WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 31. heinäkuuta 2012

KESKUSTELUA ITSEJENI KANSSA, OSA 1 ja 2


Kanavoinut Suzanne Lie (suzanneliephd.blogspot.com)
29.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Rakkaat lukijat, olen kaivannut teitä. Etsintäni on vienyt minua alueille, missä ei ole internetiä eikä puhelinta. Se salli minun mennä syvemmälle ITSEENI ja sai minut käsittämään, miten tärkeää minun on kyetä kommunikoimaan sen kollektiivitietoisuuden kanssa, jonka voin tuntea viestieni lukijoista. Kun en ole voinut kommunikoida kanssanne, se on osoittanut minulle, miten kiitollinen olen saadessani jakaa prosessini toisten kanssa. Kiitos, kun jaatte prosessini.

Sue

21.7.12 Kolmen päivän upeat kokemukseni keijukaismökissä alkavat

Matka Gaiaan ja yhdistyminen Mytren kanssa

Fyysinen matkani Gaiaan ja Mytrian ja Mytren plejadilainen ylösnousemus ovat sekoittuneet yhdeksi. Siksi niiden otsikotkin on yhdistetty.

OSA 1: SYVEMMÄLLE MENEMINEN

Suzille: Rakas Mytre, olen kuullut Mytrian tarinan portaalin avaamisesta Äidin kohtuun. Nyt tunnen tarvetta kuulla sinun tarinasi "hengen voitto aineesta". Puhuin kanssasi viime yönä ja sanoit, että näkisin sinut unessa. En saanut kovin syvää unta ja jalkaani - sitä joka opettaa minua parantamaan itseni - särki. En kuitenkaan unohtanut sinua ja haluaisin kuulla sinusta taas.

Mytre: Näit kyllä unta meistä viime yönä, mutta tietoisuutesi oli liian matala muistaaksesi tapaamisemme. Nimittäin sinä, rakas olemuksemme maailmaisumuoto, olet ristiriitaisessa mielentilassa nyt, koska tiedät, että sinun täytyy mennä syvemmälle ITSEESI - itse asiassa paljon syvemmälle.

Kenties unohdit unen, mutta ensimmäisenä asiana tänä aamuna muistit, että portaali mistä sinun on mentävä, on oma sisäinen portaalisi, korkean sydämen portaali. Muistit myös, että teini-iästä saakka olet käyttänyt riipusta kaulasi ympärillä, mikä on sattunut osumaan suoraan korkean sydämesi päälle.

Vuosien saatossa olet käyttänyt monia erilaisia ketjuja ja riipuksia, mutta riipus on aina osunut täsmälleen korkean sydämesi päälle. Muistit tiedostamatta suojella portaaliasi. Jokainen käyttämäsi riipus muistutti sinua jostain erityisestä. Näin se palveli "kynnyksen vartijana".

Valitsit tietyn riipuksen tähän etsintään, kun tiesit, että jotain erityistä oli tapahtumassa. Koko aikasi on vapaa velvollisuuksista toisia kohtaan, arkisista askareita ja työstä. Olet nyt yhdellä tulivuorella, joka palveli lemurialaislle portaalina maan sisään.

Arcturuslaiset liittyvät seuraamme jakamaan informaatiota käpylisäkkeestä ja portaalin avaamisesta korkeaan sydämeen. Olet vastaanottanut tai muistanut Mytrian prosessin astumisesta planeettaportaaliin. Nyt minä, korkeampi ilmaisumuotosi, autan sinua avaamaan henkilökohtaisen portaalisi. Aivan kuten planeettaportaali on planeetan ydin, korkean sydämen henkilökohtainen portaali on fyysisen kehosi ydin.

Aivan kuten Gaia yhdistyy planeettaytimessä ITSEENSÄ, ihmiset yhdistyvät ITSEENSÄ korkean sydämensä kautta. Henkilökohtaisen portaalisi avaamiseksi sinun on mentävä syvemmälle ITSEESI. Olet maadoittunut asettautumalla Gaian yhteen tulivuoriportaaliin, Mt. Rainieriin, ollen pienessä mökissä ilman puhelinta, internetiä, televisiota tai moderneja mukavuuksia.

Olet avannut tälle prosessille erityistiedoston, mitä luultavasti editoit, ennen kuin lähetät sen ulos. Lisäksi et voi lähettää sitä nyt, koska ei ole internetiä. Tämä kaikki on tapahtunut vapaana egostasi, mikä et ole sinä. Ego on se, joka suojelee sinua. Kiitä siksi egoasi sen suuresta tuesta elämällesi ja laita se nyt vartioimaan tämä ajankohtaisen prosessin "ulkopuolelle". Ennen kuin aloitamme, kutsumme mukaan Arcturuslaiset.

Arcturuslaiset: Tervehdys, olemme Arcturuslaisia. Haluamme auttaa teitä kaikkia avaamaan korkean sydämen portaalinne. Korkea sydän yhdessä käpylisäkkeen kanssa palvelee henkilökohtaisena tähtiporttinanne, jonka kautta voitte matkustaa multiversumiin.

Aivan kuten vesipullossa jonka pohjassa on suihku, on oltava reikä yläpäässä veden valumiseksi, käpylisäkkeenne on avattava, jotta tietoisuutenne tai valokehonne virtaa korkean sydämen portaaliinne ja korkeamman ulottuvuuden todellisuuksiin, kuten uusi maa.

Mytre: Toisin sanoen, käpylisäke on portaali, mikä sallii multiversumin astua sinuun. Ja korkea sydän on portaali, jonka kautta sinä astut multiversumiin. Siksi käpylisäke on ovi maa-astiasi sisään ja korkea sydän on ovi ulos maa-astiastasi. Ymmärrätkö minua, Suzille?

S: Ymmärrän.

Arcturuslaiset: Käpylisäke sallii sinun transformoida korkeamman halusi ilmentymään ajatustesi voiman kautta. Tämä transformaatio alkaa ajattelusi muuttamisella egoitsen kolmannen ulottuvuuden ajattelusta korkeampien ilmaisumuotojesi moniulotteiseksi ajatteluksi. Kolmannen ulottuvuuden ajattelu kumpuaa puhtaasti aivoista, kun taas moniulotteinen ajattelu kumpuaa korkeammasta mielestä. Ihmisaivot transformoi jokaisen ajatuksesi biokemialliseksi viesteiksi. Jos ajatuksesi perustuvat pelkoon ja/tai selviytymiseen, ne transformoidaan matalamman taajuuden biokemiallisiksi viesteiksi. Nämä ajatukset eivät yhdisty korkeampaan mieleesi, mikä on jatkuvassa yhteydessä käpylisäkkeen kanssa.

Käpylisäkkeen tavoitteena on olla liittymä korkeampien ulottuvuuksien ja fyysisen maailman välillä. Käpylisäke keskittyy portaalin avaamiseen jumaluuteen, niin että korkeampi valo ja ehdoton rakkaus voivat astua fyysiseen muotoosi edistämään moniulotteista ajattelua, energiamestaruutta ja ilmentämistä ajatusaaltojen kautta. Siksi se suodattaa pois matalamman taajuuden ajatukset ja jättää ne aivolisäkkeelle.

Aivolisäkkeen tarkoitus on pitää fyysinen muoto hengissä. Siksi se tunnistaa kaikki ajatukset, jotka sisältävät jotain selviytymispelkoa, ja se jakaa adrenaliinia koko fyysiseen kehoon antamaan lisävoimaa pelon syyhyn tarttumiseksi. Toisin sanoen, aivolisäke on kiinnostunut pitämään ihmisen elossa, kun taas käpylisäke on kiinnostunut muuntamaan ihmiskehon aitoon, moniulotteiseen luontoonsa.

Käpylisäke palvelee siltana tai portaalina fyysisen ja ei-fyysisen, ihmisyyden ja jumaluuden, aivojen ja mielen välillä. Tämä portaali ei ole auki, ennen kuin ihmisen ajatukset alkavat generoida biokemiallisia taajuusaaltoja, jotka resonoivat neljänteen ja viidenteen ulottuvuuteen. Käpylisäkkeen valikoivuuteen on suojelemissyy. Käpylisäke palvelee myös suodattimena. Jos jäät negatiiviseen ajattelun ja sinulla on voima ilmentää ajatuksillasi, elämäsi ilmentäisi kaikki pelkosi. Onneksi adrenaliini mitä aivolisäke vapauttaa, lähettää viestin käpylisäkkeelle siitä, että et ole saavuttanut tunteidesi hallintaa ja sinulla on vaikeuksia fyysisen todellisuuden kanssa. Siksi et ole valmis seuraavaan todellisuustaajuuteen.

Tämä ei ole rangaistus. Sen sijaan se on suojelumuoto. Et antaisi lapselle avaimia uuteen urheiluautoosi etkä antaisi ilmentämisvoimaa sellaiselle, joka ei pysty hallitsemaan omia pelkojaan. On toinenkin suojelumuoto. Vaikket pystykään kuulemaan niitä alitajuisia pelko- ja epäilyajatuksiasi, joita on tietoisten, positiivisten julistustesi alla, aivolisäkkeesi voi kuulla ne. Itse asiassa aivolisäke voi kuulla alitajuisen mielesi selvemmin kuin tietoisen mielesi, sillä alitajuiset ajatuksesi kommunikoivat pääasiassa biokemiallisella tasolla. Silloin kun nämä biokemialliset viestit havaitaan, aivolisäke tulee pelastamaan adrenaliinilla. Adrenaliinin vapauttaminen palvelee stop-merkkinä käpylisäkkeeseen sanoen: "Pelokas, ei ole vielä valmis ilmentämään."

Mytre: Kiitos paljon, Arcturuslaiset. Heidän viestinsä myötä tulemme nyt epäilyn voimaan, Suzille. Minä yhtenä myriadeista korkeammista ilmaisumuodoistasi tiedän, että olet tuntenut epäilyä ylösnousemusprosessista.

S: Kyllä, täytyy sanoa sinun olevan oikeassa. Se on hyvin mielenkiintoinen prosessi siinä mielessä, että yhdellä tasolla, mikä on korkeampi tietoisuuteni, minulla ei ole lainkaan epäilyä. Kuitenkin luulen egotasolla olevan edelleen.

Mytre: Suzille, miksi luulet niin olevan?

S: Luulen olevan kyse siitä pelosta, että olen väärässä. Osallani joka osaa puhua sinulle ja muille olennoille korkeammissa ulottuvuuksissa, ei ole lainkaan epäilyä. Tämä korkeampi ilmaisumuotoni ohjaa minua elämään siinä tiedossa, että ainoastaan viiden kuukauden kuluttua elämäni on täysin erilaista. Sitten on toinen osani. Luulisin sen olevan haavoittunut ego, joka epäilee, että jokin niin ihana voi olla oikeasti totta. En todellakaan halua ilmentää tuota pelkoa.

Mytre: Suzille, näetkö, miten tämä sisäinen taistelu vahingoittaa kehoasi? Sinulla on vaikeuksia maadoittaa täysin valoasi, koska mielesi ja kehosi eivät ole samalla raiteella. ITSESI hallitsema mielesi on ylösnousemusprosessissa. Samaan aikaan egosi hallitsemalla keholla on hyvin erilainen mielipide siitä, mikä on todellista ja mikä ei. Kehosi ajattelee, että vain sen kanssa samaa tiheyttä olevat asiat ovat todellisia. Näetkö, miten edustat sitä, mitä Gaian kehossa tapahtuu tällä hetkellä? Monet sen ihmisistä voivat luottaa rakkauteen ja valoon, mutta toiset voivat luottaa vain siihen, mitä "näkevät" viidellä fyysisellä aistillaan. Sitten on valtava enemmistö ihmisistä sillä välillä. Jotkut uskovat paljon enemmän 3D-käsityksiin ja yrittävät hyväksyä viestejä ITSELTÄ, kun taas toiset uskovat viesteihin ITSELTÄ ja yrittävät päästää irti epäilyksistä, joita heidän egollaan vielä on. Olet tässä toisessa kategoriassa.

S: Kyllä, olen toisessa kategoriassa. Minua nolottaa myöntää, että minulla on epäilyä kaiken sen jälkeen, mitä olen kirjoittanut monien ihmisten nähtäväksi. Kuitenkin tämä epäily on jänne omasta pimeydestäni ja luultavasti kaikkien ei-rakastavien ilmaisujeni ja käyttäytymistapojeni ydin. Luulen, että nyt epäilyni ja väsymykseni tuovat esiin enimmäkseen nämä käyttäytymistavat. Kuitenkin väsymys voi suurelta osin johtua jatkuvasta tiedottamattomasta taistelusta sisälläni.

Mytre: Kyllä, Suzille, tuo ego/epäily - kuten olen alkanut kutsua sitä - tuli minulta, Mytreltä, maskuliiniselta/tieteelliseltä ilmaisumuodoltasi. Tämä jakautuminen maskuliiniseen ja feminiiniseen on sen aikakauden tulosta, jossa synnyit. Aikuiseksi tulemiseesi saakka elämän mies- ja naispuoliset ilmaisut olivat hyvin erilaisia ja erillisiä psyykessäsi. Erillisyys henkilökohtaisen itsesi feminiini- ja maskuliinipolariteettien välillä on ratkaistava, jotta voit vapautua planeettaitsesi polariteeteista.

Nämä polariteetit ovat edelleen ajatuksissasi. Miespuolinen looginen, peräkkäinen ja tieteellinen ajattelu on syy epäilykseesi ylösnousemuksesta. Toisaalta feminiininen kokonaisvaltainen, mielikuvituksellinen ja metafyysinen ajattelusi syleilee täysin tietämystäsi ylösnousemuksesta. Koska sinut kasvatettiin todellisuudessa, missä nämä kaksi ajattelutyyppiä olivat yhteensopimattomia, sinun täytyy parantaa tämä sosiaalinen viesti. Onneksi suurten ikäluokkien jälkeiset sukupolvet ovat kokeneet todellisuuden, missä maskuliinisen ja feminiinisen väliset rajat ovat yhdistyneet asteikoksi polariteetin sijasta. Monien suurten ikäluokkien vapaa ajattelu salli heidän lastensa elää mies- ja naispuolisuuden "välitilassa", mikä auttoi tätä polariteettien yhteensulautumista. Kuitenkin suurten ikäluokkien on nyt sulautettava tuo polariteetti itsessään. Taas kerran, jokaisessa ihmisessä on samat polariteettiongelmat kuin planeetalla.

Osallistuaksenne syvällisesti planeettaylösnousemukseen teidän kaikkien on osallistuttava henkilökohtaiseen ylösnousemukseenne. Siksi feminiinisyyden ääntä on pidettävä tasavertaisena maskuliinisuuden äänen kanssa. Silloin kun feminiininen ääni oli hallitseva, Jumalatarta palvottiin ja planeetta oli pyhä olento, jota suojeltiin ja kunnioitettiin. Sitten kun maskuliinisuudesta tuli hallitseva, "mies" alkoi kukistaa luontoa. Monia suuria teknologioita kehitettiin, mutta suurta osaa Gaian kehosta vahingoitettiin tai tuhottiin ihmiskunnan hallintapyrkimyksessä.

Kun jokainen ihminen tasapainottaa maskuliini- ja feminiinienergiat itsessään, he auttavat Gaiaa parantamaan nuo polariteetit maakehossaan. Tämä henkilökohtainen osallistuminen planeettaylösnousemukseen nopeutuu suuresti, kun avaatte korkean sydämenne henkilökohtaisen portaalin. Sinun korkea sydämesi avautuu helpommin, kun olet vapaa "tieteellisestä" epäilystä ja/tai selviytymispelosta. Tämän epäilyn ja pelon parantaminen tapahtuu, silloin kun rakastat itseäsi ehdottomasti, annat anteeksi itsellesi ehdottomasti ja hyväksyt itsesi ehdottomasti.

Samalla ykseyden hetkellä sinun täytyy myös avata korkean sydämesi portaali, niin että voit täysin hyväksyä ehdottoman rakkauden, anteeksiannon ja hyväksynnän virtaamisen korkeammista todellisuustaajuuksista. Näetkö siinä ongelman?

S: Kyllä, näen ongelman. Ollakseni se, kuka haluan olla, minun on käyttäydyttävä, kuin olisin jo tuo ihminen. Eikö niin?

Mytre: Onneksi olkoon, olet täysin oikeassa. Ja käyttäytyäksesi niin, että "ikään kuin" rakastat itseäsi ehdottomasti, sinun on hyväksyttävä, että joskus onnistut tässä haasteessa ja toisilla kerroilla epäonnistut kurjasti. Sitä kutsutaan "itsesi hyväksymiseksi ehdottomasti". Siksi ehdoton hyväksyntä ja ehdoton anteeksianto itse asiassa edeltävät sitä ehdotonta rakkautta, mitä sinulla on oltava antaaksesi anteeksi ja hyväksyttävä itsesi ehdottomasti. Ymmärrätkö sen?

S: Kyllä, ymmärrän, että minun on päästettävä irti ajasta. Aika ja kolmannen ulottuvuuden peräkkäisyys tekevät mahdottomaksi kahden "vastakkaisen" asian tekemisen samaan aikaan. Näin ollen luulen, että minun on "otettava se riski", että ansaitsen tosiaan ehdottoman rakkauden, anteeksiannon ja hyväksynnän, niin että voin antaa ne itselleni.

Kenties tärkein näistä kolmesta on hyväksyntä. Jos hyväksymme itsemme juuri sellaisena, kuin olemme millä tahansa hetkellä, niin se ansaitsemmeko vai emme, ei ole ongelma

Mytre: Kyllä, olet täysin oikeassa. Pohdi keskusteluamme ja palaan, sitten kun olet täysin integroinut tämän keskustelun.

KESKUSTELUA ITSEJENI KANSSA, OSA 1
~<3 font="font" nbsp="nbsp">
 
28.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

22.7.12
KESKUSTELUA ITSEJENI KANSSA, OSA 2

OSA 2: KORKEAN SYDÄNPORTAALIN AVAAMINEN

Suzille: Mytre, se olen minä, Suzille. Minulla oli ensimmäinen kokemus henkilökohtaisen portaalini avaamisesta. En odottanut sitä enkä yrittänyt tehdä sitä. Aloin vain meditoida ilman mitään ennakkoajatusta. Se otti vallan minusta. Meditoituani jonkin aikaa pitkä valkoinen käsivarsi, missä oli valkoinen käsi - muuta en voinut nähdä - työsi oven auki. Olen nyt pienessä mökissä korkealla vuoristossa, mutta näin portaalin läpi paikan, mikä näytti mereltä kotini vieressä - kenties se oli viidennen ulottuvuuden kotini? Kävelin ja leijuin pyöreän aukon läpi ja astuin hiekalle. Hiekka ei kuitenkaan tuntunut hiekalta. Se tuntui kuin pilvellä kävelemiseltä.

Kun astuin hiekalle/pilvelle, en pudonnut läpi. Sen sijaan kävelin leijuvasti reunalle, missä aallot liplattivat lempeästi rantaa vasten. Fyysisessä elämässäni olen usein istunut aaltojen partaalla jalat vedessä ja keho märällä hiekalla.

Tämä hiekka ei ollut kuitenkaan märkää ja kun ojensin jalkani veteen, jalkani menivät alas, ikään kuin olisin istunut kallion reunalla. Vain jalkani olivat vedessä. Vesi ei kuitenkaan tuntunut vedeltä eikä ollut mitään lämpötilatunnetta koko kokemuksen aikana. Vesi tuntui kuin siniseltä, geelimäiseltä nesteeltä.

Minulla oli tarve vain päästää irti ja laskea koko kehoni "veteen". Liu'uin lempeästi veteen. Kun tein niin, perspektiivini muuttui sellaiseksi, että olin vedessä ja tarkkailin vedestä toisia olentoja. Olin kuitenkin tarkkailija ja yksi tarkkailemistani olennoista samaan aikaan.

Näin upeita naispuolisia humanoidiolentoja. He olivat kirkkaan valkoisia ja heillä oli kaksi kättä, kaksi jalkaa ja pää. He näyttivät kaikki samanlaisilta, mutta tuntuivat kuitenkin yksilöllisiltä. Heillä oli kaksi silmää, nenä ja suu, mutta heidän kehossaan ei ollut mitään karvoja. He olivat erittäin pitkiä ja hoikkia. Heillä ei ollut rintoja, mutta he olivat selvästi naispuolisia.

Tiesin heidän olevan naispuolisia, koska he olivat raskaana. He näyttivät kaikki olevan samassa raskausvaiheessa ja olivat kaikki valmiita synnyttämään. Katselin, kun he aloittivat synnytysprosessin. Ei ollut mitään vastustusta. Vauva vain tuli ulos äitinsä jalkojen välistä, kun tämä ui. Sitten äiti ui ympyrää vauvan ympärillä, kunnes se pystyi helposti vetämään itse henkeä.

Näytti siltä, että he kaikki hengittivät sitä nestettä, missä he uivat. Kun vauva osasi uida, se meni pussiin naisen vatsa-alueelle - kuin pussieläin. Äidin nännit olivat pussin sisällä ja vauva pystyi imemään aina halutessaan. Kaikki naiset kävivät tämän prosessin läpi eivätkä he lopettaneet koskaan uimista.

Sitten yhtäkkiä maisema muuttui ja olin maalla. Tässä maailmassa meri näytti olevan sama kuin taivas. Siksi se oli maan yläpuolella. Näin miehiä, jotka näyttivät aivan naisilta. Heillä oli sama kehotyyppi, mutta he seisoivat suorassa ja kävelivät. Heillä oli yllään paitamainen asu, joka on kiinni vyötäröltä, mutta avautui noin jalkojen puolivälissä. Miehillä näytti olevan jonkinlainen koriste päässään.

Näin seuraavaksi, kun vieroitetut vauvat leijuvat maata kohti ja miehet ottivat ne kiinni. Miehet kasvattivat heidät sitten maa-asukkaiksi ja naiset pysyivät vesi/ilma-asukkaina. Luulen, että itse asiassa vesi teki naisista raskaita, kun miehillä ja naisilla ei näyttänyt olevan mitään vuorovaikutusta keskenään.

Sitten näin naisten ylösnousevan toiselle tasolle. Samaan aikaan miehet muuntuivat naispuolisiksi ilma/vesiasujiksi ja jättivät kasvattamansa lapset asumaan maalle. Lapset syntyivät kaikki samaan aikaan, joten heistä tuli aikuisia samaan aikaan.

Siksi lasten tullessa aikuisiksi heidän äitinsä ylösnousivat korkeampaan olemassaoloon. Samaan aikaan miehet ylösnousivat veteen/ilmaan ja tulivat naisiksi ja aikuiset lapset korvasivat isänsä seuraavana maa-asujien miessukupolvena.

Tässä todellisuudessa oli jatkuva ylösnousemusvirta ja planeettaelämä nähtiin lapsuutena ja varhaisaikuisuutena. Kun lapsista tuli aikuisia, he korvasivat isänsä, maa-asujat, ja isät korvasivat äidit ja heistä tuli naispuolisia vesi/ilma-asujia.

Kyse ei ollut siitä, että naiset olivat parempia kuin miehet. Sen sijaan uuden sukupolven synnyttäminen oli korkeamman taajuuden toimintaa. Kuitenkin naiset olivat huolehtineet maasta aiemmin mieskehossaan, ennen kuin he ylösnousivat vesi/ilmamaailmaansa.

Ylösnousemuskierto oli, että kaikista lapsista tuli aikuisia miehiä vartioimaan maata, aikuiset miehet ylösnousivat aikuisiksi naisiksi vartioimaan vettä/ilmaa ja aikuiset naiset ylösnousivat korkeampaan todellisuustaajuuteen. Tämä ylösnousemuskierto tapahtui kaikille samaan aikaan.

En tiedä, oliko tämä todellinen paikka vai ei, mutta todellinen katsojan silmille. Kuulin sanan "Alcea" tämän planeetan nimeksi. Se ei ollut Alycia, niin kuin plejadilainen tyttäresi. Luulen, että korkealta sydämeltä saamani viesti oli, että elämä on ikuista ja voimme virrata yhtä helposti vaiheesta toiseen, kuin vedämme henkeä. Rakas Mytre, ole hyvä ja kommentoi.

Mytre: Rakas Suzille, kommentoin mielelläni ensimmäistä matkaasi portaalin läpi korkeaan sydämeen. Miten luulet ratkaisseesi korkeamman sydämesi portaalin avaamisarvoituksen?

S: Ollessani meditatiivisessa tilassa egoni ei ole ongelma. Haasteenani on säilyttää korkeampi tietoisuustila päivittäisessä elämässäni, kadottamatta tajua fyysisestä kehosta. Miten pystyn ylläpitämään korkeamman tietoisuustilan ja navigoimaan edelleen fyysisessä maailmassa vahingoittamatta fyysistä muotoani? Sanoisin sen olevan suurin ongelmani nyt. Onko jokin tapa, millä minun tarvitsee rakastaa fyysistä astiaani, antaa anteeksi sille ja/tai hyväksyä se?

Mytre: Suzille, ensimmäisellä matkallasi korkeamman sydämen portaalin läpi näit, miten ympäristö muuttui jokaisen ylösnousemustason myötä. Monet teistä ovat myös kokeneet, että elämänne virtaa helpommin kuin ennen. Tämä virtaus johtuu siitä, että olette ladanneet ja integroineet enemmän ja enemmän korkeampaa valotaajuutta tietoisuuteenne ja maa-astiaanne.

Tämä korkein valotaajuus on ehdotonta rakkautta, mikä on pyhän geometrian lähde, joka voi muuntaa henkilökohtaista ja planeetan 3D-matriisia. Ehdoton rakkaus - itse asiassa kaikki ehdottomat ilmaisut - muuttavat elämäänne, koska se nostaa henkilökohtaisen matriisinne taajuutta. Sitten jokainen ihminen joka nostaa oman matriisinsa taajuutta, antaa tuon korkeamman todellisuustaajuuden planeettamatriisiin.

Taajuusmuutos matriisin lähtökohdassa muuttaa kaikkea todellisuudessanne, koska se muuttaa koko todellisuutenne. Näin ollen kaikki havaintonne ja sen myötä kokemuksenne resonoivat korkeampaan taajuuteen. On äärettömästi todellisuustaajuuksia, jotka perustuvat todellisuusmatriisinne taajuuteen. Silloin kun nostatte henkilökohtaista värähtelyänne, siirrytte nykytodellisuutenne korkeampaan taajuusversioon tai matriisiin.

Näin koko maailmanne muuttuu, kun te muututte, koska tietoisuutenne noudattaa ja kokee korkeampaa todellisuustaajuutta. Koska ylösnousemuksenne on vähittäistä ja koko todellisuutenne heijastaa korkeampaa ilmaisutaajuuttanne, ette ehkä tiedä sitä, että olette juuri ylösnousseet aiemman todellisuustaajuutenne yli. Siksi kaikki vaikuttaa samalta, mutta paremmalta. Pomosta joka oli mariseva, tulee ystävällinen ja tukea antava, lapset jotka aiheuttivat teille murhetta, siirtyvät seuraavaan, korkeampaan tilaansa ja haluamanne parempi työpaikka paljastuu teille.

Ei, tämä ei tarkoita, ettei teidän tarvitse työstää itseänne. Teidän täytyy työstää itseänne paljon tullaksenne oman energianne mestariksi, jotta voitte nostaa tietoisuuttanne. Itse asiassa ette kuitenkaan "tee työtä" lainkaan. Sen sijaan päätätte kohdata joka tilanteen ehdottoman rakkauden, ehdottoman anteeksiannon ja ehdottoman hyväksynnän viidennen ulottuvuuden energiakentän kera. Kun teette tämän valinnan ehdottomasti rakastaa elämänne jokaista puolta, antaa anteeksi ja hyväksyä, valelette viidennen ulottuvuuden energiakenttää kolmannen/neljännen todellisuusulottuvuuden matriisiin. Kun teette tämän, nostatte elämänne värähtelyä henkilökohtaisen ja planeettamatriisinne tasolla. Tämän korkeamman värähtelyn myötä pystytte laajentamaan havaintojanne jokaisen tilanteen korkeampiin ja korkeampiin taajuuksiin.

Näissä korkeammissa havainto- ja kokemustaajuuksissa olette vapaa kolmannen ulottuvuuden ajattelusta, mikä sallii teidän kiinnittää huomionne todellisuutenne vielä korkeampaan taajuuteen. Olette siellä, missä huomionne on. Yksi varoitus: jos päätätte kiinnittää huomionne matalampaan todellisuustaajuuteen, menetätte otteenne korkeammasta todellisuudesta ja palaatte matalampaan ilmaisutaajuuteen.

Älä kuitenkaan huolestu, jos tätä tapahtuu. Vaatii harjoittelua reagoida fyysiseen elämääsi viidennen ulottuvuuden tavalla. Onneksi voit helposti palata tuohon korkeampaan todellisuustaajuuteen, jos annat anteeksi, hyväksyt ja rakastat itseäsi ehdottomasti.

Arcturuslaiset: Voitte nopeuttaa muuntamisvoimaanne venyttämällä havaintojanne. Tällä venyttämisellä tarkoitamme, että voit päättää:

* uskoa, että on korkeampi todellisuustaajuus, mikä on aivan nykyvalospektrisi yläpuolella
* mennä meditatiiviseen tilaan tietoisuutesi laajentamiseksi todellisuustaajuuteen sen yläpuolella, mihin olet tottunut
* uskoa, että se on totta, mitä mielikuvituksesi havaitsee tämän meditoinnin aikana
* venyttää jokapäiväisessä tietoisuudessa mielikuvituksesi havaitsemaan tämän korkeamman todellisuuden silmät auki.

Esimerkiksi jos meditoidessasi havaitset, että kuljet kaupungin läpi antigravitaatioautolla, salli tuon kuvakerroksen tulla mielikuvitukseesi, kun todella ajat 3D-tiellä.

Tällä tavalla venytät havaintotapasi sisältämään henkilökohtaisen tai planetaarisen elämänmatriisin mahdollisen korkeamman ilmaisutodellisuuden. Muista sallia itsesi uskoa, että korkeammat havaintosi ovat totta ja että kokemuksesi näiden havaintojen kautta ovat totta, mutta vähän korkeammassa todellisuustaajuudessa. Jos et usko, että korkeammat havaintosi ovat totta, tietoisuutesi ei kiinnity näihin havaintoihin. Tietoisuutesi kiinnittäminen tiettyyn havaintoon on samanlaista kuin tiedoston tallentaminen tietokoneessa. Itse asiassa tallenna nämä tiedostot "työpöydällesi", kolmanteen silmääsi, mistä löydät ne helposti uudestaan.

Kun päätät kuvitella - mikä on viidennen ulottuvuuden ajattelua - että korkeampi todellisuustaajuus vuotaa päivittäiseen elämääsi, sinä:
* annat itsellesi toivoa korkeamman taajuuden elämästä
* pidät tietoisuutesi keskittyneenä positiiviseen
* kalibroit tietoisuuttasi kohti korkeampia havaintoja joka tilanteesta
* sallit itsellesi elämän siinä korkeammassa todellisuudessa, jonka havaitset ITSESSÄSI, ja opastat itseäsi siihen.

"Ihmeitä" tapahtuu usein siksi, että olette laajentaneet tietoisuutenne korkeampaan todellisuustaajuuteen. Sitten se mikä oli mahdotonta aiemmassa taajuudessanne, on helppoa korkeammassa todellisuusilmaisussanne. Ylösnousemuksen edistämiseksi usko jatkuvasti laajentuvaan henkilökohtaiseen ja planetaariseen ylösnousemusseikkailuun ja odota sitä.

Muista, että kun ylösnousette, todellisuutenne muuttuu mukana. Siksi ette ehkä koe elämää erilaisena. Kunkin tietoisuusmuutoksenne myötä elämänne ei ehkä näytä erilaiselta, mutta se on ehdottomasti parempaa, kevyempää, rakastavampaa ja enemmän täynnä uusia ilmaisumuotoja jatkuvasti laajentuvista luomiskyvyistänne.

Irtipääsemiseksi kaikesta ponnistelusta, mikä on kolmannen ulottuvuuden egon aluetta, keskity toteutuneeseen toiveeseesi. Itse asiassa voit kuvitella aurasi ilmoitustauluksi ravintolassa, mihin on kiinnitetty viimeisin ruokalista. Ykseyden virta on aina läsnä ja täyttää jokaisen ajatuksesi. Toiveen toistaminen on epäilyä. Siksi laita toiveesi auraan vain kerran. Sitten rentoudu ja salli ykseyden virran ilmentää toiveesi täydelliseen aikaan ja täydellisellä tavalla.

Näin et rajoita toteutumista aiemman itsesi ajatteluun. Sen sijaan sallit mahdottoman toteutua. Kun "kiinnität ruokalistasi", päästä irti kaikista toiveista ja luovuta elämäsi ykseyden virralle. Tällä tavalla päästät irti kaikista egopohjaisista haluista, annat prosessin mennä ja rentoudut elämäsi korkeampien ilmaisumuotojen virtaan. Vapautuaksesi kolmannen ulottuvuuden ponnistelutavastasi muista "päästää irti, antaa mennä ja rentoutua". Tosin sanoen, avaa vain korkean sydämesi portaali ja salli uuden elämäsi virrata läpi.

S: Kiitos tästä informaatiosta. Alan ymmärtää, miten hengen voitto aineesta, sydämen voitto aineesta, toimii.

 
KESKUSTELUA ITSEJENI KANSSA, OSA 2


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: