WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 26. heinäkuuta 2012

KAP HORNIN YMPÄRILLÄKryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
Tammikuu 2012 Patagonia, Etelä-Amerikka
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Tässä on lyhyt mutta syvällinen kanavointi Patagonian risteilyltä. Se oli kanavointi, mitä Lee ei aikonut tehdä … ennen kuin hänen ympärillään olevat vaativat sitä. Se oli aikataulun ulkopuolella eikä sitä varten ollut varattu tilaa laivalta. Kuitenkin kaikki osallistujat tapasivat ja tässä oli tulos.
Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Patagoniassa, Etelä-Amerikassa.

**********

Tervehdys, olen Kryon Magneettipalvelusta. Kumppanini on joskus tiheä/typerä! Tämä kumppani on mies tuolissa kera sen äänen, minkä kuulette. Henkilökohtainen kiitokseni hänen ympärillään oleville, jotka vaativat tätä kanavointia, mikä oli aikataulussa muttei hänen mielessään. [Kryon hymyilee]

Olette hyvin lähellä sitä, mitä kutsuttaisiin kundaliinin kärjeksi. Teidän on katsottava näitä asioita sekä vertauskuvallisesti että fyysisesti. Noin neljän tunnin kuluttua olette niin lähellä, kuin tulette olemaan sitä maa-aluetta, mikä edustaa asuttavan planeetan pohjaa. Kanavoinnin tarkoitusta ja puhumiamme energioita varten pidämme sitä maapallon pohjana. Puhutaanpa siis energioista, joita on täällä.

Yli vuosikymmenen olemme puhuneet sulkakäärmeen liikkumisesta [Kryon kirja VIII, "Sulkakäärmeen matka"]. Tämä on vertauskuva sille, mitä on kuvattu planeetan kundaliiniksi. Katsokaa vertauskuvia ja katsokaa sen symboliikkaa, mitä nyt tapahtuu. Aion käyttää sanastoa, mitä kumppanini ei ole koskaan ennen kuullut, joten antakaa anteeksi hänelle, jos hän ei äännä sitä oikein, kun esittelen sitä hänelle, tai hän päättää olla sanomatta sitä lainkaan. Käytämme parasta mahdollista kieltä kuvaamaan sitä, minkä muinaiset ihmiset esittelivät teille kundaliinina graafisessa muodossa.

He piirsivät tämän käsityksen graafisena ja kuitenkin se on energiaa. Kundaliini edustaa mies- ja naispuolen tasapainoa. Muinaisihmiset piirsivät sen myös ihmiskehossa edustavan uuden energian [hedelmöitys] kanssaluomista ja ilmentämistä. Se tosiaan edustaa mies- ja naispuolta tasapainossa keskenään ja ne yhdistyvät suuren energian kera luomaan täydellisyyden ja tasapainon. Nyt sovellamme samaa periaatetta planeettaan.

Kuten olemme puhuneet aiemmin, maaplaneetta on miesvoittoinen, koska maskuliinisuus edustaa suurinta osaa pohjoisen pallonpuoliskon väestöstä. Planeettanne sodat ovat tulleet enimmäkseen pohjoiselta pallonpuoliskolta ja myös täällä [Etelä-Afrikan kärki] käyneet valloittajat tulivat pohjoisesta [Espanja]. Voitaisiin sanoa, että pohjoisen pallonpuoliskon energia on levinnyt etelään sukupolvien saatossa ja vaikuttanut siihen kovasti. Osa planeetan muutosta on pohjoisen ja etelän roolien vaihtuminen. Niinpä alatte nähdä eteläisen pallonpuoliskon energian, mikä on suloista ja lempeää, vaikuttavan pohjoiseen! Siksi kundaliini liikkuu etelään päin ajan kuluessa, minkä yksityiskohtia annan teille hetken kuluttua.

Katsotaanpa mytologiaa. Katsotaan muinaistietoa ja sitten siihen sisältyvää vertauskuvaa. Ole nyt huolellinen, kumppanini, sillä tämä ei ole tekniikkaa eikä fysiikkaa, vaan henkistä [esoteerista] informaatiota. Kundaliini on kiekolla kehon selkärangan juuressa. Se purkautuu vain, silloin kun mies- ja naispuoli ovat tasapainossa. Se kietoutuu kehon kolmen energian ympärille kolme ja puoli kertaa ja se kietoutuu ns. lingan ympärille. Kolme kierrosta edustaa helposti purkautuvia energiaosia, mutta viimeinen puoli kierrosta edustaa vaikeinta osaa, mikä on jumalainen tasapainovalaistuminen. Silloin kun kundaliini purkautuu ja pysyy niin, ihminen on tasapainoinen, jos ei myös valaistunut. Tämä on vertauskuva planeetasta ja tämä alkaa nyt tapahtua.

Muutama vuosi sitten olimme maassa, mikä edustaa osaa kundaliinin pohjasta [Chile] ja sanoimme, että purkautumisprosessi aiheuttaisi myös planeetan fyysistä liikkumista. Mainitsimme, missä sitä suurin piirtein olisi, ja se tapahtui, silloin kun sanoimme sen tapahtuvan [Chilen maanjäristys 2010]. Tällaisia asioita näette fyysisesti, kun planeetan liike vastaa siihen energiavertauskuvaan, mistä puhun.

On jotain piilossa, mitä kukaan ei ole tuonut esiin. On tiedetty, että kolme ja puoli kertaa on aina kundaliinin purkautumismalli. Purkautumisen ajankohta on kuitenkin ollut tuntematon, koska se on liittynyt ihmisen tietoisuuspotentiaaliin. Siksi jokainen kuluva vuosi paljastaa yllätyksen, sillä ihmistietoisuuden liike ja sen energia on tuntematon myös Hengelle. Tämä johtuu ihmisen vapaasta valinnasta.

Ihmistietoisuudessa on tekijöitä, jotka ovat pelissä eksponentiaalisesti. Kyse ei ole tietoisuuden lineaarisesta kehittymisestä, vaan siinä tapahtuu suurta, epätasaista mullistusta. Siksi yllätykset asioiden tapahtuma-ajankohdasta eivät seuraa laskelmien tai odotusten lineaarista mallia. On kuitenkin mahdollisuuden yleiset aikapuitteet.

Planeettanne päiväntasausten 26000 vuoden harmonisoituminen on suuri asetelma, mikä on tunnettu astronomiassa "galaktisena asetelmana/linjautumisena". Sitä kutsutaan niin, koska maapallon akselihuojumisen alku- ja loppukohta ovat linjassa galaksin keskuksen kanssa auringon kautta. Tämä linjautuminen tapahtuu vain joka 26000. vuosi.

Vie 36 vuotta, että päiväntasaukset siirtyvät galaksinne päiväntasaustason läpi [Linnunradan vyö taivaalla] ja "työstävät itsensä" tämän syklin lopun ja seuraavan alun läpi. Tämä viimeinen vaihe alkoi noin 18 vuotta sitten ja 2012 on nyt keskipiste tai viimeisen vaiheen toisen puolikkaan alku. Teillä on 18 vuotta jäljellä tätä energiatapahtumaa, mikä itse asiassa edustaa yhden asian loppua ja toisen alkua.

Tämä 36 vuoden ikkuna ovat aikapuitteet koko kundaliinin mahdolliselle purkautumiselle. Eikö teistä ole mielenkiintoista, että se kietoutuu lingan ympärille kolme ja puoli kertaa? Jokainen näistä kolmesta edustaa vuosikymmentä tässä vertauskuvallisessa koodissa. Kolme ja puoli olisi 35 vuotta, hyvin lähellä sitä 36 vuoden astronomista tapahtumaa, missä olette. Niinpä tämä kundaliini-profetia on aina ollut vertauskuva maapallon lupauksesta ja se alkoi 18 vuotta sitten ja on nyt keskellä [2012]. Tässä kohtaa pitäisi olla seremonia - 36 vuoden keskellä, purkautumisen keskikohdassa.

Minäpä yksinkertaistan, jos tämä kaikki kuulostaa hämmentävältä. Myös muinaisihmiset jotka katselivat tähtiä, tiesivät tästä asetelmasta. Se vastaa tietoisuusmuutoksen mahdollisuutta, koska se edustaa myös päätöspistettä tai aikafraktaalia siinä mahdollisuusmallissa, mikä on ollut muinaisen astronomisen ennusteen ydin aionien ajan. Siis kaikki tämä oli odotettavissa eikä se ollut yllätys. Mutta se kantaa mukanaan syvällistä muutosta ja tämän kaiken me näimme yli 20 vuotta sitten, kun saavuin aloittamaan viestejäni. Ihmiskunnalla on aina näitä tilaisuuksia suurin piirtein 26000 vuoden asetelman puolivälissä. Viimeisin oli 13000 vuotta sitten eikä ihmiskunta ollut valmis. Nyt olette.

Rakas ihminen, olette hyvin, hyvin erityisessä paikassa [puhutaan ryhmästä Kryonin edessä]. Olette ensimmäinen ihmisryhmä, joka koskaan juhlii tätä liikettä Etelä-Amerikan kärjessä, mistä muutokset oikeasti alkavat. Voi, on ollut niitä, jotka ovat tulleet maa-alueen pohjalle ja juhlineet sen tulemista. Annetaan tämän kuitenkin mennä tilastoihin: tästä ryhmästä nyt avomerellä, maapallon pohjalla tämä juhliminen alkaa 2012. [Tämän kanavoinnin päivä on tammikuussa 2012.]

Teette tärkeää asiaa. Annetaan tämän olla tunnustus niille, jotka lukevat ja kuuntelevat, ja niille jotka eivät edes tiedä, että juhlitte sitä, mikä aloittaa planeetan tasapainottamisen. Se on alku 18 vuoden liikkeelle, mikä edustaa todellista merkin ohittamista. Kundaliini purkautuu hitaasti ja keskus siirtyy hitaasti tälle mantereelle. Se ei ole vielä valmis eikä tule olemaan muutamaan vuoteen. Mutta purkautumisprosessi alkaa. Purkautuminen ei ole lineaarinen prosessi yhtään sen enempää kuin ihmistietoisuus, mutta on mahdollisuus, että se on purkautunut ja paikoillaan seuraavien 18 vuoden kuluessa.

Se merkitsee, että maa liikkuu enemmän täällä [Etelä-Amerikka] ja kenties paikoissa, joita ette odota ja joissa ei ole ollut liikettä aiemmin. Juhlikaa siis tätä liikettä. Tietäkää tämä: olette lähellä sitä, mitä kutsuisimme Antarktikseksi ja mikä ei ole jäänapa, vaan maanapa.

Eikö teistä ole mielenkiintoista, että Antarktis esittää roolia maapallon elämän uudistamisessa? Biologinen monimuotoisuus mikä tulee näistä osista, vaikuttaa planeettaan seuraavat 18 vuotta. Se auttaa uudistamaan valtamerta. On tekeillä hyvin merkittäviä löytöjä, jotka paljastavat tämän - että Antarktis on uusien lajien kehto maaplaneetan ruokaketjussa.

Teidän on aika yhdistyä näihin asioihin. Ei ole sattumaa, että myös elämän uudistumisprosessi tulee täältä. Ajatelkaa sitä. Te [risteilyllä olevat] olette ensimmäinen ihmisryhmä juhlimassa tätä - elämän uudistumisprosessia valtameressä ja kundaliinin liikkumista - siellä missä se todellisuudessa tapahtuu.

Koko tässä prosessissa tulee uutta kiinnostusta Antarktikseen ja löydätte mielenkiintoisia asioita maasta jään alla. Maan pinnanmuodostus jään alla ei sovi yhteen jään pinnanmuodostuksen kanssa. Joitain hämmästyttäviä muotoja paljastuu, kun kartoitatte maata jään alla. Vuorten huippuja paljastuu, mikä antaa täysin eri ajatuksen siitä, mitä Antarktis on ehkä ollut ja mikä sen tarkoitus oikeasti on. Tämä manner mitä ihmiset eivät astuta, voi hyvinkin olla ihmisille elämän moottori. Ja jätän asian tähän.

Onnittelut niille, jotka kuuntelitte intuitiotanne ja suunnittelitte tapaamisen, mikä olisi aina pitänyt suunnitella. [Lee ei suunnitellut tätä kanavointia.] Tuntekaa sen merkitys, mitä teette ja missä olette, ja tulevina vuosina kun asioita alkaa tapahtua planeetalla, muistakaa nämä hetket, sillä tulevaisuus sopii yhteen tämän päivän viestin kanssa.

Siunattu on se ihminen, joka ottaa henkisen elämänsä vakavasti. Se ei ole lisäys biologiaanne. Sen sijaan biologianne on lisäys siihen, mikä on henkiytimenne. Oppikaa sulauttamaan ne kumpikin yhteen ja elätte hyvin pitkän elämän. Ja niin se on.

Kryon
KAP HORNIN YMPÄRILLÄ
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: