WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 18. elokuuta 2012

Kuka syö energiaasi?

ELÄMÄÄ VALAISTEN
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 15.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymyksiä ja vastauksia Kuka syö energiaasi?

Kysymys: 

Rakas Jennifer, käyn läpi avioeroa ja olen hyvin vihainen aviomiehelleni hänen jätettyään minut 20 avioliittovuoden jälkeen. Millään siitä ei näytä olevan merkitystä, mitä olen tehnyt hänen vuokseen, ja hän näyttää lähtevän hyvin onnellisena. Yritän nyt kasata omaa elämääni, mutta itken koko ajan, en pääse eroon tästä vihasta ja vaikka en usko haluavani häntä takaisin, en tiedä, miten siirtyä eteenpäin. Voitko auttaa minua?

Vastaus: Olen pahoillani miehesi lähtemisestä, mutta jos kysyt itseltäsi rehellisesti, haluaisitko ottaa hänet takaisin, jos hän ilmestyisi ovellesi, tiedän vastauksen olevan "ei". Koska kaikkien noiden 20 vuoden aikana sinä olit se, joka piti avioliiton kasassa, joka yritti luoda haluamaansa kumppanuutta, ja teit parhaasi ylläpitääksesi tuota energiaa hänelle, jotta voisit saada suhteen, mikä palveli omia tarpeitasi. Ajattelit, että jos tyydytät hänen tarpeensa ja kerrot hänelle, miten paljon häntä rakastetaan ja arvostetaan, hänestä tulisi se aviomies, jonka halusit hänen olevan.

Nyt olet vihainen, koska alat vasta oivaltaa, ettei hän arvostanut ponnistuksiasi, ja ajattelet hukanneesi 20 vuotta elämästäsi. Mutta et hukannut mitään, hänen reaktionsa oli paras, mihin hän pystyi, ja sinun täytyy olla tyytyväinen siihen ja nähdä hänet sellaisena. Vihasi pitää energiayhteyden välillänne avoimena ja annat hänen "syödä" energiaasi samalla tavalla kuin avioliittonne aikana.

Silloin kun annamme toisille miettimättä, tyydytetäänkö omat tarpeemme, annamme heidän syödä mielin määrin tai ottaa energiaamme haluamallaan tavalla, koska meillä ei ole mitään rajoja. Se on kuin ruuan laittamista asettamatta päivällisaikaa. Laitat siis ruuan pöytään, jotta jokainen luulee voivansa syödä, milloin haluaa. Sitten suutut, koska syöt aina yksin. Suutut, koska pidät heitä ajattelemattomina, mutta pelkäät myös asettaa rajoja - pelkäät, että jos työnnät liian kovaa tai vaadit liian paljon, he sanovat "ei". Ja sydämessäsi tiedät olevan totta, että jos pyydät tarvitsevalta ja vaativalta ihmiseltä liikaa, hän vain sanoo "ei" ja kävelee tiehensä.

Tällaiset ihmiset ovat hyvin tarvitsevia ja vaikka he voivat ottaa, he eivät ajattele, että heillä on jotain annettavaa. Mitä enemmän annat, sitä enemmän he voivat ottaa mielin määrin, syödä, kun heillä on nälkä, tylsää tai he tarvitsevat, ja sitten lähteä saatuaan tarpeekseen. Heti kun pyydät tällaista ihmistä antamaan sinulle, hän tuntee sen haasteeksi ja usein lähtee.

Vihasi sallii ex-kumppanisi syödä mielin määrin, tulla elämääsi ja ottaa, mitä haluaa - ja koska olette jo erossa, lähteä, milloin haluaa. Tunnet uupumusta, koska viha on voimakas tunne ja tuo energia on vaikeaa sinulle. Se myös estää sinua siirtymästä eteenpäin, koska energiasi on edelleen sidottu yritykseen saada sen, mitä haluat avioliitostasi, ja sen on loputtava. Sulje siis nuo yhteydet ja aseta rajat energiallesi, jotta voit lakata sallimasta energian syömisen, ja keskitä energiasi siihen, mitä haluat ja tarvitset - eli anna tämän elämäsi osan olla ohi ja siirry eteenpäin elämään, mikä palvelee sinua kera kumppanin, mikä voi tyydyttää tarpeesi.
 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: