WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 26. heinäkuuta 2012

Osallistu planeettamme aktivointiin ja puhdistukseen


Seija Nurmi kanavoinut:

Apuamme on pyydetty!


Osallistu planeettamme aktivointiin ja puhdistukseen


Olympiatulen syttyessä Lontoossa 27.7.2012.

Olympialaisten avajaiset ovat Lontoossa 27.7, eli nyt perjantaina.
Minua on ohjattu kohtaamaan olympiatuli kolme kertaa sen ollessa Englannissa matkallaan kohti Lontoota, kaikki suunnittelematta. Ensimmäinen kerta oli Lake District -alueella Amblesidessä ollessamme Pohjois-Englannissa. Juuri kun olimme saapuneet sinne, jouduimme olympiatulen todistajiksi juuri siinä paikassa, jossa olympiatuli vaihtuu kantajalta toiselle. Tuossa tilanteessa minulle näytettiin kuinka jokin voima kulki kauttani olympiatuleen, näin sen valkoisena voimakkaana säteenä, itku puristi kurkussani ja kyyneleet vuotivat.

Tuolloin en käsittänyt mitä tapahtui, mutta myöhemmin minulle sanottiin että Kosminen kristallinen Valo vietiin kauttani olympiatuleen, joka kulkeutuisi lopulta Lontoon suureen tuleen. Kauttani tätä vahvistettiin vielä kaksi kertaa, kerran olympiatulen kulkiessa kotikaupunkimme Worthingin kautta, ja kolmannen kerran juuri lähdettyämme tyttäreni luota Folkestonessa, jonka yhdellä kadulla meidät pysäytettiin olympiatulen kulkiessa samaa katua juuri silloin ohitsemme.

Ei ole sattuma että olympialaiset ovat juuri tänä vuonna Englannissa.

Englannin Glastonbury on planeettamme sydänchakra, planeettamme on tämän Galaksin sydänchakra, ja Galaksimme on tämän Universumin sydänchakra. Ja nyt on aika avata ja aktivoida sydänchakramme, niin omamme kuin planeettammekin.

Minulle näytettiin kuinka avajaistilaisuudessa olympiatulen syttyessä siitä lähtee voimakas valo yhdistyen ensin Äitimaan sydämeen, ja sitten leviten kaikkialle koko ihmiskuntaan ja planeettamme ympärille, ja sieltä edelleen Galaksiimme ja koko Universumiin.

Ylösnousseet Mestarit ja Henkinen Hierarkia ovat pyytäneet että mahdollisimman moni visualisoisi ja aikoisi tämän tapahtuvan, ja niin tämän vaikutus moninkertaistuisi.

Avajaisissa Kosmiseen Kristalliseen Valoon yhdistynyt olympiasoihtu tuodaan areenalle ja se sytyttää olympiatulen. Visualisoi, että Olympiatulen syttyessä voimakas Valon, Rauhan ja Rakkauden aalto laajenee planeettamme sydämeen, kaikkiin läsnäolijoihin ja avajaistilaisuuden katselijoihin (arviolta 4 biljoonaa katselijaa), Kristustietoisuuskehään planeettamme ympärillä, ja sieltä edelleen koko Galaksiimme ja Universumiimme.
Kunkin katselijan myötä Rauha ja Rakkaus laajenee heidän kotipaikoilleen.

Näe ja visualisoi kuinka Rakkauden voima vahvistuu, ihmiset paranevat, he antavat anteeksi vääryydet, antavat sydämensä aueta ja säteilevät iloa ja rakkautta.

Visualisoi voimakkaan Valon, Rauhan ja Rakkauden aallon leviävän koko ihmiskuntaan sekä koko planeetallemme niin eläin-, kasvi- kuin mineraalikuntaankin, ja planeetaltamme edelleen koko Galaksiimme ja Universumiin.

Tämän visualisoinnin voi tehdä jo ennen avajaisia, jos et pysty niitä katsomaan, aikomushan on tärkein.

Me teemme tämän muutoksen, nyt on toiminnan aika, ja ajatuksillamme me luomme uuden valoisamman Rauhan ja Rakkauden maailman.

Laita tätä viestiä eteenpäin mahdollisimman monelle ja mahdollisimman montaa tietä.

Ei kommentteja: