WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 10. elokuuta 2012

KAKSOSEN TÄYDENKUUN ENERGIAT

KAKSOSEN TÄYDENKUUN ENERGIAT
Tarkka aika: 4.06.2012 klo 14:13.

Kaksosen sielunmantra:
Tunnistan toisen itseni ja tuon itsen vähetessä, minä kasvan ja säteilen.”

Kaksosen täysikuu on järjestyksessä kolmas tärkeä henkinen juhla astrologisen vuoden alussa.
  • Huhtikuussa Oinaan täydenkuun aikana on Pääsiäisen Ylösnousemuksen juhla.
  • Toukokuussa on Härän täysikuu eli Wesak, joka on Buddhan Valaistumisen juhla.
  • Kesäkuussa on Käskosen täysikuu, joka on Kristuksen ja ihmiskunnan juhla. Silloin Kristuksen Rakkaus virtaa ihmisten sydämiin, valaen Hyvää Tahtoa meihin.
Viettäessämme Kaksosen täydenkuun juhlaa, vahvistamme uskoamme Valon Voimiin. Luotamme ihmiskunnan auttajiin, jotka auttavat meitä löytämään Ykseyden ja pääsemään irti erillisyyden harhasta – pääsemään Valon kirkkauteen.

Kun aurinko virittyy Kaksosen tähtimerkkiin, välittyvät voimakkaat Rakkauden enegian Maahan. Tämä aktivoi meitä:
  • Kaskosen tähtikuvio linkittyy Isossa Karhussa olevaan tähteen ja välittää tämän kautta meille Rakkaus-Viisauden (säde 2) energiaa.
  • Aurinko virittyy myös tähän energiaan voimistaen sitä.
  • Aurinko välittää tämän edelleen Maahan Merkuriuksen ja Venuksen kautta. Merkurius antaa tälle virtaukselle harmonian energiaa (säde 4) ja Venus tiedon energiaa (säde 5). Näiden kautta kolme väriä hallitsevat: Taivaan sininen, keltainen ja oranssi.
  • Energia laskeutuu sitten Hierarkian kautta ja sulautuu Tahdon ja Rakkauden energioiden kanssa, jotka Hierarkia vastaanotti Oinaan ja Härän töydenkuun aikoina. Tästä kaikesta syntyy Hyvän-Tahdon energiaa. Tämä Hyväntahtoisuuden energia välittyy sitten kaikkien hyvien ihmisten sydämiin.
Huhti- ja toukokussa henkinen Hierarkia oli syventyneenä Jumalallisen Rakkauden ja Tahdon/ Valon ja Valaistumisen energioihin, kannattaen niitä, kunnes kesäkuussa Jumalallisen Älyn ja Hyväntahtoisuuden energiat liittyvät mukaan. Tämä Voima vuodatetaan ihmiskunnalle Kaksosen täydenkuun aikana.

Tämä on merkki siitä, että Tahto ja Voima eivät ole turvassa ilman Rakkautta. Valoa voidaan käyttää väärin, ellei Rakkaus ole mukana. Vain Rakkaudessa on todellinen turva ja se tarvitsee Tahtoa ja Valoa ollakseen aktiivinen ja suojaava.

Kun tämä energia saavuttaa meidät, se läpäisee mentaali-, tunne- ja eetterikehomme, vaikuttaen positiivisesti ajatuksiimme, puheeseemme, tunteisiimme ja tekoihimme. Rakkauden Tuli puhdistaa motiivimme, ajatuksemme, tunteemme ja fyysisen kehomme.

Kaksosen merkissä tulemme tietoiseksi kaiken kaksinaisuudesta. Tulemme tietoiseksi Sielustamme ja persoonallisuudestamme, hyvästä ja pahasta, aineesta ja Hengestä.

Tämä kaikki johtaa meitä harjoittamaan erottelukykyämme, joka on oppilaan ensimmäisiä ominaisuuksia. Meidän on valittava tietoisina oikein. Kun näin teemme päivittäin ja kun olemme astuneet Sielun elämään, teemme oikeita valintoja tietoisina Sielustamme.

Valintojen kautta ja ottamalla oikeansuuntaisia askelia sielutietoisuutta ja Henkeä kohti, ihminen vähitellen lähestyy henkistä Itseään. Ihmisessä herää vastuu – vastuu, joka vie palveluun. Epäitsekkään palvelun kautta Kauneuden, Hyvyyden ja Totuuden energiat voivat vapaasti virrata ihmisen ajatusten, tunteitten, puheen ja tekojen kautta.
Koksosen eksoteerinen hallitseja on Merkurius. Se harmonisoi konfliktin kautta ja johtaa ennen pitkään Vihkimyksen Polulle.

Esoteerinen hallitseja on Venus. Se liittyy syyn ja seuraksen lakiin, syiden ja olosuhteitten ymmärtämiseen. Venuksen vaikutuksesta Kaksosissa syntyi mielen kipinä ihmisessä – aikojen aamuna. Venus yhdistää Siriuksen, Kaksosen ja Maapallon.

Kaksosen hierarkinen hallitsija on Maa.
Nämä kolme energiaa – Venuksen, Merkuriuksen ja Maan energiat – ilmentävät Jumalallista kolminaisuutta ja auttavat Sielua vapautumaan muodon maailmasta.


Aslak Larjo
Lähteenä olen käyttänyt mm. Pohjolan Valo ry:stä saamaani materiaalia.

Ei kommentteja: