WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 19. elokuuta 2012

SPONTAANI HERÄÄMINEN Plejadilaisia havaintoja ylösnousemuksesta


 

Mytriaa ja Mytreä kanavoinut Suzanne Lie (suzanneliephd.blogspot.com)
16.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mytre jatkaa:

Useammat ja useammat teistä saavat spontaanin heräämisen tässä kohtaa henkilökohtaisessa ja planetaarisessa ylösnousemusprosessissanne. Nämä heräämiset tapahtuvat usein pitkän masennus-, ahdistus-, sairaus- tai "huonon onnen" -jakson jälkeen. Näitä heräämisiä tapahtuu, koska planeettaanne pommittava moniulotteinen valo on niin voimakasta, että ihmiskunnan valomäärä nousee kriittiseen massaan. Valomäärä ei ole sama asia kuin ihmisenemmistö.

Tässä kohtaa enemmistö ihmisistä kamppailee edelleen kolmannen/neljännen ulottuvuuden läpi. Kuitenkin heränneiden sielujen valo on niin voimakasta, että se valaisee niiden pimeyden yli, jotka ovat eksyneet kolmannen ulottuvuuden myllerrystiheikköön. Itse asiassa, herännyt ihminen sisältää kymmenen kertaa enemmän valoa kuin hänen heräämättömät kumppaninsa.

Näiden kahden ihmistietoisuusilmaisun väliset erot luovat kaoottisia energiakenttiä, koska kolmannen/neljännen ja viidennen ulottuvuuden rinnakkaisten todellisuuksien vastakkaisuus aiheuttaa toimintamallimuutoksen maailmassanne. Sama tapahtui omassa maailmassani, silloin kun astuimme tähän ylösnousemusvaiheeseen.

Te, heränneet sielut, ette voi enää piiloutua harhakuviinne. Näin teidän on astuttava niiden monien muutosten kaaokseen, joita tapahtuu todellisuutenne nyt-hetkessä. Siirtyminen pois tutun ja selvästi järjestäytyneen maailman hahmotetusta turvallisuudesta aiheuttaa spontaania heräämistä.

Valheet joita teille on kerrottu ja joita olette kertoneet itse tehdäksenne elämästä "riittävän hyvää", eivät enää toimi pettymyksenne piilottamisessa. "Asiat" joita ostatte, eivät enää anna teille samaa nautintoa; nuo tärkeät ihmiset joihin olette tutustuneet, eivät ole enää kiinnostavia; tuosta työstä joka antoi teille paljon kunniaa, on tullut sisällyksetön voitto ja raha jonka eteen olette tehneet kovasti työtä, on poissa, ennen kuin voitte nauttia siitä. "Mistä tässä kaikessa on kyse?", mietitte.

Sitä ette ehkä tiedä, että korkeampi ilmaisumuotonne valvoo teitä ja odottaa juuri tätä mahdollisuutta kolhaistakseen mukavaa kieltämistänne. Moniulotteinen ITSENNE antaa teille unelmia, ideoita ja tilaisuuksia muutokseen ja puhuu teille jatkuvasti mielenne taustalla.

"Mikä tuo kalvava ääni on?", kysytte. "Elämäni on AIVAN OK", sanotte vähän liian ponnekkaasti. Mutta niin paljon kuin työnnättekin pois kasvavaa transformaatioaaltoa, muutoskaaos laajentuu lisää ja lisää, kunnes pakahdutte. Mutta mikä teidät pakahduttaa? Ette tiedä. Ette voi ymmärtää. Elämänne on juuri sellaista, kuin se on ollut, silloin kun ajattelitte sen olevan mahtavaa. Miksi olonne on yhtäkkiä niin kurja?

Kyse on valosta. Korkeammat valotaajuudet poistavat kolmannen ulottuvuuden iskostumat ja korvaavat ne moniulotteisella käyttöjärjestelmällä. Uuden käyttöjärjestelmän lataamisen myötä biologiset tietokoneaivonne eivät voi enää käsitellä informaatiota samalla loogisella peräkkäistavalla. Monia moniulotteisia viestejä pyörii aivojenne ympärillä ja ne muuttavat hermokiertoanne. Nämä korkeamman valon hyökyaallot aiheuttavat vanhojen mielen "laskelmien" äkillisen romahtamisen.

"Olenko tulossa hulluksi?", ihmettelette. Ei, lataatte vain uutta mentaalista järjestelmää ja juuri nyt olette vanhan laskentajärjestelmän ja uuden, valon kanssa virtaamisjärjestelmän välitilassa. Monet peräkkäiset yksityiskohdat jotka ovat täyttäneet aivonne, ovat oikeassa kulmassa sen valokielen kehämäiseen virtaukseen, mitä on upotettuna korkeamman taajuuden valoon.

Jotkut teistä tietävät, että olette heräämässä, ja jotkut ovat olleet hereillä jonkin aikaa. Näiden heränneiden sielujen tarvitsee yhdistyä toistensa ja vasta heräävien sielujen kanssa. Tällä tavalla heränneet sielut voivat oppia olemaan viidennen ulottuvuuden johtajia ja vasta heräävät sielut voivat saada apua niiltä, jotka ovat saaneet loppuun sen prosessin, minkä he ovat vasta aloittaneet.

Ihmisten ydinryhmän sanoessa avoimesti, että tapahtumiin on syynsä, mielen romahtamispelko korvataan muutosjanolla. Tässä kohtaa henkinen heräämisenne alkaa, sillä pelko on lähtenyt tuolta kynnykseltä. Monet ihmiset voivat pilkata teitä, mutta kun olette käyneet läpi oman vastustusjaksonne, alatte tuntea ehdotonta rakkautta, mikä on hyvin paljon voimakkaampaa kuin ulkoinen tuomitseminen.

Muistatte nyt, että on tärkeää työtä tehtävänä. Olette täällä auttamassa planeettaanne, minkä voitte ymmärtää vasta, kun olette päästäneet irti riippuvuudestanne kolmannen ulottuvuuden harhakuviin. Harhaverhon ohenemisen myötä voitte havaita uuden todellisuusmallin ja alkaa astua siihen. Kolmannen ulottuvuuden toimintamallissa "todellinen" koostui kolmannen/neljännen ulottuvuuden molekyyleistä, jotka olivat järjestyneet fyysiseksi muodoksi.

Tiesitte tämän muodon todelliseksi, koska se "vastusti" kosketustanne. Pystyitte näkemään sen fyysisillä silmillänne ja kuulemaan sen fyysisillä korvillanne. Tällä muodolla oli kovat reunat ja tutut kulmat. Uusi mentaalinen käyttöjärjestelmänne havaitsee kuitenkin energiamalleja, jotka tuntuvat eläviltä teille. Ette tiedä, mitä nämä energiat ovat, mutta teillä on tunne, että ne ovat toinen todellisuus, jokin elämänmuoto tai kenties joku korkeampi olento.

Tuntemuksenne muuttuvat ajatustenne myötä. Tuntemuksenne olivat ennen tunteita tai kosketusta. Nyt tuntemuksenne ovat samanlaisia kuin uudenlainen havainto, minkä koette mielen kautta. Lisäksi käsitätte nyt, että mieli ei ole vain kehossanne. Itse asiassa, sekä ajattelunne että tunteenne näyttävät säteilevän yläpuoleltanne. Tämä "yläpuolella" ei ole yläpuolella tilassa, vaan yläpuolella taajuudessa.

Te jotka olette olleet hereillä riittävän kauan tullaksenne tutuksi ITSENNE uuden version kanssa, kuulette kutsun ottaa käyttöön kaikki, mitä tiedätte. Olette väsynyt pysymään hiljaa, jotteivät "he" tuomitse teitä. Haluatte puhua siitä, mitä tapahtuu kehossanne ja elämässänne. Haluatte jakaa uuden maailmanne toisten ihmisten kanssa, jotka kokevat samoja asioita.

Toisin sanoen, nyt kun moniulotteinen käyttöjärjestelmänne on täysin integroitu kolmannen/neljännen ulottuvuuden aivoihin, sydämeen ja kehoon, TIEDÄTTE, että te ette voi palata taaksepäin. Ette tiedä täsmälleen, minne olette menossa, mutta saatte sen selville. Valitettavasti ette ole varma, miten saatte sen selville, koska olette edelleen sen "välitilassa", kuka olitte ja kuka teistä on tulossa.

Kuitenkin jatkuvasti laajentuva ykseystietoisuutenne kertoo teille, että olette yhteydessä kaikkiin ja kaikkeen. Olette yhteydessä myös planeettaan. Itse asiassa, te OLETTE planeetta. Tämä oivallus sallii teidän muistaa, että olette myös ne korkeammat olennot, joita kuulette, näette, kosketatte ja seuraatte tuntemattomaan.

Ette tiedä, minne olette menossa, mutta olette muistaneet seurata ehdottoman rakkauden tunnetta. Miten pääsitte pelokkaasta ja harhakuvitteellisesta yksilöstä ehdottoman rakkauden virran seuraamiseen? Ette muista ettekä katso taaksepäin saadaksenne sen selville.

Onneksi olkoon, rakkaat maaystävät. Te ylösnousette NYT!

Mytre, Ashtar-joukot
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: