WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Viesti 13 PYHÄ SYDÄNTILA


Viesti 13

Pyhä sydäntila
Peggy Black


Sydämen äly on se, joka tarjoaa ihmiskunnalle täydellisen parantumisen ja täydellisen yhteyden muihin ulottuvuuksiin ja tähtiin. Me olemme rohkaisseet teitä palaamaan sydämenne pyhään tilaan ja säteilemään rakkautta ja arvostusta todellisuudellenne. Juuri pyhässä sydämessä tapahtuu muuntumisen alkemiallinen prosessi.
Me tuemme ja rohkaisemme sinua puhdistamaan sydäntilasi energeettisesti ja emotionaalisesti. Kiilloita sitä, anna sen loistaa, tuuleta sitä ja ala elää siellä. Jos sydämesi on energeettisesti täynnä vanhoja loukkaantumisen, surun tai epäluottamuksen tunteita, silloin rikkaampi ja täydempi yhteys jumalallisuuteen häiriintyy. Jos sydän on energeettisesti sulkeutunut toisille, se on sulkeutunut jumalallisuudelle. On aika ihmiskunnan parantaa haavoittunuyt sydämensä.

Juuri sydänälysi ohjaa sinua ja kohottaa sinua kaikessa mitä teet. Harjoittele kysymään sydämeltäsi ennen kuin kysyt mieleltäsi. Harjoittele luomaan siltaa ja yhteyttä sydämesi älyn ja aivojesi älyn välille. Harjoita ehdottoman rakkauden, ilon, kiitollisuuden ja arvostuksen säteilemistä sydämestäsi, ei mielestäsi. Näe oma pyhä sydämesi avarana ja mittaamattomana, laajana ja eheänä. Se on yhteytesi kosmiseen verkostoon. Se on sinun tiesi kotiin.

Ei kommentteja: