WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Ottakaa vastaan Rakkauden Lahja


Unikuva:

Avasin ison lahjalaatikon.

Rakkaus on vastaanottamisessa, lahjassa ja antajassa.
Kiitos, kiitos, kiitosARKKIENKELI URIEL: Ottakaa vastaan Rakkauden Lahja

Kaikki mitä Teille tulee elämässä, on lahja, jokainen ihminen polullanne on antaja ja Rakkaus on vastaanottamisessa, lahjassa ja antajassa. 

Vastaanottaminen auttaa teitä sulkemaan ympyröitä, tasapainottamaan energioita, päästämään irti sopimuksista, rakastamaan ja arvostamaan itseänne sekä valmistautumaan uusiin olemisen ympyröihin. Ette voi olla tehokas antaja, jos ette ole myös valmis vastaanottamaan, sillä lahjat ovat arvottomia, jos niitä ei voi vastaanottaa. Vastaanottamiseen liittyy pelkoa velvollisuudesta, arvottomuudesta, toisen omistamisesta ja karman uudelleenherättämisestä, mutta todellisuudessa näitä asioita voisi tapahtua, jos ette vastaanota.

Rakkauden lahja tulee teille monin tavoin, mitä kaikkea ette näkisi rakkautena. Usein se on naamioituneena karman, haasteen tai menetyksen muotoon. Toisilla kerroilla se ilmestyy voiman ja sitoutumisen oppitunteina, mitkä aiheuttavat teille tuskaa ja surua. Ajattelette rakkauden lahjaa ihanaksi, lempeäksi, ystävälliseksi ja huomaavaiseksi, mutta se on täysimittainen mahdollisuus ratkaisuun, puhdistumiseen, eteenpäin liikkumiseen ja ylösnousemukseen, mitä olette pyytäneet.


Lahja on vapautumista kolmannen ulottuvuuden tiheimmistä energioista. Silloin kun tuomitsette lahjan, koska se tuo tuskaa ilon sijasta, antajan koska tunnette hänet viholliseksenne tai rakkauden koska se ei tee oloanne hyväksi, olette menettäneet tilaisuuden parantua. Jokainen lahja jonka otatte vastaan, tulee loistavaksi valoksi elämäänne ja auttaa teitä saavuttamaan yleistavoitteenne eli päästä irti siitä, mikä rajoittaa sielunne parantumismatkaa. Ja jokaisessa vastaanottamissa tapahtuu päättyminen, mitä tarvitsette vapautuaksenne pelosta ja muista energioista, jotka näette tukkeina parantumispolullanne. Ne eivät ole tukkeita, ne ovat vain energioita, jotka olette suostuneet muuntamaan niiden korkeammiksi puoliksi ja vapauttamaan maan verkosta.


Jokainen opettaja on joku, joka Rakastaa Teitä - eri romanttisesti, vaan asemasta missä hän on suostunut peilaamaan jotain energianne puolta. 

Ne jotka elävät pimeyttään, auttavat teitä löytämään oman valonne. Ne joiden teot ovat hyväksikäyttöä, epäluottamusta ja voimattomuutta, antavat rauhan, vapauden, voiman ja ilon lahjan.  

Löytäkää rakkauden lahja jokaisesta asiasta, jotta voitte siunata ja arvostaa jokaista antajaa ja päästää irti hänestä.  

Tietäkää, että jokainen lahja ja antaja on rakkautta ja sitten vastaanottakaa lahja kiitollisuudella ja antakaa itsellenne parantumisen ja päätöksen lahja. 
Kirjoittanut ja ArkkiEnkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman
Uutiskirjeestä 30.8.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine  

Ei kommentteja: