja ne väittelisivät keskenään. Usein ne mitä olette tunteet, olivat silminnäkijöitänne, koska teitäkin katselevat kaikki ne olennot, jotka astuivat sivuun, jotta voisitte ottaa tämän paikan maaplaneetalla. Teillä on hyvin ainutlaatuinen avain, mikä on päästänyt teidät sisään hyvin erityisestä ovesta täsmälleen oikealla hetkellä.

Yritätte selvittää, miksi olette täällä, mitä teette ja mikä elämän tarkoitus on. Ja kerromme teille, rakkaat ystävät, että olette aivan tarkoituksessanne. Lakatkaa epäilemästä itseänne. Alkakaa sallia suuruutenne näkyä ja omistakaa mestaruutenne. Silloin kun olette jonkin asian mestari ja joku tulee luoksenne sanomaan: "Kuulen sinun olevan mestari. Voitko opettaa minulle sitä?", sanotte: "Voi ei, en ole mestari." Miksi ette sano: "No, kyllä. Näytän sinulle mielelläni. Olen erittäin hyvä siinä." Omistakaa se, sillä olette tehneet erittäin kovasti työtä noilla alueilla. Nyt enemmän kuin koskaan, kun siirrytte tasolta toiselle, jokainen ja kaikki informaatio otetaan kiitollisena vastaan tällä planeetalla. Teidän on aika alkaa koskettaa oma henkeänne ja sallia tuo yhteys Kotoa, sallia tuon valon tulla lävitsenne ollaksenne tietoinen.

Ette tietenkään ole ainoita tietoisia tällä planeetalla, sillä tietoisuus Kotoa sisältää kaikki henget, jotka ovat yhteydessä. Kotona sen kanssa ei ole vaikeuksia, koska ajatellessanne henkilöä, hän on yhtäkkiä edessänne. Olette yksinkertaisesti kaikki yhteydessä toisiinne uskomattomalla tavalla, mikä sallii teidän vetää tämän sisään hyvin nopeasti. Kun tulette tänne maaplaneetalle, teiltä vie useita vuosia oppia, miten toimitaan tässä kehossa ja fyysisissä rajoissa.

Nyt kerromme teille, että teillä on kapasiteettia saada nuo kyvyt fyysiseen kehoon. Teillä on ajatus, että energiakenttänne on halkaisijaltaan vain 90 cm, mutta todellisuudessa olette valtava olento. Universumin valtavat osat venyvät energeettisesti ja sekoittuvat toisten energiakenttien kanssa tavoilla, joita alatte vasta oppia. Silloin kun yhdistytte tietoisesti, kylvätte siemeniä ja sillä on vaikutusta. Levitätte valoanne tavoilla, mihin vain te pysytte, ja nämä ovat suurimpia sopimuksia, joiden täyttämistä monet teistä ovat kauan odottaneet. Taika on täällä ja on aika.

Sureminen kehittymisessä

Haluamme tuoda tämän kohdan viimeisenä tänään, sillä maaplaneetalla on ollut myös surua jonkin aikaa. Tämä syvä sisäinen suru voi iskeä teihin jossain kohtaa ja haluamme kertoa teille siitä, jotta ymmärrätte, mitä tapahtuu. Aina kun siirrytte tasolta seuraavalle, tunnette luultavasti surua. Suuri osa surusta mitä ihmisillä on hyvin syvällä ja "kaukana" tietoisuudessaan, liittyy Kotoa lähtemiseen. Kutsumme sitä eroahdistukseksi ja teidän täytyi lähteä Kotoanne, missä olitte yhteydessä kaikkeen. Kotona kaikki tehtiin yksinkertaisella ajatuksella. Sitten teidän oli tultava tänne ja teeskenneltävä ihmistä ja siitä on jäänyt monille teistä arpikudosta.

Huomaatte ehkä kuitenkin nyt, ettei sitä tarvita enää samalla tavalla. Suuri osa evoluutiostanne vie teidät kommunikointitasolle, mikä voi tapahtua hyvin nopeasti. Noin 85-95 vuoden kuluttua katsotte tänään käyttämäänne kommunikointia ja nauratte sille. Ihmettelette, miksi teillä oli niin paljon aikaa vastaanottaaksenne ja antaaksenne kaiken informaation noilla pikkusanoilla. Ihmettelette, mitä kummaa oikein ajattelitte, että teidän täytyy muka kirjoittaa kaikki nuo sanantäyteiset tarinat ja laittaa ne kirjoihin.

Kommunikointitasonne muuttuvat hyvin, hyvin nopeasti ja sen myötä ilmestyvät kaikki kätketyt opettajat. Jokainen teistä tulee ulos - valmis tai ei. Olette sama ihminen, joka kulkee katua pitkin sanoen: "Ei, en ole olettaja. En ole opettaja." Mutta sitten tapahtuu niin, että joku lähestyy teitä ja esittää teille kysymyksen. Oppilaita ilmestyy, vaikkette omistakaan sitä, koska värähtely on nyt oikea ja informaatiotanne tarvitaan enemmän kuin koskaan.

Oletteko koskaan kokeneet sellaista, että joku kävelee luoksenne ja esittää hyvin tärkeän kysymyksen, mihin teillä on täydellinen vastaus? Avasitte suun puhuaksenne ja ulos tuli täydellinen asia oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Tätä kutsutaan kanavoinniksi ja se on osa teitä - osa minkä alatte osata, ja käytätte sitä päivittäisessä elämässänne. Kyllä, kanavoinnilla on ollut hyvin huono maine monta vuotta. Se on ollut todellisuutenne huuhaa-aluetta ja teille vaikeaa ymmärtää. Kuitenkin jos kutsumme kanavointia intuitioksi, mielikuvitukseksi tai luovuudeksi, eikö se kaikki tule samasta paikasta? Eikö se kaikki kanavoida teille viime hetkellä, kun olette täydellisessä paikassa vastaanottamaan sen? Kyllä on ja nyt alkaa tapahtua niin, että sen kuuntelemisesta tulee suosittua.

Sydänenergianne ja yhteys omaan sydämenne johtaa tietä ja valaisee polkuanne tavalla, mitä ei ole koskaan ennen nähty. Saatte apua kaikilta silminnäkijöiltänne, sillä he ovat sama yhteys jumalaan ja Kotiin. Teidän jokaisen takana on tuhansia näitä henkiä ja he ovat mahtavinta huutosakkianne. He astuivat sivuun sanoen: "Annetaan heidän mennä, koska he voivat vaikuttaa maaplaneetalla enemmän kuin minä." He ovat uskomattoman ylpeitä teistä. Te teette tämän työn. Te kirjoitatte maaplaneetan lopun uudeksi peliksi. Jokainen päivä sisältää uusia mahdollisuuksia ja uusia valoja.

Pyydämme teitä vain tietämään, että niin yksinäiseksi kuin tunnettekin ehkä itsenne joskus, olette hyvin suuren perheen sisäkkäinen osa. Tuo perhe syöttää teille valoaan ja rakastaa toiselta puolelta verhoa niin paljon ja niin usein, kuin otatte sitä vastaan, sillä se on ainoa rajoitus. He tulvehtivat teille valoa ja rakkautta joka päivän joka hetki. He katselevat kokemuksianne. Voidaan itse asiassa sanoa, että he tekevät teistä todellisen.

Tätä voi olla vaikeaa tajuta, mutta jos voitte ymmärtää, että tuhannet henget vain katselevat jokaista askeltanne ja odottavat avun antamista, saadakseen olonne tuntumaan hyvältä ja itseluottavaiselta, niin kenties voitte tuntea sen ja saada siitä riittävästi itseluottamusta ottaaksenne seuraavan askeleen: lähteä liikkeeseen, astua seuraavalle tasolle ja puhua totuuttanne. Olette toisten sydämien sisällä - kaikki sydämet ovat yhteydessä.

Löytäkää tuo yhteys ja käyttäkää sitä tavalla, millä voitte, ja elämänne muuttuu hyvin nopeasti, kun katselemme hämmästyneenä. Meillä on tällä puolella verhoa todistelumme ja keskustelumme. Meillä on omat: "Voi, katsokaa tuota ihmistä tuolla. Katsotaanpa, pääseekö hän niin pitkälle, kuin hän luulee pääsevänsä." Meillä on kaikki nämä hauskat yhteydet, mutta edes Kotona hyvin harvat meistä ajattelivat ihmiskunnan pääsevän näin pitkälle. Tässä kuitenkin olette ja luotte uuttaa maailmaa … luoden uutta valoa ja jakaen sen toistenne kanssa.

Suuresti kunnioittaen puhumme teille tällä tavalla. Olemme puhuneet teille hyvin kauan, mutta vasta viime aikoina olette kuunnelleet. Kerromme teille, että olette suurimpia enkeleitä, joita on koskaan elänyt. Teidän on ymmärrettävä, kuka olette, ja otettava tuo voima. Omistakaa mestaruutenne, sillä se on suurempaa palvelua nyt kuin koskaan ennen. Kohdelkaa toisianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Pelaatte uutta peliä. Pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo. Ryhmä

OMISTAKAA MESTARUUTENNE
- Aalloilla ratsastaminen
 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: