WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Maailmankaikkeuden ulottovuudet...


 ... ja sielujen kotiinpaluu:

Kirjoittanut kreikkalainen taidemaalari ja esoteerikko ja Maria Zavou
Jumala on maailmankaikkeus, joka jakaantuu ulottuvuuksiin samalla tapaa kuin ihminen koostuu energisesti seitsemästä energiakeskuksesta eli tsakrasta. Seitsemän on kehomme sisäpuolella ja seitsemän maailmaa sen ulkopuolella. Jokainen maailmankaikkeuden ulottuvuus sisältää miljoonia galakseja ja aurinkokuntia.

Enkeleitä maalaava Maria avautui kanavaksi 1985, jolloin hän alkoi välittää viestejä enkeleiltä ja ihmisten korkeammilta miniltä. Hänen kauttaan tulee tietoa ihmiskunnan ja maailmankaikkeuden kehityksestä. Hän ohjaa Kreikassa ja myös Suomessa henkisen kasvun ryhmiä.


Maria kertoo, että kehomme alueet jakaantuvat energiakeskuksiin. Ne sisältävät solujen, elinten ja neutronien maailman. Jokaisella ihmisen tsakralla on oma toimintansa, mutta kaikki saavat toimintaohjeensa seitsemännen tsakran eli kruunutsakran kautta. Myös maailmankaikkeudessa on rinnakkaisia ulottuvuuksia, sisäisiä ulottuvuuksia ja ulkoisia ulottuvuuksia.


Me emme voi nähdä meidän rinnakkaisulottuvuuttamme, joka on neljäs ulottuvuus eli ajan ulottuvuus. Neljännessä ulottuvuudessa ovat planeettamme historialliset tapahtumat tallennettuna ilman aikajärjestystä.


Eteerinen ulottuvuus on sähkömagneettista


Maapallon on kytkettynä sähkömagneettiseen kenttään, jota kutsumme eteeriseksi ulottuvuudeksi. Samalla tapaa myös ihmisellä on fyysisen kehonsa lisäksi sähkömagneettinen kenttä, jota kutsutaan eteeriseksi kehoksi. Siellä sijaitsevat eteeriset nauhat. Ne yhdistävät ihmisen fyysisen kehon astraalikehoon, joka taas on maapallon 4. ulottuvuuteen. Astraalikeho on tunteen ja ajatuksen keho. Se peilaa meidän henkistä energiaamme ja oman kehityksemme tasoa.


Jokaisessa ulottuvuudessa on maailmankaikkeuksia. Maapallon eteerisen osan maailmankaikkeuteen kuuluvat sähkömagneettiset olennot, jotka kuuluvat neljään elementtiin: tuli – vesi – maa – ilma.


Neljäs ulottuvuus eli astraali koostuu monista henkisistä tasoista. Ne vastaavat niissä olevien sielujen ja henkiolentojen kehitystasoa. Neljäs ulottuvuus on yhteydessä ihmisen alitajuntaan. Sen tunteiden tilasta muotoutuvat ihmisen näkemät unet. Ne voivat olla enneunia, profeetallisia tai ne voivat pelkästään ilmaista jokapäiväisen elämämme tapahtumia.


Astraali jakaantuu kolmeen tasoon: alimpaan, keskimmäiseen ja ylätasoon. Alin taso peilaa ihmisen alhaisimpia tunteita ja negatiivisia ajatusmalleja. Se on todellisuudessa vääristyneiden tunteiden tila eli Raamatun ”helvetti”.


Ihmisen kuollessa hänen astraalikehonsa irtoaa ja siirtyy neljännen ulottuvuuden kuvitteellisille tasoille, jotka vastaavat hänen henkistä kehitystään. Siellä hän kokee astraalikehon lävitse kulkevia tunteiden virtoja. Jos hän siirtyy alimmalle tasolle, virrat voivat kuvata kauhua, tuskaa tai toistuvia voimakkaiden kielteisten kokemusten tunteita.


Tätä tasoa on kuvattu kreikkalaisten Haadeksen valtakunnaksi, tuonelaksi, Danten helvetiksi tai useiden uskontojen sisältämäksi kadotukseksi.


Sielu voi kokea nopean jälleensyntymän


Alhaiselle tasolle siirtynyt sieluenergia ei ole lainkaan herännyt ja sen jälleensyntymä aineen maailmaan tapahtuu erittäin nopeasti.


Keskimmäinen astraalitaso sykkii voimakkaammissa väreissä ja peilaa sielun tunteiden parempaa kehitysastetta. Myös täällä astraalikehot ovat kuvitteellisessa todellisuudessa. Tälle keskitasolle siirtyneiden sielujen on mahdollisuus ymmärtää syy, miksi he ovat tässä kuvitteellisessa maailmassa. Jos sielu pyytää apua, paikalle ilmestyy opas, joka auttaa häntä ymmärtämään todellisen tilanteen.


Sielu kutsutaan tilille. Sille valmistellaan uusi sielusuunnitelma oppituntien suorittamiseksi jälleensyntymässä. Astraalikehon muistista ei katoa mitään, vaan kaikki säilyy kirjattuna. Näin muodostuu ihmisen alitajunnan kokonaisuus.


Maapallon astraalitasojen korkeimman tason eri vyöhykkeillä on enemmän valoa ja erittäin ohut materia. Korkein taso ja sen vyöhykkeet ovat lähellä viidettä ulottuvuutta. Sen opettajat ja henkioppaat saapuvat kouluttamaan neljännen ulottuvuuden korkeimmilla tasoilla olevia pitkälle kehittyneitä sieluja.


Jotkut näistä sieluista tuovat mukanaan korkean kehityksen tietoja, kun he laskeutuvat viimeiseen jälleensyntymäänsä maan päälle. He syntyvät ymmärtäen oman tehtävänsä. Heidän on helppo aloittaa työnsä.


Muut korkeammilla olevat sielut jättävät astraalikehonsa, hajottavat sen ja siirtyvät neljännen ja viidennen ulottuvuuden väliselle vyöhykkeelle koulutukseen.


Kun he ovat keränneet tarpeelliset tiedot, he laskeutuvat maan päälle syntymään kristallilapsina. Kun maa on saavuttanut kehityksensä lopullisen muodon, alkavat Atlantis-sielujen syntymät maan päälle. He ovat tulevaisuuden ihmiskunnan alkuisiä.


Akaasissa arkistoissa kaikki tapahtumat


Maapallon luomisajoista lähtien kaikki sen kehityskaaren ovat kirjautuneet eteeriselle ja astraalitasolle. Nämä muistijäljet ovat valtavissa hermoverkostoissa, joita kutsutaan nimellä akaasiset arkistot. Viidennen ulottuvuuden Galaksienvälinen hierarkia on laskeutunut maapallon eteerisille tasoille. Se auttaa meitä suuressa ulottuvuussiirtymässä.


Tulevina vuosina suuri joukko sieluja saa jälleensyntymiensä oppitunnit päätökseen. He hajottavat fyysisen ja astraalikehonsa. Sen jälkeen sielun hienovärähteinen todellinen kulkuneuvo siirtyy tietoisesti sille määrätylle viidennen ulottuvuuden tasolle jatkamaan kehitystään.


Viidennen ulottuvuuden aine on kristallisoitunutta. Korkeammat minät ovat viidennessä ulottuvuudessa ja kehittyvät siellä kohti korkeampia ulottuvuuksia. Samoin kehittyvät ihmissielut maapallolla, kunnes vapautuvat jälleensyntymän ketjusta.


Mistä kanavoidut viestit ovat peräisin?


Kanavat ovat yhteydessä astraaliin eli neljännen ulottuvuuden 8. ja 9. tasoon. Siellä olevilla sieluilla ja henkiolennoilla on erittäin puhdas tajunta ja ymmärrys. Kanavoijat saattavat kyetä siirtämään sielun erityisen energiakehon ulos astraalikehostaan ja olemaan sen kautta yhteydessä viidennen ulottuvuuden kehitystasoihin.


Taso riippuu aina henkilön omasta henkisestä kehityksestä. Ihminen, joka kulkee jälleensyntymissään astraalitason keskivyöhykkeillä, saa kanavoidessaan yhteyden vastaavaan vyöhykkeeseen, kun taas ihminen, jolla on korkealle kehittynyt henkinen ymmärrys, on kanavoidessaan yhteydessä korkeampiin astraalitasoihin.


Planeetan ja sielujen jatkuvat muutokset


Planeettamme korottaa ja puhdistaa astraalitasojensa vyöhykkeiden energioita, kuten myös monet ihmiset omia alhaisimpia tunteitaan. Näin he laajentavat ymmärrystänsä ja korottavat tajuntaansa.


Elävä olento Maapallo on sulkemassa viimeistä kehityskierrostaan ja siirtymässä asteittain kohti viidennen ulottuvuuden tajunnan tilaa. Maapallon sielusoluna ihminen ei voi tehdä muuta kuin seurata samaa prosessia. Hänen DNA:nsa muuttaa taajuuttaan valmistaen ihmistä yhteiseen siirtymiseen Maan kanssa.


Viestin maapallon siirtymisestä viidenteen ulottuvuuteen sain kanavoinnissa vuonna 1996, Maria Zavou kertoo. Emme kuitenkaan vielä tiedä milloin maapallon siirtymä on valmis. Kukaan ei voi määritellä tarkkaan maapallon kehityskaaren sulkeutumista. Sama ajatus koskee myös ihmistä.


Me ihmiset koemme yhdessä Maan kanssa toistuvia vastoinkäymisiä ja koettelemuksia matkalla kohti korkeamman tajunnan tilaa. Astraaliulottuvuuksien tasot ja vyöhykkeet sulkevat porttinsa yksi toisensa jälkeen. Ne jättävät avoimeksi tien neljännen ulottuvuuden valoisimmille vyöhykkeille, enkeleitä kanavoiva Maria sanoo.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tämä Maria Zavoun kirjoitus on julkaistu Minä Olen –lehdessä 5/2010

Artikkelin on kreikasta suomentanut Anne Matero-Paporakis


Samassa Minä Olen -lehdessä esoteerikko Seppo Ilkka kertoo, että kun olemme kokoaikaisessa yhteydessä viidenteen ulottuvuuteen, niin ns karma koetaan samassa hetkessä kuin sen teemme tai ajattelemme toisin kuin tässä nykyisessä kolmannessa ulottuvuudessamme, jossa meille annetaan aikaa sovitustyöhömme.

Viides ulottovuus on ajaton.  
lue:
Diano Cooper 12 chakraa  

Ei kommentteja: