WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 17. elokuuta 2012

VIESTI VIIDENNELTÄ SÄTEELTÄ


Mestari Hilarionia kanavoinut Natalie Sian Glasson 17.9.2007
www.wisdomofthelight.com
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Monet näkevät viidennen valonsäteen erilaisena energiana ja tuntevat, ettei sillä ole osaa Luojan seitsemän valoenergian ilmentämisessä. Ensimmäisellä silmäyksellä viides säde ei näyttäisi sisältävän sellaisia henkisiä ominaisuuksia, joita odotetaan Luojan säteiltä. Se ei ilmennä rakkautta ja viisautta kuten toinen säde eikä rohkeutta ja päättäväisyyttä kuten ensimmäinen säde. Ne ymmärretään helposti ominaisuuksiksi, joita kovasti tarvitaan ihmisen henkisen kasvun prosessissa.

Viides säde sisältää konkreettisen tieteen energiaa ja se on väriltään oranssi. Tiede näyttää niin fyysiseltä maahan liittyvältä tekniikalta ja ajattelutavalta. Se on aiheuttanut paljon kaaosta monissa maan menneisyyden sivilisaatioissa, kun se on viety äärimmäisyyksiin, ja nytkin tiedän muutamien tuntevan olonsa tukalaksi kehittyvien tekniikoiden vuoksi ja uskovan, että tiedemiehet peukaloivat asioita, joita heidän ei pitäisi. 


Tiedettä arvostetaan kovasti, koska se kerää kylmiä, kovia tosiasioita, joita monet haluavat ymmärtää. Se on myös tapa, jolla jotkut pystyvät toimimaan, koska he eivät usko mihinkään, ellei sitä voida todistaa fyysisellä tavalla. Tiede, josta näin puhun, on tieteen fyysistä puolta, mutta mukana on myös korkeampi henkinen puoli ja tieteen taso, joka voidaan löytää viidenneltä säteeltä, tiede joka keskittyy löytämään ja jakamaan jumalaista totuutta Luojasta, maailmankaikkeudesta ja kaikenlaisista henkisistä asioista.


Viidennellä valonsäteellä on monia valo-olentoja, jotka omistavat aikansa ja työnsä Luojan valon ja rakkauden tutkimiseen. Tietenkin niissä aiheissa on suurempi syvyys, mutta tätä ei tarvitse ymmärtää toistaiseksi. Viidennen säteen suuret henkiset tiedemiehet ovat paljastaneet paljon arvokasta tietoa ja he löytävät ja keksivät jatkuvasti uusia tapoja ankkuroida lisää rakkautta ja valoa maan päälle ja tämän planeetan sieluihin. Säteellä säilytetään paljon informaatiota niitä varten, jotka haluavat käydä sitä omaksumassa - ovat he sitten fyysisessä tai henkisessä kehossa.


Informaatiota ja ideoita suodatetaan ja kanavoidaan tarkoituksenmukaisiin lähteisiin, tiedemiehiin tai vastaavanmielisiin ihmisiin, jotka ovat avoimia ja vastaanottavia valolle. Viides säde haluaa auttaa ihmiskuntaa maan päällä valon ankkuroimisessa. Monet viidennen valosäteen mestarien ideoista ovat käytössä tai kehittelyssä maan päällä. Saatatte ihmetellä, miksi ei nähdä enempää keksintöjä tai materiaalia, joka ankkuroi valoa maan päälle. Tähän on useitakin syitä. Jotkut ideat hukkuvat eetteriin, jos kukaan ei pysty pääsemään niihin käsiksi tai omaksumaan niitä. Vaikutusvaltaiset ihmiset, jotka eivät työskentele valon hyväksi, sivuuttavat jotkut niistä ja toiset on naamioitu.


Ihmisille on nyt tärkeää sallia näiden uusien keksintöjen ja ideoiden tulla maan päälle ja osaksi elämää, koska ne auttavat monia kohoamaan uusille tietoisuuden tasoille. Jotkut ehkä uskovat, ettei henkiseen kasvuun tarvita työkaluja, mutta on valtava määrä ihmisiä, joilla on negatiivisuuden vaippa sisäisen sieluvalonsa päällä, ja se estää heitä löytämästä jumalaista totuutta. Toivon teidän olevan kanssani samaa mieltä siitä, että esineitä, työkaluja tai ideoita, jotka voivat nostaa tätä vaippaa, tarvitaan kovasti maan päällä.


Voitte nähdä, miten hyödyllinen tämä säde yleisesti ottaen on maapallolle. Viides säde myös opastaa ihmisiä tiedekentässä. Jos työnne liittyy tälle alalle tai tunnette mielenne toimivan tieteelliseltä asiapohjalta, voitte kutsua viidettä valonsädettä auttamaan itseänne. Jos tunnette yhteyttä tähän säteeseen, voitte myös kutsua tätä energiaa auttamaan elämässänne ja valaisemaan mieltänne, sillä on olemassa paljon viisautta ja sitä voidaan saada viidenneltä säteeltä.


Maan oppilaat, olkaa hyvä ja ankkuroikaa energiaa olemukseenne ja vierailkaa halutessanne luonani viidennellä säteellä. Toivotan teidät avosylin tervetulleiksi ja tällä säteellä työskentelevät valo-olennotkin ovat enemmän kuin onnellisia voidessaan auttaa teitä kaikin mahdollisin tavoin. Vierailkaa säteellä, joka on jumalisessa yhteydessä valoon ja pitää sisällään monia universaaleja totuuksia, meditoidessa tai unitilassa vain pyytämällä, että teidät viedään viidennelle säteelle ja sen chohanin, mestari Hilarionin luo.


Tarkoitukseni on auttaa ihmisiä maan päällä löytämään aito, jumalainen sielunsa ja oivaltamaan tehtävänsä ja olemassaolonsa tarkoituksen maan päällä. Viidennen säteen mestarit ja minä autamme teitä totuuden löytämisessä ja mahtavan Luojan energian tutkimisessa. Tämä on henkinen oppitunti ja etsintä, jonka jokainen sielu maan päällä on innokas suorittamaan. Viidennellä valonsäteellä yritämme auttaa jokaista ymmärtämään elämän tiedettä maan päällä, henkisillä tasoilla ja maailmankaikkeudessa. Toivon, että liitytte seuraamme tässä pyrkimyksessä.


Siunaukseni käärivät teidät sisäänsä,

Viidennen valonsäteen chohan
Mestari Hilarion
VIESTI VIIDENNELTÄ SÄTEELTÄ

Ei kommentteja: