WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 8. elokuuta 2012

Keskustelua itsejeni kanssa osa 3 - 4

KESKUSTELUA ITSEJENI KANSSA, OSA 3
 
Kanavoinut Suzanne Lie (suzanneliephd.blogspot.com)
28.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

ARQUELLEN TAPAAMINEN
 
Arcturuslaiset: Suzille, olen Arquelle. Olen arcturuslaisen energiamme yksilöitynyt viidennen ulottuvuuden muoto. Arcturuslainen energiamme on moniulotteista eikä sillä ole mitään rajoja. Kuitenkin luomme humanoidimuotoja erityistarkoituksiin. Olen tullut luoksesi nyt käyttäen humanoidimuotoa, jotta voit paremmin muistaa, keitä me olemme. Kyllä, tarkoitan todella "meitä" sinuna ja minuna. Vastaanotat nyt viestini viidennestä ulottuvuudesta, ihmismuodosta uudella maapallolla.
 
Suzille: Sanotko, että olen jo uudella maapallolla siinä muodossa, missä sinä/me olemme uudella maapallolla?
 
Arquelle: Kyllä, olet oikeassa. Kun sanoin ottaneeni yksilöllisen muodon, sinun on käsitettävä, ettei minun "aikani" toimi samalla tavalla kuin kolmannessa ulottuvuudessa. Koska ei ole peräkkäisaikaa, minulla/meillä on aina ollut tämä muoto tuon todellisuustaajuuden tässä ja nyt.
 
S: Siksi minulla on aina ollut tuo muoto, mutta tietoisuuteni on vasta äskettäin astunut taajuuteen, missä voisit jakaa tämän informaation kanssani. Onko niin?
 
Arquelle: Kyllä, niin on. Olet tavannut monia muotojasi ja me (palaan nyt mukavampaan sanaan "me", "minun" sijasta) olemme täällä nyt esittelemässä sinulle arcturuslaisen energiamme viidennen ulottuvuuden humanoidiedustajan.
 
Esittelemme tämän muodon auttamaan sinua muuntumisessa kolmannen ulottuvuuden muodosta viidennen ulottuvuuden muotoon. Kun kommunikoit kanssamme, tunne, miten viidennen ulottuvuuden muotomme on vuorovaikutuksessa nykyisen ylösnousevan todellisuutesi kanssa.
 
S: Kun suljen fyysiset silmäni ja katson tätä muotoa kolmannella silmälläni ja korkealla sydämelläni, voin tuntea uuden, kuitenkin hyvin tutun version ITSESTÄNI nykymuodossani. Kun kuitenkin ajattelen tätä muotoa fyysisessä muodossani, näen sen säteilevän maakehoni rajojen ulkopuolella. Tunnen myös jotain portaalin kaltaista, mikä on tämän muodon komponentti. Korkea sydämeni kertoo minulle, että tämä portaali johtaa uudelle maapallolle. Se ei kuitenkaan ole fyysinen portaali. Se on portaali tietoisuudelleni ja se tönii minua siirtymään syvempään ja laajempaan tietoisuustilaan. Tämä tietoisuustaso ei ole ollut yhtä helposti ulottuvilla aiemmin.
 
Loimmeko tämän Arquellen muodon magnetisoimaan minua päivittäisen itseni korkeampaan ilmaisuun?
 
Arquelle: Ensimmäiseksi tarvitsee miettiä, miten uskot ITSEESI. Jos et usko, että SINÄ voit sulautua yhteen viidennen ulottuvuuden valokehosi kanssa, joka resonoi uuteen maahan, toimit itseäsi vastaan etkä itsesi hyväksi. Kysymme sinulta nyt: "Onko sinun nyt helpompi USKOA, että voit sulautua yhteen ITSESI kanssa uudella maapallolla nyt?"
 
S: Kyllä. On helpompi päästää irti kiinnittymisestäni ihmismuotoon nyt, kun viidennen ulottuvuuden ITSELLÄNI on nimi, tuntu, kommunikointityyli ja tuttuuden tunne.
 
Arquelle: Olet nähnyt, miten yksinkertaisesti muodon muuttaminen tapahtuu Alcealla. Alcea on planeetta Bootes-järjestelmässämme. Monet meistä astuvat tuohon planeettakokemukseen muistaakseen muodon tunteen. 
 
Muotokokemus kestää vain muutaman sukupolven siellä ja se on rakkauteen perustuva planeetta kuten uusi maa. Se näyttää olevan vesiplaneetta, koska vesi ja taivas ovat yhtä, mutta maa on veden/taivaan alla. Vesi ei kuitenkaan tunkeudu maahan, itse asiassa se suojelee maata. Vesi/taivaspeite antaa suuren suojan niille, jotka ottavat muodon planeetalla.
 
S: Olen lukenut, että maapallolla oli kerran peite suojaamassa. Onko näin?
 
Arquelle: Kyllä, maapallollakin oli suojapeite, mutta se menetettiin, kun se planeetta joka on nyt asteroidivyönne, tuhoutui. Ilman tämän peitteen suojaa monet olennot, joilla oli pimeät aikeet, pystyivät tulemaan todellisuuteenne. Näiden pimeiden olentojen tuleminen teki inkarnoitumisesta maan päälle hyvin turvatonta.
 
Epäilyn mistä olet puhunut, on saanut aikaan pelko. Näin ollen epäilyn parantaa parhaiten rakkaus ja turvallisuus. Olemme sinun ja kaikkien ylösnousevien kanssa opettaaksemme enemmän olemisesta viidennen ulottuvuuden ITSENNE, silloin kun pidätte vielä kolmannen ulottuvuuden muotoa. Jos TIEDÄT, että olet jo viidettä ulottuvuutta sisälläsi, voit sallia tuon säteilyn tihkua fyysiseen maailmaasi auttamaan ylösnousemuksessasi. Sinulla oli visio täysin turvallisesta ylösnousemuksesta Alcean rakastavassa ja rauhallisessa ympäristössä auttamaan sinua nyky-ylösnousemuksesi kanssa. Pidä tätä rakastavaa turvallisuutta tietoisuudessasi ja kerro meille, miltä se tuntuu.
 
S: On vähän vaikeaa yhdistyä turvallisuuteen, vaikka rakkaus on paljon helpompi tuntea. Menen korkean sydämen portaaliin tunteakseni mukavan turvallisuuden …
 
Näen korkean sydämeni pyöreän portaalin ja kuvittelen, että se avautuu. Taaskin näen valkoisen eetterikäden työntävän portaalin auki. Astun kynnyksen yli korkeaan sydämeeni. Näen välittömästi sen, minkä olen aina tuntenut Keijumaana. Tämä on paikka, mihin menin lapsena tunteakseni turvaa ja onnellisuutta. Olen varma, että olen siksi siellä nyt.
 
Kyllä, tunnen nyt turvaa. Tiedän, että Keijumaassa on edelleen polariteetti, mutta kokemukseni siellä olivat aina onnellisia ja lohduttavia. Siksi minulla on uskomus, että siellä on turvallista. Minulla on myös lapsen viattomuutta.
 
Lapsen silmin näen korkean vuoren ja siellä kauniin linnan, mitä hallitsee rakastava kuningatar. Linna suojelee minua ja antaa minulle myös tarpeen kiivetä korkeammalle.
 
Arquelle: Suuri turvallisuus mitä tunnet Keijumaassa, edustaa korkean sydämesi portaalia. Vastaavasti linna korkealla mäellä edustaa käpylisäkeportaaliasi. Käpylisäkeportaali auttaa sinua ja kaikkia ylösnousevia rikkomaan sen kolmannen ulottuvuuden tavan, että ainoastaan viisi fyysistä aistianne voivat määritellä TODELLISEN. Käpylisäkeportaali tuntuu todelliselta, koska se luo voimakkaan kuvan, mihin liittyy vaistomaisia tuntemuksia, autuuden tunteita ja ehdottoman rakkauden kokemuksia. Näiden upeiden kokemusten voiman vuoksi HALUAT uskoa, että matkasi tietoisuudessa ovat todellisia, koska ne ovat paljon parempia kuin kokemuksesi fyysisessä maailmassa.
 
S: Miten käpylisäke antaa meille nämä kokemukset?
 
Arquelle: Käpylisäke on portaali, jonka kautta moniulotteisen valon ja ehdottoman rakkauden korkeat taajuusaallot tulevat fyysiseen muotoonne. Tämä portaali on suodatin sekä magneetti.
 
Suodatin estää matalaa taajuutta, pelokkaita ajatuksia ja tunteita, tunkeutumasta korkeampiin maailmoihin. Toisaalta magneetti vetää korkeamman taajuuden ajatuksia ja tunteita kiinnittymään tämän alaspäin olevaan kärkeen. Nämä korkeamman taajuuden tunteet lähettävät biokemikaalia, että olet valmis kokemaan korkeamman todellisuustaajuuden.
 
Käpylisäke roikkuu kolmannen aivokammion "katosta", aivan aivorungon yläpuolella, kärki alaspäin. Tämä rauhanen toimii samalla tavalla kuin mikrofoni, joka voi ohjata tiettyjä taajuuksia bassokaiuttimeen tai diskanttikaiuttimeen. Käpylisäkkeenne voi suodataa pois matalamman taajuuden ajatukset ja magnetisoida korkeamman taajuuden ajatuksia aukkoonsa. Sen muoto muistuttaa männynkäpyä, joka roikkuu kärki alaspäin.
 
Ihmiset joilla on pelkopohjainen tietoisuus, eivät voi hyväksyä korkeampia valotaajuuksia, kun äärimmäisen korkeat taajuudet voivat pelästyttää heidät luomaan pelottavia kuvia. Siksi kävyn kärki mikä on portaali, jonka kautta korkeampaa valoa voi virrata fyysiseen kehoon, voidaan avata vain positiivisilla, korkeamman ulottuvuuden tunteilla ja ajatuksilla.
 
Positiiviset ja rakastavat ajatukset ja tunteet avaavat portaalin, koska niiden energiapuumerkki toteaa, että olette saavuttaneet jonkin verran energiakenttänne hallinnan ja olette valmis kokemaan korkeampia todellisuuksia. Korkeampaa valoa voi sitten kulkea käpylisäkkeen ytimestä ja aktivoida DMT:n. DMT sitten stimuloi euforisia kohtia kahdeksannessa chakrassanne, otsanne hiusrajassa, avaamaan teidät korkeammille tietoisuustiloille. Samaan aikaan kundaliinia stimuloidaan luomaan aaltoileva tuntemus kundaliinienergian pumppaamiseksi juurichakrasta otsachakraan, missä se voi yhdistyä tulevaan korkeampaan valoon ja ehdottomaan rakkauteen. Kun tämä yhteys on valmis, kolmas silmä avautuu aktivoimaan laajentuneet havaintonne korkeamman ulottuvuuden todellisuusversioista.
 
Kun kundaliini nousee, chakroihin tallennettu jäteaine lingotaan pois kunkin chakran lisääntyneellä pyörimisellä. Nämä aistimukset voivat olla hyvin autuaita, jos antaudutte prosessille. Jos kuitenkin kiristytte ja/tai vastustatte prosessia, voi olla kipua ja epämukavuutta.
 
Kun kundaliinienergia alkaa nousta ylös selkärankaanne, se aloittaa fyysisen kehonne muuntamisprosessin valokehoksi. Tässä kohtaa täytyy tehdä muutoksia liittyen valintoihinne ruuassa, elämäntyylissä, ajatuksissa, tunteissa ja käyttäytymistavoissa, jotta voitte tulla energiakenttänne mestariksi.
 
Energiakenttänne mestarina oleminen merkitsee, että olette saaneet hallintaan ajatukset, joiden sallitte viipyä mielessänne, ja tunteet joihin päätätte keskittyä. Kun käpylisäkeportaali on avautunut ja stimuloinut kundaliinin nousemaan selkärankaanne pitkin, on elintärkeää tulla energianne mestariksi, sillä ajatuksenne ja tunteenne alkavat ilmentyä.
 
Jos sallitte vanhan käyttäytymisen ja vanhojen pelko-, viha-, epäily- ja surutapojen ottaa vallan, se on sama kuin seinään törmääminen 100 km/h. Sitten kun muotonne muuntumisprosessi on alkanut, on vaikeaa ja myös vaarallista yrittää pysäyttää sitä. Onneksi laajentunut havaintotapanne toimii turvamekanismina, joka suojelee teitä.
 
S: Miten laajentunut havaintotapamme palvelee turvamekanismina?
 
Arquelle: Muista, että suurin osa epäilystä kumpuaa pelosta. Jos epäilet prosessiasi, vastustat aistimuksiasi ja yrität sulkea korkeamman valon virtaamisen "painamalla jarrua", mikä tuo tunteen seinään törmäämisestä.
 
Sitä vastoin jos koet ehdotonta rakkautta ja autuuden aaltoja, samalla kun havaitset korkeampia olentoja, avaruusaluksia, galaktisia ja/tai kauniita rakkaus- ja valoulottuvuuksia, et pelkää. Siksi et epäile kokemuksiasi ja pystyt virtaamaan matkasi kanssa, kunnes se tulee luonnolliseen päätökseensä.
 
Tämä valmistuminen tapahtuu, silloin kun kehosi lähettää bio-kemiallisen kierron kautta viestin, että olet väsynyt. Sitten prosessi voi hitaasti tulla valmiiksi siinä, että kehosi voi sopeutua takaisin aiempaan bio-kemialliseen ja neurologiseen tilaansa.
 
S: Kiitos. Ymmärrän nyt, miten uudet ja autuaat havainnot voivat antaa meidän antautua muuntumisprosessillemme korkeampiin ilmaisutaajuuksiin.
 
Arquelle: Nyt kun maapallo resonoi paljon korkeampaan taajuuteen, alemman astraalin pimeät sielut ovat rajoitetumpia. Siksi ne eivät voi hyökätä psyykeenne kuten ennen. Näin ollen muotonne muuntaminen on turvallisempi prosessi. Ennen tätä aikaa ylösnousemuksen oli tapahduttava suojatulla alueella, kuten temppelissä, ja ylösnousevasta sielusta oli huolehdittava ympäri vuorokauden. Oli myös ylösnousseita mestareita korkeammista ulottuvuuksista auttamassa ylösnousevaa sielua.
 
Pian monet käyvät läpi tämän ylösnousemusprosessin ja monet heistä tarvitsevat apua. Siksi on elintärkeää muistaa, että Gaia on prosessinne komponentti. Kun olette omistautuneet Gaian maaplaneetalle, osallistutte ylösnousemusprosessiin, mikä sisältää koko planeetan. Siksi teillä on koko planeetan suoja ja suora pääsy KAIKKIEN ihmisten, eläinten, kasvien, elementtien ja elementaalien kollektiivitietoisuuteen, mitkä myös ylösnousevat.
 
Silloin kun ihminen ylösnousee yksin, se voidaan tehdä vain monien avustajien kanssa tai yhteiskunnassa, mikä suojelee pyhiä ihmisiään ja huolehtii heistä. Näissä sivilisaatioissa useimmat ylösnousseet olivat miehiä. Noissa patriarkaalisissa yhteiskunnissa naiset eivät saaneet sitä suojaa ja apua, mikä oli elintärkeää henkilökohtaiselle ylösnousemukselle.
 
Silti jotkut urheat naiset kykenivät ylösnousemaan, mutta heidän voittonsa on pidetty salassa kansalta, miehen hallitseman yhteiskunnan ennakkoluulojen vuoksi. Onneksi feminiinivoiman paluu synnyttää maskuliini- ja feminiinienergian tasapainon, mikä on elintärkeä planeettaylösnousemukselle. Itse asiassa miehet ja naiset ovat tasavertaisia monissa maan nyky-yhteiskunnissa.
 
Olette astumassa äärimmäisen jännittävään aikaan, mihin olette valmistautuneet myriadien inkarnaatioiden aikana. Teillä on ollut henkilökohtaisia ylösnousemuksia, mikä salli teidän lähteä maallisesta elämän ja kuoleman pyörästä riittävän pitkäksi aikaa palataksenne kotimaailmaan ja yhdistyäksenne moniulotteiseen ITSEENNE. Lupauduitte kuitenkin pysymään Gaian kanssa sen ylösnousemukseen saakka, joten palaisitte taas maan päälle.
 
Rakkaat ylösnousevat ystävät, älkää unohtako, että te ette ole yksin ja että olemme aina kanssanne. Itse asiassa me OLEMME te korkeammassa taajuudessa. Silloin kun voitte täysin yhdistyä korkeampiin ilmaisumuotoihinne, voitte päästää ne maa-astiaanne, jota käytätte täyden ylösnousemuksenne auttamiseen. Voimme olla helposti monissa paikoissa ykseyden nyt-hetkessä.
 
Pitäkää silmänne ja korvanne auki, mielenne selkeänä ja tietoisuutenne korkealla, jotta voitte ottaa vastaan apua, mitä tulee teille, kun avaatte käpylisäke- ja korkean sydämen portaalin. Kun avaatte käpylisäkeportaalin, saatte korkeampaa valoamme, ja kun avaatte portaalin korkeaan sydämeenne, löydätte sitä rakkautta ja turvaa, mitkä ovat välttämättömiä tuntemattoman kohtaamiseen.
 
Ennen kaikkea, ylösnousevat ystävämme, rakastakaa ITSEÄNNE ehdottomasti, niin että voitte käsittää, että olette valmis ylösnousemaan NYT. TIETÄKÄÄ tuo tosiasia ilman epäilyn häivääkään! ME olemme täällä muistuttamassa kaikille teille, että viidennen ulottuvuuden ilmaismuotonne uudella maapallolla on valmis kohtaamaan teidät ja asumaan nyt-hetkessänne! Tällä tavalla SINÄ 3D-maapallolla voit sulautua yhteen SINUN kanssa uudella maapallolla tullaksesi moniulotteiseksi ITSEKSESI!
 
Arquelle, viestintuoja uudelta maapallolta

KESKUSTELUA ITSEJENI KANSSA, OSA 4
Kanavoinut Suzanne Lie ( suzanneliephd.blogspot.com)
1.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

LÖYSIN LEMURIAN
- Ei kovin lyhyt Lemurian historia

Kutsun ITSEÄNI auttamaan sen hämmästyttävän meditaatiomatkan muistamisessa, joka minulla juuri oli. Kun se oli tehty, kierähdin sikiöasentoon ja menin uneen tai meditaatioon, mitä en muista. Olen viimein valmis dokumentoimaan kokemukseni. Se oli "todellinen" kokemus käpylisäkeportaalini standardien mukaan sekä korkean sydämen portaalinin kokemuksen mukaan.

Suzille: Rakas Mytre, voitko auttaa minua ymmärtämään lisää kokemuksestani?

Mytre: Autan sinua mielelläni, rakas moniulotteisen ITSEMME maadoittunut ilmaisumuoto. Sinua valmisteltiin tekemään tämä matka kuulemalla uudestaan ja uudestaan mielessäsi "kyynelten polku". Viestisi oli kuitenkin ensimmäisestä kyynelten polusta. Toinen kyynelten polku oli, kun atlantislaiset - Bielin veljien valkoiset eurooppalaisjäsenet - kukistivat taas lemurialaiset modernin ajan muodossaan Amerikan alkuperäisasukkaina.

Ensimmäisessä kyynelten polussa lemurialaiset tiesivät, että atlantislaiset Bielin veljet kukistaisivat heidät ja heidän oli löydettävä pakopaikka. Monet heistä katsoivat sinne, mikä on nyt Amerikan luoteisosa, alkaen Keski-Kalifornian rannikon Santa Barbaran saarista, mikä oli silloin korkea huippu, jatkuen Mt. Shastaan Pohjois-Kaliforniassa ja Mt. Rainieriin Washingtonin osavaltiossa.

Jotkut lemurialaiset asuivat Santa Barbaran saarihuipuilla. Nämä saaret olivat silloin vuoria, joista tuli matalia saaria Lemurian upottua. Lemurialaiset asuivat siellä, kunnes 1800-luvulla pelätyt Bielin veljet, jotka tunnettiin myöhemmin Illuminatina, löysivät heidät ja veivät pois kotoaan saarilta. Vuoden kuluttua he kaikki olivat kuolleet. Ilman rakasta maataan ja hengen vapauttaan ei ollut mitään syytä elää.

Toiset ryhmät päättivät, että maan alle meneminen oli paljon turvallisempaa. He olivat oikeassa, sillä he eivät ainoastaan selviytyneet, vaan he ovat ylösnousseet korkeammaksi neljännen/viidennen ulottuvuuden yhteiskunnaksi. Lemurialaiset tiesivät, että vulkaaniset vuorenhuiput olivat maa-alueita, jotka palvelivat Äidin käpylisäkkeenä.

Lemurialaiset tiesivät myös, että nämä planeetan käpylisäkkeet olivat yhteydessä planeetan korkeaan sydämeen Äiti Maan ytimessä ja syöttivät sitä. Siksi jos lemurialaiset voisivat asua vulkaanisten vuorenhuippujen alla, he voisivat elää Äidin korkeassa sydämessä.

Fyysisen kehosi käpylisäke palvelee palomuurina, joka suojelee korkeaa sydäntä kaikenlaiselta pimeydeltä ja pelolta. Se palvelee myös portaalina, jonka kautta korkeampaa valoa ja ehdotonta rakkautta voidaan ladata fyysiseen kehoon. Planeetan käpylisäkkeet palvelevat Äitiä samalla tavalla, kuin henkilökohtainen käpylisäkkeesi palvelee sinua. Koska Gaia kuitenkin käyttää planeettamuotoa, se vaatii useampia korkeita sydämiä ja käpylisäkkeitä. Jotkut sen käpylisäkkeistä on tukkinut pinnalla asuvien ihmisten pimeys, mutta jotkut ovat edelleen auki. Lemurialaisilla oli kaksi syytä valita uusi koti vuorenhuipun alta. 1) He tiesivät voivansa löytää turvan Äidin korkeasta sydämestä. 2) He tiesivät, että jos he asuisivat Äidin korkeassa sydämessä, he voisivat palvella pitäessään käpylisäkkeen yläpuolellaan puhtaana.

Käpylisäke palvelee korkeaa sydäntä lähettämällä moniulotteista valoa ja ehdotonta rakkautta. Korkea sydän vuorostaan suojelee käpylisäkettä lähettämällä sille moniulotteiseen valoon upotettuja valokieliviestejä ja tuon valon korkeimpaan taajuuteen upotettua ehdotonta rakkautta.

Äidin korkea sydän lähettää myös ehdottoman rakkauden viestiään ja korkeampaa valoaan maa-alueeseen vuoren ympärillä. Amerikan alkuperäisasukkaat ovat aina palvoneet vuorenhuippuja, koska he voivat tuntea valtavaa rakkautta säteilevän niistä. He voivat myös tuntea Äidin allaan kaikissa maissa ja vesissä huippujen ympärillä.

Onneksi myös Amerikan maahanmuuttajat ovat tunteneet tämän rakkauden ja luoneet kansallispuistoja ja suojelleet alueita monien Äidin käpylisäkkeiden ympärillä. Myös monet ihmiset tulevat näihin puistoihin, koska he voivat tuntea tuon rakkauden. He tuntevat usein tiedostamatta tuon rakkauden ja uskovat, että heistä tuntuu hyvältä, koska he kuntoilevat tai ovat lomalla.

Koska Lemuria oli Tyynessämeressä, lemurialaiset tekivät maanalaiset kotinsa korkeiden vuorenhuippujen, käpylisäkkeiden, alle Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Australiassa, Uudessa Seelannissa ja kaikissa maailman osissa, missä he selviytyivät, kuten Havaijilla ja Polynesiassa. Itse asiassa kaikki "kotoperäiset" kansat jotka uskovat esi-isiensä tulleet maan alta, ovat niiden lemurialaisten jälkeläisiä, jotka alkoivat asua maan alla kotinsa tuhoutumisen aikana.

Koska lemurialaiset ottivat turvapaikkansa huippujen alta Tyyntämerta ympäröiviltä alueilta, he ovat luoneet valtavia maanalaisia tunneleita. Kulkemalla tunneleidensa läpi he pystyivät menemään maahan monilta eri alueilta.

He voivat kulkea näissä tunneleissa melkein valonnopeudella. Ne jotka ovat tulleet ylös maalle varhemmin, sopeutuivat tuon alueen olosuhteisiin ihopigmentin, hiuslaadun, kehokoon yms. kautta. Myös ylösnousseet viidennen ulottuvuuden lemurialaiset voivat teletransportoida muotonsa mille tahansa alueelle, missä he haluavat käydä.

Aivan kuten muinaisia lemurialaisia kukistivat ja hallitsivat muinaiset atlantislaiset, lemurialaisten nykypäivän jälkeläisiä ovat kukistaneet ja hallinneet nykypäivän atlantislaiset, pääasiassa Bielin poikien jälkeläiset, jotka nyt tunnetaan Illuminatina.

"Alussa" kun maapallo oli valmis tähän nykyinkarnaatiokierrokseen, kaksien pääolentojen oli määrä ylläpitää maskuliinisuuden ja feminiinisyyden polariteettia ja kannustaa suurimpaan kaksinaisuusäärimmäisyyteen tässä syklissä. Äidin edustajat, lemurialaiset, tulivat ensin. Sitten toisena tulivat Isän edustajat, atlantislaiset.

Lemurialaisten oli määrä palvella feminiinipolariteettia ja atlantislaisten maskuliinipolariteettia. Lemurialaiset olivat hyvin sydänkeskeisiä, koska heidän piti olla uuden ihmisrodun äitejä. He lupautuivat, kuten kaikki Amerikan alkuperäiskansat, olemaan maan vartijoita. Heidän palveluaan oli pitää Gaia vakaana ja terveenä.

Lemuria oli valtava maamassa, mitä nyt kutsutan Tyyneksimereksi, ja Atlantis oli valtava maamassa, mikä nyt tunnetaan Atlantin valtamerenä. Feminiiniperustaiset lemurialaiset keskittyivät elämään yhtenä planeetan kanssa ja edustivat sydänchakran korkeaa sydäntä.

Sitä vastoin atlantislaiset, maskuliinipohjainen polariteetti, keskittyi tuomaan uusien ideoiden ja henkisen kasvun korkeampaa valoa, paljon kruunuchakran käpylisäkkeen tapaan. Näin feminiini- ja maskuliinipolariteetti elivät rauhassa ja rakkaudessa monia vuosituhansia. Valitettavasti alkuperäisen suunnitelman pilasi olentojen saapuminen toisesta maailmasta.

Nämä olennot olivat "vitkastelijoita", jotka eivät kyenneet ylösnousemaan kotimaansa kanssa, koska he eivät pystyneet oppimaan elämään rakkaudessa. Nämä vitkastelijat muistuttivat paljon Etelä-Amerikkaan tulleita valloittajia siinä, että he olivat teknologisesti paljon kehittyneempiä kuin alkuperäiskansat. He tulivat paremmin Atlantikselle kuin Lemuriaan, koska he olivat enemmän mentaalisia kuten atlantislaiset. Ensin atlantislaiset olivat hyvin tyytyväisiä saadessaan tätä uutta informaatiota, mitä vitkastelijat avoimesti jakoivat, joten he lankesivat moniin näiden asettamiin ansoihin. Vitkastelijat olivat öykkärijengiä eri planeetoilta ja tähtijärjestelmistä ja he olivat lyöttäytyneet yhteen, koska eivät pystyneet ylösnousemaan oman kotimaansa kanssa. Tästä syystä on paljon hämmennystä siitä, kuka itse asiassa aloitti maapallon putoamisen matalimpaan kolmannen ulottuvuuden tiheyteen.

Emme mene Atlantiksen romahtamiseen muuten, paitsi että näistä vitkastelijoista tuli Bielin poikia, Atlantiksen mustaviittoja. He ovat piiloutuneet pimeyden kaapuun siitä lähtien. He olivat vastuussa ensin Lemurian romahtamisesta, sitten Atlantisen romahtamisesta ja myriadeista raukkamaisista teoista ryhmässään, mikä tunnetaan nyt Illuminatina. Toisin sanoen, he ovat olleet pimeän puolen edustajia maapallolla tulostaan saakka.

Itse asiassa vitkastelijat yrittivät estää ylösnousemuksen omassa kotimaassaan, minkä vuoksi he eivät ylösnousseet. On kuitenkin tärkeää muistaa, että kaikissa polarisoituneissa maailmoissa on "hyviä tyyppejä" ja "pahoja tyyppejä" pitämässä tuon todellisuuden aktiivisena kolmannessa ulottuvuudessa. Valitettavasti nämä ryhmät eivät olleet ainoastaan fyysisiä, koska he päättivät säilyttää muodon alemmalla astraalitasolla.

Onneksi Galaktinen liitto on tullut auttamaan näiden vitkastelijoiden monien muotojen poistamisessa lopultakin koko tästä galaksista. Itse asiassa on monia Galaktisen liiton jäseniä, jotka ovat päättäneet pitää kolmannen ulottuvuuden muotoa tämä "aikana" auttaakseen Gaiaa, kun se on aiemmin auttanut heitä. Monilla - jos ei useimmilla - ihmisillä, jotka tuntevat vetoa tähän informaatioon, on korkeampi ilmaisumuoto Galaktisessa liitossa.

Liitto on tullut auttamaan jälkeläisiään ja maadoittuneita ilmaisumuotojaan, mutta he ovat täällä ensisijaisesti auttamassa Gaiaa. Gaia on kerran antanut heille maapallonsa paikaksi oppia, kasvaa ja myös ylösnousta. Lisäksi lemurialaisia tulee ylös maan alta, sitten kun galaktiset laskeutuvat ja taivaalliset olennot täyttävät taivaan. Kaikki maan asukkaat - menneet, nykyiset ja tulevat - liittyvät yhdeksi syleilemään suurta planeettaylösnousemustapahtumaa.

S: Kiitos, Mytre. Aloitan siitä, mistä vierailuni Lemuriaan alkoi meditaatiossani. Yritän muistaa tärkeän informaation, mitä sain. Itse asiassa, pyydän Arquellea, juuri tapaamaani viidennen ulottuvuuden arcturuslaistani, auttamaan minua. Rakas Arquelle, voitko auttaa minua muistamaan tämän aamun meditaation?

Arquelle: Kyllä, autan sinua mielelläni, sillä olin sinussa kokemuksesi aikana. Aloitamme matkan viemällä kaikki tätä lukevat saman meditaation läpi, mikä edelsi tietoisuusvierailuasi.

Vierailu maanalaiseen Lemuriaan

* Aloita muokkaamalla hengityksesi niin, että uloshengitys on kaksi kertaa pidempi kuin sisäänhengitys …

* Aktivoi kolmas silmäsi, hengitä sisään ja hengitä ulos nenän kautta …

* Kuvittele nyt, että hengität sisään korkean sydämesi kautta ja hengität ulos kolmannen silmäsi kautta luodaksesi "aikomuspisteesi" …

* Visualisoi tämän aikomuspisteen kautta korkea tulivuori, kuten Mt. Shasta Kaliforniassa, Mt. Rainier Washingtonin osavaltiossa tai jokin omalla alueellasi …

* Harmonisoi vuorenhuippu kruunusi käpylisäkkeen kanssa ja tunne samalla korkea sydän sydämessäsi suoraan sen alla …

* Aseta aikomuspisteesi vuorenhuipun sisään …

* Salli nyt hitaasti aikomuspisteesi kulkea kruunusta, otsan ohi ja kurkun läpi korkeaan sydämeen …

(Aikomuspiste on ulottuvuuksien välisten matkojesi ohjausmekanismi. Aseta aikomukseksi navigoida kolmannessa silmässä ja rantautua korkeassa sydämessä.)

Näe itsesi pimentyneellä alueella, kuin Suuren pyramidin sisällä. Kun etsit ympäriltä valonlähdettä, näet edessäsi pitkän portaikon, joka vaikuttaa johtavan valoon.

Seuraat noita portaita ja havaitset ne hyvin jyrkiksi. Antaudut silti prosessille ja havaitset, että voit leijua portaiden yläpuolella. Nyt niiden kiipeäminen ei vaadi mitään ponnistelua.

Toisaalta jos käännät tietoisuutesi pois portaista, ne alkavat hävitä. Pysy siksi keskittyneenä tähän sisäiseen portaikkoon ja antaudu kokemukselle leijumisesta portaita pitkin ylöspäin. Kun olet melkein portaiden yläpäässä, huomaat, että leijut tyhjyydessä ei-minnekään.

Tyhjyydessä ei ole mitään muotoa tai rakennetta. On vain puhdas tietoisuus. Hengittäen pitkään, hitaasti ja syvään sallit itsesi vapautua muodon harhasta …

Kun teet sen, alat kokea leijuvasi vapaana muodosta tyhjyyden läpi puhtaana tietoisuutena …

Aikomuksesi siirtyy nyt korkean sydämesi portaaliin, kun tunnet sen avautuvan …

Aseta kätesi korkean sydämesi päälle ja pidä aikomuspisteesi portaalin avautumisessa korkeaan sydämeesi …

Havaitse nyt, että olet pimeässä tunnelissa ja kuljet äärimmäisen nopeasti. Et voi nähdä, mihin kuljet, mutta näet pyöreän tunnelin seinien kiitävän ohitsesi. Et voi tuntea liikettä, koska kuljet puhtaana tietoisuutena.

Yhtäkkiä näytät heräävät unesta kerrossängyssä. Edessäsi on puupöytä ja mies, joka valmistaa ateriaa. Pöytä hämmentää sinua, kun se näyttää olevan pitkä, sitten lyhyt, sitten niin pitkä ettet voi nähdä sen loppua.

Mies kääntyy sinua kohti ja tervehtii. Sitten hän katsoo silmiisi ja sanoo: "Ai, olet vierailija. Poikani on toivottanut taas tervetulleeksi yhden "yläpuolisen" käymään havaintonsa kautta."

Kun nouset seisomaan, mies kävelee sinua kohti ja antaa sinulle mahtavan karhunhalauksen. Voit tuntea ehdotonta rakkautta ja täydellistä hyväksyntää virtaavan hänen sydämestään omaasi.

"Tervetuloa, tervetuloa", hän sanoo. "Olet juuri ajoissa aamuateriallemme. He tulevat pian sisään. Haluaisitko käyttää omaa muotoasi nyt?"

Vastauksena hämmentyneeseen ilmeeseesi hän selittää: "Tarkoitan, haluatko näyttää meille sen muodon, mitä käytät maan päällä? Meistä olisi ihanaa tavata sinut."

Kun yrität muistaa, miltä kehosi näyttää, huone täyttyy onnellisista, tyynistä ja rauhallisista ihmisistä, jotka etsivät istumapaikan pöydästä. Kun he tulevat sisään, käsität, että voit päättää hahmottaa niin paljon pöytää, kuin haluat. Jos haluat olla vain muutaman ystävän kanssa, olet vain heidän kanssaan, mutta jos haluat nähdä koko ryhmän, näet valtavan pöydän, mikä ulottuu kauemmas, kuin voit selkeästi nähdä.

Pöytämysteeri antaa sinulle riittävästi muuta ajateltavaa, että voit tiedostamatta kuvitella käyttäväsi maamuotoasi.

"Ai, sinulla on nyt oma muotosi", sanoo mies, joka on toivottanut sinut tervetulleeksi. "Nimeni on Rathfer ja poikani, jonka kautta löysit meidät, on nimeltään Jaquer."

Jaquer joka näyttää olevan murrosikäinen, astuu esiin. Hän hymyilee lämpimästi ja ottaa kiinni käsivarrestasi (ei kädestä) molemmin käsin. Hänen kätensä tuntuvat lämpimiltä ja rakastavilta ja hän vaikuttaa hyvin tutulta sinulle.

"Voi kyllä", Jaquer sanoo. "Tunnistat minut, koska olen tervehtijäsi. Tiedän näyttäväni nuorelta, mutta voimme valita täällä oman ikämme ja pidän käyttämästäni kehosta. Tervehtijänä annan merkkivalokutsun vierailijoille teidän maailmaamme ja autan heitä tulemaan portaalin läpi. Kiitos kovasti, että otit vastaan kutsuni."

Rathfer tulee esiin ja sanoo: "Poikani on hyvin taitava. Hän näyttää nuorelta, koska hän otti muodon kotimaailmassamme Arcturuksella tullakseen tervehtijäksi, jotta ylösnousevat voisivat käydä meidän luonamme täällä Lemuriassa. Tule aterialle kanssamme."

Käyt pöytään ja tapaat monia lemurialaisia. He kaikki ovat lämpimiä, täynnä iloa ja heillä on sitä elämänhalua, mikä näyttää kadonneen useimmilta "yläpuolisilta". He ovat kaikki erilaisia, kuitenkin he ovat yhtä samaan aikaan. Lisäksi he näyttävät kaikki puhuvan sinulle samaan aikaan, mutta jotenkin pystyt ymmärtämään kaikkia.

"Voit ymmärtää meitä, koska käytät viidennen ulottuvuuden muotoa", sanoo ihastuttava nuori nainen. "Nimeni on Shaylee. Vastauksena esittämättömään kysymykseesi olen vain 102 maavuotta. Nimittäin emme ikäänny, ellemme valitse sitä. Emme ole koskaan sairaita emmekä kuole.

"Olemme nostaneet muototaajuutemme polariteetin yli. Siksi ei ole pahaa luomassa pelkoa, mikä saa aikaan teidän ikääntymisenne, sairautenne ja lopulta kuolemanne. Tullessamme pinnalle autamme teitä sen muistamisessa, miten aktivoitte viidennen ulottuvuuden muotonne", sanoo Shaylee, kun hän alkaa häipyä näkökentästäsi.

Shayleella on suuri aikomus ja kaikki keskustelu loppuu. Kaikki kääntävät huomionsa Shayleehen, joka sanoo: "Rakas elämänperhe, vieraamme väsyy ja lähtee pian luotamme. Voimmeko kaikki lähettää ehdotonta rakkauttamme seuraamaan ja ohjaamaan tämän ylösnousevan sielun takaisin 3D-maapallolle?"

Kaikki huoneessa nousevat seisomaan ja kääntyvät sinua kohti ja lähettävät selkeän mielen ja avoimen sydmen kera ehdotonta rakkautta …

Pystyt hädin tuskin kestämään sen voiman ja tiedät, että vie jonkin aikaa ottaa vastaan ja integroida tämä ehdottoman rakkauden lahja uusilta ystäviltäsi.

Kun huone alkaa hävitä, onnistut sanomaan kaikille: "Kiitos, palaan vielä!"

Huone aaltoilee ja alkaa hävitä, mutta kuulet yhteisviestin: "Näemme sinut hyvin pian yläpuolella. Kerro ystävillesi."

"Miten voin tavata teidät taas?", huudat melkein ITSELLESI.

"Löydät meidät hiljaisuudesta", Shaylee vastaa, kun hän häviää näkökentästäsi, muttei koskaan mielestäsi.

(Huomautus lukijoille. Kaikki kokemukset, osat 1-4, tapahtuivat kolmessa päivässä, jotka vietin keijumökissä metsässä. Kuitenkin moniulotteiset kokemukset tulevat kerroksina. Ensimmäinen kerros oli, kun kirjasin nopeasti muistiin, mitä olin kokenut. Sitten minulta vei viikon palata takaisin ja lisätä toiset kerrokset, jotka tulivat tietoisuuteeni, kun integroin nämä kokemukset päivittäiseen elämääni. Sanon tämän teille, jotta voitte muistaa, että kun palaatte ulottuvuuksien välisiin kokemuksiinne, löydätte todellisia viisauden jalokiviä piilotettuna ensihavaintoonne.)
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: