WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 28. heinäkuuta 2012

KAKSOISLIEKIT, SIELUNKUMPPANIT, KARMISET SUHTEETKaksoisliekit luotiin aikojen alussa yhdeksi, myöhemmin heidät erotettiin toisistaan, toisesta tuli maskuliininen ja toisesta feminiininen jakaen kuitenkin saman sielun. Kaksi sydäntä, yksi
sielu. Kaksoisliekki on puolet sinusta, jonka energeettinen DNA ja aura on täsmälleen sama kuin sinulla. Kaksoisliekit ovat aina vastakkaista sukupuolta. Kun kaksoisliekit erotettiin toisistaan he myös unohtivat toisensa ja siitä lähtien on jatkunut monien elämien läpi jatkunut toisen puolen etsiminen. Koska kaksoisliekit ovat samaa sielua, sinun tuleekin löytää, tutustua, yhdistyä omaan sieluusi ja silloin vasta kaksoisliekkien kohtaaminen ja yhdessä eläminen on mahdollinen.

Kaksoisliekkien yhdessä luoma energia on niin valtava, ettei liekkien yhdistymiselle ole ollut aiemmin lupaa. Mutta niin kuin maapallo tarvitsee tällä hetkellä indigojen, kristallien, sateenkaarilasten ja valotyöntekijöiden energiaa ylösnousemukseen, niin se myös tarvitsee kaksoisliekkien tuoman rakkauden energian. Kaksoisliekkien tarkoitus on yksinkertaisesti vain rakkaus, jotkut parit voivat alkaa tekemään yhteistä valontyötä tai esim. hyväntekeväisyyttä, mutta pelkästään kaksoisliekkien tuoma rakkauden energia auttaa ympäristöä.

Ensimmäinen kaksoisliekkien kohtaaminen voi olla hyvin intensiivinen ja myös pelottava, koska et ole aikaisemmin kokenut mitään vastaavaa. Jos kaksoisliekit kohtaavat toisensa sellaisessa vaiheessa, etteivät he ole valmiita, voivat kohtaamiset olla hyvin myrskyisiä, kun suhdetta yritetään rakentaa egon ja vanhojen toimintamallien mukaan halliten tai manipuloiden. Tästä seuraa ero ja näitä yhteen palaamisia ja eroja voi olla useita. Tämä on maailmankaikkeuden tapa järjestää asiat niin, että molemmat voivat parantua menneisyyden pettymyksistä ja haavoista ja rakentaa suhteen uudelta pohjalta. Kaksoisliekkinä sinulla ei ole vaihtoehtoja, voit kieltää ja paeta, mutta pitkälle et pääse, sillä kun olet kohdannut liekkisi alkaa maailmankaikkeus toimia ja järjestellä asioita. Joudut kohtaamaan kaiken menneisyydestä ja omat vääristyneet ajatusmallisi ja päästämään irti. Kaikki karmiset suhteet on käytävä läpi.

Sinua autetaan tästä, kun kaksoisliekkien tunnistaminen on tapahtunut, molempien kundaliinienergia heräilee. Sinun chakrojasi puhdistetaan erityisesti sakraali/seksuaalichakra sekä sydänchakraa, jota autetaan avautumaan suuremmalle rakkaudelle. Kaksoisliekki suhde on henkinen, intuitiivinen, telepaattinen ja se on myös hyvin seksuaalinen suhde, jonka onnistuakseen tulee olla täysin vapaa egosta. Kaksoisliekeillä on ollut joitakin edellisiä elämiä yhdessä, jotka yleensä ovat päättyneet traagisesti toisen kuolemaan. Liekkien sydämen side on ikuinen, eikä sitä voi katkaista. Kaksoisliekkejä sinulla on vain yksi, se – ONLY ONE. Vaikka olisit erossa kaksoisliekistä voit tuntea tämän siteen ja hänen läsnäolonsa.

Tänä aikana yhä useampi tulee kohtaamaan oman kaksoisliekkinsä sekä myös elämään hänen kanssaan, sillä ne jotka ovat inkarnoituneet maapallolle yhdessä kaksoisliekkinsä kanssa, on myös tarkoitus yhdistyä jälleen elääkseen harmoniassa ja rakkaudessa. Seuraavat kolme vuotta ovat merkittävää aikaa tässä.

Siinä missä meillä jokaisella on vain yksi kaksoisliekki, meillä voi olla useita sielunkumpaneita. He ovat kumppaneita tai avustajia, jotka usein työskentelevät syventääkseen samoja hyveitä tai chakroja meidän kanssa. Nämä suhteet tapaavat olla harmoonisia ja tyydyttäviä ja nämä ystävälliset sielut voivat luoda suurenmoisia asioita yhdessä.

Sitten ovat karmiset suhteet. Tässä kaksi ihmistä vedetään yhteen sovittaakseen yhteistä karmaa.. Karminen side voi olla kaikista tiukin ja alkaa hyvin voimakkaasta vetovoimasta. Tämä tapahtuu siksi, koska sielulla on syvä hinku vapauteen. Sen sisäinen intuitio kertoo, että tämä yhteys on avain karman sovittamiseen, joka on usein ollut vaikea, kuten väkivalta, hyväksikäyttö, viha tai jopa murha. Aika ajoin suhteessa on tyhjyyden tunnetta, yksinäisyyttä, joka johtuu suhteen perustumisesta pelkkään karmaan. Vaikka nämä suhteet ovat vaikeita, ne ovat tärkeitä saavuttaaksesi mestaruuden omalla henkisellä polulla.

Kunda 
KAKSOISLIEKIT, SIELUNKUMPPANIT, KARMISET SUHTEET

Ei kommentteja: