WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 16. elokuuta 2012

LEIJONAPORTTI JA SEN TUOLLE PUOLEN - KOHTI MONIULOTTEISTA UUTTA MAATA

Informatiivinen esitys kolminaisuusopista: kolmet kasvot yhdessä ruumiissa kuvaavat kolmea persoonaa jotka muodostavat silti yhden Jumalan. PATER NON EST FILIUS NON EST SPIRITUS SANCTUS NON EST PATER, eli Isä ei ole sama kuin Poika, eikä kumpikaan ole sama kuin Pyhä Henki. Kukin kolmesta persoonasta kuitenkin on Jumala (PATER EST DEUS, FILIUS EST DEUS, SPIRITUS SANCTUS EST DEUS). www.helsinki.fi 


Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Uuden maan elokuun 2012 energiat
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas valoperhe, olette tänä vuonna 2012 ohittaneet juuri yhden aikamerkin - 8-8-Leijonaportin 8. elokuuta. Tämä merkitsee planetaarisen uuden vuoden ja uuden energiasyklin alkua, mikä johtaa vuoteen 2013, sekä moniulotteisen uuden maan ilmentymistä todellisuuteenne.

Valoperhe, mikä ilo onkaan toivottaa tervetulleeksi tämä siunattu aika ja maan transformoituminen korkeampaan todellisuuteensa ja uuteen kohtaloonsa. Kyllä, maapallonne on ylösnousemassa uuteen roolinsa Galaktisen neuvoston jäsenenä ja aikaan, jolloin sen omat valoneuvostot johtavat planeettaa tai tähteä lisäevoluutioon.

Leijonaportti on aina ollut erityistä Sirius-energian juhlaa yhteistyössä muinaisen Egyptin viisauden pitäjien kanssa. Tänä aikana siriuslainen valoperheenne juhlii valmistumistanne itsenäiseen asemaan uuden maan viisauden ylläpitäjinä ja maanhoitajina.

Monet teistä jotka olette valmiita, aktivoitte nyt solaari- ja galaktista valokehoanne ja siirrytte moniulotteiseen tietoisuuteen. Otatte suuria harppauksia eteenpäin, kun valmistaudutte työhönne maanhoitajina ja Maa-avaruusaluksen navigoijina, kun se kulkee 2012-portaaleista uuden maan valotaajuuksiin. Kun astutte tähän uuteen työhön, tunnette iloa, voimaa, tarkoitusta ja saavuttamista, koska siirrytte tämän siirtymän läpi ilman suuronnettomuutta tai katastrofia - aivan kuten vakuutimme teille monta vuotta!

Rakkaat, tämä on hämmentävää aikaa monille ympärillänne. Tulee pitkään ylläpidetyn Atlantisen pelkosyndrooman lopullinen "nostaminen" tai puhdistaminen, jolloin pelko maailmanlaajuisesta katastrofista ja rangaistuksesta vapautetaan kollektiivitietoisuudesta ja planeetta siirtyy eteenpäin ilman mitään vanhoja uskomusjärjestelmiä, jotka aiheuttivat pelkoa, puutetta ja kärsimystä. Kun tämä prosessi tapahtuu, monet tuntevat hämmennystä ja eksyneensä, olevansa ikään kuin ilman keskusta, kun kollektiivitietoisuus alkaa muodostaa uutta perspektiiviä elämään ja sosiaaliseen evoluutioon. Tämä on selvintä politiikan ja talouden järjestelmissänne ja niissä suurissa muutoksissa, mitä tehdään seuraavien viiden vuoden aikana.

Tämä on hetki indigo-olennoille, jotka olivat lapsia 1970- ja 1980-luvuilla ja jotka nyt tulevat aikuisvuosiinsa, valmistautua aloittamaan tehtävänsä moniulotteisen uuden maayhteiskunnan punomisessa tai ilmentämisessä. Tämä on heidän henkinen sielutehtävänsä yhdessä suurenmoisten kristallilasten kanssa. He tietävät syvällä itsessään, miten uuden maan energia tulee esiin ja ilmentyy ajassa joulukuun 2012 jälkeen.

Uuden maan valoneuvostot

Moniulotteista uutta maata ohjaavat sen korkeamman ulottuvuuden valoneuvostot. Nämä ovat Vanhempain neuvosto, Maanhoitajien neuvosto ja vasta perustettu Lasten neuvosto. Näiden korkeamman ulottuvuuden neuvostojen jotka toimivat yhdessä Solaarineuvoston ja Galaktisen neuvoston kanssa, tehtävänä on opastaa uusi maa moniulotteiseen rauhan ja yltäkylläisyyden tulevaisuuteen.

Merkittäviä päätöksiä maan tulevasta kehityksestä ja sen suhteesta Solaari- ja galaktisiin naapureihinsa tehdään Vanhempain neuvostossa yhdessä Solaari- ja Galaktisen neuvoston kanssa. Merkittävät päätökset liittyen maapalloon ja planeetan hyvinvointiin ja vakauteen tehdään Maanhoitajien neuvostossa.

Vanhempain neuvoston kaikki jäsenet ovat myös Maanhoitajaneuvoston jäseniä ja nämä kaksi elintä toimivat tiiviisti yhdessä.

Juuri on muodostettu myös Lasten neuvosto, mikä hoitaa uusien sielujen ja niiden uusien kristallilapsiaaltojen asioita, jotka saapuvat uudelle maapallolle. Neuvosto omistautuu heidän hyvinvointinsa varmistamiseen planeetalla ja siihen, että he ovat kaikki tervetulleita ja heistä huolehditaan ansaitsemallaan tavalla.

Rakas valoperhe, kun alatte työskennellä näiden neuvostojen kanssa, alatte ymmärtää korkeamman tietoisuuden todellisen voiman ja kykynne ilmentää rauhallinen ja yltäkylläinen tulevaisuus itsellenne ja planeetalle kokonaisuutena.

Solaari- ja galaktisen valokehon aktivoiminen

Rakas valoperhe, kuten monet teistä tietävät, niin silloin kun aloitatte tämän 2012-portaalisiirtymän, altistutte monille voimakkaille kosmisille taajuuksille ja valokoodeille. Mutta tietäkää, että kun tietoisuutenne laajenee moniulotteisiin taajuuksiin, valokehonne aktivoi solaari- ja galaktisen tason, mikä tasapainottaa näitä taajuuksia ja imee niitä sopivalla tasolla, niin ettei fyysinen kehonne kuormitu liikaa tai vahingoitu.

Solaarivalokeho on yhteytenne Solarikseen tai aurinkoon. Tämä keho koostuu kultaisesta valosta ja se imee helposti auringonpurkausten ja auringon magneettisäteilyn energiaa. Kun tämä keho on aktivoitu, auringon säteily ja aktiivisuus lakkaavat vaikuttamasta teihin haitallisesti. Solaarivalokeho imee ja välittää helposti tätä energiaa, niin että sitä voidaan käyttää tehokkaasti koko valokehon ja fyysisen kehon järjestelmän energisoimiseen tulevilla energiamalleilla ja informaatiolla, mitä toimitetaan Solaarineuvoston lähetysten kautta.

Vastaavasti galaktinen keho kykenee aktivoituna imemään ja hallitsemaan galaktisia lähetyksiä timanttivalotaajuudella, niin että nämä eivät häiritse olennon elämänvoimaenergiaa matalammissa kokemusulottuvuuksissa. Galaktinen keho on timanttivalokeho ja se yhdistyy Galaktiseen keskukseen ja Galaktiseen valoneuvostoon. Silloin kun nämä kaksi kehoa - solaari- ja galaktinen keho - on aktivoitu, olento on täysin aktivoitu yhdeksännelle ulottuvuustasolle, kuten sitä kutsumme, ja se on valmis ottamaan vastuun uuden maan valoneuvostojen jäsenenä tai työtoverina.

Rakkaat, tunnistatte ne, jotka ovat ylösnousseet moniulotteiseen tietoisuuteen. Heillä on vahvuutta ja valoa olemuksessaan, he säteilevät tätä valoa sisältään! He ovat voimaantuneita, ohjaavat omalla tavallaan ja ovat samaan aikaan myötätuntoisia ja rakastavia. He ovat iloisia ja onnellisia ja elävät läsnä olevassa hetkessä ilman pelkoa tai katkeruutta. He ovat täysin ihmisiä ja kykenevät elämään ihmisyyden kaikkia puolia, kun he samalla pystyvät myös kokemaan sitä julmaluutta ja äärettömyyttä, mikä on heidän ydinolemuksensa. He ovat henkisiä sotureita, johtajia, äitejä ja isiä, viisaita miehiä ja naisia ja vanhimpia.

On todella suuren juhlan, muutoksen, kauneuden ja ilon aikaa! On se hetki, mitä tulitte kokemaan, ja se aika, mitä kohti olette tehneet töitä monta elämää! Mikä ilo, että maa ylösnousee rakkauden moniulotteisiin taajuuksiin ja kehittyy suurenmoiseksi valokukaksi galaksissa. Kun tämä tapahtuu, rakas valoperhe, tietäkää, että tekin, jokainen teistä, on suurenmoinen moniulotteinen valo-olento, kosminen jalokivi, tähti taivaalla, jumalaisen valon kipinä!

Rakkaat, juhlimme Teitä tänä aikana!

Toivotamme teille iloa ylösnousemusmatkallanne vuoden 2012 valoportaalien läpi moniulotteiseen uuden maan todellisuuteen!

Se on alkanut!
LEIJONAPORTTI JA SEN TUOLLE PUOLEN - KOHTI MONIULOTTEISTA UUTTA MAATA
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: