WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 24. heinäkuuta 2012

HERÄÄMINEN MÄÄRÄTTIIN JO SILLOIN, KUN TULITTE HARHAAN


Jeesusta kanavoinut John Smallman ( johnsmallman2.wordpress.com)
22.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Energiapaineita rakentuu voimakkaasti, kun te, valonkantajat ja -pitäjät, vahvistatte ponnistuksianne ja keskitytte päättäväisemmin jumalaiseen tehtäväänne auttaa ihmiskunnan tuomisessa siihen pisteeseen, missä se herää. Ja monet teistä pitävät tuota tehtävää äärimmäisen väsyttävänä, jos ei uuvuttavana. Tietäkää, että teitä kunnioitetaan suuresti siitä, mitä teette, että palkkionne tämän valtavan tehtävän loppuunsaattamisesta ovat ällistyttäviä ja olette hyvin hämmästyneitä, kun löydätte taas kerran sen ihmeen, kuka todellisuudessa olette.

Se rakkaus mitä Jumalalla on luomistaan kohtaan, ylittää täysin kykynne edes ajatella sitä, ja hänen tahtonsa teille on herätä ja kokea se suoraan, henkilökohtaisesi ja ikuisesti. Olette viettänet liian kauan piiloutuen harhaan ja jääden vaille sitä ääretöntä ihmettä ja iloa, mitä hän tarjoaa teille jatkuvasti. Teidän täytyy herätä! Ja te heräätte - tietääksenne ja kokeaksenne ylevän ja ikuisen autuuden paistattelusta isänne rakastavassa syleilyssä ikuisesti.

Tuo herääminen määrättiin jo ennalta, silloin kun tulitte harhaan ja aloitte nähdä sitä unta - vaikka monille se on kauheaa painajaista - minkä koette elämänä maan päällä, koska isänne ei voisi sallia eikä sallisi teidän eksyä pysyvästi tuohon onnettomaan tilaan. Muistakaa, että Jumalan poikana teillä on valtavat luomiskyvyt, kun toimitte hänen jumalaisen tahtonsa kanssa, koska hänen tahtonsa on myös teidän.

Kuitenkin harhan rakentaminen oli jotain, minkä teitte piiloutuaksenne Jumalalta - se ei ollut harmoniassa hänen tahtonsa kanssa - ja isänne, vaikka antoikin rakastavasti teille vapaan tahdon luodessaan teidät, ei silti suvaitsisi teidän tuhoavan itseänne, mikä olisi tapahtunut, ellei hän olisi puuttunut asiaan tuolla hetkellä. Siis harha syntyi, mutta se ei ollut eikä voinut olla jumalainen luomus, millä on ikuinen olemassaolo. Se oli puhtaasti hyvin väliaikainen tila, minkä kohtalona oli hävitä pian pois, muistamattomana ja suremattomana.

Harhassa olette tappaneet toisianne aioneita ja jotkut teistä ovat yrittäneet tuhota itsensä pysyvästi tekemällä itsemurhan. Syynä tähän on, että melkein kaikki teistä ovat täysin unohtaneet jumalaisen tilansa, yhtenä tuossa rakkaudessa, mikä on Jumala. Ilman rakkautta ei ole motiivia pysyä hengissä ja halusta tuhota ne joiden kanssa olette eri mieltä, tulee voimakas.

Kyllä, teillä on toki rakastavia suhteita - vanhemmat, lapset, puolisot, hyvät ystävät - mutta usein nuo rakastavat suhteet hajoavat, kun egon agendat ja erilaiset halut johtavat teidät uskomaan, että olette erillisiä ja yksittäisiä olentoja, jotka olisivat paljon onnellisempia, jos ette olisi sidottuja suhteeseen, mistä on tullut hapan ja vastenmielinen. Jos tämä tapahtuu jollekin riittävän monta kertaa, kyynisyyden tunne syntyy auttamaan häntä sen tuskan käsittelemisessä, minkä rakkauden menettäminen aiheuttaa, samalla kun kaikki mahdollisesti kehittynyt luottamus häviää.

Kun koette rakkautta harhassa, se on hyvin hauras asia, mikä vaatii jatkuvaa hoivaamista, jos sen on määrä selviytyä niistä tunteiden ja pettymysten myrskyistä, joita hyvin usein sattuu ja jotka horjuttavat suhteita. Monet ovat jääneet vuosiksi ansaan kurjiin ja palkitsemattomiin suhteisiin, kun katkeruus ja mielipaha ovat kasvaneet, ja toiset ovat murtautuneet ulos samanlaisista tilanteista ja yrittäneet tuhota kumppaninsa rankaisemalla häntä kokemastaan kurjuudesta.

Kuitenkin muutaman viime vuosikymmenen aikana lisääntyvä määrä teistä on alkanut käsittää tuollaisen käyttäytymisen mielettömyyden ja hitaasti lait ovat muuttuneet ja asenteet kypsyneet mahdollistamaan ihmisille sellaisten sopimusten purkamisen, joita on tehty kera sopimusvelvoitteiden, joita ei voitu poistaa tai muuttaa. Ihmisinä olette kehittyneet, koska se valo mikä istutettiin teihin luomishetkellänne, vaatii sitä, ja sen seuraamuksena ei ole mitään tapaa, millä voisitte määrättömästi jatkaa toistenne kohtelemista niin anteeksiantamattomasti. Ja kehittyneiden asenteidenne tuloksia tulee esiin ympäri maailmaa, kun ihmiset kommunikoivat ja yrittävät päästä sopimukseen viisauden, ymmärryksen ja konsensuksen kautta.

Planeetalla on tietysti monia alueita, missä väkivaltainen epäsopu ja siitä seuraavat konfliktit aiheuttavat valtavaa kärsimystä. Mutta vuorovesi on vaihtunut ja se valtava voima ja vaikutus mitä jumalaiset energiat antavat, varmistaa, että näille pimeyden ja kärsimyksen alueille tulvii valoa, mikä johtaa merkittäviin muutoksiin asenteissa ja käyttäytymisessä. Silloin ne jotka päättävät luopua väkivallasta ja konfliktista, voivat tehdä sen.

Monista se on vaikeaa, koska on kestetty paljon kärsimystä ja tunnehalu aiheutetun vahingon korvaamiseen on vielä erittäin voimakas. Silti sen jatkuvasti vahvistuvan jumalaisen rakkauskentän vuoksi, mikä kietoo planeetan sisäänsä, jokainen joka todella etsii rakkautta ja rauhaa vihassa ja sodassa mukana olemisen sijasta, kohtaa - usein hyvin odottamatta - täsmällisiä tilanteita, joita tarvitaan hänen pääsemisekseen noista konfliktitilanteista. Lopulta vain ne jotka pysyvät päättäväisesti taistelussa, ovat jäljellä - ja tuo polku on käytettävissä niin kauan, kuin he valitsevat sen. Mutta he eivät enää pysty tuputtamaan tuota epätoivon ja kärsimyksen polkua toisille.

Heräämisenne vihan, epäsovun ja sodan järjettömyydestä on vääjäämätöntä. Ja tuo hetki tulee aina lähemmäs. Keskittykää siihen rakkauteen ja valoon, jota hyvin monet pitävät korkealla; vapauttakaa veloistaan ne kaikki, joille olette koskaan yrittäneet tuputtaa syyllisyyden tunnetta - mistä tahansa syystä ja miten oikealta se näyttääkin ehkä teistä - ja antakaa anteeksi itsellenne ja kaikille ihmisille se tuska ja kärsimys, mitä kaikki ovat kestäneet. Niiden kärsimyksen, synnin, syyllisyyden, tuomitsemisen ja rankaisemisen ajat joita olette kestäneet hyvin pitkään, on määrä loppua - pysyvästi. Uusi aika odottaa teitä ja kun astutte siihen, ilonne on rajatonta.

Rakastava veljenne, Jeesus

HERÄÄMINEN MÄÄRÄTTIIN JO SILLOIN, KUN TULITTE HARHAAN
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: