WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 17. elokuuta 2012

VIESTI NELJÄNNELTÄ VALONSÄTEELTÄPaul Venetsialaista kanavoinut Natalie Sian Glasson ( www.wisdomofthelight.com)
10.9.2007
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Paul Venetsialainen näyttäytyy minulle kääriytyneenä pehmeän vihreään värisävyyn. Oikealla puolella, hieman hänen takanaan seisoo olemus, myös nimeltään Paul, mestari joka työskentelee tällä valonsäteellä.

Minä Paul Venetsialainen olen neljännen, vihreän valonsäteen chohan. Tämä valonsäde, kuten muutkin säteet, on Luojan rakkauden yhden puolen ilmaisumuoto. Tämä energia ilmaisee harmoniaa, kommunikointia ja taiteita. Neljäs säde on tasapainottuneiden energioiden ja rauhallisuuden luova säde. Monet kutsuvat tätä sädettä meditoidessaan tai rentoutuessaan tietämättään. Se innostaa hiljaisuutta ja rauhallisuutta. Sama pätee luoviin sieluihin, kuten muusikoihin, taiteilijoihin, näyttelijöihin ja tanssijoihin. Jokainen ilmentää vihreää sädettä työskennellessään, jos hän on yhteydessä Luojaan. Neljäs valonsäde on kolmannen säteen laajentuma ja sitä valvoo mahachohan mestari Saint Germain.


Nyt olen selittänyt tämän säteen perusteet ja haluan tutkia sitä vähän syvemmältä valaistakseni teille lisää tämän säteen tarkoitusta ja ominaisuuksia. Minä ja Paul yritämme parhaillaan yhdistää neljännen säteen energiaa maapalloon ja sen asukkaisiin, jotta muutos parempaan saataisiin suoritettua. Haluamme jokaisen ilmentävän neljännen säteen harmonisia energioita, mutta tämä voidaan saavuttaa vain konfliktin kautta maan nykyisen olemassaolon ja tietoisuuden vuoksi.


Todellisen harmonian ilmenemiseksi on päästettävä irti menneisyydestä ja sen vaikutuksista tuleviin toimiin. Negatiivisesta energiasta tai tukoksista irtipäästäminen harmonian ilmentämiseksi voi aiheuttaa konfliktia elämässä, mutta tämä merkitsee sitä, että pöytä pyyhitään puhtaaksi ja näin voidaan aloittaa puhtaalta pöydältä. Voitaisiin sanoa, että tasapainottuakseen sielun on ensiksi puhdistettava olemuksensa. Se on tärkeää, koska muuten neljännen säteen rauhallinen energia taistelee aina tukoksia ja esteitä vastaan. Todellisuudessa neljännen säteen energia työntää teitä vapauttamaan menneen ja ei-halutun kuorman, jotta voidaan aloittaa puhtaalta pöydältä.


Tätä tarvitaan kovasti maan päällä, koska monet sallivat menneiden kokemustensa ja negatiivisen egonsa kontrolloida elämäänsä ja tekojaan sen sijaan, että seuraisivat rakastavan ja viisaan sielunsa opastusta. Ihmiset ovat juuttuneet kiinni ajatuksiin ja tunteisiin perustuvaan pelkoon eivätkä pysty näkemään sielunsa opastavaa valoa. Silloin kun ihminen etsii harmoniaa ja rauhaa, hän on valmis muutokseen elämässään, ja näin neljännen säteen energiat alkavat parantaa ja puhdistaa ihmistä ja sielua kaikilla tasoilla, mikä tuo tunteita ja pelkoja päällimmäiseksi. Tämä prosessi jokaisen on käytävä läpi avatakseen sielunsa täysin valolle ja saavuttaakseen valaistumisen. Siksi teemme työtä neljännen säteen ankkuroimiseksi maahan, jotta sielut voivat vapautua kuormasta ja tukoksista jatkaakseen ylösnousemusprosessiaan.


Maan taiteilijat ja kommunikoijat säteilevät vihreää valoa. Olemme yhteydessä monien luovien sielujen kanssa maan päällä ja kanavoimme neljännen säteen energiaa heidän olemukseensa ja työhönsä. Tämä antaa heidän saavuttaa korkeimman potentiaalin ja onnistumisen työssään ja tavoitteissaan, mikä kiihdyttää heidän omaa henkistä kehitystään. Näiden täysin erilaisten luovuusalueiden katselijat ja kuuntelijat hyötyvät kanavoidusta energiasta. Monet voivat tuntea sen rauhallisen ja tasapainoisen energian, joka säteilee maailmaan eri taidemuodoista, ja yhdistyä siihen. Meidän tehtävämme on levittää neljännen säteen valoa luovien sielujen kautta vastaanottajille ankkuroidaksemme vihreän valon maan päälle. Kannustamme teitä joko katselemaan jotain valitsemaanne luovan taiteen muotoa tai osallistumaan siihen. Ravitsette sieluanne, kohotatte värähtelyänne, lisäätte sielunne intohimoa ja yhdistytte Luojaan.


Jos teillä on jokin projekti tai työ jollain taiteen alueella, niin pyydän teitä kutsumaan neljännen säteen energiaa työhönne, ja säteilemään sitä sielustanne kaikkeen, mihin koskette. Autatte maailmaa kiihdyttäessänne sitä eteenpäin valaistumisen polulla. Rakkaus tietenkin virtaa harmonian ja rauhan myötä. Jokaisen sielun täytyy kokea rakkautta puhtaimmassa muodossaan, ja tämä voidaan saavuttaa neljännen säteen avustuksella.


Neljäs säde auttaa olemuksenne rauhoittamisessa meditoitaessa, mutta se myös auttaa kehittämään henkistä prosessianne ja tavoitteitanne maan päällä. Saavuttaminen ja onnistuminen on aina väistämätöntä neljännen valonsäteen vaikuttaessa ja opastaessa. Jos haluatte kiihdyttää kasvuanne, niin neljännen valonsäteen ankkuroiminen olemukseenne auttaa teitä tekemään kevätsiivouksen ja vaihtamaan rauhalliseen, välittävään, rakastavaan ja sieluun yhteydessä olevaan olotilaan.


Minä Paul Venetsialainen, tämän säteen chohan, ja Paul olemme aina käytettävissä keskusteluun ja tämän säteen ominaisuuksien selittämiseen sekä auttamaan teitä ankkuroimaan tämän energian olemukseenne. Sillä jokainen teistä tulee esiin kuin perhonen. Muiden säteiden tapaan, olette tervetulleita vierailemaan neljännellä valonsäteellä ankkuroidaksenne sen olemukseenne. Tämä voidaan tehdä unitilassanne vain pyytämällä enkeleitänne kuljettamaan teidät joka yö neljännelle säteelle tai meditoitaessa, jolloin voitte kutsua olemustani kokeaksenne neljännen säteen ja kommunikoidaksenne kanssani. Minulle on aina kunnia auttaa maan sieluja. Säteelleni on aina avoin kutsu.


Kuunnelkaa sieluanne, maan oppilaani, ja tuntekaa, onko teidän aikanne kulkea muodonmuutoksen polkua ja palauttaa olemuksenne jumalaisen kehittyneeksi sieluksi. Luottakaa itseenne ja teitä opastetaan aina. Annan vastuun teidän käsiinne, kyse on nyt teidän valinnastanne.


Siunaukseni tulevat teille hyvin hellien tunteiden myötä,

Neljännen valonsäteen chohan
Mestari Paul Venetsialainen

VIESTI NELJÄNNELTÄ VALONSÄTEELTÄ

Ei kommentteja: