WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 24. elokuuta 2012

NEITSYEN TÄYSIKUU


NEITSYEN TÄYSIKUU
Tarkka aika 31.08.12 klo 16:59.

Neitsyen sielunmantra: ”Minä Äiti ja lapsi olen. Minä, Jumala, ainetta olen.”

Neitsyeen eläinratamerkkiin liittyy syvyys, pimeys, hiljaisuus ja lämpö. Neitsyeen merkissä koetaan syvyyden salaisuudet, ratkaistaan ja tuodaan päivänvaloon. Tämä aikaansaa hidasta kehitystä – voimakkaiden kriisien kautta. Neitsyeen merkissä tullaan pimeydestä Valoon.

Neitsyeessä jumalaiset Suunnitelat syntyvät ja ilmestyvät konfliktin kautta. Neitsyt kuvataan usein sirppi kädessä, jolla hän leikkaa talteen sen, mikä ainakaan on Oinaassa kylvetty. Se viittaa Karman lakiin.

Neitsyt on kolminainen merkkii, johon jo sen symboli viittaa. Se muistuttaa tässä Skorpionin merkkiä, jotla liittyvät toisiinsa. Kumpikin merkki ilmentää ihmisen kamppailua kolminaisessa maailmassa – fyysisessä, astraalisessa ja mentaalisessa. Ihminen taistelee pimeydestä kohti Valoa.

Merkurius on Neitsyeen eksoteerinen hallitsija.

Merkurius edistää vihimysprosessia. Neitsyeessä Merkurius valmistelee uutta henkistä syntymää, joka syventää, puhdistaa ja kirkastaa mieltä. Neitsyt-ihminen on terävä- ja nopeaälyinen. Tämän Merkurius aikaansaa, koska se edistää korkeamman ja alemman mielen yhteyttä. Neitsyt on kehitynyt ajattelija, jolla on kyky tasapainottaa elämää ja puhdistaa itseään fyysisesti ja henkisesti. Neitsyt näkee yksityiskohdat ja kokee tarvetta korjata niitä. Neitsyeen energia valmistaa tietä Kristus-lapset syntymälle ihmisen Sydämeen. Tämä edellyttää puhautta. Neitsyeen energia valmistaa ihmisen henkistä syntymää, joka alkoi Oinaassa ja syntyy aikanaan Kauriissa.

Neitsyt on yksi feminiinisistä eläinratamerkeistä. Siihen liittyy Eevan, Isisen ja Marian mysteeri. Merkurius viittaa mentaaliseen maailmaan ja Eeva ilmentää tätä tasoa, josta ajatus lähtee liikkeelle ja etenee kolmessa maailmassa. Eeva etsii tietoa. Hän ottaa tiedon omenan muodossa aineellisesta puusta, jossa on käärme. Niin alkaa pitkä etsintä aineen maailmassa. Polku on kokemusten ja kokeilun värittämä.

Kuu kätkee Vulkanuksen ja Neptunuksen ja on samalla Neitsyeen esoteerinen hallitsija.

Kuu hallitsee muotoa, jossa Vulkanuksen Tahto ilmenee. Toinen hallitsija, Neptunus, puolestaan ilmentää Kristusta ja Lännestä nousevaa Uuden Ajan Opettajan tuloa. Vulkanus lisää kestävyyttä, jatkuvuutta, kykyä paineen alaisuuteen ja esoteerisesti kykyä synnyttää uutta. Neptunus edustaa puolestaan herkkyyttä, intuitiivisyyttä ja syvää luottamusta maailmaan.

Kuu on malja, Graalin malja, joka kantaa korkeampaa Valoa. Graal kuvaa kohtua, jonka kautta ilmentyminen tapahtuu. Vulkanus pyhitti Härän merkissä aineen, josta muodostui korkeampi muotti. Neptunus ja Vulkanus tuovat Pyhän Hengen lähelle ihmistä ja hänen fyysistä tasoaan.

Aine puhdistuu Neitsyeen vaikutuksesta. Pyhä Henki virtaa ja pyhittää sen. Olemme lähellä syntymän tapahtumaa. Se on henkinen syntymä, Taivaallinen syntymä. Oppilas on ”siunatussa tilassa”. Hän on lähestymässä Vihkimystä eli tajunnan laajentumista. Ihminen on suvuton yksilö, joka kokee Kristus-lapsen syntymän sydämessään. Se on toinen syntymä, henkinen syntymä Taivaasta.

Isis kuvaa tunnetasoa. Se yhdistetään Siriukseen ja kertoo saman tarinan kuin Kuu ja Neptunus pyhittäessään aineen. Maria puolestaan ilmentää muodon viimeistä vaihetta, jolloin Kristus-lapsi syntyy. Kuu esoteerisena hallitsejana kuvaa oppilasta, joka hallitsee lunaarisen käyttövälineensä.

Kuun ja Merkuriuksen kautta virtaa Harmonian energiaa. Kristus-lapsi on syntynyt ja kaikki on hetken pelkkää kauneutta, iloa ja puhtautta. Ihmisen Poika on astunut Jumalan valtakuntaa. Mutta kriisit ja elämän opetukset odottavat. Tarkoitus on, että Ihmisen Poika astuu henkiselle Polulle ja alkaa työstää ”läsyjään”. Vaikka ensimmäinen Vihkimys on vasta Valmistava Vihkimys – se suuri harppaus oppilaalle evoluution prosessissa pimeydestä Tietämättömyyden Saliin.

Jupiter on Neitsyen korkein hallitsija.

Jupiter hallitsee kosmis-fyysisellä tasolla ”Jumalaisia Rakentajia”. He ovat deevoja. He rakentavat muotoja. Neitsyeen energia auttaa ihmisiä lähestymään deevakuntaa, jotka muovaavat fyysistä tasoa.

Jupiter avaa oven ”ajan ja tilan kohtuun”. Inkarnaatioiden kuluessa tietomäärämme kasvaa ja laajenee. Jupiterin energia auttaa tätä prosessia.

Neitsyeessä ilmenee Jupiterin vaikutuksesta johtuen Jousimiesmäisiä piirteitä. Oppilaalla esiintyy halua uusien paikkojen valloittamiseen ja tutkimiseen. Kun oppilas on löytänyt keskuksensa, persoona on sulautunut Sieluun. Tällöin Jupiter auttaa eteenpäin hallitsemaan persoonaa niin, että siitä tulee voimakkaammin Sielun hallitsema.

Neitsyeessä Jupiter on ”heikentyneessä tilassa”. Väliaikaisesti jumaluuden toinen aspekti, Poika, on laskeutunut aineeseen ja siksi henkinen voima on heikko. Nämä heikentymiset esiintyvät ainoastaan eksoteerisella tasolla. Esoteerisesti planeettavoimat on mahtavia. Ainoastaan silloin, kun opplas on avautunut Sielulleen, hän on alttiina näiden planeettojen vaikutuksille niiden hallitsemilla hyvin korkreilla värähtelytaajuuksilla.

Neitsyeen ekoteerinen hallitseja on Merkurius, jonka kautta tulee Kauneuden ja Harmonian energiaa (4. säde, joka on konfliktin kautta Harmoniaan).

Neitsyeen esoteerinen hallitseja on Kuu, joka verhoaa Vulkanuksen ja Neptunuksen. Vulkanuksen kautta tulee Voiman ja Tahodn energiaa (1. säde) ja Neptunuksen kautta Kauneuden ja Harmonian energiaa (4. säde).

Hierarkinen hallitsija on Jupiter, jonka kautta tulee Rakkaus-Viisauden energiaa (2. säde).
Aslak Larjo
Lähteenä olen osittain käyttänyt mm. Pohjolan Valo ry:stä saamaani materiaalia.
Lähde: Aslak Larjo (alla)

Ei kommentteja: