WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 16. elokuuta 2012

DNA:N PARANTAVA YHDEKSÄS KERROSKryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
14.5.2010 Moskova, Venäjä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.


Tässä on syvällisiä paljastuksia siitä, miten solurakenne toimii ihmiskehossa. Lisäksi Kryon puhuu siitä mekanismista, miten solut jakautuvat, miten virukset laukaisevat niitä ja miten syöpä voi kiinnittyä. Kaikki tämä osoittaa hyvin kauniin ominaisuuden, joka on ollut piilossa, mutta josta me kaikki tiesimme … kehon kyky parantaa itsensä ilman massiivista kemiallista muuntamista. Tässä on kyse "informaatiosta, ei lääketieteellisestä reaktiosta". Tämä on mukava edeltäjä Kryon-kirjalle 12, "the Twelve Layers of DNA" (= DNA:n 12 kerrosta). Mutta tämä kanavointi ei tule olemaan kirjassa! Nauttikaa.


Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Moskovassa, Venäjällä 14.5.2010.


***********


Tervehdys, Rakkaat Ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. On joitain, jotka sanovat sen tapahtuvan liian nopeasti - ihmisen ylittävän verhon, kuten juuri näitte. He sanovat, että sen pitäisi viedä enemmän aikaa, kuten oli ennen vanhemmassa energiassa. Näette nyt miehen, joka ei koskaan täysin sulje ovea korkeampaan itseensä.


Kyse on sopimuksestani hänen kanssaan, jottei hänen tarvitse istua valmistautumassa, muuttaa asennettaan tai kutsua enkeleitä. Olen aina hänen kanssaan ja aina valmiina. Jotkut teistä ovat nähneet tätä myös hänen pitämissään luennoissa, sillä annan osan niistä. [Kryon hymyilee] Tämä on sitä yhteensulautumista, josta puhumme. Se ei ole vain kanavoijia varten. Se on yhteensulautumista, missä moniulotteinen itse liittyy fyysiseen itseen ja siinä tapahtuu kommunikointia. Tämä on prosessi, jota opetamme ja josta tulee ihmisen kehittynyttä intuitiota. Se on prosessi, mikä sallii tavallisen ja arkisen ihmisen tulla mestariksi. Kyse ei ole siitä, että he tietävät, mitä tulee seuraavan kulman takaa, vaan heillä on intuitiivinen tunne, mitä tehdä seuraavaksi - 3D:n ulkopuolella. Heillä on intuitiivinen tunne siitä, mistä ei kannata huolehtia. Heillä on intuitiivinen tunne Jumalan rakkaudesta.


Tämän illan viesti on erilainen. Se on biologiasta ja se sopii täysin yhteen sen kanssa, mitä kutsumme kvantti-DNA:ksi. "Kryon, miksi puhut aina DNA:sta?", saatatte kysyä. "Haluamme kuulla henkisiä asioita. Haluamme kuulla enkeliasioita. Jatkat vain kemiasta puhumista." Jos niin luulette, ette ole kuunnelleet kovin tarkasti.


Teidän jokaisen ympärillä on kenttä, joka on täysin moniulotteinen. Tämän kentän generoivat noin 100 triljoonaa kemiallista osaa, joita kutsutaan DNA:ksi. Tiede ei tiedä, miten ne kommunikoivat toistensa kanssa, eikä tiede näe niiden moniulotteisia ominaisuuksia. Se ei näe vielä DNA:n kvanttiominaisuuksia täysin.


DNA "tietää", kuka olette. Kehonne DNA:n 100 triljoonaa kaksoiskierremolekyyliä ovat kaikki identtisiä. Ne muodostavat ympärillenne kentän, mikä on noin kahdeksan metriä leveä, ja sillä on hepreankielinen nimi: merkaba. Sitä se on. DNA edustaa nimittäin pyhää tekijää teissä.


Lyhyt kertaus


Annan lyhyen katsauksen, ennen kuin jatkan sillä informaatiolla, mitä aiomme antaa tänään. Ajattelette DNA:n olevan kemiallinen koostumus. Se on, mutta vain noin 3% siitä on 3D-kemiaa. Loput on moniulotteista informaatiota, mikä on piiloutuneena näennäisen sattumanvaraiseen kemiaan. Tiede näkee tämän omalla tavallaan, sillä se katsoo kaksoiskierrettä, missä on kolme miljardia kemiallista osaa joka DNA-molekyylissä. Jokaisessa aktiivisessa DNA-silmukassa on kolme miljardia kemikaalia. Mutta kun tiede tarkastelee tuota kemiaa, se näkee itse asiassa vain 3%:n ekevän jotain. Tuo 3% on lineaarinen järjestelmä, mikä luo kaikki geenit ihmiskehossa.


Loppuosaa tuosta kemiasta ei ymmärretä, mikä edustaa yli 90% koko DNA:stanne, sillä tiede etsii aina lineaarisuutta. Halutaan tutkia asioita, joita odotetaan omassa todellisuudessa. Senkin jälkeen kun nähtiin tuon 90%:n näyttävän mysteeriltä, jatkettiin keskittymistä 3%:iin, sillä se näytti tekevän kaiken työn. Ihminen, jos sinulla on lineaarinen tietoisuus, vain sen näet - lineaariset järjestelmät ja lineaarisen käyttäytymisen. Tästä haluamme kertoa teille tänään.


Ainoa tapa opettaa moniulotteisia asioita


DNA-tutkimuksessa joka tuotiin teille neljä vuotta sitten täällä [Moskova], kumppanini antoi teille kaikki 12 DNA-kerrosta ja informaatiota siitä, mitä ne edustavat. Ja tuossa kohtaa hän selitti Kryonin opetuksia liittyen DNA:han. Tuossa selityksessä hän antoi teille informaatiota, ettei todellisuudessa ole 12 kerrosta. Sen sijaan on 12 energiaa, jotka ovat vuorovaikutuksessa. Jos siis halutaan oppia, mitä DNA:ssa on, se on hajotettava lineaariseen muotoon opetustarkoituksessa - siksi 12 oppituntia.


Mitä jos antaisin koko kanavoinnin rakkaudesta? 
Miten monta osaa ajattelette rakkaudessa olevan? Aloittakaa luettelon tekeminen. Tarkastelkaa kaikenlaista rakkautta, mitä on - erilaisia tuntemuksia, erilaisia tunteita, monimutkaisia asioita. Kuitenkin se on vain rakkauden tutkimista, eikö vain? Silloin kun rakastatte jotakuta, ette ajattele osia tai seuraa jotain luetteloa!

Silloin kun puhutaan rakkaudesta, kyse on todella isosta aiheesta. Tutkiminen on yksi asia, kokeminen on toinen. DNA:ta voidaan tutkia vain, jos linearisoimme sen, sillä ihmiset eivät osaa tutkia jotain, mikä on ylittää heidän ymmärryksensä ulottuvuuskapasiteetin. Olette saavuttaneet logiikan rajan ja käsitteet kaikuvat kuuroille korville, kuurolle tietoisuudelle, sillä ei ole ymmärrystä. Asiat jotka eivät ole todellisuudessanne, ovat mahdottomia teille. Niinpä moniulotteisuuden tutkiminen on tehtävä suoraviivaiseksi. Siksi annamme teille vertauskuvia ja esimerkkejä ja miksi hajotamme moniulotteisia ominaisuuksia 3D-osiin.


DNA:n 12 energiassa on useita, jotka ovat hyvin kiinnostavia ihmiskunnalle. Kumppanini kanavoi nyt viimeisiä sivuja tätä aihetta koskevaan kirjaan. Yli viisi vuotta olen antanut tätä informaatiota hänelle hyvin, hyvin hitaasti, jotta hän voisi laittaa sen lineaariseen muotoon ja tehdä siitä teille ymmärrettävää. Tänä iltana haluaisimme viedä teidät matkalle vain yhteen DNA-energiaan. Ja tällä energialla on ympärillään numero yhdeksän.


Lineaarisessa opetuksessa kutsumme sitä yhdeksänneksi DNA-kerrokseksi. Samaan aikaan sanomme, ettei ole mitään yhdeksättä DNA-kerrosta! Vain liitutaululla koulussa, jossa opetamme tänään, on yhdeksäs kerros. Ainoastaan opetuksessa siitä tulee lineaarinen. Kerroksiin liitetyt numerot ovat vain energioita ja ne antavat vain numerologisia vihjeitä niistä jokaisesta. Kun saatte luettavaksenne kumppanini valmisteleman kirjan, näette tämän. Ei ole mitään "ensimmäisestä kahdenteentoista". Ne ovat kaikki yhdessä energeettisessä informaatiokeitossa, mikä on vuorovaikutuksessa jokaisen kanssa.


Annamme esimerkin numerosta yhdeksän, koska tämä viikonloppu keskittyy ominaisuuksiin, joita haluamme kertoa teille. No niin, kumppanini, haluan sinun etenevän hitaasti. [Ohjeita Leelle] Vaikka olenkin antanut sinulle näitä asioita julkisesti, on muutamia uusia asioita paljastettavaksi täällä oppimisesimerkkeinä.


Muutos on täällä


Puhutaanpa ihmiskehosta ja yhdestä ominaisuudesta, joka on kiinnostavin monille - parantuminen. Kutsumme siis yhdeksättä kerrosta parantumiskerrokseksi. Ja teen parhaani selittääkseni kumppanini kautta jotain, mitä on selittämätöntä.


Kehossanne tapahtuu jotain - jotain jonka kanssa synnyitte. Se on jotain hyvin vanhaa ja jotain muinaista ja se alkaa taas herätä. Planeetalla on tapahtumassa muutos. Se on muutos, josta Mayat puhuivat, ja se on aikafraktaali tietoisuuden heräämismahdollisuudelle - kyvylle värähdellä korkeammalla ihmisen ajattelussa kuin koskaan aiemmin. Se luo mahdollisuuden liittoutua korkeamman itsenne kanssa. Monilla teistä on ajatuksia, jotka ovat hyvin korkeita. Alatte löytää sellaista itsestänne, mitä ette ole koskaan ennen ajatelleet. Niinpä aion kehittää tätä tänä iltana ja kertoa teille kauniista kaksiosaisesta järjestelmästä.


DNA:n vahvuus


DNA toimii näin: läsnä on voimakas kaksinaisuus. Tämä merkitsee, että on lineaarinen osa ja moniulotteinen osa. Lineaarinen osa on yksinkertainen ja helppo ja se käyttää alle 5% kokonaisuudesta. Moniulotteinen osa on suurin osa DNA:ta, monimutkainen ja vaikea opetettavaksi. Akaasinen tiedostonne on siellä - eli siellä on energeettinen informaatiopaketti elämistä, joita olette koskaan eläneet. Se on siellä, mitä plejadilaiset antoivat teille. Korkeampi itse on siellä. Kaikki mitä kutsutte henkiseksi, on siellä. DNA on henkisesti älykäs, mutta ei, ellette värähtele korkealla tasolla, joka sallii sen toimia täysin. Tästä syystä suurin osa ihmiskuntaa on tietoinen vain 3%:sta DNA:ta, eikä pidä muita osia lainkaan uskottavina.


Puhutaanpa siitä, joka on terveys ja parantuminen. Hitaasti olette reilut 20 vuotta saaneet tällä planeetalla uusia työkaluja työskentelyyn tämän moniulotteisen DNA-piirteen kanssa. Voi, huoneessa olevat parantajat tietävät sen! He tietävät, mitä tapahtuu parantajalle, joka seisoo ihmisen edessä. Parantaja ja potilas ovat samassa huoneessa ja kummankin DNA-kenttä on kahdeksan metriä leveä. Parantaja seisoo parannettavan edessä ja kentät limittyvät. Kun he puhuvat toistensa kanssa, voidaan siirtää informaatiota. Tuossa siirrossa on tietoa - tietoa kaikesta, mikä reagoi kvanttisella, ajattomalla tavalla. Ja tässä huoneessa olevat tuntevat, miltä tämä tuntuu, koska tiedän, keitä täällä on. He saavat intuition siitä, mitä heidän potilaansa tarvitsee - potilaan DNA:sta!


Parantajasta voi tulla yksi hienoimmista moniulotteisista tohtoreista maan päällä, koska on DNA:n moniulotteisia, limittyviä osia, joiden on suunniteltu olevan fiksuja. Tästä syystä tämän päivän lääkkeet ovat reaktiivisia. Tämä merkitsee, että kemiallista ainetta laitetaan kehoon ja tapahtuu 3D:n kemiallinen reaktio. Ja tämän parempaan ei päästä.


Sekin on hämmästyttävää, mitä olette tehneet kemiallisella parannuksellanne. Mutta niin asiaa tarkastellaan. Ei uskota fiksuun kehoon. Itse asiassa allopaattinen lääketiede on epäkunnioittavaa. Se olettaa, ettei keho tiedä ja tarvitsee apua. Näyttää siltä, että keho on vain tietämätön ja typerä. Ja kuka tästä voi oikeastaan syyttää, sillä 3D:ssä siltä todella näyttää?


DNA - suunniteltu toimimaan monissa ulottuvuuksissa


Selitän vähän yhdeksättä kerrosta, kaksiosaista parannustilannetta ihmiskehossa ja sitä uskomatonta diagnostiikkaa, mikä on saatavilla DNA:ssa.


Ensinnäkin, katsotaanpa yhdessä lineaarista puolta. Tässä olet, ihminen. Mitä jos sinulla olisi jokin virus juuri nyt? Kertooko keho sen sinulle? Mitä jos sinulla olisi uhkaavaa syöpäkasvustoa kiinnittymässä johonkin elimeen? Kertooko keho sen sinulle? Ei. Eikö se ole häiritsevää? Eikö ole kummallista, että sinun on mentävä lääkäriin etsimään näitä asioita kokeiden avulla? Eikö tämä huuda sinulle solutasolla: "Jotain puuttuu"? Tosiaankin jotain puuttuu ja se mikä puuttuu, on 90% DNA:n kvantti-informaatiota, mitä ei suunniteltu ainoastaan tietämään, vaan myös huolehtimaan asiasta. Mutta se ei toimi.


DNA suunniteltiin toimimaan kahdessa osassa, paljon samalla tavalla kuin kemialliset piirteet on luokiteltu ihmisen genomissa. Alle 5% on lineaarista ja valtaosa odottaa aktivoimista. Ajatelkaa, että tuo 5% on genomimoottori ja 95% ohjeita moottorin toimintaa varten.


Immuunijärjestelmän toinen osa on lineaarinen. Se on osa, jonka tunnette, ja tuota osaa lääketiede käsittelee sellaisena, kuin tunnette sen tänä päivänä. Toisen 90+% voi aktivoida moniulotteisilla energioilla - energioilla jotka olette tunteneet menneisyydessä, mutta kadottaneet.


Tämä on muinaista informaatiota. Muinaiset ihmiset eivät ehkä ole tienneet yksityiskohtaisesti DNA:sta, mutta he tiesivät, että oli esoteerisia periaatteita, jotka voisivat parantaa. Mitä luulette kehon meridiaanien olevan ja miten monta niitä on? Näkyvätkö ne röntgensäteillä? Eivät. Ovatko ne todellisia? Kyllä. Niitä on 12. Jokainen edustaa ihmiskehon yksinkertaisinta moniulotteista portaalia, mistä päästään DNA:n älykkyyteen. Ihmiskunta on tiennyt tämän tuhansia vuosia. Miten käytätte tätä tämän päivän "modernissa lääketieteessä"? Vastaus on, että te ette käytä, sillä moderni lääketiede näkee sen vanhana, tietämättömänä perinteenä.


Mitä on akupunktio tai muut vastaavat järjestelmät, jotka keskittyvät näihin meridiaaneihin? Nämä ovat energeettisen informaation siirtäjiä DNA:n fiksuihin moniulotteisiin osiin. Ne auttavat kehoa parantamaan itsensä omilla ohjeillaan kemialleen sen sijaan, että ammutaan sitä ulkoisilla kemiallisilla aineilla, ikään kuin keho olisi tietämätön ja tarvitsisi apua.


Annan teille yhden, jota ette ajattele: homeopatia. Saatatte sanoa: "No, se on itse asiassa kemiallista." Niinkö? Luuletteko, että tinktuura, mikä on lähes mittaamaton määrä kemiallista ainetta, on elimistöön laitettuna reaktiivista? Lääketieteellinen tutkimus sanoo, että homeopatia on "mahdoton reaktiojärjestelmä" ja ettei aineella, joka edustaa vain muutamaa miljoonasosaa, voi olla vaikutusta ihmiselimistöön. Tämä johtuu siitä, että se on vain informatiivinen signaali moniulotteiselle DNA:lle. Yksinkertaisimmassa muodossaan se antaa keholle informaatiota, joka auttaa kehoa ymmärtämään, mitä tehdä. Kyse on aikomussignaalista, mikä olettaa DNA:n olevan fiksu ja se tarvitsee vain informaatiota - ei kemiallista ainetta - parantaakseen itsensä.


DNA:nne yhdeksännessä kerroksessa odottaa valtava parannusenergia kvanttiohjeita, oman suunnitelmansa systemaattiseksi muuttamiseksi. Koska DNA toimii moniulotteisesti, se ei ole kovin loogista ymmärryksellenne. Ajatelkaa varsinaista kvanttivaikutusta fysiikassa. Pienet hiukkaset käyttäytyvät todella hyvin kummallisesti eivätkä lainkaan 3D:ssä. Hyvin yksinkertaiset kokeilut valolla osoittavat tämän. Valo voi olla kahdessa paikassa samanaikaisesti. Valon voi myös tarkkailla muuttavan tilaansa aallosta hiukkaseksi vain sillä, että ihminen tarkkailee sitä. Mitä tämä kertoo teille valosta? Se on moniulotteista ja fiksumpaa kuin luulette. No, niin on oma biologiannekin!


Teidän on aika kuulla siitä. Paljastan teille voimakkaimmat energiat, jotka ovat moniulotteisen DNA:n käytettävissä: ihmistietoisuus. Teillä on pyhä tietoisuus DNA-kentässä, mistä olemme maininneet aiemmin. Tietoisuutenne pystyy puhumaan oman kehonne solurakenteelle päivittäin. Se voi vahvistaa immuunijärjestelmäänne ja jäljittää sairauksia, sillä ihmistietoisuuden energia on todella vain informaatioenergiaa. Se lähettää muutosohjeita kehollenne.


Haluan antaa teille esimerkkejä. Haluan näyttää teille asiat, joita tapahtuu. Vuonna 1987 Harmonisessa yhdentymisessä alkoi se fraktaaliaika-aalto, jota olette nyt. Se tietoisuusmuutos, josta teille on kerrottu kautta aikain, on nyt käsillä ja olette siinä yli 20 vuotta myöhemmin. Melkein jokainen joka tulisi tällaiseen tilaisuuteen, tietää, että tämä tosiaan tapahtuu. Katsokaa itseänne tänään. Katsokaa nyt 20 vuotta sitten [puhutaan venäläisestä kulttuurista]. Jotain tapahtui, eikö vain? Jollain tavalla erittäin vanha ja pysyvä tietoisuus muuttui - ja niin muuttui elämäntapannekin. Se on osa näkymää, josta kerroimme teille [1989].


Myös jotain muuta tapahtui, avautui melkein kuin portaali. Ja tässä avautumisessa kumppanistani [Lee] tuli tietoinen. Se insinööri joka hän oli ja ne jääräpäiset 3D-aivot jotka hänellä oli, avautuivat siitä yli 40 vuoden logiikasta huolimatta, joka sanoi kanavoinnin olevan naurettavaa. Kerron, miten hän sai sen aikaan: rakastimme hänet siihen. [Kryon hymyilee] Hän ei pystynyt kieltämään energiaa ja todistetta sisäisestä Jumalan rakkaudesta, joka puhui hänelle DNA-tasolla.


Suurin piirtein samoihin aikoihin monia uusia prosesseja syntyi. Opettaja Peggy seisoo edessänne säännöllisesti [Peggy Phoenix Dubro]. Hänelle annettiin visio, että ihmiskehon ympärillä on jotain, kuvio. Hänelle kerrottiin, että siinä on kvanttisuutta. Se oli moniulotteinen. Hän alkoi toimia ihmisen merkaba-kuvioinnin ja -prosessoinnin kanssa. Kuviot näyttivät hänestä hilalta (ristikolta). Hitaasti ajan kuluessa hänelle annettiin eri kerroksia tai vaiheita, miten työskennellä tämän kosmisen hilan kanssa. Hänen informaatiostaan tuli moniulotteinen ohjesetti DNA:n tasapainottamiseen.


Energiatyöstä tulee yksi piirre, joka puhuu DNA:n 90%:lle. Tämä uusi energia voidaan todella nähdä informaationa DNA:lle. Voiko sitä tai sen tuloksia jotenkin mitata? Vastaus on "kyllä" ja äskettäin se vahvistettiin tieteellisesti tässä maassa [Venäjä]. Energiatyö siis vaikuttaa biologiaan! Jollain mistä näyttää puuttuvan 3D-logiikka, nähdään nyt jonkinlaista pätevää informaatiovaihtoa ihmiskehon kanssa. Tähän kätkeytyy hyvin paljon!


Yhdeksäs kerros


DNA:n yhdeksäs kerros on parantava kerros, mutta sen on toimittava ensimmäisen kerroksen kanssa, joka on kemiallinen 3D-kaksoiskierrekerros. Sen on toimittava! Sillä voitte olla niin moniulotteinen, kuin haluatte, mutta jos aiotte parantaa itsenne, teidän on nähtävä se omassa todellisuudessanne, eikö vain? Moniulotteisen osan, toisen osan, on toimittava 3D-osan kanssa - geenimoottorin kanssa. Yhtäkkiä yhdeksäs toimii ensimmäisen kanssa. Kun laskette ne yhteen, saatte 10. Numerologiassa se supistuu yhdeksi. Katsokaa tätä. Loppu ja alku (9 ja 1), loppuunsaattaminen ja uudistuminen. Numerologisesti teillä on alku ja loppu. Ne toimivat yhdessä vanhan informaation loppuunsaattamisena ja uuden aloittamisena.


Keskuudessanne on kuuluisa lemurialainen, joka on naamioitunut lääkäriksi ja DNA-tutkijaksi. Hän heräsi suunnilleen samaan aikaan kuin opettaja Peggy ja kumppanini [Lee]. Hän istuu edessäni tänään. Tiedän, että hän vain keksii uudestaan sen, minkä hän jo tiesi. Hän tuo teille moniulotteisen fysiikan keksinnön, joka puhuu DNA:n moniulotteisille piirteille.


Haluan teidän saavan tämän selväksi. On monia mahdollisia tapoja kommunikoida DNA:n 90%:lle (kvanttiosuus). Ihmistietoisuus on voimakkain ja siitä tulee tehokkainta, silloin kun ihminen voi poistua 3D-rakenteesta. Monet ovat poistuneet ja poistuvat! Energiatyö on seuraavaksi voimakkain ja siitä on tulossa suositumpaa tällä planeetalla. Muinaiset menetelmät ovat yksinkertaisia ja niitä on ollut teillä monia, monia vuosia. Sitten on perusfysiikkaa. Kuunnelkaa, miten tämä toimii.


Miten jonkin keksinnön fysiikka voi vaikuttaa moniulotteiseen, älykkääseen DNA:han? On vain yksi tapa: keksintö näkee keksijän aikomuksen. Tässä teille on jotain niin 3D:n ulkopuolista, että se saa silmänne pyörimään. Mutta kvanttifysiikka on sellaista. Jos valo voi muuttaa muotoaan ihmisen tarkkaillessa, onko kummallista, että ihmisaivojen keksivä tietoisuus voisi vaikuttaa tarkoituksella ja aikomuksella? Tässä tapauksessa vastaus on, että niin se toimii!


Miksi Tesla oli niin nerokas ei-lineaarisella tavalla? Koska hänen aivonsa olivat virittyneet ei-lineaariseen aikomukseen. Tiesittekö, että hän keksi viritettävän massan? [Tämä on Kryonin kuvaus antigravitaatiosta] Voitte tehdä esineistä kevyempiä ja raskaampia virittämällä massan. Se tehdään älykkäällä "suunnittelijamagnetismilla". Mutta hän ei pystynyt kontrolloimaan sitä, koska silloin ei ollut vielä tietokoneita. Mutta hänen aivonsa olivat virittyneet moniulotteisiin taajuuksiin ja se antoi hänelle kyvyn "ajatella laatikon ulkopuolella".


Ihmistietoisuus joka antaa teille moniulotteisen keksinnön, on valettuna itse keksintöön. Tätä on vaikeaa selittää. Ajatelkaa sitä keksijän aikomuksen energialeimana laitteen metallissa. Riippumatta siitä, miten sitä käytetään, se puhuu DNA:lle ja DNA reagoi tuohon informaatioon.


Moniulotteiset tilat eivät ole lineaarisia, joten teidän on heitettävä pois kaikki tuntemanne logiikka yrittääksenne ymmärtää, miten ne toimivat. Teidän on heitettävä pois kaikki matematiikka, mitä olette oppineet fysiikassa, erityisesti siinä, mikä käsittelee energiaa yleensä. Esim. käänteisen neliön laki on täysin 3D-laki. Moniulotteisessa tilassa pieni menee kuitenkin pitkän matkan. Joskus annetaan energia, joka näyttää moninkertaistuvan. Tämä johtuu siitä, että moniulotteinen energia on todellisuudessa informaatiosiirtäjä.


Mennään katsomaan solurakennetta


Lineaarisessa kemiallisessa tilassa heitetään kemiallinen massa toista kemiallista massaa vasten, jotta saadaan haluttu reaktio. Moniulotteisessa tilassa annetaan hienovaraisia ohjeita. Haluan viedä teidät solurakenteeseen hetkeksi. Haluan näyttää teille kättelyn. Etene nyt hitaasti, kumppanini, koske emme ole koskaan vieneet sinua näin pitkälle tähän ominaisuuteen.


Kuvitelkaa solurakenne. Se on kaunis ja siinä on elegantti kuviointi. Solurakenteessa, kuten DNA:ssakin, on kaksi osaa. Toinen osa on lineaarinen ja toinen osa on moniulotteinen. Katsokaa sitä mikroskoopissa ja näette vain lineaariset, kemialliset osat. Ette näe moniulotteisia, näkymättömiä osia. Mutta moniulotteinen osa on yhtä todellinen kuin teidän 3D:nne. Se on yhtä todellinen kuin jokin kemiallinen. Voisitte nähdä myös sen, jos teillä olisi moniulotteinen mikroskooppi. Se ei ole esoteerinen - se on vain näkymätön ihmisille. Se on todellinen. On kaunis solurakenne, joka on monissa ulottuvuuksissa.


Katsokaa nyt, miten solut toimivat toistensa kanssa superyksinkertaisen kaaviokuvan mukaisesti. Annan sen kumppanilleni. Katsokaa sitä tapaa, miten ne ovat kiinni toisissaan. Ne ovat älykkäitä. Itse asiassa on asioita, joita en ole näyttänyt teille. On sarja reikiä ja kohotettuja alueita, jotka työntyvät ulospäin kuin finnit. Yksi solu näkee toisen ja jos ne sopivat yhteen kuin avain lukkoon, ne harmonisoituvat toistensa kanssa ja jakautuvat käyttäen systeemistä informaatiotaan, mikä antaa niille luomisinformaation. Ne luovat elämän kemian tällä tavalla. Ne valmistautuvat jakautumaan, uudistumaan. Ne näkevät toisensa polariteettikuvioina.


Miten homma toimii


Rakas ystävä, tässä on moniulotteinen ominaisuus nimeltään magnetismi ja satun olemaan magneettimestari. Kenties ajattelitte kaiken tämän magneettipuheen koskevan vain maata? Ei. Kyse on DNA:sta. Solut ovat magneettisia - ei vain magneettisia, vaan monimutkaisen magneettisia. Jokainen solu. Biologia menestyy näin. Yksi solu näkee toisen solun magneettikuvion ja ne sopivat yhteen kuin avain lukkoon - ne tietävät, mitä tehdä. Annan teille siis tavallisen tilanteen. Mukaan tulee virus, fiksu virus, magneettinen virus! Virus on myös biologiaa ja myös moniulotteinen. Sillä on myös DNA. Älkää koskaan epäilkö sitä. Sillä on myös tavoitteita ja älykkyyttä. Sillä on selviytymisvaisto ytimessään, aivan kuin teilläkin. Katsokaa: se kiinnittyy nokkelasti soluun. Miten? Se matkii sinne kuuluvan terveen solun magnetismia! Se on nokkela ja fiksu.


Isäntäsolu otetaan haltuun tällä kättelyjuonella ja ne yhdistyvät. Yhtäkkiä virus on "sisällä". Se on järjestelmässä ja se voi alkaa kukoistaa ja nopeasti kopioitua. No niin, tässä on kehon 3D-reaktio. Kun solut ovat yhdessä, solukemia tietää, että sitä on huijattu, sillä ollessaan "sisällä" virus ei pysty naamioitumaan enää. Niinpä isäntäsolu lähettää hakemaan apua. Tässä kohtaa tulee armeija! Valtavia valkoisia verisoluja jotka on suunniteltu taistelemaan sairautta vastaan ja tappamaan tunkeutujan, ryntää sisään. Valkoiset verisolut tulevat massana. Ne pääsevät perille ja virus on täysin näkymätön niille! Ne eivät pysty näkemään sitä, koska se matkii säännöllistä solurakennetta sen magnetismin kautta, minkä se on onnistunut monistamaan. Valkoiset verisolut eivät tiedä, mitä tehdä! Ne saavat signaalia, että jokin on pielessä, mutteivät pysty erottamaan vihollista.


Yllä olevassa tilanteessa on jotain pielessä siihen nähden, miten kehonne on suunniteltu toimimaan. Annamme teille tarinan lopun. Yhtäkkiä sisään tulee moniulotteinen ohjesetti. Kenties kyse on puhumisestanne hilalle, omalle kvanttikentällenne, järjestelmälle joka on suunniteltu niin, että voitte työskennellä sen kanssa askel askeleelta. Tai kenties kyse on siitä, että värähtelette riittävän korkealla tasolla, niin että te ette tarvitse sitä. Voitte puhua soluillenne suoraan ilman mitään 3D-rakennetta. Se on hyvä. Sitä kaikki planeetan mestarit ovat tehneet. Tai kenties on tapahtunut moniulotteinen väliintulo, kuten esim. jonkin keksintö, mikä antaa ohjeita älykkäälle DNA:lle. Tämä on se osa, joka tänä päivänä puuttuu ja jonka muinaisihmiset osasivat.


Kerrotaanpa tarina nyt uudestaan. On soluja, kaikki terveitä ja valmiita jakautumiskättelyyn. Tässä tulee virus, aivan kuin aiemmin. Mutta tällä kertaa DNA:lle on annettu lisäinformaatiota. Isäntäsolu voi nyt nähdä viruksen! Se on saanut informaatiota, joka sanoo: "Kun näet viruksen tulevan, muuta magneettikuviotasi." Virus tulee solun luo kuten aiemminkin, mutta tällä kertaa ei ole avainta lukkoon. Tällä kertaa ei tapahdu kättelyä vahvistamaan solujakautumista tai huijausta. Solu huutaa valkoisia verisoluja. Tässä ne taas tulevat, mutta tällä kertaa ne näkevät viruksen, koska se ei ole pystynyt huijaamaan isäntää yhdistymään kanssaan. Se on yksin. Ne tuhoavat sen välittömästi.


Voi, mutta tämä ei ole kaikki. Nimittäin DNA on älykäs. Se on kvanttinen ja siksi se lähettää signaalia koko järjestelmään. Yhdeksäs kerros, parantava kerros, astuu esiin, ja muuntaa ihmiskehon 100 triljoonan osan magneettiominaisuuksia - koko DNA:n systeemiohjesetti muuttuu kerralla. Viruksella ei ole mahdollisuutta. Koko keho tietää. Tämä on sisäänrakennettu! Yhdeksäs kerros on paras puolustus aggressiivisimpia ihmisen tuntemia sairauksia vartaan, myös "parantumattomia" sairauksia. Moniulotteinen voima kirjoittaa sen ohjelman uudelleen, mikä sallii solujen puolustautua.


Syöpä on aggressiivinen ja huijaa kehoa ottamaan sen vastaan. Keho ei näe sitä tasapainottamana kasvuna. Se ei edes lähetä hakemaan apua. Totuus on, että yhdeksäs kerros on suunniteltu näkemään ja pysäyttämään se. Mutta ilman mitään uusia ohjeita olemassa olevalle DNA:lle mikään ei toimi. Tarvitaan ihmistietoisuus työskentelemään sen kanssa. Oletteko kuulleet spontaanista remissiosta? Ajattelitteko koskaan, että annoin juuri teille vastauksen siihen? Se ei ole mysteeri. Ihminen kirjoitti uudet ohjeet DNA:lle!


Miten luotte uuden solukudoskuvion? 

Muutatte sen magneettirakennetta. Voitte antaa systeemisiä ohjeita solurakenteellenne sellaisen uuden kudoksen rakentamiseksi, mitä ei ole ennen ollut. Olen kertonut teille tämän monta kertaa aiemmin ja tässä se taas tulee. Tulee päivä, jolloin voitte kasvattaa takaisin jalan ja käden. Miten? Teidän täytyy antaa vain DNA:lle uusia systeemisiä ohjeita. Vanhat ohjeet kehottavat sitä tekemään tämän vain kohdussa. Muuttakaa ohjeita!

Lopulta tiedätte ne salaisuudet, jotka muinaisihmiset tiesivät. Elivätkö he todella satoja vuosia? Kyllä, monet elivät. He tiesivät luomisesta 3D:n ulkopuolella. Se mikä näyttäisi mytologialta ja typerältä taikauskolta modernille lääketieteelle, oli moniulotteinen mekanismi. On aika tarkastella uudestaan todellisuutta, jossa elätte. Kun fysiikka sanoo, että teillä on yli 11 ulottuvuutta jokaisen atomin keskellä, miksi päätätte, että vain neljä niistä toimii? Miksi ette hyväksy sitä tosiasiaa, että kehossanne on energiaa [yhdeksäs kerros], joka toimii 3D-biologianne kanssa ja on valmis työskentelemään hyväksenne? Tällä hetkellä moderni lääketiede sivuuttaa sen. Se ampuu teitä mieluummin kemiallisilla aineilla, joista osa aiheuttaa suurta vahinkoa, kuin työskentelee systeemisten järjestelmäohjeiden kanssa.


Muutos jossa olette, antaa teille taas kyvyn työskennellä DNA:n moniulotteisten osien kanssa. Teitte niin muinaisihmisinä ja se hukattiin. Nyt se on taas pöydässä ja osa kulttuurianne on juuri tuomassa sen muulle maailmalle. Teillä on 12 DNA-säiettä. Annoin teille juuri yhden. Ajatelkaa sitä kauneutta ja niitä työkaluja, jotka ovat teidän!


Ymmärrän, että siinä on rajansa, mitä pystytte ajallisesti kestämään Kryon-kanavointia. Kyse on lineaarisesta käsitteestä. Niinpä lopetamme.


Ihminen, olet täällä maan päällä tekemässä työtä. Voi, täällä tapahtuu hyvin paljon ja on paljon hyviä uutisia. Ehkä olemme olleet vähän liian tieteellisiä tänään, mutta tämä viesti oli tälle ryhmälle. Kaikki nämä kanavoinnit julkaistaan, mutta tämä viesti on tälle ryhmälle [Moskovan seminaarin osallistujat]. Mitä voitte tehdä solullanne? Katsokaa sitä voimaa, minkä juuri kuvasin. Kaikki muinaiset ihmiset tunsivat sen ja lemurialaiset tunsivat sen. Nyt te tiedätte sen taas.


Tulevat sukupolvet tietävät tämän kaiken jonain päivänä - kaikki uuden tieteen nimissä, kun keksitään moniulotteisia laitteita, jotka ovat vuorovaikutuksessa ihmistietoisuuden kanssa. Huoneessa on paljon lemurialaisia ja jokainen heistä tietää, että olen antanut Nuoruudentemppelin salaisuuden. Se ei ole kovin vaikea käsite.  

Lemurialaisilla ei ollut tietokoneita. Lemurialaisilla ei ollut mitään niistä työkaluista, joita teillä on modernissa tieteessä. Mutta he tiesivät kaiken yhdeksännestä kerroksesta, koska heillä oli parantavaa kvantti-informaatiota, mikä oli intuitiivista. Tämä herätetään nyt taas sisällänne.

Olette suurempia kuin luulette. Se on kaunista. Sisällä on mestaruutta. Siellä on Jumalan Rakkautta!


Tämä oli viesti. Ja niin se on.


Kryon 
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: