WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 13. heinäkuuta 2012

VIESTI METATRONILTAMetatron-henkiolentoa kanavoinut Nasrin (www.nasrinsafai.com )
Uutiskirje kesäkuussa 2007
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine, täydentänyt Matti

Rakkaat Ystävät,
 
Kesäkuun uutiskirjeeseen olen valinnut Metatronin rukousmantran, joka vapauttaa karmallisista suhteista. Metatron selittää, että voimme vapauttaa itsemme näiden suhteiden tuskasta ja kuonasta menemällä Kaikkeuden ykseyteen ja rakastamalla ja kunnioittamalla niitä, jotka kohtaamme.
 
Kesäkuu on kesän alku. Äiti Maan siemenet alkavat itää ja tulla myöhempien kuukausien hedelmiksi. Vapauttamalla itsemme kaikesta kuonasta sallimme valomme loistaa ja jaamme todellisen olemuksemme ja rakkautenne Äiti Maan kanssa. Kesäkuun 21. päivänä on aika juhlia kesäpäivänseisausta kun voimakas pyörre on auki ja tämä planeetta juhlii elämän kypsymistä. Sellaisena juhlana on loistava aika ottaa vaari Metatronin sanoista ja toistaa tätä mantraa avoimin ja rakastavin sydämin, ja tunnette kivun ja kuonan sulavan pois valon ja rakkauden ykseyteen ja saatte mestareiden siunauksen.
 
Suurella Rakkaudella toivon teille ihanaa kesäpäivänseisausjuhlaa ja ilon aikaa.
 
MINÄ OLEN -valossa
Nasrin

 
METATRON 21.1.2005
 
Sydämeni Rakkaat, minä olen Metatron, El Shaddi. Hengittäkää syvään kanssani.
 
Keskittäkää energianne solar plexukseen. Alan parantaa teitä puhdistaakseni kehonne niistä tunteista, ajatuksista ja fyysisistä oireista, joita karmalliset suhteet ovat aiheuttaneet, ja auttaakseni teitä päästämään ne irti kehostanne ja olemuksestanne.
 
Maailmankaikkeus kohtelee jokaista suurella oikeudenmukaisuudella. Kaksi tai useampia ihmisiä voi yhdistyä ratkaisemaan karmallisia suhteitaan ja he pysyvät yhdessä siihen saakka, kunnes karma on suoritettu. Kuitenkin silloin kun joku heistä on oppinut läksynsä, hänet vapautetaan karmallisesta tilanteesta, vaikka toiset osapuolet eivät olisikaan vapaita karmasta. Voitte vapautua karmasta ja siirtyä eteenpäin niin päättäessänne. Elämä maaplaneetalla perustuu vapaaseen tahtoon. Tämä merkitsee sitä, että ihmisillä on oikeus haluta itsensä johonkin tilanteeseen tai ulos siitä milloin tahansa. Vaikka tuntisittekin olevanne jumissa jossain tilanteissa, voitte siirtyä eteenpäin tahdostanne koska tahansa. On kuitenkin parasta siirtyä sitten kun olette vapautuneet karmallisista suhteistanne ja saattaneet ne päätökseen.
 
Silloin kun ette kestä enää ja päätätte lähteä tilanteesta eteenpäin, siirrätte koko karmatilanteen toiseen elämään. On kuitenkin parasta käsitellä karmalliset kysymykset tässä elämässä, jos mahdollista, eikä lykätä niitä toiseen elämään.
Vaatii vähemmän ponnisteluja ja energiaa suorittaa jokin loppuun kerralla sen sijaan että tulee takaisin tekemään kaikkea taas alusta saakka uudestaan.
 
Seuraava rukous karman vapautuksesta ja anteeksiannosta auttaa teitä vapautumaan eri tilanteiden karmallisista suhteista tässä elämässä, eivätkä ne lykkäänny toiseen ajankohtaan tässä tai kokonaan toisessa elämässä. Se myös auttaa helpottamaan olemassa olevia tilanteita. Jos suhteenne ihmisiin, joiden kanssa olette tekemisissä, eivät ole harmonisia tai helppoja ja tasaisia, voitte toista tämän rukouksen. Vapauttamalla tilanteen karmalliset velat taakat poistuvat ja vaivattomuus ja rauha voivat tulla niiden sijaan. Vaikeasta tilanteesta tulee sitten miellyttävä ja harmoninen, kohtaamisista rauhallisia ja miellyttäviä, lopputuloksesta rakastettava ja ravitseva.
 
Tämän suorittamiseksi teidän on ensiksi mentävä karmallisen suhteen ydinsyyhyn ja vapautettava se. Aloittakaa sanomalla, että mikä tahansa saikin tilanteen aikaan, pidätte sitä nyt maksettuna. Mitään takaisinmaksua ei enää tarvita. Mitään riitoja, epämiellyttäviä kohtaamisia tai lisäkeskusteluja ei enää tarvita. Valmistautukaa hyväksymään se, ettei mitään anteeksipyyntöjäkään tarvita. Joissain tapauksissa, joissa haluatte saada tilanteen täydellisesti päätettyä ilman lisäkontaktia, voitte sanoa, että mitään kohtaamisia ei enää tarvita.
 
Joskus ihmiset suuttuvat toisille ja sanovat: "En halua nähdä sinua enää missään elämässä, et voi tulla edes takaisin palvelemaan minua velkasi vastineeksi." Vaikka onkin mahdollista ymmärtää tämän hyvä puoli ollessanne fyysisessä ruumiissa, se asettaa rajoituksia. Saatatte riistää itseltänne tilaisuuden tulla palvelluksi ja toiselta ihmiseltä tilaisuuden tarjota palveluaan hyvittääkseen aiemmat puutteensa ja karmalliset velkansa.
 
Paras toimintatapa karmallisten suhteiden osalta on kohdata tilanne, hyväksyä sen ratkaisemisen mahdollisuus myötätunnon ja anteeksiannon kautta ja päästää irti tilanteesta rukouksella, tarkoituksella ja tahdolla. Muistakaa, jokaista tilannetta voidaan käsitellä karmaverkon ja ihmisen egoon perustuvasta näkökulmasta. Toisaalta sitä voidaan käsitellä myös jumalaisen järjestyksen myötätuntoisesta näkökulmasta. Jotkut tilanteet ja ihmissuhteet ovat ainoastaan karmallisia, ja kun karma on vapautettu, ihmiset ovat vapaita toisistaan tai tilanteesta.
 
Toisia tilanteita ja ihmissuhteita voidaan jatkaa karman vapauduttua harmonisella ja sovinnollisella tavalla. Tavoitteemme on lopettaa pelkästään karmalliset tilanteet, jotka eivät palvele mitään hyvää tarkoitusta ja synnyttävät suurempaa vahinkoa (esim. vaikea ura, joka ei vie mihinkään). Tavoitteemme on myös tuoda harmoniaa ja jatkaa hyödyllisiä ihmissuhteita ja tilanteita (esim. vanhempi-lapsisuhde, joka on katkeroitunut). Tätä tarkoitusta varten olen tuonut teille seuraavan rukouksen vapauttamaan karmallisista suhteista, tuskasta ja kamppailusta.

Rukous anteeksiantamiseksi ja karmallisista suhteista vapautumiseksi
 
Annan anteeksi itselleni, annan anteeksi sinulle ja pyydän täydellistä parannusta meille molemmille,
kaikilla olemuksemme tasoilla, kaikissa viidessä kehojärjestelmässämme, niin etteivät tekosi tai vuorovaikutuksemme koskaan enää vaikuta minuun, häiritse tai viivytä minua eivätkä minun tekoni sinua.
 
Pidän sinua valossa.
Pidän sinua jumalaisessa rakkaudessa.
Pidän sinua jumalaisessa voimassa.
Pidän sinua jumalaisessa viisaudessa.
 
Minä kutsun esiin rakkauden, viisauden ja voiman kolminkertaisen liekin ja vapautan sinut siihen.
Mitä tahansa oppitunteja olemmekin sopineet oppivamme toisiltamme tässä elämässä, pyydän että opin ne ilossa, ja rukoilen, että sinäkin opit ne ilossa.
 
Minä annan sydämeni ytimestä puhtaan valkoisen valon parantaa sinut ja minut.
Minä kutsun puhdasta valkoista valoa MINÄ OLEN MITÄ MINÄ OLEN -olemuksesta laskeutumaan sydämeeni ja sydämeesi, ja annan anteeksi sinulle kaikki hetket, jolloin tunsin sinun pettäneen minut.
Minä annan anteeksi sinulle kaikki ne hetket, jolloin tunsin sinun loukanneen minua.
Minä annan anteeksi sinulle kaikki ne hetket, jolloin tunteeni ovat tuoneet minusta esiin huonoimman puoleni sen vuoksi, mitä olet tehnyt.
 
Minä annan sinulle anteeksi kaikki ne hetket, jolloin ajatukseni ovat värähdelleet matalammalla tasolla sinua kohtaan.
Lisäksi annan anteeksi itselleni kaikki ne matalammalla värähdelleet ajatukset, jotka olen kohdistanut sinuun,
kaikki matalammalla värähdelleet tunteet, jotka olen kohdistanut sinuun,
kaiken fyysisen tuskan, jota olen toivonut sinulle,
kaikki loukkaavat ajatukset ja teot, joita olen kohdistanut sinuun mielessäni ja sydämessäni kehoni ja olemukseni kautta.
Minä annan anteeksi itselleni ja pyydän anteeksiantoasi kaikesta mitä olen aiheuttanut.
 
Meidän molempien puolesta minä pyydän MINÄ OLEN MITÄ MINÄ OLEN -olemuksen nimeen, Kristus Maitreyan, maailmamme opettajan nimeen ja Sanat Kumaran, planeettalogoksemme nimeen, että meille molemmille annetaan anteeksi kaikki hankaus, kaikki tuska, kaikki trauma, kaikki häirintä, kaikki viivytys, kaikki erillisyys, jonka olemme aiheuttaneet tosillemme ja luoneet todelliseksi maan päälle ja sen ulkopuolelle kaikkiin ulottuvuuksiin ja todellisuuksiin.
 
Minä kiitän sinua koko sydämestäni, että päätit opettaa minulle vaikeimmat oppitunnit;
oppitunnit, joita en muuten olisi kohdannut tai oppinut.
Minä kunnioitan sinua siitä, että päätit opettaa minulle nuo oppitunnit ja suostuit esittämään niin tärkeän roolin elämässäni.
 
Sinä olet rakastanut minua koko sydämestäsi.
Sinä olet ollut halukas esittämään niin vaikean roolin, ja kunnioitan jokaista ajan ja energian hetkeä, jonka olet antanut kanssakäymisellemme ja karmalliselle suhteellemme.
Minä annan tämän karmallisen suhteen nyt Jumalan, Äiti-Isä-Lapsi-itsemme, MINÄ OLEN MITÄ MINÄ OLEN -olemuksen ja oman muodossa olevan Jumalitsemme eteen.
 
Minä pyydän täydellistä puhdistusta.
Minä pyydän puhdistamaan, selkeyttämään ja vapauttamaan kaiken, mitä on ilmennyt välillämme menneisyydessä, nykyisyydessä ja tulevaisuudessa.
Mitä tahansa ilmeneekin tästä hetkestä eteenpäin, minä annan sen jumalaisen rakkauden, jumalaisen viisauden ja jumalaisen voiman kolminkertaisen liekin läpi Jumalalle.
 
Sillä Jumalassa me olemme yhtä, ja Jumalan ykseyteen palaamme.
Minä pyydän, että saan nähdä Jumalan sinussa ja sinä minussa.
Minä pyydän, että saan nähdä itseni riittävän arvokkaaksi Jumalalle, olemaan yhtä Jumalan kanssa, ilmentämään Jumalaa, tuntemaan Jumalan, hyväksymään Jumalan, tulemaan Jumalaksi ja elämään ykseydessä Jumalan kanssa rinta rinnan sinun kanssasi.
 
Sillä sinä olet heijastus minusta.
Sinä olet olemukseni ulkoinen ilmentymä.
Se mitä on sinun sisälläsi, on minun sisälläni.
Se mikä kulkee sinun ympärilläsi, kulkee minun ympärilläni.
 
Kun me yhdistymme Ykseydessä, erillisyytemme loppuu.
Ja Ykseys saattaa kaikki erimielisyytemme päätökseen.
Mikään pimeys ei voi tunkeutua välillemme.
Sillä siinä ei ole mitään eroa, missä minä lopun ja missä sinä alat.
 
Minä pidän sinua sydämessäni.
Sillä sinun sydämesi sykkii saman Jumalan rytmissä, joka minä olen.
MINÄ OLEN MITÄ MINÄ OLEN -olemus minun sisälläni on sinun sisälläsi olevan MINÄ OLEN MITÄ MINÄ OLEN -olemuksen heijastusta.
Tuossa MINÄ OLEN -olemuksessa minä pidän sinua ykseydessä Jumalan kanssa, ja minä kiitän sinua kaikista teoistasi, mikä tahansa niiden syy on ollutkin ja miten tahansa ne ovat ehkä tapahtuneet yhteisessä todellisuudessamme.
 
Minä annan tämän yhteenkuuluvuuden Ykseydelle.
Mitä tahansa onkin jumalainen tahto minulle ja sinulle, minä kutsun sen nyt esiin.
Minä rukoilen, tahdon ja määrään, että minä hyväksyn itseni tarpeeksi arvokkaaksi pitämään Ykseydessä Jumalan sisälläsi, Jumalan sisälläni ja Jumalan MINÄ OLEN -olemuksen, yhdessä ilman erillisyyttä tästä hetkestä eteenpäin.
 
Minä pyydän tätä sen MINÄ OLEN MITÄ MINÄ OLEN -olemuksen nimiin, joka MINÄ OLEN ja sinä olet.
Niin se on. Se on tehty. Amen.

 
Sovella yllä olevan rukouksen totuutta. Sovella sen tarkoitusta. Sovella sitä siirtymällä sydämeesi ja tuntemalla totuus näiden sanojen välityksellä. Mene tuohon Ykseyteen ja käsitä, että ainoa tapa, jolla voit vapautua jostain tilanteesta, on hyväksyä se, ilmentää se ja tulla siksi. Silloin kun muutat ajattelutapaasi, muutut sisältä käsin. Silloin muutat mikrokosmosta. Mikrokosmos heijastaa sen, mitä sen sisällä on, maailmaan ympärilleen, makrokosmokseen. Silloin sinua ympäröivä maailma voi vain muuttua. Jos se ei muutu, niin se lakkaa olemasta sinua ympäröivä maailma, eikä se voi enää olla todellisuutta kokemassasi makrokosmoksessa. Silloin asiat muuttuvat ja voit kävellä pois huonoista tilanteista.
 
Lopulta tulee hetki, jolloin et enää tunne juuttuneesi karmalliseen suhteeseen. Sinua kohtaa on loppumishetki. Sitten olet vapaa lähtemään. Maailmankaikkeus järjestää sinulle "poistumisen". Se osoittaa sinulle uloskäyntikohtia. Kun se tapahtuu, sinun ei tarvitse jäädä enää sekunniksikaan. Sinun ei tarvitse jäädä kauemmaksi aikaa uhrautumisena eikä valintana. Eikä sinua vaadita jäämään suurempien oppituntien vuoksi, koska niitä yksinkertaisesti odottaa muualla. Lausu näitä rukouksia siihen saakka ja ota taakka harteiltasi ja pyydä Jumalaa auttamaan niiden kantamisessa tai vielä parempi, pyydä Jumalaa muuntamaan kaikki taakkasi ja auttamaan sinua näkemään Ykseys.

Katsoessasi peliin näet oman heijastuksesi. Et voi katsoa peiliin ja nähdä heijastusta jostain muusta. Sen vuoksi, jos omassa sydämessäsi on anteeksiantoa, jos omassa mielessäsi on eheyttä, jos pystyt sisälläsi pitämään kuvaa täydellisyydestä, niin se mitä tahansa peiliin heijastuukin, on täydellistä. Sillä niin pitkään kuin voit nähdä täydellisyyden sisälläsi ja ulkopuolellasi, olet onnellinen. Joskus kumppanit, jotka rakastavat toisiaan, puhuvat toistensa kauneudesta. Toisia voi ihmetyttää, miten he näkevät kauneutta toisissaan, kun niiden silmissä, jotka näkevät kauneuden ihon syvyydeltä, näissä kumppanuksissa ei ole selvästikään kauneutta. Kuitenkin kumppanit ovat tietämättömiä kauneuden puuttumisesta ja vajavuuksista toisissaan. He näkevät vajavuudet täydellisyytenä.
 
Samasta syystä te olette saattaneet kokea tilanteen, jolloin ette voi luottaa johonkin ihmiseen tai tunnette olonne epämukavaksi hänen läheisyydessään, ja kuitenkin kaikki muut sanovat: "Voi, hän on niin kaunis, niin kaunis. Hän ei ole kaunis ainoastaan ulkoa, vaan hän on kaunis myös sisältä." Olette paikalla ja sanotte: "Voi, pystyn näkemään ihon syvyydellä kauneutta, mutta se ei vaikuta minuun. Itse asiassa se tekee minusta levottoman, ja todellisuudessa en voi myöskään luottaa tuohon kauneuteen. Haluaisin mieluummin jonkun, joka ei ole niin kaunis, mutta johon voin luottaa." Makrokosmos ilmentää todellisuuksia, jotka ovat heijastusta mikrokosmoksesta. Näette omat pelkonne tai puutteenne tai heijastuneen puutteenne. Jos olisitte tyytyväisiä itseenne, niin sillä ei olisi merkitystä, miltä tuo henkilö tuntuu tai näyttää. Pystytte hyväksymään hänen puutteensa täydellisyytenä, eikä se ole teille uhka.
 
Nämä totuudet ovat tärkeä ja oleellinen osa omaa henkistä kasvuanne. Voitte kantaa taakkaa Jumalan puolesta ja olla luopumatta siitä, ja päästessänne kotiin olette niin väsyneitä, että unohdatte olevanne kotona. Tai voitte rakastaa niin paljon Jumalaa, että unohdatte taakan ja päästätte siitä irti, kun pyritte pääsemään kotiin ettekä edes tiedä jättäneenne taakkaa taaksenne. Totuus on, että ette ole lähteneet kotoa. Vanha sananlasku "Koti on siellä missä sydän on" on hyvin totta. Joskus rakkaudessamme Jumalaa kohtaan, halussamme palvella ja tehdä mahdollisimman paljon jokaisesta elämästämme, päädymme ylitekemiseen, ylivenymiseen ja ylireagoimiseen. Sitten luulemme tekevämme tämän kaikki ylittääksemme erillisyyden tuskan.
 
No, kuka sanoi meidän oleva erillään alun alkaenkaan? Mitä on erillisyys? Olette Jumalan oman olemuksen sirpaleita ja puolia. Miten Jumala voi olla erillään oman olemuksensa osasista? Jos voimme älyllisesti ymmärtää, että kaikki on Jumalaa, niin miten mikään voi olla erillään Jumalasta? Jos voitte tunteena kokea, että kaikki on Jumalaa, silloin tiedätte, että ei ole erillisyyttä. Tämä kokemus ei synny kirjasta lukemanne tiedon kautta, vaan omassa sydämessänne kokeman viisauden kautta.
 
Pidän teitä omassa sydämessäni. Kutsukaa minua osoittamaan teille Ykseys älyllisesti, mutta ennen kaikkea mentaalisesti ja tunteena. Kutsukaa minua avaamaan sydämenne oivallukselle, että olemme kaikki yhtä ja Ykseys ulottuu teistä, sirpaleesta, Jumalaan, kaiken Lähteeseen. On ilo seurata kasvuanne, on ilo kulkea rinnallanne ja on ilo saattaa teidät kotiin Ykseyteen ja vapauttaa erillisyyden tuskasta. Joka hetki kun jatkamme yhdessä Ykseyden oivaltamisen polulla ja pääsemme lähemmäs sen elämistä, pidän teitä sydämessäni.
 
Olen Metatron. El Shaddai. Niin se on.
VIESTI METATRONILTA

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää on ihan todella hyvä blogi!! Oon lukenu tätä jo pitemmän aikaa ja sun jutut on tosi valaisevia ja ainaki ku luen niitä, must tuntuu et jokin palanen mun sisällä loksahtaa paikoilleen :) kiitos kun autat mua löytämään mun identiteetin ja mun sisäisen tähtisilmän tän blogin avulla!<3

SeijaTuulikki kirjoitti...


Kiitos Energioille Enkeleille

Sattumaa ei ole

Kaikella on tarkoitus