WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 19. elokuuta 2012

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 181


Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
17.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Aloitetaanpa tämä epistola sanomalla, että vaikka asiat ovat ehkä tuntuneet tavallista hiljaisemmilta viime päivinä, ne ovat olleet kaikkea muuta, kun on tapahtunut massiivista valmistautumista tuleviin asioihin. Toisin sanoen, älkää yllättykö, jos tunnette uuden myrskyn kasvavan horisontissa. Tiedämme, ettei tämä tule yllätyksenä, koska olette jo hyvin perehtyneitä tämän prosessin aaltoiluun, mutta tällä kertaa saattaa kuitenkin olla myös joitain yllätyksiä. Selitetäänpä.

Tähän saakka olette olleet asioita parantavien energioiden yksilöllisten annosten kohteena ja vaikka tämä jatkuu, näette myös massiivisen energiaruiskeen, mikä koskettaa jollain tavalla niitä, jotka ovat tähän saakka olleet tietämättömiä siitä, että jotain on tekeillä. Toisin sanoen, eivät ainoastaan jo heränneet, vaan myös ne jotka nukkuvat edelleen onnellisena, saavat energialisäyksiä järjestelmäänsä. Ja tämä näyttäytyy monin tavoin, koska on niitä, jotka ovat jo heräämisen partaalla, mutta myös niitä jotka jääräpäisesti kieltäytyvät heräämästä. Mutta nyt tämä vaikuttaa kaikkiin jollain tavalla ja vaikka ns. "oireet" vaihtelevatkin sekä voimaltaan että lopputulokseltaan, se ilmentyy niin monin tavoin, ettei se mene huomaamatta.

Tietysti paljon siitä näyttää tavallisilta ihmiskäyttäytymisen purkauksilta - luokitellaan ne sitten positiivisiksi tai negatiivisiksi - mutta tämän seuraavan kierroksen jälkeen luulemme teidän huomaavan, että näiden kahden välillä on vieläkin suurempi kuilu. Toisin sanoen, voitte odottaa näkevänne tapahtuvan asioita, jotka korostuvat niin monin tavoin, että myötätunnon teot ja vihan teot ovat vieläkin selvempiä. Kaikki näkevät kirjaimellisesti asiat vähän voimakkaammin, niin että nämä teot huomataan kenties paljon paremmin kuin ennen.

Älkää odottako koko maailman karistavan unta silmistään välittömästi, koska tämä on tietysti prosessi, mikä ei tapahdu yhdessä yössä. 

Mutta odottakaa mielenkiintoisia asioita tapahtuvan ympärillänne ja odottakaa myös mielenkiintoisia reaktioita näihin tapahtumiin. Nimittäin on tullut aika säteillä tuota valoa vähän voimakkaammin, jotta myös teidän tekonne huomataan paremmin - jopa ne sivustakatsojat huomaavat, jotka ovat näyttäneet olevan lähes sokeita ja kuuroja ympärillään olevalle maailmalle. 

Mutta nyt herätyssoiton kuulevat muidenkin korvat kuin teidän, joten odottakaa, että teitä katsotaan uusin silmin, kun päivät kuluvat ja valo alkaa tihkua ulos silmistänne.
 

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 181
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: