WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 24. elokuuta 2012

SEN UUDELLEENKALIBROINTI "MITÄ PITÄISI"


Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
26.1.2012 Patagonia, Etelä-Amerikka
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Uudelleenkalibrointi jatkuu Kryonin vuoden 2012 teemana. Muuttuvatko ne säännöt uuden energian myötä, mitä pitäisi ja ei pitäisi tehdä? Kryon puhuu useista niistä. Tämä ei ole enää isäsi New Agea ja saatat ehkä yllättyä joistain vastauksista.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Patagoniassa Kryonin Kundaliiniristeilyllä.

**********
Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Kryon Magneettipalvelusta. Oletteko jo alkaneet tuntea sen? Havaintotavassanne on eroa, mikä tekee teille helpommaksi tulla mukanani kvanttitilaan. Laiva [risteilylaiva] eristää teidät maasta juuri riittävästi keskeyttämään jokapäiväisen elämänne todellisuuden. Tämän risteilyn loppuun mennessä olette luoneet suhteen perheeseen ilon energiassa. Joitain ratkaisuja on käsillä, tulee muutamia oivalluksia ja tällä hetkellä on mahdollisuus kolmeen parantumiseen. Joillekin tuodaan rauha, mikä korvaa ahdistuksen. Joillekin tulee myös selkeyttä tulevista suunnitelmista. Kaikki tämä sen vuoksi, että istutte yhdessä kanssani täällä tänään.

Halukkuutenne tehdä tämän luo tilan, mikä on erilainen malli, erilainen tapa olla, selkeämmän ajattelun salliminen. Mitä useammin teette sen, sitä useammin tunnette muutoksen. Niinpä haluan teidän nauttivan tästä hetkestä ja rentoutuvan siihen tietäen, että on tosiaan turvallista, tarkoituksenmukaista ja sopivaa. Rakkaat ystävät, avatkaa sydämenne tänään. Olette tehneet monia sydämellisiä asioita tänään [seminaarin aikana], joten tehdäänpä nyt henkisen logiikan harjoituksia.

Tästä ei tule pitkä kanavointi, mutta teen jotain informaatiosiirtoa teille. Kutsun tätä sen uudelleenkalibroinniksi "mitä pitäisi" - asioita joita teidän pitäisi tai ei pitäisi tehdä niiden mukaan, jotka ovat vastuussa. "Vastuussa mistä?", kysytte ehkä. No, ne ovat niitä, jotka ovat vastuussa siitä, "mitä pitäisi", ja tiedätte, keitä ne ovat. Ne ovat perinne, henkinen auktoriteetti, historia ja oppiminen menneisyydestä. Informaatio mitä annan, on erityistä jokaiselle "mitä pitäisi" -asialle, muttei välttämättä sitä, mitä teille on opetettu. Asiat ovat muuttumassa ja energian uudelleenkalibroinnin myötä planeetalla myös se palapeli, mitä olette koonneet pitkän aikaa valotyöntekijänä, alkaa muuttua. Tänään katetaan vain muutamia kysymyksiä siitä, "mitä pitäisi", ja ne ovat kysymyksiä, joihin vastataan helposti, mutta joita esitetään hyvin usein. Ne kattavat monia erilaisia aiheita.

Palvonta
Aloitetaanpa henkisellä aiheella: Jumala on maailman luoja, eikö vain? Hän tosiaankin on. Eikö luojaa sitten pitäisi palvoa? Sillä koko ihmiskunta on nähnyt tämän tosiasian ja on siksi palvonut ajatusta Jumalasta monissa muodoissa aivan alusta saakka. Uuden ajan esoteerisessa liikkeessä ei ole palvontaa. Ei todellakaan ole suuria alttareita tai rakennuksia. Ei ole paikkaa polvistua ja kiittää Jumalaa mistään. Niinpä jotkut ehkä ottavat yhteen kanssanne, osoittavat teitä sormellaan ja sanovat: "Et palvo, niin kuin sinun pitäisi." Mikä on vastaus tähän? Ja mitä teidän pitäisi sanoa?

Olen antanut vertauskuvan aiemmin: uskotteko olevanne osa luojaa? Mestarit jotka ovat kulkeneet planeetalla, ovat kertoneet teidän olevan. Yksi viimeaikaisimmista, Kristus, määritteli itsensä ja sanoi: "Olen Jumalan poika" ja sitten hän katsahti ylös ja sanoi: "Ja niin sinäkin olet." Se on siis suuri "minä olen" -olemus sisällänne, mutta tätä on vaikeaa nähdä tai ymmärtää, sillä ihmiset etsivät suuruutta jumaluudesta. He etsivät sitä, minkä he odottavat olevan Jumala taivaalla, mutta he eivät näe tuota ominaisuutta sisällään.

Niinpä määrittelen uudelleen "minä olen" -olemuksen. Päätetäänpä, mitä "Jumalan poika" merkitsee. Se merkitsee, että olette sukua luojalle. Se merkitsee, että luoja voi aivan hyvin olla perheenjäsen. Se merkitsee, että teillä on sisällänne se informaatio ja ymmärrys, että olette tosiaan perheenjäsen. Teillä on rauha ja turvallisuus ja teiltä puuttuu draama, silloin kun ajattelette sitä, mitä sisällänne on.

Niinpä se mikä on ihmisen sisällä, ei välttämättä tunnu luojan suuruudelta, vaan luojan perheeltä. Kysyn siis, miten kohtelette biologista perhettänne. Ketä olette viime aikoina palvoneet? Äitiä? Isää? Sisarta? Veljeä? Ja sanoisitte: "No, emme me palvo toisiamme. Me kunnioitamme toisiamme. Odotamme innolla tiettyjen perheenjäsenten kanssa olemista. Sisarien ja veljien. Ei ole draamaa, vaan on usein odotettavissa hauskaa, nauttimista ja iloa. Välitämme toisistamme. Rakastamme toisiamme." Ja rakas ystävä, se on vastaus tähän "mitä pitäisi" -kohtaan!

Palvonnan sijasta on arvostusta, tunnustuksen antamista, kiitosseremoniaa ja rakkautta. Siinä on suuri ero polvillaan palvomiseen. Miksi ette matkisi mestarin sanoja? Jos olette Jumalan poika, niin älkää palvoko Jumalaa. Olkaa sen sijaan osa perhettä. Arvostakaa sitä, mitä on sisällä. Tuntekaa läheisyyttä luojaan, kun istutte siinä tuolissa. Älkääkä kohottako sitä, mitä ei pitäisi kohottaa, vaan rakastakaa sitä, mitä pitäisi rakastaa.

Yhteisöllinen eläminen vahvuuden saamiseksi
Tässä on toinen aihe. Joillekin teistä on kerrottu, että valotyöntekijöiden on enemmän järkeä kokoontua yhteen, sillä loogisesti tämä loisi enemmän valoa. Siinä olisi enemmän järkeä, koska valotyöntekijät olisivat samanmielisiä, ja he kerääntyisivät yhteen ryhmäksi ja eläisivät yhdessä ryhmänä. He voisivat silloin paremmin rakentaa ryhmänä tuon kaupungin, mitä on kutsuttu "valoksi kukkulalla".

Lisäksi yhteen kerääntyminen loisi parempaa kommunikointia, opetusta ja suojaa maapallon vanhempia energioita ja niitä asioita vastaan, jotka menisivät tielle aidon valotyöntekijän polulla. Onko tässä mitään väärää? Kerron teille, että ne jotka kertoisivat teille tämän, ovat vanhassa, lineaarisessa ajattelumallissa. He etsivät asioita, joiden he tuntevat rakentavan mahtavamman elämän, mutta he ovat kadottaneet näköpiiristään sen, mitä valotyöntekijä oikeasti tekee.

Opettelette olemaan omavarainen elämän luoja. Voisitte mennä erämaahan ja sisältää kaiken mitä on. Tämä on ydintoteamus: "Minä olen mitä olen." Toteamus ei ole: "Minä olen mitä olen, kunhan he ovat, mitä ovat." Näettekö? Olette omavarainen valomajakka! Milloin viimeksi näitte paljon majakoita yhdellä kalliolla? Ne eivät tarvitse toisiaan! Milloin viimeksi näitte valomajakkakokouksen?

"No, tämä on typerää", sanotte ehkä. "Valomajakat on kaikki ankkuroitu kallioon. Ne eivät voi tulla käymään toistensa luona." Oikein, mutta ne voivat varmasti lähettää valoa tosilleen, eikö vain? Siihenhän valomajakat on varustettuja. Kenties valotyöntekijät voivat kietoutua toisiinsa myös kvanttisesti ja silloin etäisyydellä ei ole merkitystä? [Kvanttikietoutuminen mainittiin seminaarissa] Kenties teidän siis on aika muuttaa ajattelumallia siitä, miten kuvittelette oman paikkanne tällä planeetalla. Tarvitsetteko suojelua? Onko valonne vaarassa?

Kun lähdette tästä paikasta ja laivasta satamassa viimeistä kertaa tällä risteilyllänne, hajaannutte kaikki. Menette ympäri maailmaa. Jotkut teistä menevät haluttomasti kyyneleet silmissä ja sanovat: "Pidin tästä. Haluaisin jäädä tekemään tätä." Mutta voin kertoa teille, että katsotte vanhaa toimintamallia, silloin kun teillä on ylipäätään surua! Kun olette koskettaneet toisen sydäntä, se on elinaikaista, jos haluatte sen olevan. Voitte yhdistyä ja pysyä yhteydessä, jos haluatte. Tapaamisenne täällä voi luoda valoverkoston, kun palaatte niihin paikkoihin, missä ankkuroidutte omaan kallioonne ja luotte ehkä yksin valoa pimeään paikkaan, missä asutte. Ymmärrättekö?

Ei "pitäisi" elää yhdessä ryhmänä. Jos tekisitte sellaista, se jättää muun planeetan pimeyteen! Se on uskomattoman itseä palvelevaa eikä tee mitään kenellekään paitsi ryhmälle. Ne jotka tekevät sen, haluavat tuntea olonsa vain hyväksi toisten kanssa eikä se auta planeettaa. Tämä on toinen "pitäisi".

Henkinen syöminen - mikä ruoka on teitä varten?
Vaihdetaanpa aihetta. "Kryon, mitä pitäisi syödä valotyöntekijänä? Olen kuullut monia ajatuksia. On niitä, jotka syövät lihaa, ja niitä jotka eivät syö. Ja niitä jotka luopuvat kaikista prosessoiduista asioista ja niitä jotka eivät luovu. On myös niitä, jotka eivät syö yhtään mitään, vain ilmaa! Mitä minun pitäisi tehdä kunnioittaakseni Jumalaa ja kehoani syömälläni ruualla?"

Välittömästi on niitä, jotka osoittavat moniin henkisiin kirjoituksiin ja sanovat: "Tätä sinun pitäisi tehdä." Toiset, vähemmän henkiset, antavat teille ehkä puhdasta kemiaa puhdistumista, ruokavaliota ja terveyttä varten. Vielä toiset pitäytyvät perheensä perinteessä tai miettivät eläimen syömisen vilpittömyyttä. Mikä siis on totuus tässä? Vaikuttaa olevan selvä logiikka ja siinä on tolkkua monille.

Rakkaat ystävät, mikä on tavoite? Onko se olla terve ja samaan aikaan kunnioittaa Jumalaa? Useimmat sanoisivat: "Kyllä." Okei, on henkisen logiikan aika. Kysymys: missä totesimme Jumalan olevan? Vastaus: luoja on sisällänne. Miten siis kunnioitatte tuota jumalaista suunnitelmaa, mikä on sisällänne? Vastaus on pysyä hengissä niin kauan, kuin voitte! Se on pitää valoanne planeetalla niin kauan, kuin voitte. Miten siis voin antaa yhden "pitäisi"-ruokavalion teille kaikille, jotka olette hyvin ainutlaatuisia ja erilaisia? Totta puhuen, miten kukaan voisi antaa yleisohjeet yhdestä "oikeasta ruokavaliosta" niin valtavalle määrälle ihmiskehotyyppejä? Kuitenkin sitä tehdään.

Tässä on vastaus: jokaisen teidän sisällä on jotain nimeltään "luontainen". Luontainen on kehoälykkyyttä. Luontainen on sitä kehotietoisuutta, mitä käytätte tehdessänne lihastestausta [kinesiologia]. Luontainen tietää, mitä tapahtuu oman kehonne solutasolla, mitä te ette tiedä. Luontainen on DNA:nne tietoisuus. Se on oman kehotietoisuutenne perimmäinen lähde.

Luontainen tietää jotain ns. akaasisesta perimästä. Tämä on tietoa siitä, kuka olitte menneissä elämissä. Kaikki ruokavaliotarpeenne - pysyäksenne elossa pidempään ja terveenä - perustuvat solurakenteeseen, mikä tietää, mitä se haluaa ja tarvitsee, ja se tarvitsee sitä, mihin se on tottunut, rakkaat ystävät.

Sillä ei ole merkitystä, kuka olette tai missä asutte. Jos olette tulleet tälle planeetalle menneestä elämästä Intiassa, haluatte syödä kuin intialainen - vaikka olisittekin Montanassa! Jos olette viettäneet elämiä Aasiassa ja tänä päivänä olette Brooklynistä, haluatte ehkä syödä kuin aasialainen. Kemianne muistaa ja haluaa sitä, minkä se tuntee tyydyttävän tehokkaasti ruunasulatusta ja terveyttä.

Akaasinen perimänne on paljon voimakkaampi, kuin luette sen ansioksi. Menneen elämän energiat eivät ole menneisyydessä! Ne ovat henkisen rakenteenne kvanttienergiaa, mikä on nykyistä ja jotain, mitä kannatte kokonaisitsenne osana tällä kertaa. Ne vaikuttavat teihin!

Keho kertoo teille sen, jos kysytte siltä. Solurakenne huutaa noita asioita, joihin olette tottuneet, ja saa kehonne rentoutumaan mukavasti sen kemian kanssa, johon olette tottuneet. Jos olette uusi tässä kulttuurissa ja olette viettäneet viimeiset viisi elämää joissain toisessa, älkää yllättykö, jos kaipaatte aiemman kulttuurin ruokavaliota. Kasvisruokavalio palvelee häntä, koska se koskettaa hänen akaasiaansa. Hän syö sitä, mitä hänen solurakenteensa janoaa - ei sellaista, mitä joku käski hänen syödä tullakseen henkisemmäksi.

Kiinnittäkää huomiota kehoälykkyyteenne, sillä se kertoo teille paljon siitä, kuka olette olleet. Ei ole muita "pitäisi" paitsi yksi: pysykää hengissä ja terveenä. Kuunnelkaa solurakennettanne ja se kertoo, mitä teidän pitäisi syödä. Eikö tämä ole henkistä logiikkaa teille? Älkää yrittäkö käännyttää toisia omaan "oikeaan tapaanne" syödä. Kunnioittakaa akaasista järjestelmää ja käsittäkää, että luontaisenne tietää paljon paremmin kuin te, mikä toimii teillä. Kumppanini kokeilee parhaillaan "ei ahmita" -ruokavaliota. [Kryonin huumoria]

Pitäisikö minun käyttää lääkäreitä ja lääkkeitä parantumiseeni vai henkisiä menetelmiä?
"Rakas Kryon, olen kuullut, että pitäisi pysyä luonnonmukaisena eikä käyttää parantumiseen planeetan tiedettä. Lääkäriin meneminen ei kunnioita Jumalaa. Etkö sinä sanokin, että voimme parantaa mielellämme? Miksi meidän siis pitäisi mennä koskaan lääkäriin, jos voimme tehdä sen itse? Eikä vain tämä, vaan lääkärini ei ole myöskään valaistunut, joten hänellä ei ole aavistustakaan luontaisen tai henkisen kehoni tarpeista. Mitä minun pitäisi tehdä?"

Ensinnäkin ihmisolento, miksi haluat laittaa niin monet asiat laatikkoon? Haluat edelleen kyllä- ja ei-vastauksia melkein kaikessa monimutkaisiin tilainteisiin lineaarisen 3D-näkemyksesi vuoksi. Opettele ajattelemaan 3D-laatikon ulkopuolella! Katso tämän osion otsikkoa [yllä]. Se kysyy, kumpaa pitäisi tehdä. Se olettaa jo, ettet voi tehdä kumpaakin, koska ne näyttävät ristiriitaisilta.

Käytetäänpä vähän henkistä logiikkaa. Tässä on hypoteettinen vastaus: "Älä mene lääkäriin, sillä voit parantaa kaiken mielelläsi." Niinpä kysyn nyt: miten moni teistä tässä huoneessa osaa tehdä sen tällä hetkellä? Miten moni lukijoista osaa tehdä sen tehokkaasti tällä hetkellä? Te kaikki olette vanhoja sieluja, mutta oletteko oikeasti valmiita tekemään sen? Tiedättekö miten? Onko teillä todella hyviä tuloksia siitä? Osaatteko hankkiutua eroon sairaudesta ja kemiallisesta tasapainottomuudesta mielellänne tällä hetkellä?

Aion antaa teille totuuden, haluatte nähdä sen tai ette. Te ette ole valmiita siihen! Te ette ole vielä valmiita ottamaan sitä tehtävää, että parannatte itsenne henkisillä työkaluilla. Lemurialaiset osasivat tehdä sen, koska plejadilaiset opettivat miten! On yksi Jumalan lupauksista, että tulee päivä, jolloin DNA:nne toimii niin tehokkaasti, että pystytte jättämään kemialliset lääkkeet ja lääketeollisuuden ikuisiksi ajoiksi, sillä luojaenergia toimii teillä 100%:sti - jotain sellaista mitä näitte suurissa mestareissa, joita kulki maan päällä.

Tämä on mahdollista ylösnousseella maapallolla, mitä niin kovasti odotatte, rakas ystävä. Oletteko nähneet uutisia viime aikoina? Katsokaa ulos ikkunasta. Oletteko siellä nyt? Kerromme teille, että energia on menossa siihen suuntaan, mutta te ette ole vielä perillä.

Antakaa niiden aloittaa oppimisprosessi, jotka tuntevat voivansa parantaa itsensä. Monet tulevat olemaan kiitollisia siitä, että teillä on lahjoja tähän nyt. Antakaa prosessin alkaa, mutta älkää ajatelko hetkeäkään, että olette päässeet paikkaan, missä jokainen terveysongelmanne voidaan parantaa omin voimin. Olette oppilaita mahtavassa prosessissa, mikä on lopulta teidän, jos haluatte aloittaa soluillenne puhumisen kvanttiprosessin. Joistakin tulee hyviä tässä ja jotkut kylvävät vain sen siemeniä.

Haluaisin nyt kertoa teille, miten Henki toimii, ja ne mahdollisuudet, mitä tapahtuu muutaman vuoden kuluessa. Annamme planeetan lääkäreille uusia keksintöjä ja uutta tiedettä. Nämä ovat merkittäviä löytöjä ihmiskehosta ja sen kvanttiominaisuuksista.

Katsokaa, mitä on jo tapahtunut, sillä osa tästä tieteestä on jo annettu teille ja itse asiassa käytätte sitä. Kuvitelkaa tiede, mikä sallisi sydämen korvaamisen, koska teidän sydämenne pettää. Tietysti! Se on operaatio, mikä tehdään monta kertaa kuussa tällä planeetalla. Tämä informaatio tuli luojalta - oletteko käsittäneet sen? Se ei tipahtanut jonkin pimeän energiakirjaston hyllyltä käytettäväksi pahoilla tavoilla.

Siis jos tarvitset uuden sydämen, valotyöntekijä, pitäisikö sinun mennä lääkäriin vai luoda uusi omalla mielelläsi? Siihen saakka kunnes tunnet mukavaksi sen, että voit itse korvata sydämesi uudella, niin voisit harkita käyttäväsi sitä Jumalan antamaa informaatiota, jota on kirurgin käsissä. Sillä se pelastaa henkesi ja luo tilanteen, missä jäät ja jatkat valosi lähettämistä maapalloon! Ymmärrätkö, mitä sanomme?

Voitte myös muuttaa lääkettä ja aloittaa prosessin, mikä on suunnittelultaan mahtava, muttei kovin 3D:tä. Haastan teidät aloittamaan sen käyttämisen tavallisiin lääkkeisiin, mitä tiedän kutsuttavan homeopaattiseksi periaatteeksi. Jos jotkut teistä ottavat tavallisia lääkkeitä kemianne muuttamiseen, jotta voitte elää pidempään ja paremmin, ja teistä ehkä tuntuu, ettei teillä ole vaihtoehtoa. "No, tämä pitää minut elossa", sanotte ehkä. "Minulla ei ole vielä kykyä tehdä tätä tietoisuudellani, joten otan lääkkeitä."

Tässä uudessa energiassa on jotain, mitä muuta voitte kokeilla, jos olette tässä kategoriassa. Tehkää seuraava turvallisesti, älykkäästi, loogisesti ja tervettä järkeä käyttäen. Tässä on haaste. Homeopatian periaate on, että niellään melkein näkymätön tinktuura jotain ainetta ja luontaisenne näkee sen. Luontainen "näkee", mitä yritätte tehdä, ja sitten se sopeuttaa kehon kemian reaktiona siihen. Siksi voitaisiin sanoa, että lähetätte keholle tasapainottumissignaalin. Itse tinktuura ei ole riittävän voimakasta vaikuttaakseen mihinkään kemiallisesti - kuitenkin se toimii!

Keho [luontainen] näkee, mitä yritätte tehdä, ja sitten se tekee yhteistyötä. Voitaisiin tavallaan sanoa, että keho parantaa itsensä, koska pystytitte homeopaattisen aineen kautta antamaan ohjeita siitä, mitä tehdä. Miksi ette tekisi sitä tavallisen lääkkeen kanssa? Alkakaa pienentää annosta ja alkakaa puhua soluillenne ja katsokaa, mitä tapahtuu. Jos ette onnistu, niin lopettakaa vähentäminen. Kuitenkin omaksi hämmästykseksenne onnistutte ehkä usein ajan kuluessa.

Pystytte ehkä pienentämään entisen annoksenne ainakin neljäsosaan siitä. Se on homeopaattinen periaate ja se sallii teidän pitää tuon lääkkeen tarkoituksen, mutta vähentää sen murto-osaan 3D-annoksesta. Otatte edelleen sitä sisäisesti, mutta nyt se myös antaa signaalin kemiallisen toiminnan lisäksi. Signaali lähetetään, keho tekee yhteistyötä ja vähennätte sivuvaikutusten mahdollisuutta.

Ette voi laittaa asioita kyllä- ja ei-laatikkoihin Hengen suuren järjestelmän osalta. Voitte sen sijaan käyttää henkistä logiikkaa ja nähdä asiat, joita Jumala on antanut teille keksintöinä ja prosesseina tällä planeetalla. Menkää operaatioon, pelastakaa henkenne ja nouskaa sanomaan: "Kiitos Jumala tästä ja syntymästäni paikkaan, missä nämä asiat ovat mahdollisia." Aihe on monimutkainen, eikö vain? Jokainen teistä on hyvin erilainen! Tiedät, mitä tehdä, rakas ystävä. Älä koskaan stressaa tuosta päätöksestä, koska luontaisesi kertoo sinulle, mikä on tarkoituksenmukaista sinulle, jos olet valmis kuuntelemaan.

Ei ole mitään New Agea. Jumala ei muutu. Pysykää perinteessä.
Katsotaanpa viimeistä kohtaa. On niitä, jotka sanovat teille, että Jumala on sama eilen, tänään ja ikuisesti. He sanoisivat, ettei teidän pitäisi siksi olla New Age -liikkeessä, sillä Jumala ei koskaan muutu ja Jumalan energia on aina sama. Siksi ajatuksenne energian vaihtumisesta ja Jumalan muuttumisesta ovat typeryyttä. Sitten he varoittavat teitä sanoen: "Pysykää poissa New Agesta ja menkää sen sijaan niiden perinteiden, uskonnollisten järjestelmien ja henkisten opetusten mukaan, jotka ovat vakiintuneet ja joilla on miljardien ihmisten historia maan päällä."

Koko yllä oleva väite perustuu väärinymmärrykseen, rakkaat ystävät. Haluan tehdä tämän toteamuksen: Jumala on sama eilen, tänään ja ikuisesti. Se on kaunista, sillä Luojajumala ei koskaan muutu. Kuitenkin ihmisen suhde muuttumattomaan Jumalaan muuttuu. Ihmisen kyky päästä ohi vanhemmasta energiasta ja uuden energian myötä kohdata sisäinen luoja muuttuu. Se on ihminen, joka muuttuu, ei Jumala.

Ympäristönne tekee yhteistyötä [Gaia] ymmärtääksenne paremmin Jumalaa, joka on sama eilen, tänään ja ikuisesti. New Agessa on kyse ihmisistä, jotka tunnistavat suhteensa Henkeen muuttuvan ja tulevan todellisemmaksi heidän elämässään. Tämä merkitsee, että ihmiset voivat nyt alkaa nähdä ja tuntea luojan sisällään uudella ja syvällisellä tavalla. Uudet henkiset työkalut ovat käsissä ja tietoisuus itsestä alkaa hitaasti lisääntyä. Ihmiset muuttuvat! Jumala on sama.

Luopukaa perinteestä, sillä se pitää teidät vain itse tekemässänne vankilassa, missä roikutte kiinni mytologiassa ettekä näe koskaan oman sielunne suurenmoisuutta.

Se ainoa "pitäisi"
Voitaisiin sanoa, että yksi ominaisuus kulkee läpi kaikista "mitä pitäisi". Teidän pitäisi aina sallia itsellenne henkinen erottelukyky kaikissa asioissa. Älkää lokeroiko energioita ympärillänne - mitä lineaarinen mielenne haluaa tehdä. Sen sijaan yhdistäkää nämä asiat henkisen logiikan keitoksi, missä on tolkkua omassa elämässänne. Älkää soveltako omia sääntöjänne toiseen ihmiseen, vaan sen sijaan selvittäkää, mikä toimii teillä, ja juhlikaa sitä, kun teistä tulee terveempi.

Rakkaat ystävät, olen Kryon-veli ja -sisar. Tunnen teidät. Sillä ei ole merkitystä, oletteko nuori vain vanhempi tässä ryhmässä. Te kaikki olette vanhoja sieluja, jotka tulevat olemaan yhdessä hyvin pitkän aikaa. Muistakaa tämä. On vuoden 2012 ensimmäinen kuukausi, monien uusien asioiden alku. Ja niin se on.

Kryon

SEN UUDELLEENKALIBROINTI "MITÄ PITÄISI"

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: